🌹 وفاق میان نیروهای انقلاب، ضرورت و اولویتی بالاتر
🍃 وفاق و همدلی مسئولین و تشریک مساعی دولت و مجلس در جهت حل مسائل، امری ضروری و پسندیده است. تاکید و توصیه رهبر فرزانه انقلاب در این رابطه هم امر جدیدی نیست. ایشان همواره دولتها و مجلسها را به همدلی و همکاری دعوت کرده و از کشمکشهای بیهوده پرهیز داده اند.
البته هنر آن است که در عین همدلی، وظایف نظارتی مجلس هم به درستی انجام شود و نهایتا وفاقی در چارچوب ارزشها و به سوی اهداف انقلاب شکل گیرد. چنین وفاقی بایسته ها، اصول و نکاتی باریکتر ز مو دارد که پرداخت به آن هدف این نوشته نیست.
اما اگر چنین همدلی و وفاقی ضروری است، همدلی و وفاق میان نیروها و جریانهای انقلابی ضروریتر است.
شقاق و اختلاف بین نیروهای ارزشی، آینده کشور را دچار خطر خواهد کرد. تجربه نشان داده نیروهای انقلابی نیروی اصلی پیشران کشور در همه عرصه ها هستند. لذا میزان همدلی این نیروها اثر مستقیم بر پیشرفت اهداف انقلاب خواهد داشت.
🍃 حواشی و اتفاقات دو انتخابات گذشته بسترساز نوعی شقاق خطرناک در میان این نیروها شده است. گروههای مختلف جریان انقلابی احساس شکست در انتخابات گذشته می کنند و این احساس شکست، بهانه مضاعفی شده برای دمیدن در این شقاق و اختلاف. بعضی افرادِ انقلابی از سر جهل و بعضی افرادِ کهنه کار سیاسیِ بیرون این جریانات، با برنامه ریزی و به طور هدفمند در حال دوقطبی سازی و افزودن شقاق در درون نیروهای انقلابی هستند.
بنده در این شرایط خودم و همه افراد کوچک و بزرگ علاقه مند و پایبند به انقلاب اسلامی را مجدانه و صمیمانه دعوت به همدلی و وفاق می کنم.
🍃 اولا بزرگ ترهای جریانات انقلاب اسلامی خوب است به سلیقه و انتخاب 9 و نیم میلیون نفری که در مرحله اول به آقای جلیلی رای دادند و برای رای آوری او تلاش کردند احترام بگذارند و با سعه صدر بیشتر این انتخاب متفاوت را در چارچوب مردمسالاری دینی و پویایی جامعه انقلابی تحلیل نمایند.
اینکه گمان کنیم این رای بالا به آقای جلیلی، صرفا به دلیل تخریب آقای قالیباف از سوی چند نفر افراد بداخلاق یا تندرو صورت گرفته، نوعی توهین به کل بدنه این رای است. فرهیختگان، اندیشمندان و علمای انقلابی و ولایی زیادی جزء رای دهندگان به آقای جلیلی بودند. اینها تشخیصشان چنین بوده که در مجموع، آقای دکتر جلیلی صلاحیت بیشتری برای ریاست جمهوری دارد.
و اینکه در این شرایط مدام سخن از خطر تندروی و افراط بزنیم و بعضی عزیزان را با الفاظی مثل دوقطبی ساز و ... بنوازیم، نه تنها هیچکس را متقاعد و همراه ما نخواهد کرد، بلکه بدتر سبب دلخوری و دورتر شدن نیروها از ما و شلعه ور شدن آتش لجبازی و شقاق می شود.
حتی اگر کسی احساس می کند که این عزیزان اشتباه کرده اند، باید با آرامش، تواضع، بیان همدلانه و با نشان دادن حسن نیت و در فرآیندی زمان بر و تدریجی راه درست را به آنها نشان بدهد تا بتواند جوانترها و دیگران را با خودش همراه سازد.
اما پیشنهاد بهتر آن است که وجود فردی در جریان انقلاب اسلامی را که به هر طریق توانسته پشتوانه قریب به 14 میلیون رأی برای خویش فراهم کند، سرمایه ای برای این جریان بشماریم و بتوانیم از این اهرم برای اهداف انقلابی بهره ها ببریم.
🍃 از آنطرف هم جوان ترها و غیرهمراهان با آقای قالیباف در دو انتخابات گذشته خوب است توجه داشته باشند که آقای دکتر قالیباف دو مدال افتخارآمیز از سوی رهبر انقلاب دارند. دو مدال ارزشمندی که در سپهر سیاسی ایران کم نظیر است. یکی آنکه معظم له مدیریت دکتر قالیباف در شهرداری تهران را الگویی از مدیریت جهادی موفق شمردند و دوم اینکه مجلس تحت ریاست ایشان (دوره سابق مجلس) را مجلسی انقلابی و موفق دانستند و بر این ارزیابی بعدا هم تاکید فرمودند.
