🌺مساعدت مردم اصفهان به شیعیان لبنان در اواخر سال ۱۳۵۶هجری خورشیدی:
❇️حضرت آیت الله سید حسین خادمی اصفهانی ره : مساعدت به آوارگان جنگی ، ۷۸۲۶۱ لیره __ ( خاطر نشان می شود، آیت الله خادمی پسر عموی امام موسی صدر بودند، که در اسفند سال ۱۳۶۳هجری خورشیدی رحلت نمودند.)
❇️حضرت حجت الاسلام سید کمال فقیه ایمانی ، مساعدت به آوارگان جنگی، ۶۷۲۰۰ لیره، ( خاطر نشان می شود ایشان در تابستان ۱۴۰۰هجری خورشیدی رحلت نمودند.)
❇️حضرت آیت الله سید مرتضی مستجابی ، مساعدت به آوارگان جنگی، ۴۲۰۰۰لیره، (خاطر نشان می شود ایشان از دوستان امام موسی صدر و #شهید_چمران بوده و از پهلوانان ورزش باستانی می باشند.)
❇️خیرخواهان اصفهانی، کمکهای اولیه، ۵۱۲۷۰لیره،
📘منبع : لبنان در آتش جنگ، سید عبدالرحیم خلخالی، چاپ افست پیام ، تاریخ رمضان ۱۳۹۷ هجری قمری، فروردین ۱۳۵۷هجری خورشیدی، برگرفته از گزارش مجلس اعلای شیعیان لبنان
✅#١۴* ایران همدل
#آیت_الله_مستجابی
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🇱🇧 دره بقاع در شرق، جبل عامل در جنوب، سلسله الشرقیه،( مرز لبنان، سوریه و فلسطین اشغالی ) علاوه بر کوههای بلند و جنگل ، برفهای زمستانه سنگینی را در ماههای آذر تا اواخر فروردین بر روی ارتفاعات 🏔 خود دارد.
🏔رزمندگان حزب الله ، با این شرایط سخت جوی بویژه در سالهای اشغال این کشور (۱۳۶۱_ ۱۳۷۹ هجری خورشیدی) در برابر صهیونیستها ایستادگی کردند .
☸در باره حزب الله لبنان با بسته ای متنوع به مدد الهی با شما خواننده محترم سخن خواهیم گفت. ان شاءالله.
👇👇👇👇👇
🆔https://eitaa.com/emademad
❌📗کتاب سبز وزارت امورخارجه در مورد #نیکاراگوئه را مطالعه می کردم، بعد از سرفصل های مربوط به طبیعت، دین و جمعیت ، در تاریخچه سیاسی این سرزمین ، به اقدامات خانم 《ویلیتا چامورو》 در اواخر دهه ۱۳۶۰هجری خورشیدی بر خورد کردم.
❌چامورو، پس از سالها حکومت انقلابیون ضد غربی ساندنیست ، با تبلیغات گسترده ای که کرد با یک رای شکننده مدتی بر مصدر حاکمیت قرار گرفت.
❌یکی از اقدامات وی ، حراج سلاحهای نیکاراگوا به قیمت نازل در بازار اسلحه آمریکای مرکزی و جنوبی بود.
❌فروش بالگردهای🚁 جنگی به پرو و نیز اقلام تسلیحاتی، تانک ، ضدهوایی و توپخانه به کشورهای آمریکای مرکزی بود.
❌استدلال او این بود که کلیه اسلحه های موجود که در زمان ساندنیست ها از شوروی سابق خریداری شده بود، کار آیی ندارد و هم اکنون نیاز مبرم به هواپیما برای حمل و نقل و بالگردهای جنگی غیر جنگی برای مقاصد صلح آمیز است.
❌با این باصطلاح استدلال ، به یاد سلسله اقدامات دولت غربگرای بازرگان ، پس از پیروزی انقلاب افتادم ، که با یک سری اقدامات به مراتب گسترده تر از اقدامات خانم چامورو و استدلالی نزدیک به استدلال او، چوب حراج بر قدرت نظامی ایران زد ، که بر اساس شواهد و قرائن باعث تحریک صدام برای حمله به کشورمان شد.
❌قصد داریم ، ان شاءالله در آینده، در موضوع دفاع مقدس ، به تاریخچه مباحث قبل از آن پرداخته شود . در ضمن بلیه غربگرایی ، بلیه ای است که درمان آن برای پیشرفت هر کشوری از جمله ایران ضروری است.
