💝🕊
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
@zardin_shahre_din
💝🕊
حاج محمد علی اخوان نقل می کنند:
درقدیم وتا زمانی که هنوز لوله کشی های آب به خانه ها نیامده بود، درهر خانه ای آب انبار وحوضچه ای برای ذخیره ی آب وجود داشت.
این آب انبارها هر چند وقت یک بار توسط مأموری معروف به «میرآب» پر می شد. میرآب با سرازیر کردن وهدایت آب درجوی های خیابان ها وکوچه ها، آب را به خانه های مردم می رساند.
یک شب یکی از همین میرآب ها، آب را به سوی محله ی حمام گلشن و کوچه ی آقا شیخ مرتضی زاهد سرازیر می کند.
او می بایست به ترتیب وبه نوبت، حوض وآب انبارهای خانه های این کوچه را پر می کرد وخانه ی آقا شیخ مرتضی نیز بعد از چند خانه نوبتش می شد، اما آن شب آن آقای میرآب، درهمان ابتدای آب رسانی متوجه می شود که درخانه ی آقا شیخ مرتضی خبری از آب نیست و حوض منزل به طورکامل خالی شده است، بنابراین او به احترام آقا شیخ مرتضی، بدون رعایت نوبت، آب را به سوی خانه ی ایشان سرازیر می کند وحوض خانه ی ایشان را پرازآب می کند. آن شب آقا شیخ مرتضی به این مطلب آگاهی پیدا می کند.
حاج محمد علی اخوان می گفت:
آن شب دیدم در می زنند؛ صدایی از پشت در بلند شده بود ومی گفت:
«آقای حاج محمد حسن آقا! آقای حاج محمد حسن آقا! در را باز کنید.»
آن صدا، صدای آقا شیخ مرتضی زاهد بود. ما رفتیم در را باز کردیم وایشان با آن قد خمیده اش به داخل خانه آمد. آقا شیخ مرتضی به پدرمان گفت: «آقای حاج محمد حسن آقا! این آقای میرآب امشب لطف کرده است و بی نوبت، ابتدا آب را به خانه ما آورده است ومن الان نمی توانم بروم از همه ی همسایه ها حلالیت بگیرم ورضایتشان را جلب کنم، بنابراین آمده ام اینجا وضو بگیرم؛ اجازه می فرمایید؟!» وآقا شیخ مرتضی تا زمانی که حوض منزلشان ازآن آب بی نوبت خالی نشده بود، احتیاط می کرد وبرای وضو وتطهیر به خانه ما می آمد!
📚شیخ مرتضی زاهد:محمدحسن سیف اللهی
@zardin_shahre_din
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹|آیتالله اعرافی در سمنان:
تدوین ۲۰۰رشته تحصیلی جدید در حوزههای علمیه
@HawzahNews
💠 حدیث روز 💠
❇️ تنها ملاک دوست داشتن
🔹عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ: كُلُّ مَنْ لَمْ يُحِبَّ عَلَى الدِّينِ وَ لَمْ يُبْغِضْ عَلَى الدِّينِ فَلَا دِينَ لَهُ.
🔻امام صادق(علیهالسلام) فرمود:
هرکس دوستداشتن و نفرتش بر اساس ملاک دینی نباشد، دین ندارد.
📚 کافی، ج۲، ص۱۲۷
@HawzahNews
#اطلاعيه_مهم
🌺پرداخت بسته حمايتی مركز خدمات🌺
مركز خدمات حوزههای علميه به منظور حمايت از طلاب و روحانيون با سطح درآمد پايين، اقدام به پرداخت بسته حمايتی به ميزان حداقل #200_هزار_تومان برای هر خانواده مینمايد. لذا طلاب واجد شرايط زير، جهت تكميل اطلاعات لازم به پنل شخصي خود در سامانه مركز خدمات #سخا مراجعه نمايند.
✅شرايط لازم :
➖مرد و متأهل
➖غيرشاغل و مستأجر
➖عدم دريافت مستمری
➖احراز وضعيت درآمدی نامناسب
➖داشتن حداقل يك فرزند تحت تكفل
🌐 سامانه : service.csis.ir
🔻مبلغ پرداختی برای يك خانواده 3 نفره مبلغ 200 هزار تومان در نظر گرفته شده، كه به ازای هر #فرزند مبلغ 40 هزار تومان اضافه پرداخت میشود. ضمناً افرادی كه در سامانه به عنوان «استعداد برتر» و يا «فاضل» شناسايی شدهاند مبلغ 100 هزار تومان به مبلغ پرداختی به ايشان افزوده خواهد شد.
