5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📿 هر روز با قرآن
💠 سوره مبارکه الْإِسْرَآء آیه ۲۳
🔸 وقَضَىٰ رَبُّكَ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا إِيَّاهُ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا ۚ إِمَّا يَبْلُغَنَّ عِنْدَكَ الْكِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ كِلَاهُمَا فَلَا تَقُلْ لَهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنْهَرْهُمَا وَقُلْ لَهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا
3ـ حركت دوراني و جرياني خورشيد🌞🌞
وَالشَّمْسُ تَجْرِي لِمُسْتَقَرٍّ لَّهَا ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ وَالْقَمَرَ قَدَّرْنَاهُ مَنَازِلَ حَتَّى عَادَ كَالْعُرْجُونِ الْقَدِيمِ لَا الشَّمْسُ يَنبَغِي لَهَا أَن تُدْرِكَ الْقَمَرَ وَلَااللَّيْلُ سَابِقُ النَّهَارِوَكُلٌّ فِي فَلَكٍ يَسْبَحُونَ(يس/ 38ـ40)؛ «و خورشيد كه تا قرارگاهش روان است؛ اين اندازهگيرى (خداى) شكستناپذير داناست * و ماه را برايش منزلگاههايى قرار داديم، تا اينكه همچون شاخك ديرينه [قوسى شكلِ زرد رنگ] برگردد * نه خورشيد برايش سزاوار است كه ماه را دريابد، و نه شب بر روز پيشى گيرنده است؛ در حالى كه هريك در مدارى شناورند».
💊نكتة علمي💊
آن روز كه اين آيات نازل شد، فرضيه هيأت بطلميوس با قدرت هر چه تمام بر محافل علمي حاكم بود.در اينجا باز مفهوم تعبيرات آيات فوق كه حركت طولي و دوراني را به خورشيد نسبت ميداد، روشن نبود تا اينكه باز علـم به پيشرفت خود ادامـه داد و حركتهایی براي خـورشيد ثابت شد حرکتهایی از قبیل:
1ـ حركت وضعي آن به دور خودش💐
2ـ حركت طولي آن همراه منظومه شمسي به سوي نقطه مشخصي از آسمان🌺
3ـ حركت دوراني آن همراه مجموعه كهكشاني كه جزیي از آن است🌹
❄مسئول انجمن علمی و آموزشی دبیرستان حضرت فاطمه (س)❄
2ـ جايگاه و مسير مشخص ستارگان⭐⭐
فَلَا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ وَإِنَّهُ لَقَسَمٌ ل تَعْلَمُونَ عَظِيمٌ (واقعه/ 75 و 76)؛ «و به جايگاه ستارگان، سوگند ياد مىكنم! و مسلماً، آن سوگند بزرگى است، اگر (بر فرض) بدانيد!».
💊نكتة علمي💊
امروزه براي ما روشن شده است كه ستارگان آسمان هر كدام جايگاه مشخصي دارد و مســير و مدار آنها كه طبق قانون جاذبه و دافعه تعيين ميشود، بسيار دقيق و حساب شده است. سرعت سير هر كدام از آنها با برنامه معيني انجام ميپذيرد. اين مسأله گرچه در كرات دور دست دقيقاً قابل محاسبه نيست، اما در منظومه شمسي كه خانواده ستارگان نزديك به ما را تشكيل ميدهد، دقيقاً مورد بررسي قرار گرفته و نظام مدارات آنها به قدري دقيق و حساب شده است كه انسان را به شگفتي وا ميدارد.
هنگامي كه به اين نكته توجه كنيم كه طبق گواهي دانشمندان تنها در كهكشان ما حدود يك هزار ميليون ستاره وجود دارد و در جهان، كهكشانهاي زيادي موجود است كه هر كدام مسير خاصي دارد، به اهميت اين سوگند قرآن بیشتر پی میبریم.
همچنين دانشمندان فلكي معتقدند اين ستارگان كه تعداد آنها بیش از ميلياردها عدد است، فقط قسمتي از آنها را با چشم غيرمسلح ميتوان ديد و قسمت بسيار بيشتري را جز با تلسكوبها نميتوان ديد. حتی قسمتي از آنها با تلسكوب هم دیدهشدنی نيست، بلکه فقط با وسائل خاصي ميتوان از آنها عكسبرداري كرد و همه اينها در مدار مخصوص خود شناورند و هيچ احتمال نیز وجود ندارد كه يكي از آنها در حوزة جاذبه ستاره ديگري قرار گيرد يا با ستاره ديگری تصادف كند.🌹🌹
⭐مسئول انجمن علمی و آموزشی دبیرستان حضرت فاطمه (س)⭐
🐙❗Turritopsis dohrnii نوعی ستاره دریایی با سلول های نامیراست و دانشمندان کشف کرده اند که وقتی آسیبی به این جانور وارد می گردد، روند رشد سنی آن برعکس می شود. به این معنی که با گذشت زمان، جوان و جوان تر می شود تا اینکه به روز اول تولد خود باز می گردد. در این مرحله، دوباره از نو، رشد کرده و شروع به بزرگ شدن می کند.این گونه از ستاره دریایی می تواند تا آخر دنیا به تولید مثل خود ادامه دهد❗🐙
❄مسئول انجمن علمی و آموزشی دبیرستان حضرت فاطمه (س)❄
🌹شهید مجید شهریاری🌹
شهیدمجیدشهریاری در زنجان چشم به جهان گشود. او تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زادگاهش و دوره کارشناسی و ارشد خود را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گذراند و دوره دکتری خود را در رشته مهندسی هستهای به پایان رسانید. چندماه پس از شهادت شهید شهریاری، خلاصه ای از سوابق علمی و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی وی به دستخط این شهید والامقام منتشر شد که او در این یادداشت عنوان کرده که در کنکور کار شناسی ارشد مهندسی هسته ای با کسب رتبه برتر در دانشگاه شریف پذیرفته شد. در این متن آمده است: اینجانب در کنکور سراسری سال ۱۳۶۳ با کسب رتبه دوم در سهمیه مربوطه در رشته الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شده و پس از فراغت تحصیل در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای شرکت کرده و با کسب رتبه اول تحصیلات خود را از سال ۱۳۶۹ در دانشگاه صنعتی شریف آغاز کردم. در سال ۱۳۷۱ نیز دوره کار شناسی ارشد خود را به پایان رساندم و با توجه به کسب رتبه اول در دوره مذکور با استفاده از آیین نامه دانشجویان رتبه اول، در دوره دکتری علوم و تکنولوژی هسته ای دانشگاه صنعتی امیرکبیر پذیرفته شدم. تحصیلات دوره دکتری خود را نیز در سال ۱۳۷۷ به پایان رسانده و از آبان ۱۳۷۷ نیز به عنوان عضو هیات علمی در دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول به کار شدم.
