فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خواندن تلقین برای فردی که از دنیا رفته و در زندگی خود هیچ اعتقادی نداشته چه لزومی دارد؟!
🎙حجت الاسلام رضا شاهرودی
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
⁉️سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
سوالی که بنده دارم اینه که الان حضرت حجت ارواحنا فدا مشغول به چه کارهایی هستن
در این زمان طولانی غیبت حضرت علاوه بر انجام واجبات و مستحبات الهی به چه کار دیگری مشغول هستن؟
آیا فقط انتظار میکشند؟یا مامور به انجام کارهای دیگری هم هستند؟
📌📌📌
#پاسخگو_220
با سلام و احترام خدمت شما پرسش گر محترم
🌿🌿🌿
✍اگر امام زمان، پیوسته مشغول ذکر و عبادت باشند عابد و زاهد خواهد بود نه امام! بنابراین غیر از عبادت به اوامر و دستورات الهی در زمینه ی امامت نیز آن گونه که خداوند متعال به ایشان امر نموده رسیدگی می کنند(منتها نهایت و چگونگی امر به طور آشکار از ما پنهان است)
✍امامت تعطیل بردار نیست و امام طبق برنامۀ الهی، امامت می کند و مدیریت پنهان امام زمان را در خطبه 150 نهج البلاغه می توان دید؛.. جمعيتهاى گمراه و ستمگر را پراكنده و حق جويان پراكنده را گرد هم آورد و در پنهانى از مردم به سر میبرد.
📌 امام زمان در توقیعی فرموده اند:..ما شما را از یاد نبرده ایم و اگر جز این بود گرفتاری ها شما را در بر می گرفت و دشمنان شما را نابود می کردند...و این چنین توصیه می کنند که: با تقوایتان ما را در نجاتتان از فتنه ها یاری کنید.
اللهم عجل لولیک الفرج🤲
موفق باشید.
لینک گروه پاسخگویی به سوالات و شبهات اعتقادی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1120272523Cfbc7256076
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓شیعه جعفری به چه معناست و چرا به شیعیانی که پیرو ۱۲ امام هستند شیعه جعفری میگویند؟!
🎙استاد محمدی
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ خیبر خیبر یا صهیون♨️
💠یا إسرائیل! خیبر خیبر!
💠إنّا والله جیشُ حیدر
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
وَ ما رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَ لکِنَّ اللهَ رَمى...
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
"وَ قاتِلُوهُمْ حَتَّى لا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَ يَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِما يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ «انفال//39»
و با آنان (دشمنان) بجنگيد تا فتنهاى (از كفر و شرك) بر جاى نماند و دين، يكسره براى خدا باشد، پس اگر (از كفر خود) دست كشيدند، همانا خداوند به آنچه انجام مىدهند بيناست."
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
البقره
وَلَتَجِدَنَّهُمْ أَحْرَصَ النَّاسِ عَلَىٰ حَيَاةٍ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا يَوَدُّ أَحَدُهُمْ لَوْ يُعَمَّرُ أَلْفَ سَنَةٍ وَمَا هُوَ بِمُزَحْزِحِهِ مِنَ الْعَذَابِ أَن يُعَمَّرَ وَاللَّهُ بَصِيرٌ بِمَا يَعْمَلُونَ
ﻭ ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺣﺮﻳﺺ ﺗﺮﻳﻦ ﻣﺮﺩم ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻲ [ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﺪﺕ ] ﺧﻮﺍﻫﻲ ﻳﺎﻓﺖ ﻭ [ ﺣﺘﻲ ﺣﺮﻳﺺ ﺗﺮ ] ﺍﺯ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ . ﻫﺮ ﻳﻚ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺁﺭﺯﻭﻣﻨﺪ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻱ ﻛﺎﺵ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﻋﻤﺮﺵ ﺩﻫﻨﺪ ، ﻭﻟﻲ ﺁﻥ ﻋﻤﺮ ﻃﻮﻟﺎﻧﻲ ﺩﻭﺭ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺍﻭ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﻧﻴﺴﺖ ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ ، ﺑﻴﻨﺎﺳﺖ .(٩٦)
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
آل عمران
الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
ﻫﻤﺎﻥ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﺮﺩمِ [ ﻣﻨﺎﻓﻖ ﻭ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻧﻔﻮﺫﻱ ﺩﺷﻤﻦ ] ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﻟﺸﻜﺮﻱ ﺍﻧﺒﻮﻩ ﺍﺯ ﻣﺮﺩم [ ﻣﻜﻪ ] ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻨﮓ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﮔﺮﺩ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻧﺪ ، ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺘﺮﺳﻴﺪ . ﻭﻟﻲ [ ﺍﻳﻦ ﺗﻬﺪﻳﺪ ] ﺑﺮ ﺍﻳﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩ ، ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺧﺪﺍ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﺲ ﺍﺳﺖ ، ﻭ ﺍﻭ ﻧﻴﻜﻮ ﻭﻛﻴﻞ ﻭ [ ﻧﻴﻜﻮ ﻛﺎﺭﮔﺰﺍﺭﻱ ] ﺍﺳﺖ .(١٧٣)
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
#مرگ_بر_اسرائیل
زمین و آسمانهای خدا لبریز تبریک است
خبر پیچیده گویا مرگ اسرائیل نزدیک است
هزاران موشک از نفرین مادرهای غمدیده
به سمت آسمان اورشلیم در حال شلیک است
گروهی با فلسطین و گروهی بر فلسطیناند
به این صورت، جهانِ مرزها در حال تفکیک است
گذشتن از میان شبهه عزمی سخت میخواهد
مسیرش از میان درههای تنگ و باریک است
قسم بر سورهی «واللیل» و بر «والشمس» و بر «والنصر»
ظهور روشنایی، از دل شبهای تاریک است
خدا با خون سرخ بیگناهان نقش زد بر خاک:
قسم بر اسم پاکم، مرگ اسرائیل نزدیک است
#مرگ_بر_اسرائیل
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🔸أللّهُمَّ انصُرِ الإسلَامَ وَ أهلَهُ وَ اخذُلِ الکُفرَ وَ أهلَهُ. أللّهُمَّ انصُر جُیُوشَ المُسلِمِینَ.
