🔰 آیین بزرگداشت و تقدیر از شورای علمی اندیشکده مطالعات حسینی و اساتید هادی مرکز تخصصی احیاء امر به مناسبت روز گرامیداشت مقام معلم
#مرکز_تخصصی_احیاء_امر
#اندیشکده_مطالعات_حسینی
🔻🔻🔻
ehyayeamr.ir
@heyatiha72
📢 #گزارش_خبری
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰 نشست بررسی ظرفیت هیأتهای مذهبی در پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی با حضور دکتر احسان بابایی عضو هیئت علمی گروه جزا و جرم شناسی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در روز دوشنبه ۴ اردیبهشتماه برگزار شد.
ehyayeamr.ir
@heyatiha72
مرکز تخصصی احیاء امر
📢 #گزارش_خبری بسم الله الرحمن الرحیم 🔰 نشست بررسی ظرفیت هیأتهای مذهبی در پیشگیری از جرائم و آسیب
🔷 استاد احسان بابایی در ابتدا با بیان ظرفیتهای دانشگاه در تحقق علوم انسانی خاطر نشان کردند که در این حوزه، مهمترین رکن برای تولید علوم بومی و ایرانی، یافتن مسائل روز جامعه ایرانی و تلاش برای پاسخ دادن به آن است. این مسائل هم میتواند از جنس موضوعات مثبت مانند پیادهروی اربعین باشد و هم میتواند ناظر به معضلات روز جامعه مانند مسئله اعتیاد و حاشیهنشینی در شهرها باشد که زمینه را برای دیگر آسیبهای اجتماعی فراهم میکند.
🔶 دکتر بابایی با بیان این نکته که مقوله عدالت کیفری و برخورد سخت با مجرمان قضایی دیگر آن کارایی لازم را برای تأدیب مجرم و حفظ امنیت جامعه ندارد و بلکه زندانها به جایی برای تعلیم جرائم به دیگران تبدیل شدهاند، تأکید نمودند که عوامل پیشگیرانه هستند که میتوانند امنیت جامعه را حفظ کنند و از وقوع جرم جلوگیری کنند و آن را کاهش دهند. در این زمینه در سال ۹۴ قانون پیشگیری از وقوع جرم به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که در واقع یک قانون متروک است و همچنین معاونت پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضاییه تشکیل شده است که کارویژه آن همین پیشگیری از وقوع جرائم است.
🔷 در این میان هیأتهای مذهبی با داشتن ویژگیهای متعدد میتوانند به عنوان یک رکن اساسی در پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی مشارکت داشته باشند. ایشان به ۱۰ ظرفیت مهم هیآتهای مذهبی از جمله؛ میزان دسترسی عموم مردم به هیآت، انعطافپذیری هیئتها در تشکیل آن، صرفه اقتصادی مجالس اهل بیت علیهم السلام، تقسیم کار در هیأت و ایجاد مشغله مثبت در جامعه برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اشاره کردند. در پایان دکتر سیدابوالحسن حسینی به بیان فعالیتهای مؤسسه در ارتباط موضوعات یاد شده در نشست پرداختند.
#مرکز_تخصصی_احیاء_امر
#اندیشکده_مطالعات_حسینی
🔻🔻🔻
ehyayeamr.ir
@heyatiha72
هدایت شده از هوای نو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 دومین مهرواره هوای نو
💠 برگزیدگان سال هیأت و تشکل های دینی جمهوری اسلامی ایران
📝برای ثبت نام در دومین مهرواره هوای نو به وبگاه havayenoo.ir مراجعه نمایید.
🗓️ فرصت ثبت نام تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
🔷 برای مشاهده آخرین اخبار و اطلاع رسانی های دومین مهرواره هوای نو، کانال هوای نو در ایتا را دنبال کنید.
