eitaa logo
علم الاسماء
4هزار دنبال‌کننده
224 عکس
16 ویدیو
8 فایل
☑️ بررسی تاثیرات اسم بر سرنوشت، طالع و زندگی شما ☑️ نومرولوژی و تعیین رسالت فردی 💠 ارتباط: @elmolasma110
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز تفسیر اسم‌های کم‌درآمد رو خواهیم داشت. 😉
💠 تفسیر اسامی کم‌درآمد: 🔸 این طبقه‌ای است که افراد در آن به‌سختی و با زحمت زیاد امرار معاش می‌کنند. ممکن است از زندگی مرفهی برخوردار باشند، ولی فراهم آوردن آن برای آن‌ها پرزحمت و مشکل خواهد بود. 🔸 افرادی که نامشان در دسته کم‌درآمد قرار دارد معمولاً جزء طبقه کم‌درآمد جامعه قرار می‌گیرند. ارتعاشات و تأثیر امواج حاصل از نام این افراد به‌گونه‌ای می‌باشد که از بین برنده و تضعیف‌کننده نتایج زحمات و کار فرد می‌شود و معمولاً میزان درآمدی مالی آن‌ها خیلی کمتر است از میزان تلاش و زحمت آن‌ها. معمولاً پس‌انداز مالی و سرمایه‌ای کافی برای رفاه مادی نمی‌توانند ایجاد کنند و اکثراً یک زندگی بخور نمیری دارند که کفاف مخارج اصلی آن‌ها هم نمی‌شود البته میزان این درآمد به بسیاری عوامل دیگر ازجمله اینکه کم‌درآمد خوش‌شانس باشد یا بدشانس یا معمولی هم بستگی دارد و حتی ممکن است یک فرد با اسم طبقه درآمد از فردی در طبقه اشرافی هم وضعیت مالی بهتری داشته باشد اما درکل و غالباً وضع مالی ضعیفی دارند. در این طبقه افرادی هستند که از اشرافی‌ها هم وضعیت مالی بهتری پیدا خواهند کرد، چون نامشان منطبق با اعدادی خاص و ویژه و برابر با برخی از اسامی قدرتمند خداوند عزوجل می‌باشد. 🔸 قدم‌ها و برنامه‌های بزرگ و بلندپروازی کردن با ساختار ظرفیتی اسم آنان جور درنمی‌آید علی‌الخصوص اگر اقدام به سرمایه‌گذاری در فعالیت اقتصادی بزرگی بنمایند ضربه و زیان مالی و شکست و زمین خوردن آن‌ها را به همراه می‌آورد و فقط زحمت کار و ضررش می‌ماند نه منفعتی که در نظر گرفته بودند یعنی در عمل نتایج کار با پیش‌بینی و محاسبه قبلی کاملاً متفاوت و بدتر است. 🔸 این افراد همیشه زحمت کار بدوششان است و کمتر از میزان فعالیتشان کسب درآمد می‌کنند. این افراد هرگاه قصد کار و فعالیت اقتصادی بزرگ و پردرآمدی را می‌کنند، یا در همان ابتدای کار موفق به انجامش نمی‌شوند و یا شدیدا زمین می‌خورند. یعنی لقمه بزرگی نمی‌توانند بردارند. 🔸در این طبقه نه فقط بخش مالی بلکه در امور علمی و تحصیلی و در بعضی در پیشرفت فکری و معنوی هم راه صعود و ترقی سنگین و دشوار است و در کل می‌توان گفت طبقه کم‌درآمد از طبقات عرفانی و اشرافی شانس کمتری در رشد مادی وهم معنوی برایشان فراهم می‌شود. 🔸 این افراد به هیچ وجه نباید ریسک کنند و کار سنگینی انجام دهند، چراکه نامشان ظرفیت پذیرش درآمد سنگین را ندارد و قطعا زمین می‌خورند. بهترین‌های این دسته کم‌درآمدهای عالی یا خوش‌اقبال هستند که وضعیتشان بهتر از کم‌درآمدهای عادی و متضرر است. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma .
💠 انواع کم‌درآمدها: ◀️ کم‌درآمد معمولی: ارتعاشات و تأثیر امواج حاصل از نام این افراد به‌گونه‌ای می‌باشد که از بین برنده و تضعیف‌کننده نتایج زحمات و کار فرد می‌شود و معمولاً میزان درآمدی مالی آن‌ها خیلی کمتر است از میزان تلاش و زحمت آن‌ها. معمولاً پس‌انداز مالی و سرمایه‌ای کافی برای رفاه مادی نمی‌توانند ایجاد کنند و اکثراً یک زندگی بخور نمیری دارند که کفاف مخارج اصلی آن‌ها هم نمی‌شود. قدم‌ها و برنامه‌های بزرگ و بلندپروازی کردن با ساختار ظرفیتی اسم آنان جور درنمی‌آید علی‌الخصوص اگر اقدام به سرمایه‌گذاری در فعالیت اقتصادی بزرگی بنمایند ضربه و زیان مالی و شکست و زمین خوردن آن‌ها را به همراه می‌آورد و فقط زحمت کار و ضررش می‌ماند نه منفعتی که در نظر گرفته بودند یعنی در عمل نتایج کار با پیش‌بینی و محاسبه قبلی کاملاً متفاوت و بدتر است. در این طبقه نه فقط بخش مالی بلکه در امور علمی و تحصیلی و در بعضی در پیشرفت فکری و معنوی هم راه صعود و ترقی سنگین و دشوار است و در کل می‌توان گفت طبقه کم‌درآمد از طبقات عرفانی و اشرافی شانس کمتری در رشد مادی وهم معنوی برایشان فراهم می‌شود. ◀️ کم‌درآمد عالی: تعریف و خصوصیات این گروه همان تعریف طبقه کم‌درآمد معمولی است منتها سطح انرژی‌های دریافتی سعدتر و سازنده‌تر و نسبت به یک طبقه پایین‌ترشان از شانس بهتری در زندگی برخوردارند و امکان رشد بیشتری در همه امور نسبت به کم‌درآمد معمولی و متضرر دارند. ◀️ کم‌درآمد متضرر یا بدشانس: این گروه نیز همان تعریف کم‌درآمدها را دارا هستند منتها کم‌اقبالی و بدشانسی آن‌ها نسبت به دو طبقه هم‌گروهشان بیشتر است. میزان درآمد و زحمت کار اصلاً تناسبی با یکدیگر ندارد و درآمد بسیار کمتر است این طبقه معمولاً از صبح تا شب هم بدوند و کار کنند باز در آخر بقولی هشت آن‌ها گرو نه آن‌هاست. اکثراً و توأمان هم سرمایه خود را از دست می‌دهند و هم یک خسارت و ضرر از جای دیگر برای آن‌ها ایجاد می‌شود و به‌شدت به زمین می‌خورند. در ضمن این طبقه از اسامی حادثه‌آفرین که از بستگان درجه یک آن‌ها باشد با شدت بیشتر از حد معمول آسیب می‌بینند و مشکل می‌تواند دوچندان و بیشتر هم بشود. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma .
بریم داشته باشیم تحلیل و بررسی نام‌های عرفانی رو
💠 تفسیر اسامی عرفانی یا معنوی: 🔸 این افراد در طبقه‌ای از اجتماع قرار دارند که بیشتر معنویت در اطراف آن دور می‌زند. گرچه می‌توانند از مادیات هم به دور نباشند. 🔸 افرادی که در دسته عرفانی هستند خودبه‌خود در مسیر عرفان، کسب معرفت و علم و دانش قرار می‌گیرند و چون مستعد عرفان و متافیزیک هستند به این امور علاقه‌مند خواهند شد و اگر شرایط پیرامونشان مهیا باشد و در این مسیر قدم بردارند بسیار موفق خواهند شد. 🔸 این افراد بیش از اینکه استعداد جذب مال و ثروت را داشته باشند مستعد جذب معنویات هستند اما در امور مالی هم هر چه به سنشان افزوده می‌شود پله‌پله بالا می‌روند. 🔸 این دسته و دسته بعدی که اشرافی‌ها هستند غالباً تا آخر عمر حتی اگر راه را به خطا روند بالاخره نقطه عطفی پیدا خواهند کرد و در مسیر حقیقت قرار خواهند گرفت. قرار گرفتن استادی در مسیر زندگی این افراد برای دستگیری از این افراد امری طبیعی است. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma .
💠 انواع عرفانی‌ها: ◀️ عرفانی عالی: در این طبقه ارتعاش صوت بر محیط مادی زندگی شخص دارای ماهیتی است که شخص را در مسیر کسب علم و دانش و کسب معرفت قرار می‌دهد و بسته به شرایط طرف حتی اگر از کتاب و درس و دانشگاه هم دور باشد اما ذاتاً به مباحث علمی علاقه نشان می‌دهد و اهل یادگیری و علم‌آموزی هستند. این گروه در وهله‌ی اول مستعد جذب علم و هنر و معرفت هستند و در رتبه بعدی مستعد جذب ثروت هستند و پیشرفت مالی آن‌ها تدریجی و با بالاتر رفتن سن پله‌پله کامل‌تر می‌شود. شانس و استعداد قدرت معنوی و توانایی آن‌ها در متافیزیک و عرفان و معرفت خوب است و البته درجه و رتبه آن‌ها از این جنبه بعد از اشرافی‌ها است. این گروه در مسیر علم‌آموزی هر جا به اشکال و سوال بخورند معمولاً استاد فنی برای کمک و هدایت برایشان محیا می‌شود که درنمانند و سرعت و میزان پیشرفت علمی آن‌ها از میان همه گروه‌های دیگر قوی‌تر است. افرادی که در دسته عرفانی عالی قرار می‌گیرند سیر رشدشان از لحاظ مادی و معنوی بهتر از دسته‌های عادی و متضرر است و زودتر به موفقیت‌های مادی و معنوی دست پیدا خواهند کرد. ◀️ عرفانی معمولی: تعریف و خصوصیات این طبقه همان تعریف طبقه عرفانی عالی است با این تفاوت که رشد و پیشرفت هم علمی و هم مادی و هم معنوی آن‌ها مقداری آرام‌تر و کمتر است هم در میزان و هم در سرعت آن. ◀️ عرفانی متضرر: طبقه عرفانی متضرر نیز همان تعریف کلی عرفانی‌ها را داراست منتها اولاً ارتعاشات مثبت و سازنده ایجادشده درصد کمی خفیف‌تر از عرفانی معمولی است و بیشتر تفاوت در بحث مالی است که نقطه ضعفی برای این طبقه ایجاد کرده است. این گروه در مسئله مالی همواره با نوسانات و بالا و پایین رفتن‌ها مواجه‌اند و در مواقعی در کار و شغلشان یا معاملات دچار ضرر و زیان می‌شوند و در مواردی فقط زحمت کار برایشان می‌ماند که البته این قضیه ضرر و بدشانسی مالی بسته به سایر عوامل و طالع شخص می‌تواند به میزان کمی یا حتی شدید خود را نشان دهد. اینجا سرعت و میزان پیشرفت علمی و تحصیلی کمتر از نوع عالی و معمولی آن است ضمن اینکه گاها افراط و تفریط و نوساناتی در جریان علم‌اندوزی و معرفتی فرد ایجاد می‌شود که رسیدن به نتیجه را سنگین‌تر می‌کند. غالباً پیش می‌آید فرد کاری و برنامه‌ای را ابتدا با اشتیاق آغاز می‌کند اما در میانه کار دلسرد شده یا مانعی ایجاد شود که نتواند طرح و هدفش را به مقصود نهایی برساند. در تصمیم‌گیری‌ها و اتخاذ راه درست گاها دچار سردرگمی می‌شود. عموماً در افراد این طبقه افرادی با خصوصیت کله‌شقی و لجبازی زیاد دیده می‌شود. عرفانی‌های متضرر معمولاً این شاخه به آن شاخه می‌شوند، چند صباحی به کلاس گلدوزی می‌روند و نیمه‌کاره رها می‌کنند و بعد از آن به کلاس خیاطی و … در آقایان نیز همین‌گونه است. این افراد مدام شغل و رشته و … عوض می‌کنند و معمولاً به جایی هم نمی‌رسند و اگر هم رسیدند و این شاخه به آن شاخه نشدند خودشان خوب می‌دانند که برخلاف میل باطنی‌شان عمل کرده و می‌کنند. افراد متضرر عرفانی بشدت در معرض خطر از حادثه‌آفرین‌های پیرامون خود هستند. بنابراین اگر عرفانی متضرر هستید و در کنار فرد حادثه‌سازی زندگی می‌کنید، به تغییر نام بیندیشید. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma
. فقط تا فردا شب، محاسبه‌ی فرکانس و ارتعاش اسم رایگان انجام میشه. دوستانی که هنوز پاسخ نگرفتند، صبور باشند براشون بررسی می‌کنم و می‌فرستم. .