🌟كپی به صورت فوروارد مجاز است🌟
—----------
🇮🇷 كانال حوزههای علميه
📡 @Howzehaa
http://eitaa.com/joinchat/2146435072Ccfc2d26e89
🔻 آیتالله اراکی درگفتگو با «حوزه»:
🔳 حوزه نقشه جامع تمدن اسلامی را ارائه کند/ افق و چشم انداز جهانی و تمدنی پایه حوزه انقلابی است
🔹حوزه مغز تفکر نظام اسلامی است و لذا اولین وظیفهای که بر عهده دارد، بر آوردن نیازهای فکری و اندیشه است.
🔹یکی از مهمترین نیازهای فکری، دفاع منطقی از مبانی تفکر اعتقادی است، در حال حاضر این کار به خوبی در حوزه ها انجام شده است؛ سه دهه ابتدای انقلاب دفاع از مبانی فکری و انقلاب بود و مرحله کنونی، پاسخگویی به نیازهای فکری نظام در عرصه نظام سازی تمدنی است.
🔹حوزه در ذات خود، تمدنساز بوده و باید باشد، #تمدن_سازی مقولهای فراتر از یک قوم، نژاد و فرهنگ است که با این اوصاف حوزه انقلابی باید از یک راهبرد تمدنی برخوردار باشد.
🔹اخلاق تمدنی و فقه تمدنی و در یك كلمه دستیابی به فقه جامع دین، ضروری است.
فقه جامع دین افزون بر فقه فردی،که ناظر بر احكام رفتار افراد است، مشتمل بر فقه اجتماعی و بالاتر از آن و فقه تمدنی در سه سطح «خرد، كلان و توسعه» خواهد بود.
🔹واقعا در حوزه های علمیه که از سرچشمه اهل بیت(ع) معارف دینی را دریافت میکنند، از نظر استعداد، توانایی و مایه های دانشی، سرمایه های علمی بی نهایتی وجود دارد.
http://hawzahnews.com/detail/News/471248
#پذيرش
📢 پذيرش دانشكده صدا و سیما
دانشکده دین و رسانه استان قم از طریق آزمون سراسری كارشناسی ارشد ناپيوسته 98 از میان #برادران و #خواهران طلبه و روحانی واجد شرايط (دارای مدرك سطح دو) در رشتههای زير دانشجو میپذیرد. لذا علاقهمندان تا پايان روز يكشنبه 25 آذر 97 فرصت دارند از طريق سامانه سنجش اقدام به ثبتنام نمايند.
عنوان رشتهها 🔰
#تولید_سیما (ویژه برادران)
#ارتباطات (ویژه برادران)
#ادبیات_نمایشی (برادران و خواهران)
➖ جهت اطلاع از شرايط ثبتنام، مدارك لازم ، منابع آزمون و نحوه ثبتنام و ... فايل #راهنما را دانلود و مطالعه نماييد.
🌐ثبتنام : sanjesh.org
📠تماس : 02532904006
🔰دفترچه راهنما : l1l.ir/5h0d
🌟كپی به صورت فوروارد مجاز است🌟
—----------
🇮🇷 كانال حوزههای علميه
📡 @Howzehaa
http://eitaa.com/joinchat/2146435072Ccfc2d26e89
📩 پیامهای شما
☑️ از پیام همسر یک طلبه تا اعتراض به امتحانات در ایام نوروز و پیگیری بحث شهریه
🔹 سلام من همسر یه طلبه ام نمیدونم تا کی قراره شهریه افزایشی نداشته باشه این مبلغ که برا اجاره خونه هم کفایت نمیکنه بابا به فکر بیفتید
🔹 سلام لطفا بحث شهریه رو پیگیری کنید امید است با تورم سازگارتر شود
🔹 سلام علیکم چرا طلبه های حوزه علمیه روز خاص به خود ندارد مثل روز دانشجو و یا مثل دانشجویان تشکلهای داشته باشند تا مسؤلین خود را ملزم به پاسخ گوی به انها بکنند ؟ لطفا منعکس کنید
🔹 سلام و سپاس از نقدی که از اقای رشاد در نقد نفی نظامات در فقه منتشر کردید. گذشته از درستی یا نادرستی این نقد و ردها ، شایسته و بایسته است چنین تضارب آرایی در رسانه حوزوی سالم منتشر بشه تا در کانالهای زاویه دار و انحرافی.
🔹 با عرض سلام خسته نباشید. متاسفانه امسال هم طبق سنوات گذشته مسئولین آموزشی به بهانه تعطیلی های زیاد،امتحانات ترم اول سطوح عالی رو در ایام نوروزی قرار دادند و پر واضح است که عمده طلاب بخاطر استفاده از فضا و حال و هوای تعطیلات نوروزی(خصوصا طلاب متاهل بخاطر نیاز خانواده ها)،مجبورند تابستان هردو ترم رو باهم امتحان دهند که این با توجه به گرمای تابستان و فاصله ای که بین کلاس رفتن و امتحان می افتد(که حدود 8_9 ماه است)واقعا سنگین و اذیت کننده است. حال با توجه به شرایط فوق الذکر به مسئولین محترم آموزشی پیشنهاد میشود که امتحانات ترم اول را در 4 پنجشنبه متوالی یا دو پنجشنبه،جمعه متوالی برگزار کنند.که با این وجود هم از تعطیل کردن دروس حوزوی جلوگیری می شود و هم امتحانات ترم اول نسبتا سر وقت خودش برگزار خواهد شد.