لینک عضویت در کانال هوای نو👇
https://eitaa.com/joinchat/3834970436C8f0168c481
هدایت شده از هوای نو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞️ دکتر سید ابوالحسن حسینی
دبیر بخش ارکان هیأت دومین مهرواره هوای نو
💠 محورها و رشته های بخش ارکان هیأت:
🔹 شاعر:
✅ شعر کلاسیک و نو
✅ نوحهسرایی و سرود
🔹 مدیر هیأت:
✅ مدیر هیأت
🔹 ستایشگر:
✅ مضمون و محتوا با تأکید بر شعر فاخر
✅ نوحه و سرودخوانی
✅ مناجات و ادعیهخوانی
✅ آیینها، سنتها و مداحیهای بومی
🔹 سخنران:
✅ منبر با محوریت مخاطب نوجوان
✅ منبر با محوریت موضوع خانواده
✅ منبر در عرصه بینالملل
✅ بانوان سخنران
📝 برای ثبت نام در دومین مهرواره هوای نو به وبگاه havayenoo.ir مراجعه نمایید.
🗓️ فرصت ثبت نام تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
@havayenoo_ir
#هوای_نو
#دومین_مهرواره_هوای_نو
#ارکان_هیأت
#دکتر_سید_ابوالحسن_حسینی
📚#تازههای_نشر
🔰 به همت #مرکز_تخصصی_احیاء_امر کتاب دو جلدی #از_مرثیه_تا_فریاد تحلیل فرهنگی - اجتماعی و هنری - ادبی آثار چهارده مداح سرشناس کشور در محرم ۱۳۹۹ منتشر شد.
🔷 آثار محمدرضا طاهری، سعید حدادیان، احمد واعظی، محمود کریمی، مهدی سلحشور، سیدمجید بنیفاطمه در جلد اول در ٢۵۶ صفحه بررسی شده و بهای آن ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال و با تخفیف ۳۰ درصد ۷۰۰.۰۰۰ ریال میباشد.
🔶 آثار محمدرضا بذری، محمدحسین پویانفر، مهدی رسولی، حنیف طاهری، میثم مطیعی و سیدرضا نریمانی نیز در جلد دوم در ۳۰۴ صفحه مورد بررسی قرار گرفته و بهای آن ۱.۲۰۰.۰۰۰ ریال و با تخفیف ۳۰ درصد ۸۴۰.۰۰۰ ریال میباشد.
🔷 این کتاب که به کوشش دکتر #محمدمهدی_سیار و همکاران گردآوری و تدوین شده و در اختیار اهالی علم و ادب قرار گرفته است.
جهت سفارش و دریافت این اثر در پیام رسان بله یا ایتا به @ehyayeamr1 پیام دهید.
🔻🔻🔻
ehyayeamr.ir
@ehyaa_amr
#گزارش_تصویری
رونمایی از کتاب از مرثیه تا فریاد (تحلیل هنری و اجتماعی آثار چهارده مداح سرشناس کشور)
در سومین همایش ملی مداحان جوان کشور (الی الحبیب ۳)
اردوگاه سیدالشهدا آبعلی
خرداد ماه ۱۴۰۲
#مرکز_تخصصی_احیاء_امر
#دانشگاه_امام_صادق_علیهالسلام
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
به هوش ای آستانبوسان، که خفته آسمان اینجا
ببین هفت آسمان دارند سر بر آستان اینجا
ره ایمان اگر پویی، مقام امن اگر جویی
ازین مأمن مرو سویی، امین اینجا، امان اینجا
صفا و مروه گر خواهی، به صحن کهنه و نو، رو
مقام حجّ مشکورت، بگو با حاجیان اینجا
گهی شیرآفرین بود و گهی آهونوازی کرد
نشان قدرت و رأفت نگر از خاندان اینجا
هزاران دست و دامانش، همه مهمان سر خوانش
نه یک ملّت که یک امّت نه امّت، یک جهان اینجا
در و دیوار هم گیرد سر زائر به دامانش
همه چون صاحبِ خانه به مهمان، مهربان اینجا
حاج علی انسانی