#دولت_موقت
🆔👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
✅آزادیستان
🔺یکی از مسائلی که در روابط جمهوری آذربایجان و کشورمان کمتر بدان پرداخته شده و یا حتی بدان پرداخته نشده،( بدلیل حسن نیت و حسن همجواری کشورمان) مسئله نام جمهوری آذربایجان است.
✅اصولاً آذربایجان نامی است که در گذشته، به این سوی ارس ( استانهای آذری نشین کشورمان) اطلاق می شده است و آنسوی ارس، علیرغم آذری بودن به نامهای شروان و آلبان و بویژه اران موسوم بوده است.
این روال در کشورمان موضوعیت دارد، بطور مثال استان فارس ، علیرغم فارس نشین بودن استانهایی دیگر در کشورمان تنها به یک استان به مرکزیت شهر شیراز اطلاق می گردد و علیرغم کردنشین بودن استانهای کرمانشاه و ایلام ، نام کردستان (کردستان اردلان) تنها به یک استان به مرکزیت سنندج اطلاق می گردد.
✅در حد فاصل دوران پس از تزارها و برپایی شوروی در دهه ۱۲۹۰هجری خورشیدی، به مدت ۲ سال حکومت مساواتی ها با نام آذربایجان در این مناطق شکل گرفت که با اعتراض آزادیخواهان کشورمان و از جمله آذربایجان روبرو شد و حتی شیخ محمد خیابانی در اعتراض به این امر، نام آذربایجان کشورمان را 《آزادیستان 》نام نهاد و دلیل آن را کوشش های آذربایجان (حقیقی) در مشروطیت برای آزادی ایران بود.
✅گفته می شود محمدامین رسول زاده، از فعالان حزب دموکرات در تهران، مدیر روزنامه ایران نو و ازبنیان گذاران حزب مساوات است.
✅اما چرا ، همانندهای محمدامین رسول زاده ها، نام تاریخی این دیار را به باد فراموشی سپردند، جز انگیزه خدمت به آرزوهای جهانگشایی امپراتوری ضعیف الحال عثمانی بود؟
✅شوروی سابق نیز برای اهداف توسعه طلبانه خود به رسمیت بخشیدن به نام جمهوری آذربایجان اقدام ورزید.
✅نمونه این موضوع در روابط بین الملل، به موضوع جمهوری مقدونیه و یونان مربوط می شود، که به علت وجود استانی در یونان بدین نام و با فشارهای یونان ، نام جمهوری مقدونیه به جمهوری مقدونیه اسکوپیه تغییر نام یافت (اواخر دهه ۱۳۷۰ هجری خورشیدی )
📗منبع : معماران عصر پهلوی، نجفقلی پسیان
🗞جراید و خبرگزاری ها.
و📚
👇👇👇👇👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🇱🇧استاد « انیس نقاش » کارشناس لبنانی و مسایل راهبردی و رئیس مرکز پژوهشهای راهبردی «الامان» ، که ۱۰ سال از عمر خود را در زندانهای فرانسه گذرانده و از مدافعین آرمانهای والای امام خمینی (س) بود ،انیس نقاش از مبارزان ضد صهیونیستی بوده و از دوستان #شهیدعمادمغنیه نیز بوده است ، ایشان مقالاتی در دفاع از حزب الله لبنان داشته است .
🇱🇧ایشان چند سال پیش دارفانی را وداع گفت.
🇱🇧این تحلیلگر مسائل استراتژیک لبنان اعتقاد دارد که اهداف و تعداد موشک های حزب الله در جنگ ۳۳ روزه را سید حسن نصرالله تعیین می کرد و دبیر کل حزب الله به را حتی توانست با نیروهای خود در خط مقدم ارتباط برقرار کند و حتی به آسانی دستور دهد که به فلان نقطه چه تعداد موشک بزنند .( کیهان ۱۳۸۷/۵/۳۰ )
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🔴شاه در مقابل یک کراوات رنگ و رو رفته و یک نقاشی آب و رنگی ژاکلین کندی ، یک گردنبند برلیان، گل سینه الماس، دست بند جواهر نشان ،انگشتر الماس و گوشواره های برلیان به ژاکلین ( دختر رئیس جمهور اسبق آمریکا ) هدیه کرد، البته این جواهرات به دلیل عتیقه بودن ارزش فوق العاده داشت. زیرا این عتیقه متعلق به ریچارد پیردال بود.
