🔴 اظهارات جالب ظريف درباره سردار سليمانی
روزنامه "جوان" در سرمقاله امروز خود بخشی از اظهارات منتشرنشده وزيرخارجه در ضيافت افطار با مديران و سردبيران روزنامهها را منتشر كرد.
در بخشی از يادداشت به نقل از ظريف آمده است: در نظرسنجی جديد دانشگاه مريلند، محبوبيت من به زير ۵۰ درصد سقوط كرده و محبوبيت قاسم سليمانی از ۷۰ درصد به ۹۰ درصد ارتقا يافته است و اين يعنی مردم ايران گزينه مقاومت را برگزيدهاند و از شرايط پيش آمده ناراضی نيستند و من ظريف نيز اگر در اين نظرسنجی شركت می كردم، بين خودم و سليمانی به سليمانی رأی می دادم.
معتقدم صلاح ما در اين است كه الان يك صدای واحد از كشور شنيده شود و اين صدا همان نظر رهبری است كه نه جنگ می شود و نه مذاكره می كنيم.
@zardin_shahre_din
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 06 خردادماه 1398 شمسی
🌙 21 رمضان 1440 قمری
❄️ 27 می 2019 میلادی
☀️ #شمسی
➕ درگذشت استاد "عبدالجواد اديب نيشابوري" معروف به "اديب اول" (1305 ش)
➕ درگذشت علامه "محمد بن عبدالوهاب قزويني" محقق و مصحح معاصر ايراني (1328 ش)
🌙 #قمری
➕ شهادت مظلومانه ی حضرت اميرالمؤمنين امام علی(ع) در كوفه (40 ق)
➕ عروج عيسی بن مريم(ع) بر آسمان ها
➕ رحلت محدث بزرگ شيعه "شيخ حر عاملي" (1104 ق)
❄️ #میلادی
➕ درگذشت "رابِرْتْ كُخْ" باكتري شناس معروف آلماني و كاشف عامل بيماري سِل (1910م)
➕ شكست قيام مسلمانان مراكش عليه استعمارگران اروپايي (1926م)
🔰درج مطالب كانال با ذكر منبع بلامانع است🔰
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 فرازی از وصیت نامه امام علی علیه السلام به فرزندش امام حسن علیه السلام.
🌷 پسرم! خویشتن را معیار و مقیاس قضاوت میان خود و دیگران قرار ده. برای دیگران چیزی را دوستدار که برای خود دوست میداری و برای آنها نپسند آنچه را برای خود نمیپسندی. به دیگران ستم نکن همان گونه که دوست نداری به تو ستم شود. به دیگران نیکی کن چنان که دوست داری به تو نیکی شود.
🌹 آنچه را برای دیگران قبیح میشمری برای خودت نیز زشت شمار. و برای مردم راضی شو به آنچه برای خود از سوی آنان راضی میشوی. آنچه را که نمیدانی مگو، اگر چه آنچه میدانی اندک باشد، و آنچه را دوست نداری درباره تو بگویند، درباره دیگران مگو.
🌺 یا بُنَیَّ، اِجْعَلْ نَفْسَكَ مِیزَاناً فِیمَا بَینَكَ وَبَینَ غَیرِكَ، فَأَحْبِبْ لِغَیرِكَ مَا تُحِبُّ لِنَفْسِكَ، وَاکْرَهْ لَهُ مَا تَکْرَهُ لَهَا، وَلاَ تَظْلِمْ كَمَا لاتُحِبُّ أَنْ تُظْلَمَ، وَأَحْسِنْ كَمَا تُحِبُّ أَنْ یحْسَنَ إِلَیكَ،
🌷 وَاسْتَقْبِحْ مِنْ نَفْسِكَ مَا تَسْتَقْبِحُهُ مِنْ غَیرِكَ، وَارْضَ مِنَ النَّاسِ بِمَا تَرْضَاهُ لَهُمْ مِنْ نَفْسِكَ، وَلاَ تَقُلْ مَا لاتَعْلَمُ، وَإِنْ قَلَّ مَا تَعْلَمُ وَلاَ تَقُلْ مَا لاتُحِبُّ أَنْ یقَالَ لَكَ.