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
سیمرغ دین به کوری اسفندیار کفر
پرورد رستمی که کمین و کمان گرفت
این «رهبر کبیر»، «خمینی بتشکن»
خط امان خود ز «امام زمان» گرفت
جناب شهریار
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
با کمال جِد و عجز از ملتهای مسلمان میخواهم که از ائمه اطهار و فرهنگ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، نظامی این بزرگ راهنمایان عالم بشریت به طور شایسته و به جان و دل و جانفشانی و نثار عزیزان پیروی کنند ... و از آن جمله مراسم عزاداری ائمه اطهار و بویژه سید مظلومان و سرور شهیدان، حضرت ابی عبد الله الحسین- صلوات وافر الهی و انبیا و ملائکه الله و صلحا بر روح بزرگ حماسی او باد- هیچ گاه غفلت نکنند. و بدانند آنچه دستور ائمه- علیهم السلام- برای بزرگداشت این حماسه تاریخی اسلام است و آنچه لعن و نفرین بر ستمگران آل بیت است، تمام فریاد قهرمانانه ملتها است بر سردمداران ستم پیشه در طول تاریخ الی الابد. و میدانید که لعن و نفرین و فریاد از بیداد بنی امیه- لعنه الله علیهم- با آنکه آنان منقرض و به جهنم رهسپار شدهاند، فریاد بر سر ستمگران جهان و زنده نگهداشتن این فریاد ستمشکن است.
متنی که خواندید قسمتی از وصیتنامه سیاسی-الهی امام خمینی (ره) بود که به تفصیل در صفحات ۳۰ تا ۳۲ کتاب هیاهو از تولیدات مرکز تخصصی احیا امر به آن پرداخته شده است.
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
🔰 هیئت ولایت محور خط مقدم جبهه فرهنگی
🔷هيأت تنها نهاد فرهنگی برای اشاعه دادن فرهنگ و الگوی زیست اهل بیت علیهم السلام است به شرط آنکه بتواند عنصر ولایتمداری را در مخاطبان خود نهادینه کند. هیأت عمیقترین نهادی است که تا عمق خانوادهها و افراد در قشرهای مختلف نفوذ کرده است.
🔶 اگر در آیات و روایات جستجوی مختصری داشته باشیم متوجه خواهیم شد که از منظر تشیع و تفکر شیعی به هیچ وجه نمیتوانیم سبک زندگی یا خانوادهای را اسلامی و دینی بنامیم مگر اینکه ولایت، جان و روح آن خانواده، جامعه و فرهنگ باشد.
🔷 اگر بخواهیم ولایت را به صورت خلاصه به عنوان روح و اساس سبک زندگی اسلامی بررسی کنیم، باید بگوییم که ولایت در سه مؤلفه معرفت ولی، محبت به ولی و تبعیت از ولی تعریف میشود. ولایت که در قلب انسان قوام یافت، سایر شئون زندگی ولی در زندگی پیاده میشود.
🔶 هیأتی که در خط مقدم فرهنگی نباشد، بیشتر شبیه جلسه دورهمی احساسی است و دیگر آن هیأت تراز نیست بلکه هیأتی است که سبک زندگی افراد را منهای ولایت تعریف میکند. اما اگر هیآت در بطن جامعه و مسائل روز آن باشد، در واقع در خط مقدم جبهه هستند.
✳️متنی که خواندید گزیدهای از یادداشت حجتالسلام و المسلمین عباسی ولدی بود که میتوانید برای مطالعه کامل این یادداشت به نخستین شماره نشریه عین، هیأت و فرهنگسازی مراجعه فرمایید.
