هدایت شده از انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی شیراز
⚜ مسابقه ⚜
معیارهای انتخاب صحیح از دیدگاه قرآن کریم و نهج البلاغه
( ویژه انتخابات ریاست جمهوری)
جهت شرکت در مسابقه محتوای خود را بصورت عکس نوشته ارسال بفرمایید.
💠🌀💠
دانشجویان محترم ، شما میتوانید
از سخنان گرانقدر رهبران فرزانه انقلاب اسلامی ایران برای شرح و توضیحات بیشتر استفاده نمایید.
توجه : لطفا از بکار بردن اسامی اشخاص و جناح سیاسی و ...خودداری بفرمایید .
🔰✳️🔰
به نفرات برتر جوایز نفیسی
اهدا می شود. 💭
أخرين مهلت شرکت در مسابقه :
شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ساعت 24 🕕
راه ارتباطی از طریق نرم افزار ایتا
و آیدی زیر می باشد :
❇️ @elmi_bs
🌺 انجمن علمی علوم قرآن و حدیث
دانشکده علوم قرآنی شیراز 🌺
Eitaa.com/ELMI_SHIRAZ
🔸🔶 دعای روز بیست و دوم ماه رمضان
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اَللّـهُمَّ افْتَحْ لى فیهِ اَبْوابَ فَضْلِکَ وَاَنْزِلْ عَلَى فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفِّقْنى فیهِ لِمُوجِباتِ مَرْضاتِکَ وَاَسْکِنّى فیهِ بُحْبُوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرّینَ
خدایا! درهای فضل خودت را بر من بگشای
و برکاتت را در این روز بر من نازل کن
و به آنچه خوشنودیت در آن است موفق بدار
و در وسط بهشت هایت مرا سُکنا ده،
ای اجابت کننده ی خواسته ها و دعاهای بیچارگان
#ماه_رمضان
✳️ @elmi_shiraz
✨اصول اخلاقی حضور در فضای مجازی:
1_ضرورتی ندارد در همه گروه های شبکه های تلفن همراه عضو باشید و خود را موظف به دیدن و مطالب پستها بدانید.
فقط در گروه هایی عضو باشید که تبادل اطلاعات در آن با زندگی و حرفه شما مرتبط باشد.
در غیر این صورت وقت و زمان شما به شدت تلف می شود و نوعی اعتیاد در خواندن مطالب بیهوده این شبکه ها پیدا می کنید.
2_ فضای مجازی برای بحث های جدی مناسب نیست، از این رو هیچ گاه درباره مسائل مهم اعتقادی، سیاسی و فکری چت نکنید. این دیالوگ و گفت وگو ها نیازمند گفت وگوی رودر رو و حضوری است.
3_ هرچیزی را که می خوانید و می پسندید فورا به اشتراک نگذارید و درباره صحت و منبع آن تحقیق کنید. مطالعات انجام شده نشان میدهد بسیاری از مطلب منتشر شده در این شبکه ها از اساس غیر واقعی یا ترکیبی از راست و دروغ است. درباره صحت و سقم این مطالب نیز مشاجره نکنید.
4_ فکاهی و طنز و شوخی و جوک در فضای مجازی موجب انبساط خاطر و تمدن اعصاب می شود اما در این فضا فقط دنبال این دست مطالب نباشید. درضمن به هر قیمتی نباید خندید برخی از این مطالب توهین مستقیم و بی شرمانه به اعتقادات و ارزشهای انسانی و دینی و قومی است. از گروههایی که این حد و مرزها را رعایت نمیکنند خارج شوید.
#عصرمجازی
@elmi_shiraz
1_995183338.mp3
8.85M
🎙 فایل صوتی ✨
#تفسیر_آیات_نور 22
از جزء بیست و دوم قرآن کریم🍃
🔸• حجت الاسلام دکتر هادیان
📍دانشکده علوم قرآنی شیراز
@elmi_shiraz
«بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام🌷
سی روز 😊
سی نکته تفسیری😍
سی جایزه😌
مسابقه طریق بندگی (22):
https://digiform.ir/w3ab6695f
پس از گوش دادن به صوت نکات تفسیری که ساعت ۱۴ هر روز ارسال میشه، تویه این مسابقه که یک سوال از اون فایل تفسیریه شرکت کنید و برنده بشید🤩
@elmi_shiraz
انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی شیراز
عزیزان سلام🌷🌷 ما برای ایام ماه مبارک رمضان مسابقهای رو تدارک دیدیم یه مسابقه شیرین و جذاب به شیری
✨#اطلاعیه_مسابقه_شبهایپیشاور✨
سلام وعرض ادب 🌷
دوستانی که در مسابقه شبهای پیشاور شرکت کردهاند
ان شاءالله در تاریخ سه شنبه 21 اردیبهشت ماه مسابقه برگزار خواهد شد.