📗 نهج البلاغه، نامه ۳۱
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 دری از بهشت که مخصوص ورود روزه داران است
🌷پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله:
به راستی بهشت را دری است که ریّان نام دارد و روز قیامت روزهداران از آن وارد بهشت میشوند و هیچکس جز آنان از آن در نیایند پس چون همگان از آن در به بهشت شوند آن در بسته شود و دیگر کسی از آن وارد نشود».
🌹«اِنَّ فِی الْجَنَّةِ بَابًا یُقَالُ لَهُ: الرَّیَّانُ، یَدْخُلُ مِنْهُ الصَّائِمُونَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ لَا یَدْخُلُ مِنْهُ أَحَدٌ غَیْرُهُمْ یُقَالُ: أَیْنَ الصَّائِمُونَ؟ فَیَقُومُونَ لَا یَدْخُلُ مِنْهُ أَحَدٌ غَیْرُهُمْ فَإِذَا دَخَلُوا أُغْلِقَ فَلَمْ یَدْخُلْ مِنْهُ أَحَدٌ؛
📚 اقبالالاعمال، ج١، ص۲۷۱.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
سبب دوستی و محبت علی(ع) در دلها:
استاد شهید مرتضی مطهری
فوقالعادگی علی(ع) در چیست که عشقها را برانگیخته و دلها را به خود شیفته ساخته و رنگ حیات جاودانی گرفته و برای همیشه زنده است؟ چرا دلها همه خود را با او آشنا میبینند و اصلا او را مرده احساس نمیکنند بلکه زنده مییابند؟ مسلما ملاک دوستی او جسم او نیست زیرا جسم او اکنون در بین ما نیست و ما آن را احساس نکردهایم، و با محبت علی(ع) از نوع قهرماندوستی که در همه ملتها وجود دارد نیست. هم اشتباه است که بگوییم محبت علی(ع) از راه محبت نیست هم اشتباه است که بگوییم محبت علی(ع) از راه محبت فضیلتهای اخلاقی و انسانی است و حب علی(ع) حب انسانیت است.
درست است علی(ع) مظهر انسان کامل بوده و درست است که انسان نمونههای عالی انسانیت را دوست میدارد اما اگر علی(ع) همه این فضایل انسانی را که داشت میداشت آن حکمت و آن علم، آن فداکاریها و از خود گذشتگیها، آن تواضع و فروتنی، آن ادب، آن مهربانی و عطوفت، آن ضعیفپروری، آن عدالت، آن آزادگی و آزادیخواهی، آن احترام به انسان، آن ایثار، آن شجاعت، آن مروت و مردانگی نسبت به دشمن، آن سخا و جود و کرم و... اگر علی(ع) همه اینها را داشت میداشت اما رنگ الهی نمیداشت مسلما این قدر که امروز عاطفهانگیز و محبت خیز است نبود. علی(ع) از آن نظر محبوب است که پیوند الهی دارد، دلهای ما به طور ناخودآگاه در اعماق خویش با حق سرو سر و پیوستگی دارد و چون علی(ع) را آیت بزرگ حق و مظهر صفات حق مییابند به او عشق میورزند. درحقیقت پشتوانه عشق علی(ع) پیوند جانها با حضرت حق است که برای همیشه در فطرتها نهاده شده و چون فطرتها جاودانی است مهر علی(ع) نیز جاودان است.
نقطههای روشن در وجود علی(ع) بسیار زیاد است اما آنچه برای همیشه او را درخشنده و تابان قرار داده ایمان و اخلاص اوست و آن است که به وی جذبه الهی داده است.
📍۱۰ جنبه کمتر گفته شده از شخصیت علی(ع) برای کودکان و نوجوانانِ امروز
✍ مرتضی نظری
نجف، سحرگاه ۱۹ رمضان
1⃣ امامِ گفت و گو و خرد:
بگوییم که امام علی برای گفت و گو و خردورزی ارزش بسیار بالایی قائل بودند و عبادت بدون تفکر را فاقد ارزش می دانند.