🔶 فصلنامه علمیتخصصی مطالعات آیینی «ع»
✅ @ainmag_ir
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
🔰 روز 15 خرداد، در عین حال که چون عاشورا روز عزای عمومی ملت مظلوم است، روز حماسه و تولد جدید اسلام و مسلمانان است. بزرگداشت روز حماسهآفرین 15 خرداد بزرگداشت ارزشهای انسانی در طول تاریخ است؛ همان سان که بزرگداشت روز سرنوشتساز عاشورا بزرگداشت اسلام و قرآن کریم است. ملت شریف ما، بلکه ملتهای مظلوم، از هر چه غفلت کنند، از این دو روز الهی نباید غفلت کنند. عاشورا با "نه" خود یزیدیان را در طول تاریخ نفی کرد و به گورستان فرستاد و 15 خرداد پهلویان و پهلویصفتان و ابرقدرتها را مدفون کرد.
📖 متنی که خواندید قسمتی از سخنان امام خمینی(ره) بود که در صفحه ۲۰۳ کتاب هیاهو از تولیدات مرکز تخصصی احیا امر به آن پرداخته شده است.
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
هدایت شده از روضه خانگی | طرح سدره
🔸 هر چند انسان کارهایش زیاد و گرفتاریهایش بسیار است؛ لکن برادرها و خواهرها! شبانه روزی یک جلسه، ده دقیقه، ربع ساعت، برای خدا در این جلسات -روضه امام حسین- شرکت کنید. ☘
«آیتالله ناصری»
#احیاء_خونه🔅
💠 روضه خانگی |سدره
@sedreh_com
🔰 رونمایی از کتاب سال ۱۴۰۱ مرکز تخصصی احیاء امر با حضور آیت الله میرباقری
🔸 سال گذشته اولین سال فعالیت مرکز تخصصی احیا امر بود.
در سالی که گذشت تمام تلاش اعضای مرکز این بوده است تا در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ هیئت بهعنوان کهف و پناه جامعه عمل کنند.
🔹 در نشستی با حضور آیتالله میرباقری و اعضای مرکز از کتاب سال ۱۴۰۱ (گزارش یکساله مرکز تخصصی احیاء امر) رونمایی شد و هر کدام از واحدهای مرکز اقدامات انجامشدهشان را ارائه دادند.
🔸 آیتالله میرباقری ضمن بیان نکتهها و توصیههایی برای هر کدام از بخشها در پایان نیز نکاتی راهبردی ناظر به فعالیتهای مرکز بیان کردند.
گزارش تفصیلی این نشست را میتوانید در سایت خبرگزاری فارس و سایت عقیق مطالعه فرمایید.
http://fna.ir/3czach
aghigh.ir/000WvB
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
✳️ وظیفه ما در جهاد تبیین
🔰 تقابل گفتمانها در طول تاریخ
بعضیها میگویند چرا جریان کربلا را رها نمیکنید؟ چرا دائماً این جریان را یادآوری میکنید و در محرم و عاشورا به عزاداری میپردازید؟ پاسخ آن واضح است، برای این که ما تجربه تلخ داریم؛ در غدیر سکوت کردیم، سقیفه ایجاد شد، در فاطمیه سکوت کردیم و دفاع نکردیم، کربلا ایجاد شد؛ دیگر از کربلا نمیگذریم و مجالس امام حسین علیهالسلام را پرشور برگزار میکنیم.
🔹 جریان تحریف در طول تاریخ
یهود یک خصوصیتی دارد که کار او تحریف است، قرآن بارها و بارها پیرامون یهود آیاتی را ذکر کرده و آنها را مورد عتاب قرار میدهد که کار شما تحریف است: (...یحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ...)؛ آنها کارشان این است که دائماً حق را تحریف میکنند و تغییر میدهند تا بتوانند هر نتیجهای از آن بگیرند.
خداوند در مقابل این کار یهود قسمت عمده قرآن را سرگذشت انبیاء قرار میدهد تا جلوی این تحریف را بگیرد. موارد متعددی از ریشه بَیَّنَ در قرآن کریم آمده است که این قرآن بینة، بینات و تبیین است، انبیاء خودشان بیّنات هستند، دین خودش بیّنة است، کتب آسمانی بینات هستند، چون از جانب خداوند برای روشنگری و تبیین آمدهاند تا جلوی آن تحریف و انحراف را بگیرند.
