⚠️حواستان باشد
بازی نخوریم...
#ظریف
#مذاکرات_وین
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ قرارگاه دولت اسلامی
🆔@jonbeshansar
44.pdf
2.01M
💠 آسیب شناسی نهاد مجری انتخابات در ایران؛ زمینه ها و راهکارها
✍️ غلامرضا عالیخانی
#انتخابات
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ قرارگاه دولت اسلامی
🆔@jonbeshansar
👌 تاثیر واکسن برکت بر کرونای انگلیسی
👤مینو محرز درباره اثربخشی این واکسن روی واریانت هندی ویروس، گفت: روی واریانات انگلیسی کارشد و واکسن روی آن جواب داد، اما هنوز روی واریانت هندی امتحان نکردیم اما کار خواهدشد.
💯قول داده بودم وقتی مطمئن شوم که واکسن برکت مصون است، آن را تزریق کنم که امروز تزریق واکسن را در فاز سوم انجام دادم.
#واکسن_برکت
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ قرارگاه دولت اسلامی
🆔@jonbeshansar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شب تلخ عراقیها؛
📣انفجار در بیمارستان کروناییهای بغداد| سخنگوی نُجَباء: جا دارد کابینه الکاظمی استعفا دهد
🔶 در پی انفجار کپسول اکسیژن در بخش بیماران کرونایی در بیمارستان «ابن الخطیب» در بغداد، تا کنون ۲۷ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند و ۴۶ نفر زخمی شدهاند.
🔶 رئیس سازمان دفاع مدنی عراق در این رابطه گفت: ۱۲۰ بیمار در این بیمارستان بستری بودند که فعلا ۹۰ نفر از آنها نجات پیدا کردهاند.
◀️ در این رابطه نصر الشمری، سخنگوی جنبش نُجَباء در توئیتی انفجار امشب را به ملت عراق و خانواده درگذشتگان تسلیت گفته و خواستار اقدام فوری علیه اهمالگران و همچنین محاکمه آنان شده است.
⏪ الشمری همچنین با تاکید براینکه برخورد با این افراد باید همتراز با حجم فاجعه باشد، گفته است: جا دارد کابینه [دولت کاظمی] در پی این اتفاق استعفا دهد.
👈کمیسیون حقوق بشر عراق نیز به شدت بابت این انفجار از دولت عراق انتقاد و تاکید کرده که الکاظمی باید وزیر بهداشت و معاونان آن را برکنار و آنان را جهت تحقیق به دستگاه قضا معرفی کند.
🔹وزارت بهداشتی که باسازمان بهداشت جهانی برای کشتارمردمش به بهانه کرونا هماهنگ نیست با سناریوی ساختگی طرد می شود!!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ قرارگاه دولت اسلامی
🆔@jonbeshansar
▫️نگاهمان را به بقیعِ چشمانت دوختهایم،
و دستهایمان را
به سوی ابر کرامتت دراز کردهایم،
تا باران ظهور را طلب کنیم.
ای کریمترین کریمان!
💐 میلاد کریم اهل بیت، حضرت امام حسن علیه السلام پیشاپیش مبارک.
#امام_مجتبی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ قرارگاه دولت اسلامی
🆔@jonbeshansar
4_5897733710865760757.mp3
8.64M
○° مه خوش سیما تموم عشق مادر 😍
#مولودی 🎼
#شادمانهولادتکریماهلبیت 💚
#عیدڪممبروڪ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ قرارگاه دولت اسلامی
🆔@jonbeshansar
⚠️تلنگر
🌷آیت الله مجتهدی تهرانی:
👈گاهی انسان باید بنشیند و با نفس خود حساب و کتاب کند پدر ما را این #نفس در می آورد. به نفس خود بگوید: تاڪی❓ چـــــقدر⁉️
🌺بس است دیگر❗️ به فکر خودت باش❗️
#تلنگر
#شبتون_پراز_یادخدا✨