اشرافی‌های کانال کجا نشستن؟ آماده‌ی تفسیر اسمشون هستن؟
💠 تفسیر اسامی اشرافی: 🔸 این فرد می‌تواند در طبقه‌ای از اجتماع قرار گیرد که مرفه و ثروتمندند، برخی رفاه و ثروت را به‌طور بادآورده به دست آورده‌اند و بعضی پس از اندکی زحمت ولی درنهایت در طبقه‌ی مرفهی هستند. برای این افراد از در و دیوار پول می‌بارد. دست به خاکستر بزنند طلا می‌شود. اصولا در هر کاری که قدم می‌گذارند موفق می‌شوند و پیشرفت می‌کنند. ‼️ معنای ثروت: ثروت یعنی سلامتی، سقفی بالای سر، دو وعده غذای خوب، قتلی ندیده، تصادف ناجور ندیده و زندگی خوبی داشتن. این بالاترین ثروت‌هاست. 🔸 صاحبان این دسته از اسامی که معروف به اشرافی هستند خودبه‌خود استعداد جذب ثروت و پول را دارا هستند و همچنین خداوند عزیز طبق حکمت و قوانین حاکم بر هستی در این دسته از اسامی استعداد جذب معنویات و عرفان و متافیزیک را نیز قرار داده است و این به این معنی است که دسته اشرافی که بهترین دسته اسامی هستند، هم نیروی جذب ثروت را دارند و هم مستعد عرفان و متافیزیک و کسب علم می‌باشند، یعنی تمام خصوصیات عرفانی‌ها را دارا هستند، اما بیشتر از اینکه جاذب معنویت و عرفان باشند جاذب ثروتند. چه بسیار افرادی که تخصص، ظاهر و کلاس و … برای پول درآوردن و رشد ندارند و صرفا بخاطر اینکه نامشان اشرافی و نام بسیار خوبی است خودبه‌خود جاذب ثروت هستند و در شغل خود بسیار عالی کسب درآمد می‌کنند. ⚠️ برای اشرافی‌ها رسیدن به جایگاه اجتماعی و مالی بالا انتظار می‌رود، البته وجود حادثه‌آفرین در خانواده این افراد، این موارد مثبت را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. 🔸 کلاً هر یک از دسته‌های اسامی یکسری خصوصیات مثبت و خوب دارند و یکسری خصوصیات منفی و بد. این دسته هم گرچه بهترین دسته است و ایمنی بهتر و بیشتری از دسته‌های دیگر دارد اما معمولاً افرادی که نام اشرافی دارند کله‌شقی و لجبازی خاص خود را نیز دارند. این افراد به شرطی موفق می‌شوند که در تمام کارهایی که می‌خواهند انجام دهند با اهلش مشورت کنند و الا با ضرر مواجه خواهند شد. کله‌شقی و خودرایی این افراد معمولاً کار دستشان می‌دهد. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma .
💠 انواع اسامی اشرافی: ◀️ اشرافی عالی: نام‌های این طبقه ارتعاشی بسیار عالی و سازنده و سعد منتشر می‌کنند. فرد از یک زندگی پررونق و برکت و اشرافی با ظاهری آبرومندانه و با فخر و رفاه برخوردار می‌شود. این گروه استعداد جذب ثروت و شانس مالی بالایی دارند و معمولاً به هر کاری دست بزنند موفق می‌شوند و پیشرفت می‌کنند. رسیدن به جایگاه اجتماعی و فرصت‌های شغلی مهم و بالا و شهرت و نمونه و برتر شناخته شدن آن‌ها در منصب خود نسبت به سایرین بیشترین آمار را از افراد این طبقه داراست. این طبقه در قدرت جذب معنویات و عرفان و امور ماوراءالطبیعه نیز در رتبه اول هستند و شانس مادی و معنوی را توأمان دارند. انگار تمام کائنات در خدمت و کمک‌رسانی به این‌ها هستند و هرکجا گرفتاری یا مسئله‌ای برایشان پیش آید همیشه چند نفر دست کمک‌رسان دارند و هیچ وقت در زندگی در نمی‌مانند. ◀️ اشرافی معمولی: این طبقه هم همان خصوصیات اشرافی عالی را دارا هستند منتها با مقداری قوت و درجه نازل‌تر و در امور مالی نیز سرعت رشد مالی آن‌ها آرام‌تر و تدریجی‌تر است. ◀️ اشرافی متضرر: دسته اشرافی متضرر یکی از بدترین دسته‌های اسامی بخصوص برای آقایان است، اشرافی متضرر جاذب ثروت است ولی مدام مال و اموال خود را به باد می‌دهد و در مسیری قرار می‌گیرد که مال خود را از بین می‌برد. این دسته عموماً پول به باد بده، کله‌شق و لجباز هستند و همین خصوصیت زندگی آن‌ها را خراب می‌کند. در خانم‌های اشرافی متضرر اگر در خانواده‌شان حادثه‌سازی وجود داشته باشد احتمال ناباروری یا اختلال در سیستم باروری‌شان دیده شده است. این طبقه از نظر مالی کلاً وضعیتی متفاوت و ضعیف‌تری دارند نسبت به اشرافی عالی و معمولی و از نظر مالی از بین 12 طبقه در رده 8 و بالاتر از طبقه کم‌درآمد متضرر و حادثه‌آفرین‌ها قرار می‌گیرند ولی از نظر سایر موارد یعنی غیر از مالی خصوصیات طبقه اشرافی معمولی را با قدری درجه نازل‌تر برخوردار هستند و در رده سوم هستند از میان 12 طبقه. اشرافی‌های متضرر چند نقطه ضعف دارند؛ اول اینکه در وهله اول نامشان قدرت جذب ثروت را دارد اما در مراحلی جلوتر شرایطی برایشان به وجود می‌آید که به اشکال مختلفی مال خود را تباه می‌کنند مثلاً مورد دزدی یا کلاهبرداری قرار می‌گیرند یا خرج‌های افراطی یا بی‌جا و بدون بازده می‌کنند یا جنسی را گران می‌خرند و از این جور اتفاقات. خلاصه معروفند به پول به بادبده و از طرفی گاها با نوسانات و بالا و پایین رفتن‌ها در امور مالی مواجه می‌شوند به عبارت دیگر در مقطعی خوب رشد می‌کنند از نظر مالی اما یک‌دفعه با اتفاقی خوب هم زمین می‌خورند و زحمت کار فقط برایشان می‌ماند. و غالباً این مشکلات مالی آن‌ها از 25 سالگی شروع و اوجش در 40 سالگی است و بعد هم با شدت کمتری ادامه دارد. دوم اینکه مقداری هم لجبازی و کله‌شقی دارند که باعث می‌شود در امور مالی هم خوب از نظرات مفید دیگران مشورت نگیرند و غرور و خودمحوری و کله‌شقی که دارند به مشکل مالی آن‌ها نیز دامن بزند. از طرفی نیز غالباً به خاطر دل‌رحمی و بی‌کینگی که دارند دوستان زیادی نیز دارند که ممکن است وسیله کمک مالی و غیره برای آن‌ها بشوند که آن‌ها نیز هیچ نفعی برای او ندارند و گاها نیز مورد سوءاستفاده مالی از طرف آشنایان قرار می‌گیرند. ⚠️ وجود شخص حادثه‌ساز در کنار اشرافی متضرر، لزوم تغییر نام این اسامی را صددرصدی می‌کند. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma .
💠 تغییر نام در تاریخ: 🔸روزبه اصفهانی وقتی در جستجوی حقیقت به سرزمین حجاز، خدمت پیامبر اکرم(ص) رسید، پس از مسلمان شدن، حضرت محمد(ص) نام سلمان را بر ایشان نهادند و یا مادر امام زمان(عج) که نوه‌ی قیصر روم بودند، پس از عقد نامشان به نرجس تغییر یافت. 🔸از دانشمندان و حکمای ایرانی نیز می‌توان به شیخ الرییس ابوعلی سینا و شیخ بهایی بزرگ اشاره کرد تا جایی که مرحوم شیخ بهایی در کتاب سرالمستتر آشکارا به وجود این علم اشاره کرده و حتی بخش اندکی از این علم را نیز آموزش داده است. (البته در نسخه‌های موجود ناقص است) 🔸 برادر ام‌سلمه همسر پیامبر(ص) صاحب پسری شد و نامش را ولید گذاشتند، چون این نام به گوش حضرت محمد(ص) رسید فرمود: سَمَّیتُمُوهُ باسم فَرا عِنَتِکُم، غَیّروُا اِسمَهُ، فَسَهُّوهُ عَبدَالله "بر او نامی از فرعون های خود نهاده اید! نامش را تغییر دهید". پس او را عبدالله نامیدند. (کنز العمال- جلد ۱۶- ص ۵۹۲) همچنین دربارۀ همین ماجرا از پیامبر روایت شده است: سَمَّیتُمُوهُ بِاَسامی فَراعِنتِکُم، فی هذهِ الاُمَّةِ رَجُلٌ یُقالُ لَهُ الوکیذ، وَ هُوَ شَرٌ عَلی هذهِ الاُمَّةِ مِن فِرعَونِ عَلی قَومِهِ از نام‌های فرعون‌های خویش بر او نهاده‌اید! بدانید که در این امت مردی خواهد بود موسوم به ولید که آسیب و بدی او بر این امت از فرعون بر قوم خودش بیشتر خواهد بود. (کنز العمال- ج ۱۶-ص ۴۳۰) 🔸 ابن عمر گوید: اِنَّ کَثیربَن الصّامِت کانَ اِسمُهُ قَلیلاً، فَسَمّاهُ النَّبی کَثیراً، وَ اَنَّ مطیعَ بنَ الأَسود کانَ اِسمُهُ العاصَ، فَسَمّاهُ النبی مُطیعاً، و اَنَّ اُمَّ عاصِمِ بنِ عُمَرَ کانَ اسمُها عاصیةً فَسَمّاها رَسول الله سَهلةً وَ کانَ یَتَقَأَلُ بالِاُسمِ. کثیربن صامت "قلیل" نام داشت و حضرت محمد (ص) نامش را تغییر داد و "کثیر" گذاشت. همچنان مطیع بن‌الاسود" عاص" بود و حضرت محمد(ص) او را "مطیع" نامید و مادر عاصم بن عمر "عاصیه" نام داشت که حضرت محمد (ص)"سهله" نامید و پیامبر نام افراد را به فال نیک گرفت. (کنز العمال- جلد ۱۶) 🔸 حسین بن علوان از امام صادق (ع) نقل می‌کند: اِنَّ رَسُولَ اللهِ کانَ یُغَّیرُ الاَسماء القَبیحَةِ فِی الّرِجالِ وَ البُلدان پیامبر اسلام نام‌های زشتی را که بر مردان یا شهر بود عوض می کرد. (وسائل الشیعه- جلد ۱۵) 🔸 رجبعلی خیاط عارف بالله به فردی که گفت دارو برای بیماری فرزندم اثر ندارد گفتند از زمانی که اسم بچه را عوض کردی بیمار شد برو اسمش را عوض کن بیماریش برطرف می‌شود. 🔸 در انجيل شخصيت‍‌های بسياری هستند كه با تغيير مكان و موقعيت از محلی به محل ديگر يا پايان يافتن يك دوره رنج و محنت نامشان تغيير كرده است. مسيح، می‌ديد كه شعمون نبي اعتماد به نفس زيادي ندارد، نام اور ا به پيتر تغيير داد. 🔰 علم الاسماء 💠 @elm_asma .