🌱🌱
📌گوشهای از بیانات رهبری درباره "آینده کشور" در دیدار سران کشورهای مختلف:
👌رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر عراق:
"اکنون آقای مخبر بر اساس قانون اساسی مسئولیت سنگینی را بر عهده گرفتهاند و انشاءالله همان مسیر همکاریها و توافقها با دولت عراق ادامه پیدا خواهد کرد."
https://eitaa.com/khamenei_ir/25145
👌رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور تونس:
"دولت رئیس جمهور فقید ما، دولت کار و تحرک و ارتباط بود و اکنون نیز آقای دکتر مخبر با اختیارات کاملی که در اختیار دارند همان مسیر را برای توسعه روابط ادامه خواهند داد."
https://eitaa.com/khamenei_ir/25188
👌رهبر انقلاب در دیدار امیر قطر:
"به رغم این فقدان، اما حرکت کشور هیچ تغییری نخواهد کرد و همان روح علاقه و اطمینان میان ایران و قطر که در دوره رئیس جمهور فقید حاکم بود از طرف آقای دکتر مخبر ادامه خواهد داشت."
https://eitaa.com/khamenei_ir/25186
👌رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر پاکستان:
"سفر اخیر آقای رئیسی به پاکستان میتواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد و آقای دکتر مخبر مسیر همکاریها و توافقها را پیگیری خواهند کرد."
https://eitaa.com/khamenei_ir/25181
👌رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر ارمنستان:
"سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر گسترش روز افزون روابط با ارمنستان، تحت هدایت آقای مخبر ادامه پیدا خواهد کرد."
https://eitaa.com/khamenei_ir/25152
👌رهبر انقلاب در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس:
"آقای مخبر که بر اساس قانون اساسی مسئولیت امور اجرایی کشور را برعهده دارد سیاستها و جهتگیریهای رئیس جمهور فقید را درباره فلسطین، با همان انگیزه و روحیه ادامه خواهد داد."
https://eitaa.com/khamenei_ir/25157
#رئیسی_عزیز
#خادم_الرضا
🆔@eghaal
🔰جریانهای سیاسی را چگونه بشناسیم؟
🔸اگر با یک محصول هنری همانند فیلم، شعر، کاریکاتور و یا یک تحلیل سیاسی مواجه شوید، با چه روش و شاخصی به ارزیابی آن میپردازید؟ چگونه تشخیص میدهید که فلان محصول هنری، فکری یا سیاسی دقیقا همان تفکری را ارائه میدهد که شما دنبالش هستید؟ چگونه اطمینان پیدا میکنید که در دام حرفهای جذاب و فریبنده برخی شیادان سیاسی و هنری گرفتار نشدهاید؟
اینها سوالاتی است که میکوشیم در این یادداشت به آنها پاسخ دهیم؛ به طور کلی دو روش برای ارزیابی و قضاوت درباره محصولات فکری و هنری وجود دارد:
🔸روش اول مراجعه به خود محصول و بررسی تکتک اجزاء و جوانب آن میباشد؛ به عنوان مثال هنگامی که قصد تحلیل و ارزیابی یک فیلم را دارید، تکتک سکانسهای آن را مورد بررسی قرار داده و براساس آن به یک قضاوت کلی درباره فیلم، دست پیدا میکنید؛ از آنجایی که در اغلب موارد، پیامهای مختلف و ضد و نقیضی در فیلم گنجانده شده است، به احتمال زیاد با اطرافیان خود درباره برآیند کلی فیلم به اختلاف میخورید؛ ارزیابی یکی از شما نسبت به آن فیلم، مثبت و ارزیابی دیگری، منفی خواهد بود! ولی واقعیت آن است که نمیتوان به صورت قطعی ادعا کرد "یکی از طرفین اشتباه میکنند"؛ چرا که هر کدام برای ادعای خود شواهدی از فیلم ارائه داده و قضاوت باب میل خود را از آن نتیجه میگیرند! در موضعگیریهای سیاسی نیز داستان از همین قرار است؛ چه بسا در عرصه سیاسی افرادی باشند که دقیقا نقطه مقابل یکدیگر موضعگیری کرده و در عین حال مواضع خود را مبتنی بر اندیشه رهبر انقلاب قلمداد کنند! درباره این روشِ ارزیابی باید گفت که اگرچه اطلاعات خوبی را درباره محصولات فکری ارائه داده و لایههای زیرین فیلم یا مواضع سیاسی را آشكار میکند ولی در اغلب اوقات قادر به ارائه یک قضاوت صحیح و متقن نمیباشد؛ خصوصا با وجود پیچیدگیهای زمانه کنونی و اختلاط چشمگیر حق و باطل در محصولات هنری، نمیتوان به این روش بسنده کرد.
