🔴نقد #کوروش در کلام شهید مطهری
♦️فرق است میان آزادی تفکر و آزادی عقیده. آزادی تفکر ناشی از همان استعداد انسانی بشر است که میتواند در مسائل بیندیشد. این استعداد بشری حتما باید آزاد باشد. پیشرفت و تکامل بشر در گرو این آزادی است.
♦️اما آزادی عقیده، ناشی از تفکر صحیح و درست نیست. منشا بسیاری از عقاید، یک سلسله عادتها و تقلیدها و تعصبها است.عقیده به این معنا نه تنها راهگشا نیست بلکه زیانبارترین اثرات را برای فرد و جامعه بدنبال دارد.
♦️آیا در مورد انسانی که یک سنگ را میپرستد باید بگوئیم چون فکر کرده و بطور منطقی به اینجا رسیده و نیز به دلیل اینکه عقیده محترم است، پس باید به عقیده او احترام بگذاریم و ممانعتی برای او در پرستش بت ایجاد نکنیم؟ یا نه، باید کاری کنیم که عقل و فکر او را از اسارت این عقیده آزاد کنیم؟ یعنی همان کاری را بکنیم که ابراهیم خلیل الله کرد.
♦️حال آنکه در کتابهای تاریخ خودمان نوشته اند کوروش چه مرد بزرگ و بزرگواری بوده که وقتی به بابل رفت و آنجا را فتح کرد تمام بتخانه ها را محترم شمرد. از نظر یک فاتح که سیاست استعمارگری دارد، این کار، امری عادی و یک نقشه معمولی است ولی از نظر بشریت چطور؟ آیا خود جناب کوروش به آن اعتقاد داشت؟ یقینا نه، اما #کوروش فکر میکرد این اعتقاد که مردم را در بیخبری نگاه داشته عامل خوبی برای دربند ماندن آنهاست. این بود که دست به ترکیب آنها نزد.
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
🔴 پول عربستان سعودی به اسم "کوروش" علیه"دین" و "میهن"
♦️اخیرا کانالهای تلگرامی و شبکه های اجتماعی با نماد 7 آبان و کوروش گرایی فعالیت و گستردگی زیادی پیدا کرده اند.
♦️این شبکه های اجتماعی دارای محتوا و پستها و مطالبی بسیار شبیه به هم هستند بطوریکه گمان میرود همه از یک مرکز مدیریت میشوند.
♦️در چندسال اخیر که عربستان سعودی در سیاستهای منطقه ای خود در مقابل ملت ایران شکستهای سنگینی را متحمل شده است با اجیر کردن سازمان تروریستی منافقین و با تزریق پول زیاد چند ماموریت را برای انها در جهت ضربه زدن به ایرانیان تعریف کرده است...
1⃣ جاسوسی و تخلیه تلفنی و جمع آوری اطلاعات از شهروندان ایرانی
2⃣ تبلیغ روز 7 ابان بعنوان روز موهوم جهانی کوروش در جهت قهرمان سازی و نماد سازی دروغین برای مقابله با قهرمانان واقعی و نمادهای اصیل ایرانی اسلامی...
3⃣ تبلیغ ملیت و ایرانیت ایرانیان در مقابل اسلامی شیعی....
4⃣ خرابکاری ، ترور ، ایجاد ناامنی و شایعه سازی و جوسازی در جامعه ایرانی....
♦️لازم به ذکر است تمامی کانالهای تلگرامی با نماد7ابان در خارج کشور و غالبا از امریکا توسط عناصر سازمان منافقین مدیریت میشوند.
♦️در این کانالها که با محتوای دین ستیزی و به اسم ایرانیت بوجود امده اند، اساسا هیچ مطلبی علیه اسلام وهابی ال سعود و داعشیها ویا رژیم اسرائیل و یا جنایتهای غربیها و امریکاییها در حق ملت ایران نوشته نمیشود....
♦️در این شبکه های اجتماعی نه تنها علیه روشنفکرمابان غربگرا و شاهان و سیاستمداران خائن و وطن فروش در یکصد سال اخیر مطلبی نوشته نمیشود بلکه غالب مطالب علیه چهره های شاخص مبارز علیه استعمار و وابستگی به بیگانگان میباشد..
♦️در غالب این شبکه ها به تخطئه و سیاه نمایی علیه فعالیت و حضور نظامی کشورمان در سوریه و عراق و...پرداخته میشود و نه تنها هیچ مطلبی علیه داعش و حامیان ان زده نمیشود بلکه جنایتهای آنها را هم به مکتب تشیع نسبت میدهند...
♦️خنده دارترین قسمت ماجرا اینجاست که احادیث زیبای امامان معصوم در راستای تعالی و رشد انسانیت را به اسم کوروش منتشر میکنند و فتاوای جنایتکارانه بزرگان وهابیت و داعش را به اسم بزرگان شیعه....
🔴سوالی که میشود اینست که این چه جریان کثیف و دروغینی است که به اسم کوروش در مقابل دشمنان واقعی ملت ایران سکوت و یا همراهی میکند اما درمقابل هویت واقعی دینی مردم ایران و انها که برای دفاع از خاک و ناموس میهن جان فدا میکنند ، شمشیر کشیده اند....
