eitaa logo
دبیرستان شهید اژه‌ای دوره دوم خمینی شهر
640 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
176 ویدیو
63 فایل
کانال اطلاع‌رسانی دبیرستان دوره دوم شهید اژه ای خمینی شهر 1405-1404 ارتباط با مدیریت @abbas1404 معاون آموزشی @Hadi_Hosseiny معاون فناوری @shirani21
مشاهده در ایتا
دانلود
🟢 کارنامه های یازدهم در سایت مای مدیو برای دانش آموزان قابل رویت شد.
پیام مرکز فناوری ✅سامانه مشاهده تأیید سوابق تحصیلی مجدداً فعال و امکان مشاهده و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان فراهم شده است 🔻به نقل از مرکز سنجش و پایش کیفیت نظام آموزش و پرورش، به اطلاع داوطلبان ورود به آموزش عالی می‌رساند سامانه مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی مجدداً فعال و امکان مشاهده و تأیید سوابق برای تمامی داوطلبان فراهم شده است؛ دراین‌خصوص، ضروری است. 🔻 داوطلبان نسبت به موارد زیر توجه لازم را به عمل‌آورند: ۱-تمامی داوطلبان اعم از دانش‌آموزان سال جاری و فارغ‌التحصیلان برای اعمال سوابق تحصیلی در فرایند ورود به آموزش عالی و آزمون سراسری ملزم به مراجعه به سامانه و تأیید سوابق تحصیلی خود می‌باشند (در صورت عدم مراجعه به سامانه یادشده یا عدم تأیید سوابق تحصیلی، نمره کل سابقه تحصیلی به مراجع مربوطه ارسال نخواهد شد). ۲-داوطلبانی که قبلاً (اردیبهشت‌ماه سال جاری) نسبت به تأیید سوابق تحصیلی خود اقدام و کد رهگیری دریافت نموده‌اند، نیاز به مراجعه مجدد به سامانه ندارند. شایان‌ذکر است، برای این گروه از افراد که سوابق خود را تأیید نموده‌اند، امکان اعلام مغایرت در سوابق تحصیلی وجود ندارد. ۳-ورود به سامانه مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی  my.sanjesh.org  صورت می‌گیرد. برای این منظور، داوطلبان می‌بایست پس از ورود به سامانه از بخش ثبت‌نام در آزمون، آزمون سراسری و «ورود به سایت آموزش و پرورش برای مشاهده سوابق تحصیلی» اقدام نمایند.
کسب مقام های برتر در مسابقات قطب کنگره قرآنی سمپاد و راهیابی به مرحله ی کشوری توسط دانش آموزان دبیرستان شهید اژه ای دوره دوم خمینی شهر را به ایشان تبریک عرض میکنم. 🌺🌺🌺🌺🌺 مدیریت دبیرستان شهید اژه ای خمینی شهر🌺🌺🌺🌺 ✳️ روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر ‌‌━━━💠🍃🌸🍃💠━━━ 🇮🇷اخبارآموزش وپرورش خمینی شهر👇 https://eitaa.com/joinchat/366477500C80fbcacc8c
سلام و عرض ادب خدمت دانش آموزان گرامی بنا به نظر شورای اموزشگاه دوره ی پایتون از دوشنبه هفته آینده راس ساعت ۱۰ صبح برگزار می گردد ظرفیت ثبت نام تکمیل شده و لطفاً تقاضای ثبت نام نفرمایید🌺🌺🌺
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 دانش آموزان گرامی پایه ی دهم و یازدهم ✅اگر در دروسی شرط قبولی (نمره ی سال ۱۰) و یا شرط ماندگاری در سمپاد(نمره سال دوازده و بالاتر) را ندارید باید در آزمون های جبرانی دبیرستان شرکت نمایید. ✅به دلیل تاخیر در اعلام نتایج، زمان و برنامه ی این آزمون ها هنوز قطعی نیست و به زودی اعلام خواهد شد. ✅ولی در هر صورت این آزمون ها در دهه ی آخر مرداد ماه انجام میگیرد.