🔸در روش دوم به جای آن که غرق در جزئیات و ظرائف فیلم یا مواضع سیاسی شویم، اثر حاصل از آنها و به عبارتی انعکاس و بازتاب آنها در مخاطب را زیر ذرهبین قرار میدهیم؛ آیا آن محصول فکری یا سیاسی، شاخص امید را در مخاطبان خود افزایش داد یا منجر به ناامیدی آنان از آینده شد؟ آیا حس وطندوستی و میهنپرستی را در مخاطبان خود افزایش داد یا نقطه مقابل آن عمل کرد؟ آیا اعتماد عمومی به مسئولان کشور را ارتقا داد یا مخاطبان خود را نسبت به کارگزاران کشور بدبین کرد؟ آیا ایمان دینی مردم را تقویت کرد یا بذر تردید را در دل آنان کاشت؟ آنچه که در این روش اهمیت دارد، نه جزئیات و ریزهکاریهای محصول بلکه برآیند کلی آن میباشد؛ چه بسا برآیند کلی یک محصول، سیاهنمایی از وضعیت یک کشور بوده و در نهایت منجر به ناامیدی مخاطب شود ولی با این وجود در خود فیلم نیز شواهدی بر غیر آن برآیند کلی نیز دیده شود!
🔸بیان مثالی در این زمینه خالی از لطف نیست؛ برخی افراد با استناد به بیانات رهبری مبنی بر مطالبهگری، نقد و ارزیابی عملکرد مسئولان، کار را تا جایی پیش میبرند که اعتماد عمومی به کارگزاران نظام دچار خدشه میشود و عجیبتر آن که این اقدام خود را به پای تبعیت از رهبری نظام مینویسند! قدری صریحتر بگوییم؛ ابتدا به این تعابیر رهبری که درباره رئیسی عزیز گفته شده است توجه کنید: "کارآمد، باکفایت، جامعالاطراف، خستگیناپذیر، کارآزموده در مدیریتهای کلان، مظهر شعارهای انقلاب، مردمی، فداکار، خدمتگزار صمیمی، مخلص و باارزش، برخوردار از صلاح و امانت، دارای سوابق درخشان مدیریتی، مجاهد، مخلص، سادهزیستی، مواضع انقلابی، روحیه جهادی"(https://khl.ink/f/56516 )
🔸حال برای لحظاتی ادعای برخی افراد که عناوینی همچون "انقلابی"، "ملیگرا"، "وطندوست" و... را یدک میکشند نادیده بگیرید و به این پرسش فکر کنید که آیا اثر و نتیجه مواضع آنان، مخاطبان را به چنین صفاتی درباره شهید رئیسی سوق میداد؟! اگر پاسخ مثبت باشد روشن میشود که مواضع آنان، در خط رهبری بوده و میتوان آنان را یک عنصر انقلابی دانست ولی اگر پاسخ منفی است آیا نباید در پیگیری و اعتماد به چنین افراد و کانالهایی تجدیدنظر کرد؟!