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
شروع ناگهانی داشت طوفانی که حرفش بود
رسید از شش جهت سجیلبارانی که حرفش بود
رسید از سررسید فتح، آن روز تماشایی
رسید از سنگر فرمانده، فرمانی که حرفش بود
برای انتقام خون دلهایی که میخوردیم
فرود آمد همان شمشیر برّانی که حرفش بود
و حالا دشمن است و صبحِ کابوسی که میگفتیم
و حالا دشمن است و عصر خسرانی که حرفش بود
بشارت باد گلها را به فروردینِ روییدن!
که نزدیک است آن سرسبزدورانی که حرفش بود
قسم به موی خونآلود اطفال فلسطینی
به زودی میرسد این سر به سامانی که حرفش بود
بیا و گوش کن! از قدس دارد میرسد کمکم
همان صوت صمیمی… صوت قرآنی که حرفش بود…
کسی و الفجر میگوید… کسی و الفتح میخواند…
کنار طبل آن جنگ نمایانی که حرفش بود
به دست ما نوشته میشود بر مصحف تقدیر
برای داستان قدس، پایانی که حرفش بود
▪️ فاطمه عارفنژاد
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🔴شیعه شدن یک سنی بعد از حمله ایران
بعد از اینکه دیدم ایرانِ شیعه، در سایه سکوت بیش از یک میلیاردونیم سنّی چه کرد، از اینجا ودر صحت کامل عقل ودرمقابل همه جهان، تشیع خود را اعلام میکنم، وبرادران وخواهرانم را دعوت میکنم شیوه علی بن ابیطالب (ع) واهل بیت رسول خدا (ص) را پیش گرفته واز دشمنانشان اعلام برائت کنند.
#معارف_اعتقادی👇🌸
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بلایی که سرشون آوردیم جدید بود نبود😂
تا آخرش ببینید فقط آخرش 😁
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🔻صورتبندی یک تاریخ جدید در تقابل فاتحانه:
پاسخ ایران و ساختارشکنی در روایت اسرائیل
🖊مهدی جمشیدی
۱. «نظمهای جهانی» از نقطهای در هم شکسته میشوند که یک «فکر متفاوت» سر بر میآورد و فکر رایج و مرسوم را به چالش میکشد و خود، بر جای آن تکیه میزند یا دستکم در کنار او مینشیند. روشن است که نظمهای کلان و پهندامنه، باید به ناگزیر از چشمههای معرفتی بنوشند و خویش را توجیه کنند تا جوامع، غلبۀ آن را بپذیرند و آن را مشروع قلمداد کنند. این ایدئولوژیهای حامی، هم مولّد نظم هستند و هم عامل تداوم آن. ازاینرو، جابجاییهایی در بُعد نظمهای فربه و فراگیر، محتاج بازاندیشیهای نظری و تولید مفاهیم ساختارشکنانه هستند تا از رهگذر این «ساختارشکنی معرفتی»، «ساختارشکنی عینی» نیز رخ بدهد و دیگری یا دیگریهای پا به صحنه بگذارند. بر همین اساس، امام خمینی نیز از اویل دهۀ چهل که روند نهضت و قیام اجتماعی را در پیش گرفت و در برابر نظم موجود شورید، نه سخن و ادّعای خود را به لایۀ ملّی و وطنی محدود کرد و نه از آفرینش معانی و مفاهیمی که بتوانند اینچنین خیزشی را توجیه کنند و توضیح بدهند، غفلت ورزید. الهیّات مقاومت در چهارچوب ایدئولوژی اسلامی، با انقلاب اسلامی متولّد نشد و متفکّران و مصلحانی پیش از آن، پارهای مقدّمات و زمینهها را فراهم کرده بودند، امّا این انقلاب ایران بود که الهیّات مقاومت را بسط هویّتی بخشید و در واقعیّت اجتماعی و جهانی، متجلّی ساخت. انقلاب ایران، چه در دورۀ ده سالۀ زعامت امام خمینی و چه پس از آن را در دورۀ زعامت آیتالله خامنهای، همواره در مسیر تولید و بازتولید ادبیّات مقاومت و همچنین تحقّق و تعیّن آن گام برداشت و بدونشک، بیشترین و عالیترین فتوحات جهانی و تمدنّی، از آنِ انقلاب ایران است.
