هدایت شده از ا نجفی
📚 آداب الصلاة 4⃣ | مناجات نامه امام
خداوندا، راه آخرت باريك و طريق انسانيّت حديد، و ما بيچارهها چون عنكبوتان در فكر قديد، متحيّرانى هستيم كه چون كرم ابريشم از سلسلههاى شهوات و آمال بر خود تنيده و يكسره از عالم غيب و محفل انس چشم بريده؛ جز آن كه از بارقه الهيّه چشم دل ما را روشنى بخشى و از جذوه غيبيّه ما را از خود بىخود فرمايى.
📚 #آداب_الصلاة نوشته #امام_خمینی ره، صفحه ۱
@elalla
نیایش شبانه با خدای مهربانم ❤
خــــــداے من❤🙏
میان این همه چشم✨
نگاه تو تنها نگاهے ست✨
ڪہ مرا از هرنگهبان✨
و محافظے بے نیازمی کند✨
نگاهت رابرای تمام ✨
عزیزان و دوستانم آرزو می کنم✨🙏✨
❄️زیباترین نگاه خدا
🌟تا طلـوع بامدادان
❄️حافظ و همراه همیشگی شما باد
🌟شبتون زیبا
❄️و در پناه الطاف بیکران حضرت حق
🌟#شبتون_بخیر
🌙@elalla
هدایت شده از ا نجفی
خدایا شروع سخن نامِ توست
وجودم به هر لحظه آرامِ توست
دل از نام و یادت بگیرد قرار
خوشم چونکه باشی مرا در کنار
💓بسم الله الرحمن الرحیم💓
@elalla
هدایت شده از ا نجفی
خدایـــا
امروز به فرشتگانت بسپار ،
سبدی پر از
لبخند و شادی
سلامتی و تندرستی
برکت و روزی فراوان
برای دوستانم به ارمغان بیاورند
سلام دوستان خوبم✋
صبحتون به شادی🌸
@elalla
هدایت شده از ا نجفی
گفتم ڪه خدایا مرا مرادے بفرست
طوفان زده ام راه نجاتے بفرست
فرمود ڪه با زمزمه یا مهدی
نذر گل نرگس صلواتے بفرست
🌸اللهم صل علے محمد
و ال محمد و عجل الفرجهم🌸
@elalla
هدایت شده از ا نجفی
یک صبح قشنگ بیخبر می آید
آن مرد بزرگ ازسفر می آید
وقتی همه منتظرانش خوابند
با سیصد و سیزده نفر می آید
سلام امام مهربونم✋🌸
@elalla
اعمال این روزچیست
❇️⇦⑴روزه
روز دحوالارض از چهار روزےاست ڪه در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است ڪه روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر ڪفاره هفتاد سال است و هر ڪه این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت بسر آورد از براے اوعبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد براے ڪسی ڪه در این روز روزه دار باشد استغفار می ڪنند. و این روزے است ڪه رحمت خدا در آن منتشر گردیده.
❇️⇦⑵نماز
آن دو رڪعت است در وقت چاشت در هر رڪعت بعد از حمد پنج مرتبه سوره و الشمس بخواند و بعد از سلام نماز بخواند:لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ پس دعا ڪند و بخواند یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ.
❇️⇦⑶دعا
ڪفعمی در ڪتاب مصباح فرموده ڪه خواندن این دعا مستحب است:
اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ..........
📚مراجعه به مفاتیح
❇️⇦⑷ذڪر خداوند
معناے ڪکر، فقط گفتن الفاظ و اوراد و نام هاے خداوند نیست. بهترین نوع ذڪر خدا، به یاد خدا بودن و او را بر اعمال و گفتار و ڪردار خویش ناظردانستن است.
❇️⇦⑸شب زنده دارے
احیا و شب زنده دارے ڪه برابر
با عبادت صد سال است.
❇️⇦⑹غسل
انجام غسل مستحبی به نیت روز دحوالارض
❇️⇦⑺زیارت امام رضا (ع)
زیارت حضرت امام رضا(ع) ڪه میرداماد (ره) در رساله اربعه ایام خود در بیان اعمال روز دحو الارض آن را از افضل اعمال مستحبه دانسته است.
🌸@elalla