✍مدیر عقال
🆔@eghaal
عقال
🔰جریانهای سیاسی را چگونه بشناسیم؟ 🔸اگر با یک محصول هنری همانند فیلم، شعر، کاریکاتور و یا یک تحلیل
🌱🌱
👌رهبر انقلاب: بعد از فقدان این عزیز، من دیدم تقریباً همهی روزنامهها، همهی مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریانهای مختلف، از خدمات او و تلاشهای شبانهروزی او حرف میزنند، از او تمجید میکنند، تعریف میکنند؛ دلم سوخت؛ دلم برای رئیسی سوخت؛
#اینها در زمان حیات او حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها را بگویند؛ در زمان حیات او این برجستگیها را میدیدند امّا کتمان میکردند، بلکه عکس آن را میگفتند و او را میآزردند. البتّه او غالباً جواب نمیداد امّا گاهی پیش من میآمد و مقداری شکایت میکرد.
🆔https://eitaa.com/eghaal/130
🔰از شهید مقاومت تا شهید خدمت
1⃣در سالهای اخیر تشییع باشکوه حاج قاسم سلیمانی و شهید رئیسی، از حماسههای ماندگاری بودند که محاسبات بسیاری از افراد نسبت به ایران اسلامی را تغییر دادند؛ نکتهای که نمیتوان و نباید درباره این دو حادثه از نظر دور داشت، نوع مواجهه رهبری با این دو مراسم میباشد؛ آیا رهبر انقلاب، برخورد یکسانی با تشییع حاج قاسم و شهید رئیسی داشته است؟ اگر پاسخ منفی است، چه تفاوتهایی در مواجهه ایشان به چشم میخورد؟ و بالأخره پیام این تفاوت چگونه ارزیابی میشود؟ در این یادداشت میکوشیم به این پرسشها پاسخ دهیم؛ بخوانید!
2⃣سحرگاه سیزدهمین روز از زمستان سال۹۸، خبر تکاندهنده و بهتآوری منتشر میشود که تا چند روز رسانهها و افکارعمومی دنیا را به خود مشغول میکند؛ خبری که البته برای ایرانیان و دلبستگان جبهه مقاومت، تلخ و طاقتفرسا است؛ سردار سلیمانی که به دعوت رسمی مسئولان عراقی به آن کشور سفر کرده بود، در نزدیکی فرودگاه بغداد و به دستور مستقیم رئیس جمهور آمریکا، به طرز ناجوانمردانهای ترور میشود؛ پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، ایران اسلامی غرق در ماتم شده و احساسات عمومی در غم از دست دادن سردار دلها برانگیخته میشود؛ حتی آنانی که قرابت چندانی با مشی و منش حاج قاسم نداشتند، به جمعیت عزاداران ایشان ملحق شده و آن تشییع باشکوه را رقم میزنند؛ کسانی که تا دیروز، از حضور منطقهای ایران انتقاد کرده و آن را به ضرر منافع کشور میپنداشتند، از موضع خود عقبنشینی کرده و به ذکر فضائل و رشادتهای او میپردازند؛ در این میان واکنش رهبری به این تغییر موضع، جالب و قابل توجه است؛ با این که ایشان از مواضع برخی جریانات سیاسی و احیانا تهمتهایی که در زمان حیات سردار به ایشان زدهاند مطلع است ولی در عین حال از تنبه و چرخش فکری آنان استقبال میکند؛ تا جایی که چند روز پس از شهادت سردار سلیمانی میفرمایند: "این وحدتی که خوشبختانه در زیر تابوت پیکر مطهّر شهید سلیمانی و شهدای همراه ایشان در بین مردم دیده شد باید محفوظ بشود."
