🔴نیازمندیهای سال را پیشاپیش فراهم کنید!!!
با توجّه به پیشبینی آسیبدیدن فراوردههای کشاورزی در پی بروز برخی پدیدههای طبیعی، و گرانی، کمیابی و جیرهبندی آنها و نیز خشکسالی درازمدّت و جنگهایی که در آخرالزّمان روی میدهند، اندوختن نیازمندیهای یک سال، از کالاهای دارویی، بهداشتی و شویندهها، مانند برخی داروهای ضروری برای بیماران و سابون مایع، و خُراکیهایی مانند برنج، نُخُد، لوبیا و دیگر حبوبات، گردوی پوستدار، بادام درختی(۱)، خرما، کشمش و مویز(۲)، آرد و نان خشک، روغن و ربّ گوجه و پیاز و سیبزمینی، کاری شایسته است. دسترس به آب، بهویژه آب آشامیدنی، نیز باید همواره مورد توجّه انسان باشد.
یکی از راههای پیشگیری از خرابشدن و کرمزدن و حشرهافتادن حبوبات و آرد، ریختن آنها درون ظرفهای دردار و کیسههای پلاستیکی، مانند ظرف نوشابه، و بستن درب آنهاست تا هوا نکشند و سپس در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری شوند.
برنج را نخست درون کیسۀ پلاستیکی بیسوراخی ریخته و سپس سر کیسه را خوب جمع کنید تا درون کیسه جایی برای هوای اضافه نباشد و درب آن را سفت ببندید تا هوا نکشد و کیسه را درون کیسۀ معمولی دیگری بگذارید و در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب قرار دهید تا سالم بماند و خراب نشود، و هر زمان که مقداری از آن را برمیدارید، دوباره همان کار را انجام دهید.
گفتنی است، هرچند در هر جای و زمانی، اندوختن توشۀ سال کاری پسندیده و سازگار با خردورزی و آیین اسلام است، در روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان به اندوختن خُراک یک سال از هنگام دیدن ستارۀ دنبالهدار سختیآور در ماه رمضان پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- سفارش ویژه شده است.
نیز شایان یادآوری است، کسانی که دارا میباشند، برای خانوادههای نادار و نیازمند آذوقه و دیگر نیازمندیهای سالشان را فراهم کنند تا اندوختۀ دنیا و آخرتشان باشد، و پس از ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- روسپید شوند.
وای بر کسانی که بیش از نیاز خِیش و برخی نیازمندان مورد نظرشان، کالاها را ذخیره و احتکار کنند و مایۀ کمبود و افزایش بهای آنها شوند. بیگمان، چنین کسانی خیلی زود نتیجۀ کارهای بد خُد را خاهند دید و در دولت مهدوی و نیز در جهانِ پسین کیفر داده میشوند!!!
-------------------------------------------------------------
۱. بادامِ درختی اندازهای کوچک و نیرویی بسیار دارد؛ چنانکه مرتاضان نیز در زمان نخُردن و کمخُری از آن بهره میگیرند، و در اشعار شاعران پارسیگو نیز اشاره شده است: «ریاضتکش به بادامی بسازد»! در روزگار سختی و گرسنگی، ۷ دانه بادام و ۳ دانه خرما و ۱ قرص نان برای غذای روزانۀ انسان بس است.
۲. امام صادق-علیهالسّلام- فرمود: هر گاه گرسنگیای به شما رسید، با مویز خُد را سرگرم کنید؛ الکافي، ج ۱۰، ص ۵۲۳، ک المعیشة، ب ۱۵۹، ح ۱۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
کسانی که این پیام را میخانند، نگران نباشند و بدانند که این هشداری برای وضعیّت کنونی است، و ارتباطی با شرایط ویژه و سخت در سال ظهور ندارد، و اگر نتوانستند نیازمندیهای سال را فراهم کنند، میتوانند به اندوختن نیازمندیهای نیمسال یا فصل یا ماه نیز بسنده کنند.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
عبدالباسط - چند سوره معروف در یک فایل (Trimmed).mp3
5.93M
﷽
🎙هشت دقیقه همراه شوید با مشهورترین قطعات تلاوت استاد عبدالباسط از سورههای کوچک قرآن
✅این فایل شامل بعضی از فرازهای معروف بعضی از سورههای جزء سیام قرآنکریم میباشد.
سورههای:
✨ نـبـأ
✨ تکویر
✨ شمس
✨ ضحیٰ
✨ بـلـد
✨ طارق
✨ مطففین
✨ انشقاق (کمتر شنیده شده)
✨ غاشیه
✨ فـجـر
✨ قـــدر
👌 بشنوید و لـذّت ببرید..