لینک مسابقه و ساعت دقیق برگزاری مسابقه در همان روز به شخصی شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.
ان شاءالله بعد از برگزاری مسابقه به نفر اول که نمره آن به حد نصاب رسیده باشد (🎁 نگین انگشتر سنگ حرم حضرت امیرالمومنین(علیه السلام)) اهدا خواهد گردید. 🌺
و دوستانی هم که علاقمند به شرکت در مسابقه هستند اما هنوز ثبت نام نکرده اند تا یکشنبه 19 اردیبهشت ماه فرصت دارند که برای ثبت نام به
آی دی های زیر پیام دهند. وفایل های صوتی مسابقه که در کانال قرار داده شده است را گوش دهند ودر مسابقه شرکت کنند.
خواهران به آی دی :
@mosabeghe_ketab
وبرادران به آی دی:
@Seyed_313yaran
@elmi_shiraz
انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی شیراز
«بسم الله الرحمن الرحیم» سلام🌷 سی روز 😊 سی نکته تفسیری😍 سی جایزه😌 مسابقه طریق بندگی (21): https://
سلام و عرض ادب🌸✨
🔸•برندهی مسابقہ دیروز؛ سرکار خانم مرجان فرمانی
🎁هر روز یک نکته تفسیری، یک سوال و یک کارت شارژ
✅بزرگواران توجه بفرمایید
به همان شماره ای که در مسابقه شرکت میکنید شارژ واریز میگردد🌷
🔍
💠 اعمال شب قدر
🔹 شب بیست و سوم
#شب_قدر
✳️ @elmi_shiraz
دعای روز بیست و سوم ماه رمضان
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین.
خدایا! در این روز از گناهان شستشویم ده و در این روز مرا از عیوب پاک گردان و به پرهیزکاری، دلم را بیازمای، ای از بین برندهی لغزش گنهگاران
#ماه_رمضان
✳️ @elmi_shiraz
1_995185282.mp3
5.16M
🎙 فایل صوتی ✨
#تفسیر_آیات_نور 23
از جزء بیست و سوم قرآن کریم🍃
🔸• حجت الاسلام دکتر هادیان
📍دانشکده علوم قرآنی شیراز
@elmi_shiraz
«بسم الله الرحمن الرحیم»
سلام🌷
سی روز 😊
سی نکته تفسیری😍
سی جایزه😌
مسابقه طریق بندگی (23):
https://digiform.ir/wd6f596d2
پس از گوش دادن به صوت نکات تفسیری که ساعت ۱۴ هر روز ارسال میشه، تویه این مسابقه که یک سوال از اون فایل تفسیریه شرکت کنید و برنده بشید🤩
@elmi_shiraz
🔴شبهه
راه روشن:
🔹🌙🔹🌙🔹
💢پرسش:
🔰چرا شب قدر را دقيقا کسي نميداند که شب چندم رمضان اتفاق افتاده.حکمت آن چيست؟
✍️پاسخ:
✅شب قدر يکي از مجاري فيض رحمت الهي است. در اين شب خداوند رحمت خود را بر بندگان جاري نموده است، همان گونه که در بسياري اوقات ديگر مانند ماه مبارک رمضان، اعياد و روزهاي خاصي که به عنوان «ايام الله» ذکر ميشوند، رحمت بي شمار نازل ميشود و يا توبه و وجود پيامبران و امامان معصوم، مجاري فيض و رحمت الهي شناخته ميشوند.
☘️خدا بنا به حکمت و مصلحت و از همه مهمتر لطف خود، هر ساله چنين شبي را در مسير انسانها قرار داد تا به خود آيند و فرصت توبه کردن و جبران گناهان را داشته باشد.
🔷از طرف ديگر چون رحمت الهي بيپايان است، کسي که متصل به آن شود، از فوايد و برکات آن برخوردار ميشود. يکي از فوايد آن محو تمام گناهان است، چرا که رحمت نامتناهي و بيپايان ميتواند گناهان انسان را که مطمئناً به اندازه رحمت خداوند نيست، از بين ببرد.