3⃣حادثه دوم، شهادت آیتالله رئیسی است؛ حدود سه سالی میشود دولتی بر سر کار آمده است که مظهر شعارهای انقلاب بوده و برای حل مشکلات مردم شب و روز نمیشناسد؛ این دولت وارث وضعیت نابسامانی است که در طول حدود یک دهه بر کشور آوار شده است؛ متاسفانه دولت در همان حال که مشغول آواربرداری است، مجبور است طعنه و کنایههای فراوانی را تحمل کند! دولت به شدت مورد بیمهری و بیانصافی قرار میگیرد و حتی تمجیدهای بیسابقه رهبری هم نمیتواند از حجم تخریبها بکاهد؛ تا این که خبر شهادت رئیسی عزیز، کشور و جهان را دچار شوک میکند؛ به یکباره طعنهزنندگان دیروز تبدیل به ستایشگران رئیسی شده و تلاش میکنند گذشته خود را به فراموشی بسپارند؛ رهبری اما با صدور پیام تسلیت، بحث "ناسپاسیها" و "طعن برخی بدخواهان" را پیش کشیده و مانع این کار میشوند! ایشان به همین مقدار اکتفا نکرده و در پیام دیگری که به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صادر میکنند میفرمایند: "مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!" اما اوج این ماجرا در جریان سخنرانی به مناسبت سالگرد امام خمینی ره است؛ جایی که رهبری به مظلومیت رئیسی در زمان حیات ایشان اشاره کرده و با بیان سوزناکی فرمودند: "دلم برای رئیسی سوخت!"
4⃣اما راز این مواجهه متفاوت چیست؟ چرا رهبری این بار از چرخش فکری افراد استقبال نمیکند؟ واقعیت آن است که تکلیف جریان غربگرا در مواجهه با شهید رئیسی مشخص است؛ همانها که شمشير را از رو بسته و حتی پس از شهادت رئیسی نیز تمجید چندانی از اقدامات برجسته ایشان نکردند؛ ولی در این ۳سال، کم نبودند افراد و جریاناتی که به اسم پیروی از رهبری به دولت مردمی شهید رئیسی تاختند و اسم این اقدامات خود را "نقد منصفانه(!)" گذاشتند؛ واقعیت تلخی است ولی باید اعتراف کرد که مدتهاست جریان مرموز و خزندهای در میان نیروهای انقلاب رخنه کرده و افکار و مواضع آنان را جهتدهی میکند؛ این جریان به جز شخص رهبری، دیگر کارگزاران کشور را به بدترین صورت مورد نقد و اعتراض قرار میدهد و اعتماد عمومی به مسئولان را با آسیب جدی مواجه کرده است؛ دشواری مقابله با این جریان از آن جهت است که نقابی انقلابی بر چهره دارد و با اظهار تندترین شعارها نسبت به دشمنان کشور، اعتماد بخشی از بدنه جبهه انقلاب را به دست آورده است؛ به نظر میرسد رهبر انقلاب از ظرفیتی که رئیسی عزیز با خون خود ایجاد کرد، برای پالایش درونی جبهه انقلاب و تصفیه آن از چنین عناصر آلودهای استفاده میکنند؛ عناصری که مقصّر اصلی "دلم برای رئیسی سوخت!" هستند!
✍مدیر عقال
🆔@eghaal
🌱🌱
🔰رهبر انقلاب:
👌هر حرکتی آسیبهائی دارد؛ به تعبیر معروف، هر #دیکتهای بالاخره غلطهائی دارد. راه غلط نکردن، دیکته ننوشتن است. ملت ما امروز دارد یک دیکتهی سنگینی را مینویسد؛ مسئولین، دولت، ملت، راه دشواری را دارند طی میکنند. یک جاهائی سکندری خوردن، لغزش پیدا کردن، زمین خوردن، طبیعی است. یک جا یک قدری خسته شدن، عقب ماندن، هیچ نبایستی ما را متوحش کند که چرا اینجوری شد.
https://khl.ink/f/17466
۹۰/۰۷/۱۳
👌خیلیها هستند که از افراد انتقاد میکنند، اما وقتی انسان #خودِ_اینها را مسؤول کاری میگذارد، میبیند که اینها هم کارشان انتقاد دارد. حالا اگر آن انتقاد وارد نیست، یک انتقاد دیگر وارد است. این نشاندهندهی آن است که بالاخره ضعفها زیاد است.
