فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قدم به قدم در مسیر هضم در #نظام_سلطه
🎥 باز هم پای یک خیانت دیگر در میان است. این بار اجرای مخفیانه #کنوانسیون_حقوق_کودک
📌 #رحیم_پور: قوانین اسلامی حقوق کودک در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپین این روزهای دختران کرهای؛ لوازم آرایشیات را خرد کن!
🔔همه با هم با بدحجابی مبارزه کنیم
پلیس امنیت اخلاقی👇
1- کد تخلف 14 و 15 پلیس امنیت اخلاقی برای بد حجابی و بی حجابی داخل خودرو هست
2- کد تخلف 16 پلیس امنیت اخلاقی برای پوشش نامناسب و روابط نامشروع داخل خودرو
3- کد تخلف 17 پلیس امنیت اخلاقی مربوط به داشتن حیوانات خانگی (سگ) داخل ماشین یا ایجاد آلودگی صوتی
4- کد تخلف 33 و 35 پلیس امنیت اخلاقی هم مربوط به روزه خواری در ماشین یا استعمال دخانیات می باشد
به شماره ی 110197 پیامک بزنید.
باید نام شهر و آدرس حدودی تخلف - شماره پلاک - رنگ و مدل ماشین رو ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال:
فواید دعا و نیایش از دیدگاه علم پزشکی و بیولوژی
قسمت اول
.
🔴تایتانیک
غرق شدن کشتی تایتانیک در سال ۱۹۱۲، نتیجه غرور بیش از حد سازندگان آن بود که گفته بودند حتی خدا هم نمیتواند آن را غرق کند!
سینمایی تایتانیک از شاهکارهای جیمز کامرون است که با تدبیر روتوسکوپی خاص صداوسیما قابل پخش شد!
جلوههای ویژه این فیلم کم نظیر و به یادماندنی است.
حادثه تایتانیک درسهای زیادی داشت.
آنچه که برای من جالب بود اولویت دادن به نجات زنان و کودکان نسبت به مردان بود. سکانسهای مرتبط با این تفکیک و مرزبندی فطری و انسانی در این فیلم دیدنی است و در عین حال پاسخ روشنی به کسانی است که «برابری جنسی» را بیاعتنا به امور فطری و صرفاً به صورت مکانیکی و در برخی مواقع به صورت ابزاری مورد بهرهبرداری قرار میدهند.
.
*پی نوشت*
.
از اشکالات مهم سند ۲۰۳۰، اهداف ۴ و ۵ با موضوع «آموزش» و «دستیابی به تساوی جنسیتی» است. موضوعات مهمی که بر اساس تفسیر آنان، برای همه جوامع عضو الزام آور شده است.
به رغم ادعای مسئولین که این سند را در چارچوب ارزشهای اخلاقی و فرهنگی پذیرفته اند، اشکالات فراوان و غیرقابل قبولی در ۴ بخش ساختاری، محتوایی، فرآیندی و حقوقی نسبت به پذیرش این سند وجود دارد که به نوبه خود قابل بررسی است. اما سؤال این است که:
۱- چه الزامی برای پذیرش این سند وجود داشته است؟ آیا عدم تمکین به این سند مثلاً باعث اعمال تحریم و از بین رفتن برخی منافع مردم میشد. «هزینه – فایده» این تصمیم به چه صورت بوده است؟
۲- با داشتن «سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» که از افتخارات نظام است، چه نیازی به پذیرش اینگونه توصیههای بین المللی وجود دارد؟
۳- اصولاً چرا متفکرین و صاحب نظران تعلیم و تربیت از کشور ما نتوانستهاند در این نشستها حضور پیدا کنند و دنیا را با تعالیم فطری، پاک و الهی که در اسلام به بهترین شکل مورد توجه است، آشنا سازند؟
۴- رونمایی از سند «چارچوب عمل ملی آموزش ۲۰۳۰ جمهوری اسلامی ایران» در سال ۹۵ و ابلاغ آن توسط معاون اول رئیس جمهور به کلیه دستگاههای ذیربط و تشکیل ۳۰ گروه برای تحقق اهداف این سند و گزارش عملکرد به مسئولان یونسکو اصولاً چه وجهی دارد؟
سید عزت الله ضرغامی
.
#سند_2030_یونسکو
🔸تجربه ی برجام به ما می گوید آنچه به موجب سند 2030 بر سرمان خواهد آمد بسیار بدتر از آن چیزی است که در نامه ها و برنامه های دولت آمده است.
در برجام قلب رآکتورها بتن ریزی شد، در سند 2030 احتمالاً قلب فرهنگ و تربیت!
🔹مهمترین تهدید سند 2030 این است که نظام آموزش و پرورش ما را غیر ملّی می کند. با پذیرفتن این سند، جمهوری اسلامی رسماً می پذیرد که ذیل متر و معیارهای یونسکو امر آموزش و تربیت را اجرا کند؛ هر چند که این متر و معیارها علی الحساب خیلی هم چیزهای بدی به نظر نرسند.
♦️65 سال پس از اینکه صنعت نفت ملّی شده است، می خواهیم نظام فرهنگ و تربیت خود را با یونسکو قرارداد ببندیم! این همان #استعمار_فرانو است که بعضی ها دنبال مصادیقش بودند.
#وحید_یامین_پور