eitaa logo
اجتماعی حزب‌الله
91 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
2.4هزار ویدیو
16 فایل
امام خامنه‌ای: آینده از آن حزب‌الله است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 شهادت سید مقاومت و درسهای مهم پیام امام خامنه ای: 🔹حزب الله و مقاومت تسلیم جنایت و جنگ روانی دشمن صهیونیستی نخواهد شد 🔹صهیونیستها روسیاه و پشیمان میشوند 🔰 پیام بسیار مهم نائب المهدی عج امام خامنه ای مقارن با اعلام خبر شهادت سید مقاومت سید حسن نصرالله رضوان الله تعالی علیه حاوی نکات درسهای بسیار مهمی است که باید سر لوحه تحلیل و عمل جهادی همگان بلاخص جهادگران عرصه تبیین قرار گیرد: 1⃣ خط رسانه ای جریان انقلاب باید در راستای تحقیر و تضعیف "قدرتنمایی ابلهانه" دشمن باشد و تقویت و تشویق نیروهای مقاومت و نیروهای مسلح کشور، امری که مع الاسف برخی از قلمهای مسموم بالعکس آن عمل مینمایند! باید این مهم را از پیام حضرت آقا بیاموزیم و عمل نماییم؛ 2⃣ بی شک سیاست ترور و جنایات باند تبهکار تلاویو حتی در وسعت بالا و حتی ترور فرماندهان و شهادت سید مقاومت نتایج شیطانی مقصود آنها را به بار نخواهد آورد؛ 3⃣ اظهار شادمانی و رجز خوانی صهاینه تنها "خود ارضایی" و برای پوشاندن شکست راهبردی آنها است، ساخت سازمان مقاومت بویژه حزب الله به فضل الهی بسیار مستحکم و در مقابل سیاست ترور فرماندهانش تزلزل ناپذیر است، ( أُولئِكَ كَتَبَ في قُلُوبِهِمُ الْإيمانَ وَ أَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ...۲۲/ مجادله) 4⃣ تحلیل کلان و درست تهاجم سبعانه دشمن به لبنان و ترور سید مقاومت این‌است که: هزیمت بزرگتری در انتظار صهیونیستها و جبهه کفر در راس آنها آمریکا است آنها در باتلاق غزه گرفتار شده، برای فرار از آن در باتلاق عمیق لبنان هم گرفتار آمدند 5⃣ علی رغم قدرتمایی دشمن تبهکار با استفاده از بمبهای دوهزار سیصد کیلویی سنگر شکن! آنها کوچکتر و حقیرتر از آنند که به "سنگر حصین الهی حزب الله" آسیب جدی وارد نمایند که این وعده صدق حضرت رب الارباب است (فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ ۵۶/ مائده) 6⃣ بی تردید علی رغم جنایات بی سابقه صهیونیسم بین الملل در غزه و لبنان، آنچه سرنوشت غرب آسیا رقم خواهد زد اراده نیروهای مقاومت و در راس آنها حزب الله است 7⃣ یکی از اهداف دشمن صهیونیستی جدا نمودن مردم لبنان از حزب الله است که امام خامنه ای فرمودند این "خیال باطل" است و پیوند مردم و حزب الله ناگسستنی و آنها توانایی حزب الله را عمیقا باور دارند 8⃣ تبهکاران مهاجری که بنا بود آسوده خاطر در مأمن سرزمینهای اشغالی به عیاشی بپردازند یکسال است که زیر ضربات لاینقطع مقاومت پریشان روان ناخوش احوال، تفرجگاهشان پناهگاه‌ها شده است و به تصریح امام خامنه ای در تهاجم جاری به لبنان هم روسیاه و پشیمان خواهند شد؛ 9⃣ شرکت همه جانبه در جهاد بر علیه صهیونیست‌ها وظیفه همه مسلمین است که نباید از آن غفلت نمود هر کس به هر نحوی ولو با قلم و سخن 🔟 شهید سعید، سیدحسن نصرالله، شاگرد مخلص مکتب امام خمینی و امام خامنه ای بود، او نور الهی بود، نور جهاد، نور ایمان، نور ولایت مداری، نور استقامت، نور بصیرت و..، نا امید و مایوس نگردیم که با شهادتش هزاران هزار سرباز جهادی دیگر به این مسیر نورانی خواهند پیوست و نور خدا خاموش نخواهد شد بلکه قطعا فراگیر و گسترده تر خواهد شد؛ انشاءالله يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (۸/صف) رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
هدایت شده از کاوش مدیا
17.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره کارشناسان سعودی و یمنی: 📍کارشناس سعودی: یمن باید دست از درگیری با اسرائیل بکشد/ما اول باید یمن را از دست ایران آزاد کنیم بعد سراغ اسرائیل برویم/تو آدم عاقلی هستی، شما یمنی‌ها باید دست از ایران بکشید و به عربستان پناهنده شوید... 🔻کارشناس یمنی: برای مبارزه با اسرائیل مردانگی لازم را ندارید/به عربستان خواهم آمد اما نه برای پناهندگی بلکه برای آزادسازی آن از دست نظام سعودی/شما سعودی‌ها با برانگیختن مسائل مذهبی و نژادی و دامن زدن به اختلافات فارس و عرب، بزرگترین خدمت به اسرائیل را انجام می‌دهید/فکر و عمل و همه چیز شما سعودی‌ها اسرائیلی است جز اسم‌هایتان... 🆔 @Kavoshmedia