https://khl.ink/f/7571
۷۷/۱۲/۰۴
👌#حرف_زدن و از دور دربارهی مسائل قضاوت کردن، آسان است؛ ولی وارد میدان شدن و کمر بستن مشکل است. انسان در #خیال_خودش دنیا را خیلی آباد میکند، #مدینهی_فاضله درست میکند؛ #اما وقتی کار را به دست گرفت و دید که چقدر مشکل است، آن وقت وضع فرق میکند! نفوس انسانی مثل ابزارهای برقی نیستند که جنابعالی یک تکمه را بزنید، ناگهان مثلاً ده دستگاه بنا کنند کار کردن!
https://khl.ink/f/7571
۷۷/۱۲/۰۴
🆔@eghaal
🔰مهدی کروبی؛ مصداق شاخصهای رهبری ‼️
🔸۴روز پس از انتخابات سال۸۸ و در شرایطی که کاندیداهای شکستخورده به نتایج انتخابات معترض بودند، رهبر انقلاب جلسهای را با نمایندگان نامزدهای ریاستجمهوری ترتیب میدهند که بخشی از محتوای آن، سالها بعد با عنوان "من مدیر جلسهام" منتشر میشود؛ در این جلسه نمایندگان هر یک از ستادهای انتخاباتی مطالب مورد نظر خود را بیان میکنند و رهبر انقلاب نیز در پایان جلسه نکاتی را متذکر میشوند؛ آقای دانشجعفری که از طرف ستاد آقای محسن رضایی در آن جلسه حضور داشت، طی اظهاراتی به ذکر دلایل خود پیرامون بیاعتمادی بخشی از مردم به نتیجه انتخابات پرداخت؛ وی در بخشی از سخنان خود که منجر به واکنش رهبری شد، میگوید: "این تلقی وجود داشت که خود حضرتعالی هم شاید علاقهمند نباشید که در جهت خلاف رأی به دولت اقدام بشود و صحبت کردستان حضرتعالی را یک مثالی میگرفتند که به این دلیل بیان شده بود"
🔸رهبر انقلاب در واکنش به این اظهارات میفرمایند: "من فقط یک جملهای که خارج از مسائل بررسی قانونی و اینها است و در بیان آقای دانشجعفری بود بگویم که مطلقا آن جور که شما تلقی کردید، نیست. من در کردستان حرفهای همیشگی خودم را زدم؛ آن چیزی که من درباره عزت اسلامی بيان کردم حرفهای امروز من که نیست؛ اینها حرفهای بیست و چند سال من است. شما مراجعه کنید به سابقه سخنرانیهای من، اظهارات من در مراحل مختلف؛ خب، در این بیست سال سه تا رئیسجمهور در این کشور بودند. شما مراجعه کنید؛ زمان آقای هاشمی حرفهای من همینهاست؛ حرفهایم فرق نکرده. آنجا حرفهای خودم را زدم؛ باز هم من همان حرفها را میزنم! یعنی تا وقتی که توان گفتن دارم، من همین حرفها را خواهم زد؛ همان مبانی، همان اصول، همان ارزشها؛ آن چیزهایی را که با آن حیات من شکل گرفته تکرار خواهم کرد. ممکن است منطبق بشود با بعضی، با بعضی منطبق نشود؛ یا بعضی با بعضی منطبق کنند، بعضی دیگر با بعضی دیگر منطبق کنند. من یک سخنرانی یک جا کرده بودم، آقای #کروبی آمد گفت که من رفتم ایلام و گفتم این حرفهایی که فلانی زد، من را داشت میگفت؛ آن منم. خب تلقی آقای کروبی این است." [فتنه تغلب، ص۳۰]
🔸واقعیت آن است که این معضل در هر انتخاباتی مشاهده میشود و حتی شخصی مثل آقای کروبی، خود را مصداق شاخصهای رهبری معرفی میکند! با این حساب چاره چیست؟ نزدیکترین کاندیدا به شاخصهای رهبری را چگونه باید تشخیص دهیم؟ باید توجه داشت رهبر انقلاب علاوه بر آن که یک سری شاخصهای کلی درباره نامزد اصلح بیان کردهاند، در مقاطع زمانی مختلف نیز بخشی از این شاخصها را بر افراد گوناگونی تطبیق دادهاند؛ به نظر میرسد تنها راهی که برای تشخیص نامزد اصلح باقی مانده است، مراجعه به تطبیقهایی است که توسط شخص رهبری -و نه کاندیداهای ریاستجمهوری- صورت گرفته است؛ اگر دنبال نزدیکترین نامزد به مبانی فکری رهبری هستید، تعابیر ایشان را درباره نامزدهای حاضر در صحنه استخراج کنید!