؛*┄┄┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄┄┄*
نماز ستون دین است.
┄┅┅┅🌸🍃🌺┅┅┅┄
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️🔸❇️🔸🕋🔸❇️🔸❇️
✨بسم الله الرّحمن الرّحیم 🌺
💠در روايتى از امام جعفر صادق(عليه السلام) نقل شده: 🌺
«هر كس چهل صبح ( از اذان صبح تا طلوع آفتاب ) «دعای عهد» را بخواند از ياوران قائم ما باشد و اگر پيش از ظهور آن حضرت بميرد خداوند متعال و مهربان او را از گور🖤 بيرون آورد تا در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هرکلمه از حسنه او را کرامت فرماید و هزار گناه از او محو کند»
🔹قرائت دعـــای عهـــد
⬅️قرار صبحگاهی ظهور منجی و حوادث آخرالزمان
❇️🔸❇️🔸🕋🔸❇️🔸❇️
ظــهور مــنــجــی عــج وحــوادث آخــرالــزمــان و عــلــائم ظــهور
@emam1214
اللهم بارک مولانا یا صاحب الزمان.
❇️🔸❇️🔸🖤🔸❇️🔸❇️
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه دارو ندارم حسین....
اللهم عجل لولیکالفرج ❤️❤️
قطعه ١ از ٢:
#پاسخ_به_سوالات_معرفتی_امامزمانی
سؤال شما:
آیا در عالم برزخ امکان رشد هست؟
یا هر چی هست در همین دنیاست ؟
مثلا اگر ما شروع به حرکت در راه خدا کرده و توبهی صادقانه کنیم که تا آخر عمر، عَمدا گناه نکنیم و در همین حال مرگ ما فرا برسد، آیا در عالم برزخ این تزکیه نفس (پاکسازی روح از صفات رذیله) ادامه پیدا میکند ؟
پاسخ ما:
جواب اجمالی و سربسته:
مؤمن (یعنی کسی که به ولایت امیرالمؤمنین و اولاده المعصومین علیهم السلام ایمان داشته باشد) وقتی شروع به حرکت صادقانه در راه خدا کرده و هدفش رسیدن به امام زمانش باشد، هرگاه در همین حال مرگ سراغش بیاید، شهید از دنیا میرود و حکم شهید این است که به یکباره از صفات رذیله تزکیه میشود.
پاسخ مشروح و تکمیلی:
در روایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام چند عنوان برای شهادت ذکر شده:
١. مؤمن (حقیقی که تعریفش در بالا ذکر شد) شهید محسوب میشود زیرا به آنچه پیامبران الهی فرمودهاند ایمان آورده و حاضر است دنیا را بدهد، اما ایمانش و سعادت ابدیش را نه.
٢. منتظر امر ظهور امام زمان ارواحنافداه شهید محسوب میشود و منتظر واقعی کسی است که هر صبح و شام منتظر ظهور و فرج امام زمانش است که فرج آن حضرت، آزادی کل مردم دنیا از زندان تاریک عصر غیبت است و همان طور که یک زندانی حتی یک لحظه هم حاضر نیست در زندان بماند، لذا منتظر امام زمان ارواحنافداه هم حتی یک لحظه هم به غیبت امام زمانش رضایت نمیدهد؛
چرا؟
زیرا در هر لحظه از زندگی ما در عصر غیبت و در اثر محرومیت بشر از رهبری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هزاران فساد و خونریزی و انحراف در این هشت میلیارد انسان روی زمین پدید می آید؛
بله، درست شنیدید: در هر لحظه هزاران فساد و قتل و فحشاء و انحراف و سقوط در جهنم، در اثر محرومیت از رهبری امام زمان ارواحنافداه در میان بشر رخ میدهد.
به همین خاطر در دعای فرج (الهی عظم البلاء...) می گوییم:
«... ففرج عنا بحقهم فرجا عاجلا قریبا کلمح البصر او هو اقرب...؛
: بارالها، پس در امر ما فرج و گشایشی باعجله عنایت فرما؛ فرج و گشایشی آنقدر نزدیک و باسرعت که مانند چشم برهم زدنی یا کمتر از آن باشد»
بنابراین، منتظر واقعی کسی است که حتی یک لحظه راضی به غیبت امام زمانش نیست که چنین رضایتی، یعنی رضایت به هزاران قتل و فساد و فحشا و انحراف در جهان بشریت و پناه میبریم به خداوند رحمان از اینکه با رضایت به یک لحظه دیرترشدن ظهور امام زمان ارواحنافداه، در هزاران قتل و فساد و فحشاء شریک باشیم.