📘منبع : دیبا، فریده، ص۱۷۲، دخترم فرح، ترجمه الهه رئیس فیروز، به آفرین، تهران.
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🗻🗻گلگیت و بلتستان
🏔دو ناحیه گلگیت و بلتستان به دلیل ارتباط زمینی با کشورهای مختلف (افغانستان، چین و هند) و همچنین وجود عظیم ترین قلل و رشته کوهها از اهمیت جغرافیایی خاصی برخوردار است.
✅این دو ناحیه شمالی پاکستان وسعتی حدود ۷۲۵۰۰ کیلومتر مربع دارند و اکثریت ساکنان این دو ناحیه که بخشی از کشمیر آزاد پاکستان است، شیعیان می باشند، (بیش از یک میلیون نفر) عبور جاده ابریشم از این منطقه، مسافرت تجار ایرانی و معاشرت آنان با ساکنان این مناطق ، علاوه بر گسترش روابط اقتصادی، موجب نفوذ مذهب تشیع و آداب و سنن ایرانی در میان مردم این مناطق گشته است.
🗻یخچال سیاچین که در شرق بلتستان و در آخرین قسمت شمال کشمیر واقع شده است ، بلندترین و سردترین میدان جنگ جهان است. در سال ۱۳۶۳ هجری خورشیدی ، درگیری در این یخچال بین پاکستان و هند منجر به اشغال قسمت عمده سیاچین توسط هند گردید.
🏔🏔هم اکنون مواضع هند در 《بیلافولاند》در ارتفاع ۲۱هزار پایی است، در حالی که مواضع پاکستان در بلندیهای ۲۰ هزار پایی برقرار می باشد.
🏔🏔دو ناحیه گلگیت و بلتستان ، از طریق دره واخان افغانستان و راههای کوهستانی آن به تاجیکستان نیز ارتباط پیدا می کند.
🔴با اخراج آمریکائیها از منطقه و استقرار یک دولت مردمی و دارای روابط نزدیک با ایران و همچنین روابط اقتصادی و فرهنگی مناسب با پاکستان ، می شود قطب فرهنگی منطقه حوزه زبان #فارسی با مشارکت ایران، افغانستان، #تاجیکستان ، کشمیر شکل بگیرد.
منبع : 🗞جراید و خبرگزاری ها،
📙 برگرفته از:#کشمیر ، گذشته، حال و آینده، موسسه نشر و تحقیقات ذکر ، ص ۳۶۹، ۴۶۰ و ۴۶۱.
#پاکستان_هند
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🇮🇷در مورخه ۱۳۸۹/۱۲/۳ناو گروه اعزامی ارتش جمهوری اسلامی ایران از کانال سوئز رد شد.
در دریای مدیترانه با درخواست پاسخ نیروی دریای رژیم صهیونیستی ازناوگروه ایران روبرو شد؛
✴️پاسخ ناوگروه ایران : به شما ربطی ندارد و خفه شوید.
🗞منبع : جراید و خبرگزاری ها
👇👇👇👇
🆔https://eitaa.com/emademad
✅#پدافندهوایی باور ۳۷۳، ساخت ایران ، که از اس ۳۰۰ روسی به مراتب پیشرفته تر است نام این سامانه ۳۷۳ از القاب پیامبر اعظم در حروف ابجد می باشد.
#موشک_اس_سیصد
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🗻🗻ارتفاعات کارگیل :
در تاریخ ۱۳۷۸/۲/۲۵هجری خورشیدی ، مبارزان کشمیری ارتفاعات مشرف به جاده له ، کارگیل و سرینگر را در حومه شهر شیعه نشین کارگیل به تصرف در آوردند.
تصرف ارتفاعات باعث شد که نظامیان پاکستانی به جاده مذکور تسلط یافته و مراکز نظامی هند را دقیقتر مورد هدف آتش خود قرار دهند. با بسته شدن جاده مذکور راه تدارکاتی هندیها به سیاچین🗻 مسدود شد و در نتیجه آنها مجبور شدند که تدارکات منطقه را با بالگرد تامین نمایند.
🗻ارتفاعات کارگیل کوههای بسیار بلندی هستند که در مرز هند و پاکستان واقع شده اند. ارتفاع این رشته کوهها از ۴۰۰۰تا ۷۰۰۰متر است چنان که در برخی از🗻🗻 قلل آن در تمام طول سال برف وجود دارد. به همین دلیل ، به طورمعمول از شروع فصل زمستان تا اوایل بهار ، نیروهای نظامی هند و پاکستان در ۲ طرف خط کنترل ، سنگر های خود را در این مناطق ترک کرده و بعضا به صورت گشت از منطقه محافظت میکردند.