🍃اما «شب قدر» چه شبي است؟ شب قدر در ماه رمضان واقع شده است. طبق روايات يکي از شبهاي نوزدهم، بيست و يکم يا بيست و سوم است. در روايت وارد شده که تقدير در نوزدهم و ابرام (محکم کردن) در بيست و يکم و امضا در شب بيست و سوم است.(1)
👈طبق روايات و گفتار بزرگان شب بيست و سوم ماه رمضان به واقع نزديکتر است و اگر معينش نکردهاند، به منظور تعظيم امر آن بوده است.
💠در عين حال مشخص نبودن اين شب به طور کامل ميتواند رحمت و لطف ديگري از خداوند باشد که انسان بتواند در سه شب با خداوند ارتباط برقرار کرده و راز و نياز کند و از درياي رحمت الهي هر چه بيشتر بهرهمند باشد يا اگر در يک شب نتوانست رابطه حقيقي را برقرار کند، مأيوس نباشد و در شبهاي بعد جبران نمايد و يا اينکه در شبهاي اوّل، مقدمات ارتباط واقعي و حقيقي را با خداوند برقرار کرده و در شب آخر متصل به درياي با عظمت و بيکران و فيض الهي شود. در هر حال از هر طرف که نگاه کنيم، جز رحمت و لطف خداوند نيست.
📌بسياري معتقدند مخفي بودن شب قدر ميان شبهاي سال يا در ميان شبهاي ماه مبارک رمضان براي اين است که مردم به همه اين شبها اهميت دهند، همانگونه که خداوند رضاي خود را در ميان انواع طاعات پنهان کرده، تا مردم به همه طاعات روي آورند و غضبش را ميان معاصي پنهان کرده، تا از همه بپرهيزند. دوستانش را ميان مردم مخفي کرده، تا همه را احترام کنند.
اجابت را ميان دعاها پنهان کرده، تا به همه دعاها روي آورند. اسم اعظم را ميان اسمهايش مخفي ساخته تا همه را بزرگ دارند و وقت مرگ را مخفي ساخته تا در همه حال آماده باشند.(2)
🔷مرحوم شيخ عباس قمي تصريح نموده که اگر شب قدر به طور دقيق از سوي ائمه معين نشده، براي اين است که مؤمنان حداکثر استفاده را از چند شب ماه مبارک رمضان ببرند. در سه شب احيا و شب زنده داري داشته باشند.(3) بنابراين مسلمانان فراموش نکردهاند، اما در آموزههاي ديني دلايل و اسرار و حکمتهاي نهفته اين شب مشخصاً بيان نشده است.
📌برخي از بزرگان اهل تفسير در اين باره گفتهاند:
هر سه شب در قدر بودن مدخليت دارد، زيرا در شب نوزده تقدير امور ميشود، بيست و يکم حکم ميشود، بيست و سوم مبرم و حتمي ميشود.
☘️برخي ديگر برآنند که گرچه طبق روايات متعدد، شب بيست و سوم شب قدر است، اما اينکه در بعض اخبار بين سه يا دو شب بيان فرموده يا هر سه شب را مدخليت داده، براى اين است که عبادت شب قدر افضل از عبادت هزار ماه است که هشتاد و سه سال و چهار ماه است. در عبادت اول بايد تخليه کرد. سپس تحليه. در شب نوزده و بيست و يک شب تخليه است که بايد از گناهان و معاصى و صفات خبيث و عقايد فاسد توبه کرد. قلب را پاک و پاکيزه نمود. خود را آماده کرد. اگر گناهان جبران دارد، جبران کند که در شب بيست و سوم عبادات به درجه اعلى قبول برسد.(4)
🔸نزول فرشتگان در شب قدر به محضر امام عصر حقيقتي غير قابل ترديد است. اين مسأله خاستگاه وحياني دارد. عرفي نيست. در قرآن کريم در اين باب به روشني سخن گفته شده: «تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَ الرُّوحُ فِيها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ»؛ در شب قدر ملائکه و روح به فرمان پروردگارشان با هر چيزى نازل مىشوند.(5)
📚پينوشتها:
1. علامه طباطبايي، تفسير الميزان، ج 20، ص 769.
2. ناصر مکارم تفسير نمونه، نشر دار الکتب الاسلاميه تهران، بي تا، ج 27، ص 190.
3. شيخ عباس قمي، مفاتيح الجنان، ص411.
4. أطيب البيان في تفسير القرآن، ج14، ص 176.
5. قدر(97) آيه 4.
#شبهه
@elmi_shiraz