Del Tang Samerra.mp3
12.87M
☑️ دلتنگ سامرا
🎙 محمد حسین پویانفر
#شهادت_امام_هادی (؏)
بر تمام شیعیان تسلیت باد🖤🕊
#اللهمعجـللولیڪالفـرج✨
✅ قرارگاه فرهنگی #نمازجمعه الیگودرز
🌐 t.me/setad600
🌐 eitaa.com/ejna_aligudarz
220204_1232.mp3
5.75M
🇮🇷صوت خطبه اول نمازجمعه شهرستان #الیگودرز
حجت الاسلام سرلک
۱۴۰۰/۱۱/۱۵
✅قرارگاه فرهنگی #نمازجمعه شهرستان الیگودرز
🆔 @ejna_aligudarz
220204_1250.mp3
11M
🇮🇷صوت خطبه دوم نمازجمعه شهرستان #الیگودرز
حجت الاسلام سرلک
۱۴۰۰/۱۱/۱۵
✅قرارگاه فرهنگی #نمازجمعه شهرستان الیگودرز
🆔 @ejna_aligudarz
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الیگودرز
#جهاد_تبیین
#دهه_مبارک_فجر
#سواد_فضای_مجازی
📺سلسله جلسات آموزشی #سواد_فضای_مجازی در بستر پیام رسان ایتا
🎤 مدرس: آقای مرتضی نقره مربی فضای مجازی و سواد رسانه ای دانشگاه جامع امام حسین (ع)
قسمت 4⃣
#اللهمعجـللولیڪالفـرج✨
✅ قرارگاه فرهنگی #نمازجمعه الیگودرز
🌐 t.me/setad600
🌐 eitaa.com/ejna_aligudarz
قرارگاه فرهنگی نمازجمعه الیگودرز
#الیگودرز
#تکمیلی
#گزیده_خطبه_های_نمازجمعه شهرستان الیگودرز در تاریخ ( ۱۵ بهمن ۱۴۰۰)
🔶به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نمازجمعه الیگودرز، حجت الاسلام سرلک در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تبریک حلول ماه پرخیر و برکت رجب، توصیه به تقوا را از لسان ملکوتی امیرالمؤمنین امام علی(ع) بیان کرد که آن حضرت فرمودند:
ای مردم! شما را به تقوا و پرهیزکاری، شکر فراوان نعمت ها و عطاهای الهی، و لطف و احسانی که به شما رسیده سفارش می کنم.
🔹امامجمعه الیگودرز گفت: در فرهنگ روایات، ماه رجب بهار تقوا و عبادت، استغفار و دعا، و دروازه ورود به ضیافت الهی ماه مبارک رمضان است.
وی افزود: ماه رجب که ماه خدا و ماه ولایت است و نسیم رحمت الهی بیش از اوقات معمولی می وزد، فرصت ویژه تقرّب به ارزش های الهی و خودسازی معنوی است.
در این ماه با عظمت ولادت مولا امیرالمؤمنین(ع) و مبعث حضرت رسول الله(ص) را داریم که بر عظمت و قداست این ماه افزوده است.
دعا و نیایش، نماز و روزه، استغفار و اعتکاف، تهذیب نفس و اخلاق، تهجد و شب زنده داری، عمره رجبیّه، زیارت نبوی، علوی و رضوی(علیهم السلام) و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) از جمله اعمال مورد تأکید این ماه عزیز است.
🔹حجت الاسلام سرلک در خطبه دوم با اشاره به دیدار کارآفرینان و فعالان اقتصادی با رهبر معظم انقلاب، گفت: شکست دشمنان در جنگ اقتصادی و ناکامی آنها در رسیدن به هدف شوم فلج کردن اقتصاد کشور، پیام اصلی بیانات امام خامنه ای بود.
وی گفت: حضرت آقا کارآفرینان و مدیران شایسته اقتصادی را افسران دفاع مقدس اقتصادی و کارگران پرتلاش را رزمندگان این دفاع نورانی نامیدند.
وی در ادامه به گلایه و انتقاد مردم و رهبری از صنعت خودروسازی در کشور اشاره کرد و گفت صنعت خودروسازی بخاطر کیفیت پایین و قیمت بالا در جلب رضایت مردم موفق نبوده است و سه عامل مهم موجب این نارضایتی گردیده:
عامل اوّل سیاست گذاری های غلط و فاصله عرضه(۷۰۰هزار دستگاه) و تقاضا(۱میلیون و ۲۰۰هزار) در سال است که موجب افزایش رقابت در خرید خودرو می شود و قطعا این رقابت به نفع تولید کننده است نه مصرف کننده.