📍اقامه نماز جمعه تهران به امامت سید علی خامنه ای حسینی حفظه الله نمازجمعه این هفته تهران به امامت رهبر انقلاب اقامه خواهد شد✅
به خیالش که گربه هم «لولو» ست نه باور دارد که او همان «لولو» ست 1 – گربۀ ما اینبار نخست وزیر رژیم صهیونیستیست که با جنایاتش روی آدم کُشهای تاریخ را سفید کرده؛ او اخیراً انسان دوست شده و خوی وحشی گریش در غزّه و لبنان را به لباس خوش خط وخال دلسوزی برای مردم ایران آراسته و آنها را در حدِّ جوجۀ پائین کشیده و در گفتاری مضحک میگوید هیچ مشکلی با مردم ایران ندارد و مشکلش در بلعیدن ایران است که در گلویش گیر کرده و در حال خفگیست. 2- این ددمنشان بی آبرو تا آنجا پیش میروند که برای بلعیدن طعمۀ خود حتّی اسلام شناس شده و برای اسلام دل میسوزانند؛ یادمان نمی رود امام خمینی که مشمول رحمت الهی باد راجع به اینان فرمود: اخیراً آقای کارتر(رئیس جمهور وقت آمریکا) هم جزء اسلام شناس‌هاست! و گفته است این کارهایی که در ایران، فلان می‌کند این موافق اسلام نیست! فردا مناخیم بگین (سلف نتانیاهو) هم اسلام شناس می‌شود و هی می‌گویند: موافق اسلام نیست. 3- گربۀ افسار گسیختۀ ما خود را دلسوز مردم منطقه بویژه مردم لبنان و فلسطین میداند؛ امّا تا کنون بیش از 40هزارتَن از آنان را که مشتمل بر طفل شیر خوار، کودک و زن هستند را شهید و بیش از دو میلیون از آنان را آواره کرده و با پُررویی خود را در کنار مردم ایران میداند و با ژست عوامفریبانه دفاع ایرانیان از مظلوم رااتلاف سرمایه و توقف پیشرفت ایران تلقّی میکند. 4- این گربه با نقابی خوش خط و خال فرصت یابد جوجۀ منطقه را از نیل تا فرات میبلعد و عرب و عجمی باقی نخواهد گذاشت و هم اکنون همراه او و گروه ایپک، از حامیان اصلی تحریم ملت ایران (حتی در سطح غذا و دارو)، و از بانیان جنایت و ترور مشترک با آمریکا علیه دانشمندان هسته‌ای هستند که می‌خواهند کشور را به پیشرفت علمی و اقتصادی برسانند. 5- مردم ایران جنایات گربۀ صهیونیستی را در حاکمیت رژیم پهلوی، در قالب غارت منابع اقتصادی و گماشتن مزدوران وطن‌فروش خود بر مسند مناصب اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و نظامی دیده اند که نمونه ای از آن جنایت‌های کم‌نظیر ساواک پهلوی یکی از یادگار‌های آموزشی صهیونیست‌ها در ایران است. 6- با این اوصاف نتانیاهو میداند «لولو» بودنش خیال نیست بلکه باوری است با ساختاری مستحکم؛ مشروع و نجات‌بخش جهان که با جنگ رسانه ای نمیتواند وضعیت اسفبار خود را کتمان کند؛ همه جهانیان دیدند که ۳ روز بعد از طوفان‌الاقصی ساختار نظامی و حکومتی صهیونیست‌ها از هم پاشید.
سپاه مقتدر متشکریم 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیباترین ویدیوی امشب اقتدار جمهوری اسلامی این موشک هایی ست که بر سر صهیونیست ها خراب می‌شود! 🎬 برای بیداری وجدانها
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️لحظه اعلام رمز عملیات «وعده صادق۲» توسط فرمانده کل سپاه 📌 بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر باقری: از زمان ترور شهید هنیه با درخواست مکرر آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها مبنی بر اینکه شما خویشتن‌داری کنید تا آتش‌بس را در غزه برقرار کنیم دوران سختی از خویشتن‌داری را پشت سر گذاشتیم اما بعد از شهادت سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان دیگر وضعیت قابل تحمل نبود. رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردبیر سابق BBC: امشب افسانۀ گنبد آهنین کاملا درهم شکست 🔹حملۀ ایران ثابت کرد که این سیستم، آبکش آهنین است . رزمندگان جهادتبیین حزب‌الله .