🟢 اعمال روز بیست و هفتم رجب روز مبعث
🔹غسل کردن
🔹روزه گرفتن
🔹صلوات فرستادن
🔹زیارت پیامبر صلوات الله علیه وآله وسلم
🔹زیارت امیرالمومنین علیه السلام
🔹دعای روز ۲۷ رجب
(به مفاتیح الجنان مراجعه شود)
🔴 نماز مبعث
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: که از ریان بن الصّلت روایت شده: حضرت جواد علیهالسلام زمانی که در بغداد بود روز نیمه و روز بیستوهفتم رجب را روزه گرفت و همه خدمتکاران آن حضرت نیز روزه گرفتند و به ما فرمان داد دوازده رکعت نماز بجا آوریم به این صورت که:
در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و «سوره [توحید]» خوانده
و پس از پایان نماز،
هر کدام از سورههای «حمد» و «توحید» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» را «چهار مرتبه» بخواند،
آنگاه «چهار مرتبه» بگوید:
لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ، وَاللّٰهُ أَکْبَرُ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ؛
و «چهار مرتبه»:
اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّی لَاأُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً.
و «چهار مرتبه»:
لَاأُشْرِکُ بِرَبِّی أَحَداً.
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موعظه
🔹چهار وظیفه مسلمانان در برابر رسول خدا(ص)
🎙حجت الاسلام و المسلمین رفیعی:
#پیامبر_اکرم(ص) #عید_مبعث
💐 مبعث حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله و سلم مبارک باد.💐
🌹گرامیباد سالروز شهادت
سردار سرلشکر پاســدار
شهیـــــد غلامــــحسین
افشـــــــــــــــــــــــــردی
"حسن باقـــــــــــــــری"
🕊شادی روحش صلوات
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔋
محل شارژ گوشی با اثر انگشت در حرم
محل استقرار دستگاه شارژ گوشی:اگر از صحن پیامبر اعظم (ص) وارد رواق امام خمینی(ره) بشید، انتهای این رواق و اگر از سمت صحن گوهرشاد و صحن بعثت و آزادی وارد بشید در ابتدای رواق امام خمینی(ره) این
دستگاهها قرار دارد.
در این رواق ۴ دستگاه شارژ سریع، که دو تا سمت خانمها و ۲ تا سمت آقایون هست.
هدایت شده از پیشکسوتان جهاد و شهادت ناحیه امام علی(ع)
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سخنان جگر آدم را به درد میاره😭😭😭 چطوری ناسپاسی کردیم که شد این اوضاع 😭😭😭 کفر نعمت از کفت بیرون کند
❇️ شــورای همــاهنـگی تبلیــغات اســلامی
عناوین روزهای دهه مبارک فجر ١٤٠٣ را با شعار محوری «جشن حضور تا ظهور» به شرح زیر اعلام نمود
◻️ جمعه ۱۲ بهمن: انقلاب اسلامی؛ امام خمینی(ره)؛ ولایت و رهبری
◻️ شنبه ۱۳ بهمن: انقلاب اسلامی؛ تحکیم خانواده، عفاف و حجاب، سبک زندگی ایرانی و اسلامی
◻️ یکشنبه۱۴ بهمن: انقلاب اسلامی؛ نهضت علمی و فناوری، پیشرفت و خودکفایی
◻️دوشنبه ۱۵ بهمن: انقلاب اسلامی؛ تولید ملی، جهش اقتصادی با مشارکت مردم
◻️سهشنبه ۱۶ بهمن: انقلاب اسلامی؛ تربیت قرآنی، سلوک معنوی
◻️چهارشنبه ۱۷ بهمن: انقلاب اسلامی؛ هنر متعهد، رسانه انقلابی، جهاد تبیین
◻️پنجشنبه ۱۸ بهمن: انقلاب اسلامی؛ جهاد و شهادت، مقاومت
◻️جمعه ۱۹ بهمن: انقلاب اسلامی؛ امنیت پایدار، اقتدار بسیج و نیروهای مسلح
◻️شنبه ۲۰ بهمن: انقلاب اسلامی؛ مردم سالاری دینی ، عدالت اجتماعی
◻️ یکشنبه ۲۱ بهمن: انقلاب اسلامی؛ وحدت اقوام و ادیان الهی، امید به آینده
دوشنبه ۲۲ بهمن: انقلاب اسلامی؛ جوان، شاداب و بالنده، استقلال، آزادی جمهوری اسلامی.