عامل دوم عدم تبعیت از قیمت گذاری های دستوری است، چرا که بازار از قیمت گذاری های دستوری تبعیت نمی کند بلکه از شاخص های اقتصادی تبعیت می کند و نتیجه آن افزایش فاصله قیمت بازار و کارخانه می شود، و این موجب سوء استفاده دلال ها و واسطه ها می شود.
عامل سوم اینکه تحریم ها بر کاهش تولید و فشار بر خودروسازها موثر است، امّا مهمتر از آن تحریم های داخلی و سیاست گذاری های غلط است که دولت ها بعنوان متولی خودرو ساز در شرکت ها اعمال کرده اند.
امیدواریم دولت مردمی و انقلابی سیزدهم و همچنین دیگر قوا، انذار رهبری را جدّی بگیرند و با عبرت از نابسامانی های اقتصادی در ده سال اخیر و اتخاذ سیاست های درست، تصمیمات قاطع و تدابیر مفید و موثر، پاسخ مثبتی به دغدغه های مردم و رهبری بدهند.
🔹خطیب جمعه الیگودرز به سوم رجب، سالروز شهادت جانسوز حضرت امام هادی(ع) اشاره کرد و گفت: امام هادی حق بزرگی بر امت اسلام و مکتب تشیع دارند آن حضرت در اوج مظلومیت و غربت در گسترش اسلام و بسط تشیّع و آماده سازی جامعه شیعه برای پذیرش دوران غیبت امام معصوم موفق و پیروز حقیقی است.
وی افزود: زیارت جامعه کبیره هدیه ارزشمند و گنجینه معرفتی والایی است که از امام هادی(ع) به ما رسیده و در واقع یک دوره درس امام شناسی و معرفت نسبت به اولیاء الهی است و همه معصومین(ع) به آن زیارت می شوند.
🔹حجت الاسلام سرلک ضمن تسلیت ارتحال جانگداز عالم ربّانی، مرجع عالیقدر ولایی و انقلابی، شیخ الفقها و المجتهدین مرحومآیت الله العظمی صافی گلپایگانی(ره) گفت: ایشان همواره پشتیبان انقلاب و نظام، امام و رهبری، کشور و مردم بود.
🔹امامجمعه الیگودرز نوزدهم بهمن سالروز پیوند تاریخی ارتش با انقلاب اسلامی و بیعت با امام خمینی(ره) را گرامیداشت و گفت: در چنین روزی ارتش از بیرق طاغوت خارج و در زیر پرچم اسلام و انقلاب درآمد و تحت فرمان ولایت و در خدمت مردم قرار گرفت و عزت ابدی را از آن خود کرد. امیدواریم خدای متعال امام و شهدا بویژه شهدای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را با شهدای کربلا محشور نماید.
🔹حجت الاسلام سرلک با اشاره به برگزاری باشکوه برنامه های دهه مبارک فجر، ضمن تشکر از اقشار مختلف مردم و مسئولان، جوانان و نوجوانان حوزویان و دانشگاهیان، شهرداری و شورای اسلامی بویژه بسیجیان عزیز، گفت:
سه عامل مهم و عنصر اساسی رمز پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی است:
عامل اول: عنصر مردم مؤمن و متحد، آگاه و با بصیرت و حاضر در صحنه
عامل دوم: عنصر اسلام ناب محمدی(ص) که دین سیاسی و اجتماعی و دارای فرهنگ ظلم ستیزی و شهادت طلبی است
عامل سوم: عنصر رهبری و مرجعیت دینی که در مفهوم "ولایت فقیه" تجلی یافت.
"اللهم عجل لولیک الفرج"
🆔 @ejna_aligudarz
#الیگودرز
#نماز_جمعه
#محفل_ختم_قرآن
🇮🇷محفل قرائت و ختم قرآن کریم به مناسبت شهادت امام هادی(ع) ایام الله دهه فجر و ارتحال جانگداز مرجع عالیقدر ولایی و انقلابی حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی(ره) با حضور مردم ولایتمدار و نمازگزاران خداجو با قرائت قاریان برجسته در مصلی قدس شهرستان الیگودرز همراه با سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه توسط حجت الاسلام شیخ حسین سرلک مسئول اداره تبلیغات اسلامی برگزار گردید.
(نماز جمعه الیگودرز، ۱۵ بهمن ۱۴۰۰)
🔹ثواب قرائت قرآن هدیه به روح ملکوتی حضرت امام هادی(سلام الله علیه)، ارواح طیبه امام راحل(ره) شهدای انقلاب، سردار دلها و آیت الله العظمی صافی گلپایگانی(ره)
#نماز_جمعه
#محفل_ختم_قرآن
#شهادت_امام_هادی
#گرامیداشت_امام_و_شهدا
#ارتحال_آیت_الله_صافی_گلپایگانی
✅ قرارگاه فرهنگی #نمازجمعه الیگودرز
🌐 t.me/setad600
🌐 eitaa.com/ejna_aligudarz