🔹 وظیفه ما
در عرصه تبیین از لحاظ ماده تبیین و اصل بینات، ما دست برتر را داریم و هیچگاه دشمن از این لحاظ با ما قابل قیاس نیست. قرآن، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و حضرات معصومین علیهمالسلام تمام وجودشان تبیین است؛ اما کاری که دشمن انجام داده این است که یک آینه در مقابل بینات گرفته است و تصویر موهوم و عکس آنها را به ما نشان میدهد تا از خود بینات دور شویم.
💠 متن حاضر گزیدهای از مباحث حجتالاسلام عابدینی در یادداشت «جهاد تبیین؛ وظایف مؤمنان در دوران غیبت بر مبنای سیره اهل بیت علیهمالسلام» است. برای مطالعه متن کامل میتوانید با آخرین شماره فصلنامه عین «جهاد تبیین» فراجعه فرمایید.
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
هدایت شده از روضه خانگی | طرح سدره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸ﺁﯾﺖﺍﻟﻠﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎﻧﯽ (رحمتاللهعليه):
« ﺩﻟﻢ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺮﺍ ﻫﻢ ﺟﺰﺀ ﺭﻭﺿﻪﺧﻮﺍﻥﻫﺎﯼ ﺣﻀﺮﺕ ﺳﯿﺪﺍﻟﺸﻬﺪﺍ (علیهالسلام) ﺛﺒﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ.»🌸
#احیاء_خونه🌱
▪️بهیاد خادمالحسین
مرحوم محمدجواد رستگاری
💠 روضه خانگی |سدره
@sedreh_com
هدایت شده از روضه خانگی | طرح سدره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عطر و بوی یار دارد روضههای خانگی...☘
🔹روایتی جالب از زبان آیتالله مجتهدی تهرانی (رحمتاللهعلیه)
🔸 یه وقت یکی خواب دیده بود امام حسین از قمر بنیهاشم میپرسه روضهخونا چند نفرن؟...
اگه خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستین🙏🌷
💠 روضه خانگی |سدره
@sedreh_com
مجالس اهلبیت علیهمالسلام در دوران غیبت که هدف، عبور انسان از ظاهر به باطن و ارتباط با حقیقت باطنی امام است، اهمیت خاصی پیدا میکنند.
کتاب ادب عاشقی، ص101
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
ای بهشت آرزوهای علی
ای دو چشمت دین و دنیای علی
شام غم را پرتوِ اُمّیدِ من
كوكب من، ماه من، خورشید من!
تا تو هستی قبلۀ كاشانهام
كعبه میگردد به گِرد خانهام...
نورها از پرتو روبند توست
آفتاب خانهام لبخند توست...
ای تبسّم، آرزومند لَبَت
ای سحر، مست از مناجات شَبَت
گو بگردانند روی از من همه
دوست تا زهراست، گو دشمن همه!
گو به آن، كز تیغ من در واهمهست
ذوالفقارم جوهرش از فاطمهست
حاج علی انسانی
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
هدایت شده از روضه خانگی | طرح سدره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜شعلههایی که در کربلا، خیمههای امام حسین را سوزاند، تداوم آتشی بود که در مدینه درب خانه امیرالمؤمنین را شعلهور ساخت و آن هم از فراموشی غدیر بود.🍂
علامه امینی (رحمتاللهعلیه)
💠 روضه خانگی |سدره
@sedreh_com
هدایت شده از نشریه «عین»
مرا از قید مذهبها برون آورد عشق او
که چون خورشید طالع شد، نهان گردند کوکبها...✨
«صائب تبریزی»
#یاامیرالمومنین🍃
🔶 فصلنامه علمیتخصصی مطالعات آیینی «ع»
@ainmag_ir
@ehyaa_amr
مرکز تخصصی احیاء امر
امام باقر(ع) یک مسئول هیأت کارکشته است!
