https://eitaa.com/ehsanyasin2/3724 البته از اولم کاملا مشخص بود این پیام راست نیست... از ما هم می پرسیدین بهتون می گفتیم... دیگه لازمم نبود مزاحم آقای یاسین بشین...🙃
🎼🎼🎼🎼🎼🎼
بله بنده هم میدونستم یعنی معلوم نبود؟
مزاحم آقای یاسین هم نشدم صحبت کوتاهی بود که شاید ربطی به این نداشت🙂
دانلود استوری پیامhttps://eitaa.com/ehsanyasin2/3702 اون وقت این قوانین رو چه کسی تألیف و تصویب کرده؟! خود آقای یاسین؟!
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
خیر سرپرست های پلتفرم مختلف
https://eitaa.com/ehsanyasin2/3700 هم اکنون : معدن نمک!
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
مشاهده میفرمایید!
نمی دونم چرا احساس می کنم (برادر) و (جناب یاسین) آمال جان چند وقته به (آقا احسان) تغییر پیدا کرده...!
🎼🎼🎼🎼🎼
اینطور نیست چه جناب، چه آقا احسان چه آقای یاسین همون برادر ماین.
https://eitaa.com/ehsanyasin2/3724 اوهوم... فقط... چرا روی پیام تونو پوشوندین؟! مگه چیزی غیر از یه سوال ساده درباره ی صحت این پیام بوده؟!
🎼🎼🎼🎼🎼🎼
بنظرتون چرا باید به عقلم بزنه برم ازشون بپرسم این پیام صحت داره یا خیر؟ یعنی واقعا مشخص نیست😐🚶♂
اون پیام صحبت دیگری بود که نیاز نبود مورد توجه عموم قائل بشه
https://eitaa.com/ehsanyasin2/3724 اون وقت ری اکشن خودتون نسبت به این پیام رو هم برای آقای یاسین فرستادید!
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
و پیام شخصی نبود!✨
منظورشون از اون ری اکشن چی بود😂
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
توجیه شدن فامیل های واقعی
به والله غیر از این توضیحی ندارم😅
https://eitaa.com/ehsanyasin2/3733 فک کنم منظورشون این بوده که فامیل هاشون رو راجع به این قضیه توجیه کردن و گفتن ک همچین کاری نکنن و کسانی که اینطوری میگن این توجیه کردن فامیلای واقعیشون دلیل بر کذب حرف این مخاطبه درسته؟
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
شاید ولی فک نکنم.
اونایی که میگن چرا پیامی که واسه اقااحسان فرستادیو خط زدی.یا چرا از آقای یاسین و برادر به آقااحسان تغییر پیدا کرد.یا چرا میری پی وی آقااحسان و از اینجور حرفا.میتونم بپرسم مچ کیو میخواین بگیرین؟؟هدفتون چیه واسه این پیاما؟؟؟ما که هر دو طرف رو میشناسیم هم برادر و هم آمال جان رو.هر دوشون پاکن.ضمنا بر فرض محالم بر فرض محااااااال اتفاقای دیگه ای افتاده باشه توی اون صفحه چت.اون دنیا خودشون باید جواب بدن و تویی که آبروشونو بردی!!!!!با این پیاما جدا چیو میخواین ثابت کنید؟؟؟واقعا نمیدونم چی بگم.
🎼🎼🎼🎼🎼🎼
......
https://eitaa.com/ehsanyasin2/3733 من جای ایشون عذر میخوام ول کنین این بحث سم رو
🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎼
.....
دوستان عزیز کاملا واضحه که این پیام توسط آمال جان داخل گروه فندوم گذاشته شده و آقای یاسین پاسخ دادند
🎼🎼🎼🎼🎼🎼
.......