🔴حقیقت روز 7 ابان اینست که ال سعود و امریکا میخواهند به اسم کوروش به جنگ اعتقادات و باورها و هویتی از ایرانیان بیایند که مانع از تسلط انها بر خاک و ناموس میهن شده است...
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حقایقی باورنکردنی درباره کوروش !
♦️ارتباط کوروش با انجمن یهودیان ایران چیست؟
♦️به مناسبت روزی که هیچ تقویم بین المللی آن را ثبت نکرده است...
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 نقد و بررسی منشور کورش
قسمت اول ـ بررسی اصالت تاریخی استوانه
خلاصه: در این قسمت، دلایلی ارائه میشود که منشور کوروش، به احتمال زیاد، جعلی است.
#کوروش #هخامنشیان #هفتم_آبان #منشور_کوروش #حقوق_بشر
🌷👇
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
21.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 سریال: نقد و بررسی منشور کورش
قسمت دوم - استوانه گلی با رايحه عربی
خلاصه: واژگان و عبارات اين استوانه به زبان اکدی و بسيار شبيه عربی است و حتی يک کلمه پارسی در آن وجود ندارد.
🌹👇
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
شبهات کرونایی و پاسخ به آنها. شماره 4
🌹👇
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
🔆شبهه:
ایرانیان باستان شادترین مردم جهان بودند ، درایران باستان بیش از۶۵ جشن همگانی درسال گرفته میشد و ازاین حیث شادترین مردم جهان بودند!
امروز دومین کشور افسرده و اولین کشور عصبانی جهانیم!
🔆 پاسخ شبهه:
1⃣واژهٔ جشن فارسی گرفته شده از «یسن» (Yasna) اوستایی است، به معنی ستایش و پرستش. این واژهٔ که امروزه بجای عید و ایام خوشی بکار میرود، در قدیم برای برگزاری آیینهای دینی و مذهبی به کار می¬رفته است.
2⃣در کنار جشن¬های مذهبی که بیشتر با شادی همراه بود، عزاداری¬های عمومی نیز وجود داشته است. مثلا در هنگام ایزدِ گیاهیِ شهید شونده، سینهزنی، زنجیرزنی، زخم زدن به خویشتن و زاریها، معمول بوده است، به ویژه زنان در گریستن و زار زدن عهدهدار وظایف مشخصی بودند.
3⃣ همینطور قبل از نوروز برای مرگ سیاوش به عزاداری می¬پرداختند. آثار متعددی به صورت نقش بر دیوار در پنجکینت در درهٔ رود زرافشان در تاجیکستان یافت شده است که عزاداریهای سیاوشی را میرساند. (📚 مهرداد بهار، از اسطوره تا تاریخ، ص 70. نشر چشمه، ۱۳۷۶.)
4⃣در اسلام علاوه بر امضا و تایید جشن¬های مردمی مانند نوروز، جشن¬هایی اضافه کرد. غیر از سالروز میلاد پیشوایان دین، 4 عید بزرگ در اسلام معرفی شده که یکی از آنها (جمعه) هر هفته تکرار می¬شود و سفارش شده که با خرید هدایا، لباس نو، مصرف خوراکی¬های خوب و متفاوت و...، فضای پرنشاطی برای خانواده ایجاد نماییم. (📚 مفاتیح الجنان)
5⃣امروزه بسیاری از دین ستیزان با جعل آمار و بدون ارائه مستند معتبر و واقعی، سعی می کنند افسردگی و غمزدگی را جامعه ایرانی نسبت دهند و با القاء و تلقین مکررِ این دروغ، دین را مقصر آن جلوه دهند.
6⃣ طبق روایات متعدد، ایجاد شادمانی (اِدخالُ السُرُورِ) از بزرگترین اعمال صالح به شمار می رود و در معرفی مومن واقعی در نهج البلاغه آمده است: مومن حتی اگر ناراحت باشد، باید ظاهری خندان و شادمان داشته باشد. (حکمت 333)
🌹👇
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
پرسش :حقیقت و فلسفه بداء چیست؟
بداء از اختصاصات عقاید شیعه است. موارد بسیاری اتفاق می افتد که ما با آگاهی از علل ناقصه، خبر از حادثه ای می دهیم اما بعدا به خاطر فقدان شرط یا وجود مانع خبری از وقوع آن نمی شود که در امور تشریعی نام نسخ و در امور تکوینی نام بداء برآن می گذارند. فایده بداء این است که انسان با توبه و صدقه و انجام کار نیک، حوادث سخت را از خود دور کند؛ لذا هنگامی که بداء به خدا نسبت داده می شود به معنی اِبداء است و لازمه آن نسبت جهل به خدا نیست.
#معارف_اعتقادی
#موسسه_کلامی_احیاء
🌷👇
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam
❤️دلیل وجدانی بر اثبات وجود خداوند
#معارف_اعتقادی
#موسسه_کلامی_احیاء
🌷👇
https://eitaa.com/ehyakalam
https://telegram.me/ehyakalam