فارغ از جایگاه بی همتای نظر ولی الهی جامعه در اندیشه اسلام ناب، تجربه سیاسی حقیر نشان می دهد که در همه این سالها ارزیابی های رهبر انقلاب، در فضای سیاسی ایران دقیق ترین ارزیابی ها بوده است.
آقای دکتر قالیباف از نظر رهبر حکیم انقلاب یک مدیر کارآمد، سالم و مورد اطمینان در جمهوری اسلامی است و این برای نیروهای انقلابی اتمام حجت است. بنابراین اگرچه بخش زیادی از نیروهای انقلاب ایشان را برای ریاست جمهوری اصلح ندانستند، اما در جایگاه ریاست مجلس یا دیگر نقش های سیاسی مراقبت کنند که وجود او را سرمایه ای برای جریان انقلاب قلمداد نمایند.
البته این بدان معنا نیست که راه نقد را ببندیم، چه آنکه خود نگارنده در مسئله رای اعتماد به وزرای دولت، به عملکرد مجلس و رئیس محترم آن نقد دارم، اما نقد منصفانه و درست با همدلی و وفاق سازگار است و می توان صمیمانه و همدلانه نقد کرد.
🍃 خلاصه آنکه وفاق و همدلی میان نیروهای انقلاب را دریابیم و به جای سرمایه سوزی، به فکر استفاده درست از سرمایه های موجود و بلکه فزون کردن سرمایههای انقلاب باشیم.
🆔 @ehtejajj
🔴 میزانسن عجیب سکانس پایانی قهرمان
🔹آنطور که دشمن گفته و تصاویر نشان میدهند، سکانس پایانی قهرمانِ قصه ما اینگونه بوده: پیرمرد، تنها بود و بیکس و البته شجاع و نترس. جوانهای دشمن محاصرهاش کردند ولی قهرمان، تا آخرین گلوله جنگید. نیروهای تیپ ویژه، از او ترسیدند و با تانک به سمت او شلیک کردند. زانوی چپش کاملا خرد شد، ساعد دست راست هم شکست، انگشت سبابه دست چپ هم قطع شد؛ اما او تسلیم نشد. فرمانده نیروهای ویژه تلاش کرد با نیروهایش از پلهها بالا رفته و بر قهرمانِ زخمی و بیرمق، پیروز شود؛ اما او با نارنجک اینها را عقب راند.
🔹شکستگی استخوانها و خونریزی، رمق از قهرمان ربوده بود. کوادکوپتر وارد ساختمان شد تا بدانند این مرد تسلیم ناپذیر کیست؟ اما او در تنهایی و جراحت هم کاملا باهوش و زرنگ بود: چهرهاش را با چفیهای پوشانده بود و با همان درد شدید، کوادکوپتر را فراری داد.
🔹تکتیرانداز دشمن به پیشانیاش شلیک کرد اما خونی بر صورتش نریخته، یعنی خونریزی خیلی شدید بوده و خونی در بدن نداشته. در نهایت مجددا تانک دشمن گلوله دیگری شلیک کرد و طبقه دوم آوار شد. نیروهای ویژه صهیونیست، هنوز جرأت نزدیک شدن به قهرمان در طبقه دوم را نداشتند و او را رها کردند. یک روز بعد و پس از تمام شدن همه چیز، بالاخره بالا رفتند و قهرمانی را دیدند که در کنار سلاح و کتاب دعایش به شهادت رسیده است.
🔹 فیلمنامه و دکوراسیون صحنه، عجیب سورئال است. قهرمان قصه، یک کلاشینکف خراب دارد که ناگزیر شده با چسب برق، قطعات آن را به هم بچسباند. تا آخرین فشنگ و آخرین قطره خون جنگیده. پیکرش نه روی زمین، که روی مبل افتاده و زیر تونلها نیست؛ بلکه در یک منزل مسکونی عادی است.
🔹 عجب دکوراسیون عجیبی برای پایانبندی فیلم! قهرمان، خانه، مبل، اسلحه و البته کتاب دعا... حتی وقتی سربازان دشمن بالای پیکر او هستند، هیچ نشانهای از خوشحالی در آنها نیست؛ چهرههایشان بهتزده است.
🚩 ابوابراهیم شهید شده و اکنون، منتظر ابراهیمهایی هستیم که قرار است بت بزرگ را بشکنند و بساط نمرود و نمرودیان را جمع کنند. آتش بر این ابراهیمها، گلستان است و خوشا به حال اینان.
🔹همیشه، خورشید در سپیدهدم خود، از میان خون برمیخیزد. آنان که سرخی شفق را میبینند، منتظر سپیدی خورشید هم هستند. ✌️
(عبدالحمید بیات)
🆔@ehtejajj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة
🆔@ehtejajj