✍مدیر عقال
🆔@eghaal
🔰موانع دکتر پزشکیان برای فتح پاستور
✳️انتخابات زودهنگام ریاستجمهوری که در تاریخ ۸تیر برگزار خواهد شد، رفتهرفته به روزهای حساس و داغ خود نزدیکتر میشود؛ ترکیب کاندیداهای احراز صلاحیت شده نیز بر این حساسیت افزوده و جریانهای سیاسی مختلف را به تکاپو واداشته است؛ برخی جریانهای سیاسی که پدیده انتخابات در ایران را بیمعنا میدانستند و چند انتخابات اخیر را با ایده "تحریم خاموش" سپری کرده بودند، هماکنون ورودی فعال به عرصه انتخابات داشته و برای پیروزی کانديدای مدنظر خود دست به کار شدهاند؛ علیرغم ورود همه جانبه این جریان و همچنین حجم سنگین تبلیغات داخلی و خارجی که برای معرفی کانديدای آنان صورت میگیرد، چالشهایی نیز وجود دارد که پیروزی و کامیابی آنان را با تردید جدی روبرو کرده است؛ از جمله موانعی که پیش روی این جریان قرار دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1⃣نوع عملکرد دولت در دهه۹۰، این جریان را بر آن داشت که حساب نماینده فعلی خود را از نماینده پیشین جدا کرده و حتی خود را ادامهدهنده راه دولت شهید رئیسی معرفی کنند؛ با این وجود حمایت اکثر اعضای دولت اسبق از دکتر پزشکیان، این باور را تقویت میکند که دولت مدنظر ایشان چیزی شبیه دولت یازدهم و دوازدهم خواهد بود! شاید بتوان این همسانی را اساسیترین چالش دکتر پزشکیان در انتخابات پیشرو دانست؛ چرا که هنوز عموم مردم خاطرات دهه۹۰ را فراموش نکرده و حتی از تصور بازگشت به آن دوران وحشت دارند.
2⃣چالش دیگری که دکتر پزشکیان را تهدید میکند، فقدان گفتمان است؛ البته این اشکال متوجه شخص ایشان نبوده و ریشه در حوادث دهه۹۰ دارد؛ رئیسجمهوری که در دهه۹۰ بر سر کار آمد، همه شعارهای جذاب درباره مسائل اقتصادی، فرهنگی و سیاست خارجی را به طور یکجا خرج پیروزی خود کرده و در نهایت با همان شعارها کشور را به آن وضعیت رساند! هماکنون هر شعاری که توسط دکتر پزشکیان در حوزه سیاستخارجی و اقتصادی ارائه میشود، تداعی شعارهایی است که در سال ۹۲ توسط نامزد این جریان مطرح شده است! با این تفاوت که در حال حاضر، این شعارها کارکرد خود را از دست داده و حتی به ضدتبلیغ تبدیل شدهاند؛ لذا این جریان تاکنون نتوانسته است در انتخابات پیشرو، گفتمان جدیدی را که بتواند موج اجتماعی ایجاد کند، ارائه دهد؛ تکرار همان شعارهای دهه۹۰ نیز به منزله خودکشی انتخاباتی خواهد بود!