2⃣ عزل بدون تعارف:
به فرزندان خود بگوییم که وقتی خبر سوءاستفاده مقامات حکومتی را از بیت المال دریافت می کرد، اولین اقدام ایشان "عزل" و برکناریِ مدیران فاسد، بدون اتلاف وقت بود و هرگز تعارفی با فساد سیاسی مدیرانش نداشت.
3⃣ آزادیِ بیان:
این که مولا علی در چهار و نیم سال حکومتشان به گواه تاریخ، هیچ کس به دلیل نقد و اعتراض محدود نشد و آنجا هم که دست به شمشیر برد برای تأمین امنیت مردم بود و هیچ گاه در جنگ پیشتازی نکرد.
4⃣ تربیت، تحمیل کردن نیست:
به فرزندانمان بگوییم که ایشان به فرزندش امام حسن توصیه کردند برده و بنده کسی نباش چون خدا تو را آزاد آفرید. و جمله طلایی ایشان را یادآوری کنیم که فرزندانتان را برای زمان خودشان تربیت کنید نه به زمان خودتان.
5⃣ قاتلِ اصلیِ امام؛ تحجّر و مقدس مآبی:
تاریخ بخوانیم و به جوانان و نوجوانان خود بگوییم که دشمنِ مولا علی قبل از آنکه ابن ملجم مرادی باشد، جریان تحجّر و ارتجاع بود. جریانی که نمی تواند و نمی خواهد اقتضائات زمانه را بفهمد. جریانی که با فهم نادرست و غیرعقلیِ آیات و روایات، خود و کشورشان را که هیچ، جهانی را به دردسر می اندازد.
6⃣ جایگاه زنان فارغ از مذهبشان:
به فرزندانمان بگوییم که مولا علی، امامِ عرب و مرد شمشیر و غَضَب نیست، امامِ انسانیت است چون در زمانه ای که "زن" و "غیر مسلمان" جایگاهی نداشت، او، زنِ یهودی را تکریم و در برابر بی حرمتیِ کوچک یک سرباز حکومتی به آن زن، به شدت برآشفته شدند و برخورد کردند.
7⃣ جمله طلایی و بی نظیر:
به جوان و نوجوان خود بگوییم که امام علی علیه السلام توصیه به مهربانی و آسان گرفتن بر مردم می کردند و آن فراز طلایی و جهانی ایشان را در ذهن حک کنیم که به مالک اشتر فرمودند: "مهربانی با مردم را پوششِ دلِ خویش قرار ده، و با همه دوست و مهربان باش... زیرا مردم دو دستهاند، دستهای برادر دینی تو، و دسته دیگر همانند تو در آفرینش میباشند."
8⃣ احترام به سنّت های مردم:
به اطرافیان خود بگوییم که امام علی به مالک اشتر توصیه کرد با سنت هایی که مردم با آنها خو کرده اند درنیفتد.
9⃣ آزادیِ پس از بیان:
بگوییم که امام علی به مالک توصیه می کند مدیران ارشد و عالی حکومت باید کاری کنند که مردم بدون لکنت و ترس بتوانند آزادانه سخن بگویند.
🔟 مصداقِ مظلومیت:
نهج البلاغه بخوانیم حتی در حد چند حکمت کوتاهش! «خطبه ها»، «نامه ها» و «گزین گویه ها»ی نهج البلاغه را بخوانیم!
#دلیل_امامت_امام_علی_علیه_السلام
🔸آن خلیل گوید:
🔹 #نیاز همه به علی و #بی_نیازی علی از همه، دلیل است که علی #امام همه است.
🔸شیخ رئیس گوید:
🔹علی در میان خلق آن چنان بود که #معقول در میان #محسوس.
🔸فخر رازی گوید:
🔹 هر کس #علی را امام خود بگیرد به دست آویز استوار چنگ در زده است.
📔پندهای حکیمانه
🌿علامه حسن زاده آملی
◀️نفوس مستعد🔰🔰
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/3585409024C29a819a057