🔺 ارتش پاکستان از این فرصت استفاده نمود و در زمستان امکانات لازم را به منطقه منتقل نمود تا با گرم شدن هوا ، نیروهای خود ر در سنگرهای هندی مستقر کند. از این رو هنگامیکه نظامیان هند قصد استقرار در سنگرهای خود را داشتند، از طرف نیروهای پاکستانی مورد حمله قرار گرفتند و در این برخورد با تلفاتی حدود ۷۰ نفر منجر به عقب نشینی شدند. به این ترتیب تلاش اولیه هندیها جهت بازپس گیری سنگرهای از دست رفته ، موثر واقع نشد و در نتیجه هندیها به سمت کارگیل عقب نشینی نمودند.
❌از تاریخ ۱۳۷۸/۳/۵هجری خورشیدی نیروی هوایی هند وارد عمل شد و با🚀 هواپیماهای میگ و میراژ به مواضع نفوذ کنندگان حمله نمود. در حملات اولیه ۲ فروند 🚀هواپیمای میگ و یک فروند بالگرد🚁 هند در خاک پاکستان سقوط نمودند.
❌جالب است بدانیم ، پاکستان تحت فشار دیپلماتیک آمریکا برای عدم حمایت از مبارزان کشمیری قرار گرفت ، وآمریکا توانست با اجرای توطئه حساب شده ای ، هند را از یک شکست قطعی نجات دهد.
❌نکته قابل ذکر در این متن آنست، تمامی آنچه پاکستان و مبارزین کشمیری ، را بدست آوردند و می توانست شکست سال ۱۳۶۳هجری خورشیدی در ارتفاعات سیاچین را جبران نماید، تفکر مهلک گونه پذیرش بی قید و شرط منویات !آمریکا، آن را از بین برد.
✴️این تفکر مهلک که اگر باصطلاح اقدامات دیپلماتیک آمریکا را نپذیریم، آمریکا به سمت هند گرایش می کند ، در پاکستان ، کار دست این کشور داد .
❌بیاد آوریم در مذاکرات برجام نیز اینگونه تفکر و باوری در دستگاه اجرایی سیاست خارجی کشورمان حاکم شد و کار را جلو برد که با انعقاد برجام و پذیرش درخواستهای غرب و آمریکا ، از سعودیها و رژیم صهیونیستی جلو خواهیم زد و درهای پیشرفت به سمت ایران باز خواهد شد.
🗞منبع : روزنامههای اطلاعات و کیهان
#پاکستان_هند
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
✅دکتر محمد مصدق ،۲۷ دی ۱۳۳۰( ۹ روز پس از خودداری دولت از تمدید قرار داد دریافت اسلحه از آمریکا) در حضور سیاسیون وقت:
《 ما سه قرن پیش توپ ریز و تفنگ ساز بودیم چه شد که به قهقرا رفتیم و نیازمند سلاحهای فرسوده دیگران شدیم...چون قانون مصوب کنگره آمریکا مبنی بر ارسال اسلحه و کمک ها ی جنگ افزاری شرایط فراوان و پیچیده ای دارد ترجیح می دهم که آن را فعلا تمدید نکنم.》
✅این اظهارات مثبت، زمانی تکمیل می شد که در آینده این اظهارات، از اعتماد به آمریکا در دعوای ایران و انگلستان در ماجرای ملی شدن صنعت نفت خودداری می شد.
📙منبع : آرشیو روزنامه های وقت( کیهان و اطلاعات )
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🍃برگی دیگر از درگیریهای ایران و آمریکا در خلیج فارس
🚀در ۲۶ مرداد ۱۳۶۶هجری خورشیدی اف ۴ ایران اقدام به رهگیری اوریون آمریکایی می نماید و با وجود قفل راداری متاسفانه شلیک موشک اسپارو به خطا می رود و اوریون می گریزد . آمریکاییها در جواب این اقدام با #اف ۱۴ های اقدام به شلیک موشک اسپارو بر ضد فانتوم های ایرانی می کنند اما هیچکدام از موشکها به هواپیمای فانتوم ایرانی برخورد نمی کند.
🗞منبع : جراید و خبرگزاری ها.
روز شمار دفاع مقدس ، دانستنی های دفاع مقدس و....
#آمریکا_صدام
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901