هدایت شده از بیداری ملت
🔴 محمود نبویان درباره ظریف نوشت:
🔹برای بزرگ شدهی آمریکا که پوست و گوشت و خونش در دیار کفر شکل گرفته، بدیهی است که شیعه بودن یا مسلمان بودن در نظرش امتیازی محسوب نشود، بلکه شاید به تبع اربابان آمریکایی، یهودی بودن برای اینها مهمترین امتیاز باشد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🖊مهدی جمشیدی
۱. موضع اخیر محمدجواد ظریف در رسانۀ ملی که در آن، سخن از ضریبدهی به غیرشیعیان در امر حاکمیّت به میان آورد، شاهدی دیگری بر رویکرد ساختارشکنانۀ لیبرالهای مذهبی است. چیزی شبیه همین موضع در دولت پهلوی نیز به وقوع پیوست و قرار شد بر اساس مصوبۀ دولت، زینپس هر یک از نمایندگان، به کتاب مقدس خودش قسم بخورد؛ طرحی که در ظاهر، موجّه به نظر میرسید، اما امام خمینی، آشکارا و قاطع در برابر آن ایستاد و آن را نقطۀ آغاز «از رسمیّت انداختن مذهبِ رسمی کشور» دانست. در حقیقت نیز، دولت پهلوی، چنین سودایی در سر داشت و میخواست با تکثّر دینی در لایۀ سیاسی و حاکمیّتی، اسلام را تحقیر و تضعیف کند و تفوّق و تسلّط را از آن سلب نماید. مخالفت بنیانیِ امام خمینی با این طرح، یکی از ریشههای شکلگیری انقلاب اسلامی بود. امروز نیز بهجای «سیاست هویّت»، رهیافت مقابلش که «سیاست تمایز» است، در دستورکار قرار گرفته و لیبرالهای مذهبی تلاش میکنند، وجهِ دینی و شیعیِ جمهوری اسلامی را هرچه بیشتر، کمرنگ و رقیق سازند. در واقع، امر دینی در ساحت رسمی، در حال ازدسترفتن و خنثیشدن است و دیانت، در نقطۀ «بازگشت به حریم خصوصی» قرار گرفته است. سکولاریسم، در چنین فضا و موقعیّتی، جان میگیرد و معنا پیدا میکند.
۲. در ایران، هیچگاه شکاف دینی و مذهبی، فعّال و مؤثر نبوده و چنین نیست که این رویکردِ لیبرالهای مذهبی، پاسخی به تضادها و اصطکاکهای برانگیخته و تشدیدشدۀ دینی و مذهبی باشد، بلکه مسأله این است که توقع و نارضایتی، از سوی لیبرالهای مذهبی در این لایهها، ایجاد و تقویت میشد. جامعۀ ایران، وجهِ غالبِ شیعی داشته و این وجه، طبیعی و خودجوش بوده و از متن یک انتخاب اجتماعیِ وجدانی و ارادی برخاسته است. در دورۀ پس از انقلاب نیز بر اساس همین وضع اجتماعی، حاکمیّت و نیروهای سیاسی آن، صورتبندی شد. در طول دهههای گذشته نیز اتفاق جدیدی رخ نداده است، جز اینکه لیبرالهای مذهبی در برهههای انتخاباتی و با هدف جذب آرای لایههای دینی و مذهبی، «حس محرومیّتِ سیاسی» را در آنها دمیدهاند و وعدههای ساختارشکنانه دادهاند. تعبیر ساختارشکنانه، بدین جهت است که اینان، نظم سیاسیِ کنونی را برنمیتابند و میخواهند نسبتهای متفاوت و برونگرایانهای در آن به وجود بیاورند. آنچه که لیبرالهای مذهبی در سر دارند، این است که در بلندمدّت، از «نظم سیاسیِ جمهوری اسلامی» به سوی «نظم سیاسیِ لبنان» حرکت کنند و به بهانۀ تکثّر و تعدّد مذهبی و دینی، حاکمیّت را متناسب با وضع اجتماعیِ خیالیِ خویش، بازصورتبندی نمایند. به باور اینان، اگر حزبالله در لبنان، یک اقلیّت سیاسی و دینی است، اکنون نظام جمهوری اسلامی نیز در چنین موقعیّتی قرار گرفته است و باید برای جلوگیری از تضادها و اصطکاکهای مذهبی و دینی، داوطلبانه به سوی قدرتدهی به نیروهای مذهبی و دینی دیگر برود. این در حالی است که نه جامعۀ ایران و نه جمهوری اسلامی، هیچیک شباهتی با آنچه که در لبنان میگذرد، ندارند و کاربست منطق سیاسیِ لبنان در ایران، تنازل و تقلیل موهوم است. در ایران، اکثریّت مطلق از آنِ شیعیان است و پیروان مذاهب و ادیان دیگر نیز، وضع سیاسی را موجّه میدانند و اگر لیبرالهای مذهبی، «تحریکگری سیاسی» را کنار بنهند، ضرورتی برای تغییر عاملیّتی در نظام سیاسی وجود نخواهد داشت.