━━━💠🍃🌸🍃💠━━
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رونمایی از رباتهای نظامی در رزمایش ارتش
✅ پاسخ شبهات
🇮🇷آیا️ جمهوری اسلامی ناکارآمد است؟
💢پاسخ این پرسش را اینگونه می توان مطرح کرد.👇
۱. آیا یک نظام ناکارآمد، میتواند طی ۴٣ سال از استقلال، تمامیت ارضی و موجودیت خود و ساختارهایش در برابر مجموعهای از توطئهها، فشارها و فتنهانگیزیهای طراحی شده و به اجرا درآمده از سوی تمامی قدرتهای استکباری و شیطانی دفاع کند؟
۲. آیا یک نظام ناکارآمد میتواند کشوری را که از نظر ارتش، تجهیزات و قدرت دفاعی کاملاً وابسته است، به یک کشور دارای اقتدار دفاعی، نظامی، امنیتی و بازدارندگی بلکه فراتر از آن دارای قدرت ضربه متقابل در برابر هر نوع عامل تهدید تبدیل کند؟
۳. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند ایران موسوم به ژاندارم منطقه و تحت فرمان آمریکا در دوران قبل از انقلاب را، به قدرت برتر و دارای نفوذ راهبردی در منطقه غرب آسیا تبدیل کند؟
۴. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند طی ۴٠ سال به استناد گزارش سازمان ملل، شاخصه توسعه انسانی ایران را ۶٠ پله ارتقا بخشیده و از این جهت جمهوری اسلامی رتبه اول رشد این شاخص را از آن خود کند؟
شاخصی که از ترکیب چهار کمیت عددی در سه حوزه سلامت و بهداشت، آموزش و سطح مناسب زندگی به دست میآید. یکی از نتایج این ارتقای ۶٠ پلهای، افزایش شاخص امید به زندگی از ۵٠ سال قبل از انقلاب به ٧٧ سال در مقطع فعلی است.
۵. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه علمی کشور را از رتبه ۵۶ جهان به رتبه ١۶ و از رتبه ۵ در منطقه به مرتبه ١ منطقه ارتقا داده و سرعت رشد علم در ایران را ١١ برابر میانگین سرعت رشد علم در جهان کند؟
۶. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه ایران در علوم نانو، بیوشیمی و زیست مولکولی، علوم هوا فضا، علوم فیزیک و علوم ریاضی را از رتبه بالای ۵٠ به رتبه زیر ١۶ ارتقا داده و در علوم ژنتیک و سلولهای بنیادین، ایران را بعد از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار دهد؟
۷. یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمیتواند رتبه ایران در ثبت اختراعات را از رتبه ٣٩ جهان به رتبه ٧ جهان در سال ٩۴ برساند.
۸. یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمیتواند در مدت ۴٠ سال، خطوط ریلی کشور را بیش از دو برابر با ارتقای ٢٠ پلهای رتبه ایران در رتبهبندی ترابری خطوط ریلی جهان، رشد ۶ برابری ترابری کالا به کمک خطوط ریلی در کشور، رشد ٢۵ برابری تعداد مسافران جابهجا شده با استفاده از خطوط هوایی، رشد ١۵ برابری بار جابهجا شده با استفاده از خطوط هوایی، افزایش ۴/۴ برابری طول جادههای کشور، افزایش ٨ برابری آزادراههای کشور، افزایش ١٢/۵ برابری جادههای روستایی برساند.
۹. نظام سیاسی ایران اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در علم انرژی از رتبه ۵٧ در جهان در دوران پهلوی، به رتبه ١١ جهان و از رتبه ٧ در منطقه به رتبه اول منطقه رسانده و ایران را در رتبه هشتم جهان در میان کشورهای تولیدکننده جهان قرار دهد.
۱۰. جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران در علم انرژی هستهای را از رتبه ٨۶ جهان به رتبه ١١ و از رتبه ١١ به رتبه ١ در منطقه ارتقا دهد.
۱۱. جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در صنعت فولاد از رتبه ٣٠ جهان به رتبه ١٠ ارتقا دهد.
۱۲. اگر نظام سیاسی ایران ناکارآمد بود، در حوزه امنیت غذایی هیچ گاه رشد چهار برابری شاخص تولید مواد غذایی، رشد چهار برابری شاخص تولید محصولات کشاورزی، رشد بیش از سه برابری شاخص تولید دام، رشد ١٠ برابری تولید گوشت مرغ، رشد بیش از ١/۵ برابری سرانه تأمین گوشت به ازای هر شخص، رشد پنج برابری سرانه مصرف ماهی و غذاهای دریایی و روند به شدت کاهشی مرگ و میر بر اثر سوءتغذیه در ایران پدید نمیآمد.
۱۳. اگر جمهوری اسلامی ناکارآمد بود، نمیتوانست فقیر بودن ۴۶ درصدی مردم ایران در دوران پهلوی را به حدود ١۴ درصد کاهش دهد. کسانی که تصور میکنند فقط در ایران فقیر وجود دارد، به آمارهای معتبر بینالمللی توجه کنند که میزان فقر در دیگر کشورها را گزارش میکند، مانند فقر بیش از ١٢ درصدی مردم آمریکا، فقر ١٩ درصدی مردم انگلستان، فقر ١۴/٨ درصدی مردم فرانسه، فقر ١٨ درصدی مردم ژاپن، فقر ۵٠ درصدی افراد بالای ۶٠ سال در کره جنوبی، فقر ٢١/٩ درصدی مردم ترکیه و فقر ٢۵ درصدی مردم در عربستان.