فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملائکه به چه کسی هنگام مرگ می خندند ؟
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوا سرده ولی با عشق میشه گرم شد...!!
شهادت حضرت زهرا تسلیت
#کلیپ
#پشتیبان_من
#عشق_خانواده
#حضرت_زهرا
روایت از نبی اکرم صلی الله علیه و آله است که فرمودند:
« إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى كَرِهَ لِي سِتَّ خِصَالٍ وَ كَرِهْتُهُنَّ لِلْأَوْصِيَاءِ ... وَ التَّطَلُّعَ فِي الدُّور
(من لايحضره الفقيه ، ج 1، ص 188)
حرام است برای انسان که داخل خانهٔ همسایه را نگاه بکند.
اگر درِ خانه باز است و میخواهی رد بشوی، سرت را زیر بيانداز و برو. چه کاری به داخل خانه همسايه داری؟ اگر به پشت بام رفتی، حق نداری در خانة همسایه خود نگاه بکنی. اگر خدای ناخواسته کسی از دیواری يا از پنجره بخواهد در خانه همسایه نگاه بکند و همسایه مثلاً تیری به مغز او زد و آن را متلاشی کرد، خون او هدر است. بايد نگاه نمیکرد. حق نگاه کردن نداشت .
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فواید دعا و نیایش از دیدگاه علوم پزشکی و بیولوژی
قسمت چهارم
این قسمت:
1.تاثیر دعا بر فشار خون
2. تاثیر دعا بر تب
3. دعا و علم پزشکی
📃منطق حجاب الزامی در اجتماع
❗️هرکس این استدلال منطقی ام را رد کرد سوگند می خورم من هم خواستار آزادی حجاب شوم!
1⃣مقدمه اول:
حجاب و پوشش، حکم واجبِ الهی است و در بین تمام مسلمین واجب بودن حجاب، امری ضروری و بالاتفاق است.
2⃣مقدمه دوم:
آیا این حجاب شرعی، یک حکم فردی است یا اجتماعی؟
جواب: پوشش و حجابِ مد نظر خداوند از اساس مربوط به رابطه ی یک فرد با فرد دیگر(همان نامحرم )است و این رابطه ی متقابل می شود اجتماعی. پس 👈حکم اجتماعی شد نه فردی. چرا؟ چون اگر حجاب بر فرض مانند نماز یک حکم فردی بود، شخص می بایست حتی در خلوت خودش و در حریم خصوصی اش نیز حجاب را رعایت کند! و حال آنکه حجاب فقط در حضور جمع و در اجتماع واجب و لازم شده است.
3⃣مقدمه سوم:
به این برهان خوب دقت کنید
اگر B 👈A باشد و C👈 B باشد. پس بی شک C👈 A هست.
حال،
حجاب 👈حکم اجتماعی است. هر حکم اجتماعی 👈 الزام آور است. پس بی شک حجاب 👈 الزام آور است.
ملاحظه کردید با این صورت منطقی، حجاب چون اجتماعی است پس الزام آور و قانونی می شود و ببینید در تمام دنیا قوانین اجتماعی، الزام آور هستند.
لذا هر کس که در اجتماع حاضر می شود، باید قانون الزامیِ حجاب را مانند سایر قوانین اجتماعی، رعایت کند.
4⃣مقدمه چهارم:
در جامعه ی ایران که اکثریتِ قریب به اتفاق مسلمان هستند و ایران یک کشور اسلامی است، آن دسته از کسانی که مسلمان نیستند و یا به هر دلیلی احکام و قوانین اسلامی آن را قبول ندارند بی تردید مانند هرجای دنیا می بایست تابع قوانین آن کشور باشند و آنها را رعایت کنند و این از بدیهی ترین موضوعات حقوق شهروندی و اجتماعی است.
✅نتیجه:
کسی که قانونِ اجتماعی و الزام آورِ حجاب و پوشش را زیر سوال می برد و می گوید هرکس هر جور دلش خواست انتخاب کند، و باز در رفتار و عمل هم کشف حجاب می کند، این شخص طبق نظر همه ی عقلا و حقوق دان های دنیا👈 قانون اجتماعیِ آن کشور را زیر پا گذاشته و رسما دست به قانون شکنی زده است. چون مثل کسی است که می گوید: بگذاریم عبور از چراغ قرمز دلبخواهی و آزاد باشد و هرکس هر جور خواست انتخاب کند!
بنابراین با توجه به تمام مقدماتِ منطقی، در خواست حجاب اختیاری در اجتماع و فضای عمومی، بی معنا می شود چرا که نتیجه اش می شود👈 هرکس دلش خواست قانون را رعایت کند و هرکس دلش خواست قانون را رعایت نکند! و این یعنی آن فرد ابتدایی ترین مساله اجتماعی همان #رعایت_قانون_شهروندی را زیر پا گذاشته است.
#سعیدحیدری