🔹 سلام لطفا درباره آقای غفاری روشنگری کنید.
🔹 لطفا نظرات را بازتاب دهید. حاشیه به تاکید ایت الله نوری به کتاب درسی شدن نهج البلاغه در حوزه.
نهج البلاغه با تمام عظمتی که دارد یک کتاب حدیثی است و ذیل عنوان رشته حدیث باید بدان پرداخت که در حوزه علمیه اصل رشته حدیث در غربت کامل است و موسسه و مرکزی(که جزء مراکزتخصصی حوزه باشد) بخصوصه به علم حدیث نپرداخته است تا بماند کتاب نهج البلاغه!
🔹 سلام علیکم.خداقوت.
بسیاری از اخباری که در رسانه های حوزوی منتشر می شود گره و دغدغه ای را از طلاب و فضلا نمی گشاید.. اگر رسانه های حوزوی در رفع درد زانوی ناشی از خواندن نماز استیجاری طلاب قدمی برداشتند و با پیگیری ها مشکلات اقتصادی شان را کم کردند... اگر نبود فضا برای تدریس طلاب جوان را منعکس کرده و حل شد... اگر سیستم اعزام مبلغ پرآسیب ،به سیستم دعوت تکریم گونه و هدف مند تبدیل شد... اگر دغدغه اشتغال طلاب فارغ التحصیل کم شد، آن وقت است که رسانه های حوزوی ما مصداق روایاتی می شوند که برطرف کردن حاجت مومن از طواف بالاتر می شود...والا خبر همایش ها و مصاحبه ها وبیانیه ها هیچ دردی از طلاب را دوا نمی کند... موفق باشید.
🔹 سلام و عرض ادب . قضیه چیه که تو سریالهای جدید مثل دلدادگان و حوالی پاییز با اینکه خانواده های مذهبی وجود دارند در مواقع مشکلات و گرفتاریها ( واقعه منا و .. ) خبری از نماز خواندن و راز نیاز برای شفای بیماران و یا پیدا شدن گمشدگان و ... نیست. واقعا برا صدا و سیما متاسفم
🔹 سلام علیکم اینکه مقاله را شرط امتحانات پایه های حوزه علمیه بکنند درست نیست. ای کاش به مسؤلان بالا مخابره بشود و این طرح امروز به عموم طلاب اسیب رسانده است برای نمونه کسی مقاله نداده و رفته امتحان داده شده 15 و طبق محاسبات اموزشی پنج نمره کم شده و نمره شده 10 و نمره ده هم یعنی افتادن طلبه از آن درس و یکسال عقب افتادن. خیلی از طلبه ها سوال دارند که وقتی یک طرحی جواب نداد مسولان حداقل باید بفکر طرح دیگری باشند و طلبه ها سوال دارند وشاید هم تصورشان این باشد که این مقاله ها مثل دروس حوزه به درد کجا جامعه خواهد خورد که امروز برای امتحان دادن دروس ان را شرط امتحان کرده اند.
🔹 سلام، ممنون بابت زحماتتون، مخصوصاً احادیثی که میذارید عالیه
🔹 چرا درس اخلاق علمای دیگه مثل علامه مصباح رو تبلیغ نمیکنید؟ ایضا چی می شُد حضرت علامه حسن زاده آملی هم درس اخلاق برگزار می کردند.
📭 @InfoHawzah: صندوقپیام
🔹🔹🔹
آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
💬 گفتوشنود خواندنی عالم شیعه با اندیشمند آمریکای لاتین
✳️استاد دانشگاه ملی کشور پرو شیعه شد
خانم شیلا شهروند کشور پرو پس از سال ها تحقیق درباره ادیان مختلف جهان از جمله بودایی، مسیحیت و در نهایت انتخاب اسلام و مذهب سنی، با حضور در دفتر آیت الله مهدوی، شیعه را کامل ترین مذهب دانست و به تشیع گروید.👇
http://hawzahnews.com/detail/News/471339
💠 حدیث روز 💠
✳️ ذکری برای گشایش در زندگی
🔹قَالَ النبی(ص): مَنْ أَكْثَرَ الِاسْتِغْفَارَ جَعَلَ اللَّهُ لَهُ مِنْ كُلِّ هَمٍّ فَرَجاً وَ مِنْ كُلِّ ضِيقٍ مَخْرَجا.
🔻پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود:
کسی که زیاد طلب آمرزش کند، خداوند اندوهش را برطرف ساخته و هنگام سختی برایش گشایش ایجاد می کند.
📚 تفسیر نورالثقلین، ج۵، ص۳۵۷
@HawzahNews