3⃣دیگر چالشی که میتوان به آن اشاره کرد، بیتوجهی به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و پرداختن به مسائلی نظیر فضای مجازی، حجاب و... میباشد؛ واقعیت آن است که دغدغه بخش بزرگی از مردم در انتخاب یک رئیسجمهور، بهبود وضعیت اقتصادی و حل مشکلات معیشتی است ولی این جریان همان ابتدای کار آب پاکی را روی دست مردم ریخته و برنامه اقتصادی را از اولویتهای خود خارج کردهاند؛ دکتر پزشکیان و مشاورانش باید بپذیرند که تجربه دهه۹۰ در مقابل چشمان مردم قرار دارد و لذا نمیتوان با همان دستفرمان، اعتماد مردم را جلب کرد؛ واکنش سرد مردم نسبت به حاشیهسازیها و مواضع تند ایشان، شاهدی روشن بر این ادعاست که سال ۱۴۰۳ با سال۱۳۹۲ متفاوت است؛ عدم توجه به این نکته توسط دکتر پزشکیان، مردم را به این جمعبندی رسانده است که باید در دولت ایشان، فکر بهبود وضعیت اقتصادی را از سر خود بیرون کرده و تنها به تماشای حاشیهپردازیها و افول وضعیت اقتصادی بنشینند؛ البته هسته سخت حامیان دکتر پزشکیان با این حقیقت که "قرار نیست در دولت ایشان وضعیت اقتصادی کشور بهتر شود!" کنار آمدهاند.
✍مدیر عقال
🆔@eghaal
🌱🌱
🖌اگر چه پس از بیانات رهبری در روز عید غدیر، هر کسی نامزد مورد علاقه خود را به عنوان نامزد اصلح معرفی میکند اما حداقل روشن شد که در انتخابات ۱۴۰۰، #رئیسی_عزیز با فرسنگها فاصله از دیگران، #اصلح_حقیقی انتخابات بودند؛ شایسته است کسانی که آن روز تشخیص اشتباه داده و انرژی جبهه انقلاب را صرف مباحث واضح و بیهوده کردند، در سیاستورزی خود تجدیدنظر کنند!
🆔@eghaal
🌱🌱
📌نقل است که اطرافیان احمدینژاد، میزان حضور مردمی در سفرهای استانی را با استقبال مردمی از رهبر انقلاب مقایسه کرده و با دمیدن در توهم محبوبیت، حرفشنوی او را به حداقل رساندند؛ البته احمدینژاد در سال ۸۸ پشتوانه رای ۲۴میلیونی داشت ولی عجیب آن است که برخیها حتی بدون آن پشتوانه مردمی، دچار این توهم شده و در راهی قرار گرفتهاند که احمدینژاد به انتهای آن رسیده است؛ مراقب باشیم به دست خود احمدینژاد دیگری نتراشیم!
🆔@eghaal
🌱🌱
📌نازنينی تو ولی در حد خویش!
👌شما را نمیدانم ولی من نمیتوانم چنین شخصی را اصلح بدانم:
1⃣کسی که فرمایش رئیسی عزیز مبنی بر عدم فراموشی #نخ_تسبیح_آقا را مصادره کرده و در کمال تعجب و تأسف، خود را مصداق آن اعلام میکنند؛ حال آنکه منظور شهید رئیسی، رهبر معظم انقلاب است!
2⃣کسی که ادعا میکنند قصد دارد در کسوت ریاستجمهوری، #تصمیمات_راهبردی بگیرد تا نظم منطقهای و بینالمللی را تغییر دهد! حال آن که رئیسجمهور باید مجری سیاستهای راهبردی رهبر انقلاب باشد!
3⃣کسی که ادعا میکند در مسئولیت پیشین خود، #هماهنگی_سران_قوا را انجام میداده است! حال آن که این مورد جزو وظایف و اختیارات رهبری است!
✅بیتردید اگر رأی مردم نیز پشتوانه چنین افرادی قرار بگیرد، شاهد گستاخیهای بیشتری هم خواهیم بود؛ مبادا با رأی احساسی، منجر به تضعیف مقام ولایت شویم!
🆔@eghaal