۳. نظریۀ دولت وحدت ملّی، مبتنی بر پیشفرضهای ناصوابی دربارۀ جامعه و حاکمیّت در ایران است. نخستین خطا این است که جامعۀ ایران، دچار قهر و گسست و شکاف شده است و راه علاج آن نیز این است که دیگریها و اغیار، به حاکمیّت راه یابند. در نظر آنها، ما با یک جامعۀ بهشدّت متکثّر و ناهمساز و چندپاره و تکهتکه روبرو هستیم که دیگر نمیتوان پیرامون روایتهای حاکمیّتی و رسمی، آنها را در کنار هم نشانید، بلکه باید قدرت را توزیع و تقسیم کرد و به هر یک از لایهها، نصیب و بهرهای از قدرت اعطا نمود. اینان از وحدتِ ازدسترفته سخن میگویند و راهحلشان نیز بازآرایی ساختار سیاسی است. این فهم غلط از وضع اجتماعی، «گرۀ اجتماعیِ خیالی» را به «گرۀ سیاسیِ واقعی» تبدیل میکند و بیثباتی و عدمتمرکز و حس محرومیّتِ فزاینده میآفریند. وحدت ملّی، یک سخن غلطانداز برای پنهان نگهداشتن طرحی است که در آن، تشیع بهتدریج از «اعتبار» و «تفوّق» تهی میشود و در عرض ادیان و مذاهب دیگر مینشیند و در نهایت نیز، دین به «متغیّر بیمنزلت» در سیاستِ نظام جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد. این مرحلۀ پایانی، همان «سکولاریسم» است که اگر طرح اینان به جریان افتد، چهبسا در کمتر از یک دهه، تحقّق یابد.
یکی از نقاط تاریک فعالیتهای انتخاباتی آقای جلیلی، همین تصویر و امثال آن است..
اگر برای رضای خدا آمده اید، و بیان نورانی سیدالشهداء علیه السلام را تکرار میکنید که :«اللهم انک تعلم انه لم یکن ما کان منا تنافسا فی سلطان..» پس این حریم شکنی چیست؟
این سلفی گرفتن با زن جوان بدحجاب نامحرم، ترویج گناه نیست؟ عادی سازی گناه نیست؟ همراهی با گناه نیست؟
قطعا این جنس اقدامات، یکی از بزرگترین اشتباهات آقای جلیلی بود که به هیچ وجه قابل توجیه نیست. هدف وسیله را توجیه نمیکند! آقای جلیلی بارها خودش اعلام کرده بود که هدفش رای آوردن به هر قیمتی نیست بلکه از راه صحیح و درست و با رعایت اخلاق و تقوا..
این سلفیها تقوا نیست..
حالا ببینید کانالی که مدعی بصیرت و انقلابی گری است این اشتباه آقای جلیلی را چطوری ماله کشی میکند!!!
اگر اقتصاد درست شود فرهنگ دینی مردم هم درست میشود؟😏 پس چرا مناطق مرفه و بالاشهر تهران و کرج و مشهد و اصفهان و.. با اینکه مشکل اقتصادی ندارند انحطاط اخلاقی و فرهنگی بیشتری دارند؟
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
میدونید این زن بی حیا و بی حجاب کیه؟
نفیسه آزاد ، عضو کارگروه معاونت زنان و خانواده!!!
یعنی این بی حیا قراره معاون امور زنان و خانواده دولت جدید را انتخاب کند.
#شورای_نگهبان_مچکریم
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصیحتهای شنیدنی شمر بن ذی الجوشن😳
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از بیداری ملت
🔴درخواست جلوگیری از عمل ناشایست سقط جنین
ریاست محترم قوه قضائیه
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای
سلام علیکم
احتراما با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص رشد جمعیت جوان، از جنابعالی درخواست میگردد دستور بفرمایید تا با مراکز غیرقانونی و زیرزمینی سقط جنین و فروشندگان قرصهای سقط جنین که مصداق بارز نسلکشی هست، مقابله و برخورد جدی شود.
اجرکم عندالله، به امید رشد کلی کشور عزیزمان
⏪در راستای ماده ۵۶ قانون جوانی جمعیت و جلوگیری از نسل کشی کارزار زیر را امضاء بفرمایید تا پیگیری صورت گیرد.
امضا کنید👇
https://www.karzar.net/143381
این تصویر، نقشه کشور و #گنبد_گرمایی است که از امروز چهارشنبه سوم مرداد ۱۴۰۳ تا یکشنبه آینده کل کشور را فرامیگیرد.
طبق آمار، این چهار روز گرم و طاقتفرسا در تاریخ کره زمین بیسابقه است.
انتخاب با خودمان است که در این چهار پنج روز کار کشور را به #بحران_قطع_برق و #انفجار_نیروگاهها بکشانیم یا اینکه به کمک هم یک تجربه موفق دیگر در #همدلی_اجتماعی در حل مسائل ثبت کنیم.