۲. آنچه که این انقلاب را به پیشرویهای حیرتآور در عرصۀ جهانی سوق داد و آن را به قدرت یکهتاز و پیشآهنگ تبدیل کرد، فقط «شهامت نظری» نبود، بلکه «جسارت عملی» نیز بود و غرض از این نوشته، پرداختن به این لایۀ از کنشگری تمدّنیِ انقلاب اسلامی است. انقلاب ایران در فضایی متولّد شود که بهطور کامل در محاصرۀ عالَم تجدّد قرار داشت و ازاینرو، بسیاری از تحلیلگران گمان نمیکنند که امکان برای رخدادن انقلابی با این اوصاف وجود دارد، امّا یک عامل تعیینکننده، همۀ محاسبات را در هم ریخت و شرایط امکان را فراهم نمود. این عامل، قاطعیّتِ ناشکنندۀ شخص امام خمینی بود که در برابر هیچ دشواری و مانعی، پا پس نمیکشد و دچار انفعال نمیشد. او انقلاب را در چهارچوب چنین سلوکِ قاطعانهای محقّق کرد و در دورۀ پس از آن نیز این «ارادۀ انقلابی» در او نهفقط رنگ نباخت، بلکه فزونی یافت. او در پی آن بود که ریشههای طاغوتهای سهگانۀ «کمونیسم»، «سرمایهداری» و «صهیونیسم» را در جهان بخشکاند و عالَم و آدم را به سوی مقاصد قدسی و الهی، متحوّل سازد. او در برابر غرب و شرق، کمترین ملاحظهای نداشت؛ چنانکه به گورباچف نامه نگاشت و او را به تجدیدنظر ایدئولوژیک فراخواند و نسخۀ اسلامی را پیش روی او نهاد، و آمریکا را نیز شیطان بزرگ معرفی کرد. امّا مسألۀ صهیونیسم، حسّاستر و برجستهتر بود؛ بهطوریکه ایشان آشکارا گفت که اسرائیل – به عنوان یک غدۀ سرطانی - باید از صفحۀ روزگار، محو شود. اینچنین «آرمانهای حداکثری» و «انتظارهای تمدّنی» در میان متفکّران و مصلحان مسلمان در دورۀ معاصر، سابقۀ چندانی نداشت و امام خمینی از این جهت، یک شخصیّت استثنایی و منحصربهفرد بود.
۳. حس «ساختارشکنیِ تمدّنی» و «انقلابیگریِ حداکثری» را ایشان در میان ایرانیان پرورانید و نهادینه کرد؛ وگرنه در آن دورۀ تاریخی، در بر پاشنۀ سازش و انفعال و وادادگی میچرخید و در نظرها و ذهنها، امکانها به امتناعها تبدیل شده بود. کسی که در عمل نشان داد که ما دچار «فقر امکانها» نیستیم، بلکه «گشودگی تاریخی» یک واقعیّت است، ایشان بود. آری، ساختارهای طاغوتیِ عالَم تجدّد، ما را فرگرفتهاند و میخواهند انقلابیگری را ذهنیّتزدگی و خاماندیشی و آرزوپردازی معرفی کنند، اما «واقعیّتها» و «عینیّتها»، سخن متفاوتی از این «روایتها» و «برداشتها» دارند. باید ابتدا، این حس القاییِ «نشدن» و «امتناع» و «فروبستگی» را از دل و جان خویش شست و آنگاه پا به عرصۀ میدان نهاد و نظمهای بهظاهر متصلب و منجمد را برانداخت. امتناع، حکم «انفس» است و نه «آفاق»؛ چراکه آفاق از انفتاح و امکان سخن میگویند و از شکنندگی عالَم تجدّد و طلوع و تجلّیِ یک عهد تاریخیِ قدسی، امّا انفس، گرفتار ضعف و سستی و خوف هستند. باید هراس را پس زد و «ارادۀ انقلابی» را در درون خویش پدید آورد. اینچنین ارادهای - که برآمده از تحوّل باطنی است - میتواند در گسترۀ جهانی، طرحی نو درافکند.