🔷«حضرت باقر _ سلاماللهعلیه _ وقتى که مىخواستند فوت کنند وصیت کردند که ده سال، ظاهراً، که در منا اجیر کنند کسى را، کسانى را که براى من گریه کنند. این چه مبارزهاى است؟ حضرت باقر(ع) احتیاج به گریه داشت؟ حضرت مىخواست چه کند گریه را؟ آن وقت هم در منا چرا؟ ایام حج و منا. این همین نقطه اساسى، سیاسى، روانى، انسانى است که ده سال در آنجا گریه کنند.» (صحیفه امام، ج۱۱، ص۹۷) «مىفرماید که براى من یک نفر نوحهسرا در منا بگذارید که آنجا براى من گریه بکند و عزا بگیرد. نه این است که حضرت باقر _ سلاماللهعلیه _ احتیاج به این داشته است و نه اینکه براى او شخصاً فایدهاى داشته است؛ لکن جنبه سیاسى او را ببینید. در منا آن وقتى که از همه اقطار عالم آدم مىآید آنجا، یک کسى بنشیند یا اشخاصى نوحهسرایى کنند براى امام باقر(ع) و جنایت کسانى که با او مخالفت کردند و او را به شهادت رساندند، ذکر کند و این مسئله موجى باشد در همه دنیا. این مجالس عزا را دستکم گرفتند.» (صحیفه امام، ج۱۶، ص۳۴۵) «خوب مردم مىآیند مىگویند چه خبر است؟ چیست؟ مىگویند [جریان] اینطور بوده. این توجه مىدهد نفوس مردم را به این مکتب و ظالم را منهدم مىکند و مظلوم را قوى مىکند.» (صحیفه امام، ج۱۱، ص۹۸_۹۷)
🔶این وصیت یکی از مهمترین روایات در باب هیأتداری و مجالس عزاداری به مثابه یک تشکیلات است و نباید از توجه امام باقر(ع) به ظرایف برپایی یک جلسه روضه که زمینه تحقق بُعد سیاسی_اجتماعی آن است چشم پوشید و باید به دقت آن را مورد بررسی قرار داد.
📖متنی که خواندید قسمتی از کتاب هیاهو از تولیدات مرکز تخصصی احیا امر است.
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از دعای منسوب به امام حسین علیهالسلام در روز عرفه:
«الهی... مَا ذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ مَا الَّذِی فَقَدَ مَنْ وَجَدَكَ؛ خدایا! چه یافت آن که تو را گم کرد؟ و چه گم کرد آن که تو را یافت؟»
تا نام تو را دلم ترنّم کردهست
با یاد تو، چون غنچه تبسّم کردهست
«گم کرد تو را» هر که، چه را یافته است؟
هر کس که «تو را یافت» چه را گم کردهست؟
استاد محمدجواد غفورزاده «شفق»
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr
مرکز تخصصی احیاء امر با همکاری گروه فرهنگ و هنر دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات برگزار میکند:
📌 آهات؛ فصل نوحهسرایان
سلسله نشستهای تخصصی تحلیل هنری و محتوایی اشعار و نوحههای شاعران آیینی پیشکسوت
👤 با حضور #حاج_علی_انسانی
🗣 دبیر علمی نشست: #دکتر_محمدمهدی_سیار
👥️️ کارشناسان:
▫️دکتر #محمدرضا_سنگری کارشناس محتوایی
▫️ استاد #هوشنگ_جاوید کارشناس موسیقایی
▫️دکتر #سید_مهدی_طباطبایی کارشناس ادبی
🗓 تاریخ برگزاری: شنبه ۱۰ تیرماه
🕰 زمان: ساعت ۱۶:۰۰
🏢 مکان: دانشگاه امام صادق علیهالسلام
✅ هماهنگی جهت حضور از طریق شناسه @ehyayeamr1
#مرکز_تخصصی_احیاء_امر
#دانشگاه_امام_صادق_علیهالسلام
🔻🔻🔻
🌐 ehyayeamr.ir
🆔 @ehyaa_amr