روشن است که چنین انسان منتظری، یک شهید زنده محسوب میشود زیرا حاضر نیست امام زمانش یک لحظه هم غایب باشد و حاضر نیست دنیا را به او دهند و امام زمانش را از او بگیرند و شهید کسی است که همهی خواستههای نفسانی اش را میدهد و فدای امام زمانش میکند.
٣. طالب علوم آل محمد علیهم السلام شهید از دنیا میرود زیرا در راهی قدم گذاشته که علوم آل محمد علیهم السلام او را از دنیا و محبت آن جدا و مانند یک شهید، حاضر به گذشت از جان و مالش در راه خدا میکند.
۴. کسی که مردنش بر محبت آل محمد علیهم السلام باشد، شهید از دنیا میرود.
توضیح آن که: در حدیثی که شیعه و سنی از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نقل کردهاند و به حدیث فاطمیات معروف است (حدیثی که همهی راویانش خانمهای اهل بیت علیهم السلام با نام مبارک فاطمه هستند و حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها هم در میان آنهاست؛ در این حدیث که ما آن را عنوان و نام کتابمان هم قرار دادهایم) رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم میفرمایند:
ادامه در قطعه ٢ 👇
قطعهٔ ٢ از ٢:
«الا من مات علی حب آل محمد مات شهیدا؛
ترجمه حدیث:
«همگان بدانند: کسی که مرگش بر محبت آل محمد باشد شهید مرده است».
توضیح لازم: باید توجه داشته باشیم که مرگ بر محبت آل محمد علیهم السلام، به این معناست که انسان حاضر باشد بخاطر محبت آل محمد علیهم السلام جانش را بدهد و به عبارتی دیگر: حاضر نیست محبت آل محمد علیهم السلام را از او بگیرند و دنیا را به او بدهند؛ این است معنای مردن بر محبت آل محمد علیهم السلام مانند آن جوان عراقی که ظاهری غلط انداز و دور از تقید به احکام شرع داشت اما وقتی داعش او را مخیر کرد که یا به تمثال امیرالمؤمنین علی علیهالسلام آب دهان بیندازد و به آن حضرت ناسزا بگوید و زنده بماند و یا اگر چنین نکرد کشته میشود، آن جوان حاضر نشد به امیرالمؤمنین علیه السلام جسارت کند و داعش او را کشت و امثال این افراد در میان دوستداران اهل بیت علیهم السلام بسیارند که حاضر نیستند دنیا را به آنها بدهند و محبت آل محمد علیهم السلام را از آنها بگیرند؛
اگر کسی حاضر به مرگ این چنینی باشد، مردنش مرگ بر محبت آل محمد علیهم السلام بوده و شهید از دنیا میرود ولو چنین چیزی برایش پیش نیاید و بطور معمولی و در بستر از دنیا برود زیرا خداوند متعال از نیت و قلب او آگاه است که اگر
چنین چیزی پیش بیاید، او حاضر نیست امام زمانش را با تمام دنیا عوض کند و این مؤمن، مؤمنی واقعی و شهید است یعنی حقیقت را دریافته که بدون محبت آل محمد علیهم السلام، زندگی جز مرگ روح، چیزی نیست و تصدیق این مطلب در حدیث متواتر بین شیعه و سنی از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم است که فرمود:
«من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة»
و در بعضی نقلهای این حدیث، کلمهی «مات» هم ذکر نشده است که ترجمه آن به هر دو نقل چنین میشود:
کسی که (بمیرد و) امام زمانش را نشناخته باشد، مردن او به مرگ زمان جاهلیت است.
طبق روایات دیگری که در آنها ائمه اطهار علیهم السلام این حدیث را تفسیر فرمودهاند، مرگ جاهلیت، مرگ در حال کفر، نفاق و گمراهی است.
بنابراین، انسانی زنده و بمعنای حقیقی شهید است که معرفت و محبت امام زمان ارواحنافداه تپش قلب او و محور محبتش و زندگی و حیات او باشد.
پاسخ از: حجت الاسلام والمسلمین علیرضا نعمتی
1_13064520668.mp3
14.55M
مجلس روضه ابیعبدالله الحسین علیه السلام
تشریح مختصری پیرامون #کربلای_امام زمان ارواحنافداه و وظیفهی #شهادت_در_رکاب_آن_حضرت و توضیح #عناوین_شهادت برای یاران امام زمان ارواحنافداه
حجتالاسلام و المسلمین علیرضا نعمتی
٧ صفر ١۴۴۶
٢٢ مرداد ١۴٠٣