eitaa logo
جنگ کده/amir
44 دنبال‌کننده
1هزار عکس
28 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
((جنگ اتمی آغاز شد)) کشور یمن با یک بمب اتم کشور مکزيک را مورد هدف قرار داده است. خبرگزاری شبکه 3 تلویزیونی
🇮🇶 بیانیه رسمی دولت عراق موضوع: درخواست پیوستن به پیمان ناتو دولت جمهوری عراق رسماً تمایل خود را برای آغاز گفت‌وگوهای دیپلماتیک با سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به‌منظور بررسی امکان عضویت و گسترش همکاری‌های دفاعی و امنیتی اعلام می‌دارد. عراق امیدوار است این درخواست از طریق مذاکرات رسمی و در چارچوب ضوابط و شرایط عضویت ناتو مورد بررسی قرار گیرد. دولت جمهوری عراق 🇮🇶 در مسیر همکاری‌های بین‌المللی و امنیت پایدار.
ونزوئلا:🇻🇪بعضی ها ساکت بمانند... مکزیک،دیدی که هیچ کس جلو دار ما نیست پس تو دیگه نبینت کوچولو.
یمن:🇾🇪مکزیک،بهت حمله اتمی کردم که بفهمی با من در اوفتادن آخر آقبتش چیه😁✅ جمهوری اسلامی ایران،🇮🇷چرا سکوت کردی؟🤔🧐😉
خبر فوری — بخش خبری با سلام، بینندگان گرامی. با توجه به افزایش تنش‌ها و احتمال جنگ در منطقه، سپاه پاسداران در بیانیه‌ای از ایرانیان خارج از کشور خواست وضعیت خود را روشن کنند و در تصمیم‌گیری تعلل نکنند. بر اساس این بیانیه، دو مسیر امن پیش روی ایرانیان خارج از کشور قرار دارد: ۱. بازگشت به ایران — برای بازگشت‌کنندگان، امنیت، اسکان و حمایت فراهم است. ۲. پناه گرفتن در کشورهای عضو ناتو — در چارچوب همکاری اتحاد ناتو، برای کسانی که امکان بازگشت ندارند، پذیرش و حمایت پیش‌بینی شده است. سپاه پاسداران تأکید کرده است: هر کدام از این دو مسیر را انتخاب کنید، تنها نیستید. در شرایط بحرانی، تصمیم سریع بگیرید. منتظر نمانید. صلح، اما آماده. پایان خبر.
جنگ کده/amir
((جنگ اتمی آغاز شد)) کشور یمن با یک بمب اتم کشور مکزيک را مورد هدف قرار داده است. خبرگزاری شبکه 3 تل
به دلیل اینکه یمن جای مشخص شده ای رو نگفت این حمله به خانه های مسکونی بوده است و 10000000 انسان کشته شدند😱🖤 اداره کننده جهان و آمریکا باید برسی کنند
هدایت شده از Unknown
🇻🇮【 CENTCOM Command 】🦅 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ما در هر لحظه با دولت فدرال آمریکا در صحبت هستیم و برای یک نقشه کاملا استراتژی و محدود یک رول حمله ای طراحی خواهیم کرد و این نقشه از سمت دولت آمریکا صادر و نوشته خواهد شد از متحدین ناتو درخواست دارم اقدامات خود را از هر لحاظ نظامی متوقف کنند و فقط عملیات آمادگی دفاعی در کشور را چیدمان کنند زیرا که باید در هر لحظه آماده خواهیم بود و تجهیزات نظامی را باید در چارچوب و مکان های خودش شکل بدهیم از متحدین ناتو امیدواریم در امشب خودشان را به آمریکا ثابت کنند که آیا متحد وفاداری هستند یا خیر؟! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 🎙Brad Cooper, CENTCOM Commander✍
🌐 بیانیه رسمی محکومیت حمله اتمی یمن ما، کشتار ۱۰ میلیون انسان را به‌شدت محکوم کرده و هرگونه حمله اتمی علیه یمن را نقض آشکار اصول انسانی و حقوق بین‌الملل می‌دانیم. چنین اقداماتی جان میلیون‌ها غیرنظامی را به خطر می‌اندازد و صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی را تهدید می‌کند. خواستار توقف فوری تجاوزات، پاسخ‌گویی عاملان و پیگیری موضوع از مجاری بین‌المللی هستیم. حفظ جان انسان‌ها باید بر هرگونه اختلاف سیاسی و نظامی اولویت داشته باشد.
یا خداااااا موج بعدی اتمی اما این بار از سوی ونزوئلا ونزوئلا با یک شلیک اتم دیگر سمت مکزیک، 100000000 میلیون تا الان کشته شدند