در این چند روز نمیتوانیم یخچالها و فریزرها را از برق بکشیم، یا نمیتوانیم اصلاً چراغ روشن نکنیم و در تاریکی بنشینیم، همانطور که نمیشود اصلاً تلویزیون نبینیم؛
ولی میشود #تلویزیون را بیهوده روشن نگه نداریم،
میشود #چراغهای_اضافه را خاموش و با نور کمتر سرکنیم،
میشود از شستوشوی غیر ضروری لباسها با #ماشین_لباسشویی خودداری کنیم،
میشود ظرفها را بهجای #ماشین_ظرفشویی با دست بشوریم،
میشود لباسهایمان را بدون خط اتوی هنداونه قاچ کن بپوشیم،
و خیلی کارهای دیگر که اگر دلمان بخواهد به هم و به کشور کمک کنیم، فکر میکنیم و به آنها میرسیم.
دوران #جنگ_تحمیلی را #مردم اداره کردند نه مسئولان و حکمرانان؛ باورمان شود که حالا هم مسئولان بدون کمک ما مردم نمیتوانند کار کشور را پیش ببرند.
حالا دیگر خود دانیم و وجدانهای بیدارمان.
به همدیگر هم #اطلاع_رسانی کنیم.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 آقایان مسئول کجا هستید؟! چرا قاطع در مقابل ولنگاری ها نيستيد؟! دلسوزان نظام اسلامی کجا هستید؟!
▫️باورش سخت است اما امام جمعه شهرها با کلی نیروهای مردمی و انقلابی دلسوز و پای کار در مقابل ولنگاری ها کجا هستند؟!
▪️بسیج ميليونی مستضعفین که وظیفه مقابله با آسیب های اجتماعی و فرهنگی را بر عهده دارد کجاست؟!
▫️دادستان های شهرها با کلی اختیارات قانونی برای مقابله با ناهنجاریها و پیشگیری از جرم کجا هستند؟!
▪️صداوسیما با کلی نیرو و امکانات برای فرهنگ سازی عفاف و حجاب و مقابله با ولنگاری های کشف حجاب در جامعه کجاست؟!
▫️مسئولان حوزه های علمیه و شناسایی و ساماندهی هزاران طلبه در سراسر کشور برای کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی در جامعه کجا هستند؟!
▪️همه بدانیم مجلس و دولت هم نباشد تمام امکانات و نیروها برای فرهنگ سازی صحیح در جامعه و مقابله قاطع با ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی فراهم است، مشکل اراده راسخ است. دلسوزان انقلابی برای دین خدا هزینه دهید. محافظه کاری قتلگاه انقلاب اسلامی است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از دروس«قواعد فقهيه»
از فرصت تعطیلات تابستان برای درس قواعد فقهیه استفاده کنیم.
آیت الله سبحانی میفرمودند: اهمیت قواعد فقهیه برای فقه ، مثل جدول ضرب برای ریاضیات است.
فعلا بهترین متن آموزشی در قواعد فقهیه، کتاب «دروس تمهیدیه فی القواعد الفقهیه» تالیف استاد شیخ باقر ایروانی (از علماء نجف اشرف) است که مشتمل بر دو حلقه میباشد.
۱. حلقه اولی: در یک مجلد و مشتمل بر۱۶ قاعده است که طی ۱۷ جلسه تدریس شده و 👈 اینجا بارگزاری شده است.
۲. حلقه ثانیه: در دو مجلد و مشتمل بر ۱۶ قاعده است که تاکنون به شرح ذیل تدریس شده است:
1⃣ مدخل : ۲ جلسه
2⃣ قاعده لا تعاد : ۹ جلسه
3⃣ قاعده فراغ وتجاوز: ۱۰ جلسه
4⃣ قاعده اصالة الصحة: ۲ جلسه
5⃣ قاعده لاضرر: ۱۹ جلسه
6⃣ قاعده لاحرج: ۴ جلسه
تدریس سایر قواعد نیز به مرور در حال انجام و انتشار است ان شاء الله تعالی.
👇با معرفی کانال دروس قواعد فقهیه به طلاب فاضل و کوشا ، در رشد و بالندگی حوزههای علمیه و اعتلای مکتب اهل بیت علیهم السلام سهیم باشید👇
🌐کانال دروس قواعد فقهیه
هدایت شده از نیمه پنهان غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مأموران پلیس فرودگاه منچستر، دو برادر جوان مسلمان را در برابر مادرشان کتک میزنند.
حرام زاده ها. ما با شما حالا حالاها کار داریم.
چیزی نیست. پلیس انگلستان دارد با پوتین توی دهن نوجوانی میزند در حالی که روی زمین به حالت تسلیم دراز کشیده.
توقع نداشته باشید روزنامه نگاران بیبیسی فارسی و همکاران به این چیزها بپردازند.
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51