❄مسئول انجمن علمی و آموزشی دبیرستان حضرت فاطمه (س)❄
#قرار_عاشقي
وقت نمازه😊
پاشين پاشين
نمازتون دير نشه😁
پاشو ببينم😐
اره با خودتم😐
بسه ديگه تا الان هرچي تنبلي کردي بسه😁
بسه شکستن دل مهدي فاطمه😔
ديگه قول بده از همين الان نمازاتو بخوني و
امام زمانتو خوشحال کني
درست و به موقع هم بخوني😊
حالاهم پاشو و نمازتو بخون 😁
ديرت نشه😐
پاشو ديگه😐
آفرين دوست خوبم😁
گوشيتو هم کنار،بزار😐
يادته که..بايد تو فاصله بيست کيلو متري از خودت بزاري😁
.
.
آماده نماز شو😉
به لبخند مهدي فاطمه مي ارزه😊
پاشو که ديرت نشه
پاشو ياعلي😉😄🌹
عباداتتون قبول❤️
فاطمه سادات میرلوحی 🦋✋
کلاس هفتم یاس ۴
عضو انجمن شورای نماز
🌋آتشفشان🌋
آتشفشانها نیز یکی دیگر از نشانهها و شگفتیهای آفرینش هستند، برخی از کوهها آتش فشانی هستند و در اثر شکاف پوستههای مرکز زمین، مواد مذاب از دهانه آتش فشان خارج میشود.
آتش فشانها در مناطقی از زمین وجود دارند که صفحههای تکتونیکی درآنجا دارای واگرایی یا همگرایی است. بیشتر آتش فشانها در زیر آب دراقیانوسها قرار دارند، اما برخی از آنها نیز درخشکی دیده میشوند.
دربرخی نقاط اقیانوس آرام زنجیرهای از آتش فشانها وجود دارد که در زمان فوران آتش فشانی به ترتیب گدازههای مذاب از آنها خارج میشود که حتی منجر به ایجاد جزیره میشوند.
آتش فشانها اطلاعات زمین شناختی بسیار مفیدی در اختیار دانشمندان قرار میدهند و با بررسی گدازهها دانشمندان میتوانند جنس فلزهای لایههای درونی زمین را شناسایی کنند.
برخی از گدازهها که به آنها ماگما نیز گفته میشود از عمق سه هزارکیلومتری به سطح زمین راه پیدا میکنند.
❄مسئول انجمن علمی و آموزشی دبیرستان حضرت فاطمه (س)❄
🌷شهید محسن فخری زاده🌷
محسن فخریزاده مهابادی در سال 1336 در قم متولد شد و در۷ آذر ۱۳۹۹ در منطقه آبسرد دماوند به دست عاملان استکبار به شهادت رسید.
وی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی هسته ای بود. از ابتدای روی کار آمدن جمهوری اسلامی و تشکیل سپاه به عضویت سپاه در آمد و درجه نظامی سرتیپ پاسدار را داشت.
با تشکیل واحد تحقیقات ویژه اتمی (تیم ۳۲) در سال ۱۹۸۳ در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران ، فخری زاده از همان ابتدای تشکیل در این مرکز فعالیت خود را شروع کرد.
محسن فخری زاده از سال ۱۹۹۲ بعنوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه، امکانات این دانشگاه را در جهت تحقیقات هسته ای بکار گرفت و سپس رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر شد. او رییس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) بود.
لازم به ذکر است نام محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
نام فخریزاده تحت عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC) در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
محسن فخریزاده تنها دانشمند هستهای ایرانی است که بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی نام او را مستقیما در شو تبلیغاتی سال گذشته خود به زبان آورد و مدعی شد روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار میکرده است.
محسن فخری زاده از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه تحقیقات علمی در کشور بوده است.
❄مسئول انجمن علمی و آموزشی دبیرستان حضرت فاطمه (س)❄