به اطلاع متسابقین بیست ونهمین دوره مسابقات کنگره قرانی سمپاد دانش آموزان پسر سراسر کشور در شهر تبریز می رساند: انشاءالله روز شنبه ۱۳ مردادماه ساعت ۱۶:۳۰ از محل ترمینال کاوه شرکت همسفر حرکت به سمت تبریز خواهد بود. پسران عزیز از آوردن وسایل اضافی و پتو و لباس های گرم زیاد خودداری نمایند. رضایت‌نامه حتماً توسط پدر تکمیل و به اداره تحویل گردد و یا موقع سوار شدن به اتوبوس، به سرپرست تحویل گردد. حضور همراه به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. با توجه به قابل اعتماد نبودن غذای بین راهی شام سبک همراه داشته باشید. از آوردن وسایل گرانقیمت خودداری نمایید. تغذیه سالم و تنقلات (مغزیجات گردو و بادام) همراه داشته باشید. دانش آموزان عزیز وسایل شخصی مانند مسواک، خمیر دندان، حوله، ملحفه، دفترچه بیمه، یک مدرک شناسایی و...همراه خود داشته باشید. مقررات مربوط به پوشش مسابقات مانند مقررات مدارس پسرانه است. عکس با کیفیت ۴*۳ پرسنلی خود را نیز در گوشی تلفن همراه خود داشته باشید. با توکل به خداوند سبحان و توسل به شهدای کربلا سربلند و پیروز باشید. قرانی سمپاد
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 دانش آموزان گرامی پایه ی دهم و یازدهم ✅اگر در دروسی شرط قبولی (نمره ی سال ۱۰) و یا شرط ماندگاری در سمپاد(نمره سال دوازده و بالاتر) را ندارید و یا در آزمون خرداد به هر دلیلی غایب بوده اید، باید در آزمون های جبرانی دبیرستان شرکت نمایید. ✅به دلیل تاخیر در اعلام نتایج، زمان و برنامه ی این آزمون ها هنوز قطعی نیست . ✅ولی در هر صورت این آزمون ها در دهه ی آخر مرداد ماه انجام میگیرد. و به زودی برنامه ی این آزمون ها اعلام خواهد شد. ✅در صورت داشتن هر گونه سوالی در مورد شرایط قبولی یا ماندگاری در سمپاد و یا شرکت در آزمون های جبرانی ،دارید به مدرسه مراجعه نمایید.
https://eitaa.com/PeymanBit لینک کانال سرویس مدرسه پیمان بیتا برای اطلاع رسانی در کانال شرکت عضو شوید
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 قابل توجه دانش آموزان پایه دهم و یازدهم دانش آموزانی که نمرات دینی آنها دیرتر اعلام شده یا به هر دلیلی نتوانسته اند اعتراض ثبت کنند، در صورت داشتن اعتراض جدی حداکثر تا ساعت 11امروز نام و نام خانوادگی ، کدملی ، نام درس را برای مدیر ارسال نمایند.
🛑🛑🛑🛑🛑 اطلاعیه ی ثبت نام پایه ی دوازدهم ✅برنامه ی ثبت نام پایه ی یازدهم متعاقبا اعلام خواهد شد. ✅ثبت نام پایه ی دوازدهم تجربی روز دوشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۵ از ساعت ۸ تا ۱۱:۳۰ ✅ثبت نام پایه ی دوازدهم ریاضی چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۵/۱۷ از ساعت ۸ تا ۱۱:۳۰ 🛑توجه به نکات زیر ضروری است. ✅ثبت نام صرفا در زمان مقرر انجام میگیرد. ✅ثبت نام در این مرحله از دانش آموزانی صورت میگیرد که شرط سمپاد را کسب نموده اند. بنابراین هنگام مراجعه تصویر کارنامه و یا چاپ آن را همراه داشته باشید. ✅ثبت نام از دانش آموزانی که شرط سمپاد را هنوز کسب نکرده اند ، پس از احراز شرایط صورت میگیرد. ✅هنگام ثبت نام یک گوشی هوشمند متصل به نت و دو قطعه عکس جدید همراه داشته باشید. ✅حضور دانش آموز به همراه یکی از والدین الزامی است. ✅هنگام ثبت نام ابتدا باید حساب شهریه سال گذشته تسویه گردد. ✅ پرداخت شهریه صرفا با کارت بانکی و چک صیادی صورت میگیرد.
🖥⌨🖥⌨🖥⌨🖥⌨🖥⌨💻 سلام و عرض ادب خدمت دانش آموزان گرامی فردا اولین جلسه کلاس برنامه نویسی پایتون راس ساعت ۱۰ صبح برگزار می گردد هر گونه تاخیر یا غیبت بدون هماهنگی باعث حذف دانش آموزان و جایگزین نمودن آنها با نفرات ذخیره می گردد.
دانش آموزان گرامی پایه ی یازدهم به دوازدهم ریاضی با توجه به تعطیلی روز چهارشنبه برنامه ی ثبت نام روز چهارشنبه به سه‌شنبه تغییر کرد.