🛑🛑🛑🛑🛑🛑قابل توجه دانش آموزان پایه ی دوازدهم
✅چنانچه دانش آموزی در یک یا چند درس ، نمره ی قبولی را کسب نکرده باشد، برای بررسی وضعیت و معرفی احتمالی ایشان به پایگاه تابستانه ی آزمون های مرداد ماه ، صرفا روز دوشنبه با در دست داشتن پرینت و یا اسکرین شات کارنامه ی خود به دبیرستان مراجعه نماید. این فرصت تمدید نخواهد شد.
چنانچه دانش آموزی در مورد نمرات خود نیاز به مشاوره داشته باشد، کارنامه ی خود را برای مدیر ارسال نماید.
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
دانش آموزان گرامی
✅رسیدگی به اعتراضات پایه دوازدهم رو به پایان است. به زودی نتیجه ی آن اعلام خواهد شد.
✅نتایج دهم و یازدهم هم رو تکمیل شدن است. پیش بینی میکنیم که در این هفته شاهد اعلام نتیجه ی اولیه ی پایه ی دهم و یازدهم باشیم.
✅در صورت اعلام نتیجه و مشاهده ی نمرات لطفاً بدون هماهنگی اعتراضی ثبت نکنید. گاها اعتراض در این روش تصحیح باعث کسر نمره نیز شده است.
قابل توجه دانش آموزان عزیز و خانواده های گرامی
در سال تحصیلی آینده برای استفاده از سرویس مدارس ابتدا باید در سامانه ی سایماس ثبت نام کنید. شرکتی که سرویس دبیرستان ما را بر عهده دارد شرکت پیمان بیتا تعیین شده است.
کانال اطلاع رسانی سامانه هوشمند سرویس مدارس
https://eitaa.com/saimas_ir
شرکت پیمان بیتا
بلوار توحید خ آیت اله احمدی جنب پایگاه اورژانس
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاعیه
کلیپ آموزشی مراحل ثبت نام و درخواست سرویس در #سامانه_سایماس.
لطفا در صورت بروز هرگونه اشکال با پشتیبانی تماس بگیرید
#شهرداری_خمینی_شهر
#سازمان_حمل_و_نقل_بار_و_مسافر_خمینی_شهر
#سرویس_مدارس_خمینی_شهر
#سامانه_سایماس