eitaa logo
عفاف امین
106 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.1هزار ویدیو
172 فایل
به یاد قهرمان عرصه عفافگرایی شهید امین،نوجوان ۱۷ ساله که رفتن به جبهه را به ماندن در کنار دخترخاله فتنه گرش ترجیح داد.در این کانال مطالب کتاب درسنامه عفاف را عرضه می کنیم .هم چنین پیام های کانال های دیگر در موضوع عفافگرایی را فورواد می کنیم. @Esaldorgar
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال: فواید دعا و نیایش از دیدگاه علم پزشکی و بیولوژی قسمت اول
. 🔴تایتانیک غرق شدن کشتی تایتانیک در سال ۱۹۱۲، نتیجه غرور بیش از حد سازندگان آن بود که گفته بودند حتی خدا هم نمی‌تواند آن را غرق کند! سینمایی تایتانیک از شاهکارهای جیمز کامرون است که با تدبیر روتوسکوپی خاص صداوسیما قابل پخش شد! جلوه‌های ویژه این فیلم کم نظیر و به یادماندنی است. حادثه تایتانیک درس‌های زیادی داشت. آنچه که برای من جالب بود اولویت دادن به نجات زنان و کودکان نسبت به مردان بود. سکانس‌های مرتبط با این تفکیک و مرزبندی فطری و انسانی در این فیلم دیدنی است و در عین حال پاسخ روشنی به کسانی است که «برابری جنسی» را بی‌اعتنا به امور فطری و صرفاً به صورت مکانیکی و در برخی مواقع به صورت ابزاری مورد بهره‌برداری قرار می‌دهند. . *پی نوشت* . از اشکالات مهم سند ۲۰۳۰، اهداف ۴ و ۵ با موضوع «آموزش» و «دستیابی به تساوی جنسیتی» است. موضوعات مهمی که بر اساس تفسیر آنان، برای همه جوامع عضو الزام آور شده است. به رغم ادعای مسئولین که این سند را در چارچوب ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی پذیرفته اند، اشکالات فراوان و غیرقابل قبولی در ۴ بخش ساختاری، محتوایی، فرآیندی و حقوقی نسبت به پذیرش این سند وجود دارد که به نوبه خود قابل بررسی است. اما سؤال این است که: ۱- چه الزامی برای پذیرش این سند وجود داشته است؟ آیا عدم تمکین به این سند مثلاً باعث اعمال تحریم و از بین رفتن برخی منافع مردم می‌شد. «هزینه – فایده» این تصمیم به چه صورت بوده است؟ ۲- با داشتن «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» که از افتخارات نظام است، چه نیازی به پذیرش اینگونه توصیه‌های بین المللی وجود دارد؟ ۳- اصولاً چرا متفکرین و صاحب نظران تعلیم و تربیت از کشور ما نتوانسته‌اند در این نشست‌ها حضور پیدا کنند و دنیا را با تعالیم فطری، پاک و الهی که در اسلام به بهترین شکل مورد توجه است، آشنا سازند؟ ۴- رونمایی از سند «چارچوب عمل ملی آموزش ۲۰۳۰ جمهوری اسلامی ایران» در سال ۹۵ و ابلاغ آن توسط معاون اول رئیس جمهور به کلیه دستگاه‌های ذیربط و تشکیل ۳۰ گروه برای تحقق اهداف این سند و گزارش عملکرد به مسئولان یونسکو اصولاً چه وجهی دارد؟ سید عزت الله ضرغامی .
🔸تجربه ی برجام به ما می گوید آنچه به موجب سند 2030 بر سرمان خواهد آمد بسیار بدتر از آن چیزی است که در نامه ها و برنامه های دولت آمده است. در برجام قلب رآکتورها بتن ریزی شد، در سند 2030 احتمالاً قلب فرهنگ و تربیت! 🔹مهمترین تهدید سند 2030 این است که نظام آموزش و پرورش ما را غیر ملّی می کند. با پذیرفتن این سند، جمهوری اسلامی رسماً می پذیرد که ذیل متر و معیارهای یونسکو امر آموزش و تربیت را اجرا کند؛ هر چند که این متر و معیارها علی الحساب خیلی هم چیزهای بدی به نظر نرسند. ♦️65 سال پس از اینکه صنعت نفت ملّی شده است، می خواهیم نظام فرهنگ و تربیت خود را با یونسکو قرارداد ببندیم! این همان است که بعضی ها دنبال مصادیقش بودند.
4_5865962875704574194.pdf
438.4K
قورباغه آب پز و سند 2030