هدایت شده از فریاد (شفایی اردکانی)
به اطلاع عزیزان می رسد:
جلسه ی حافظ خوانی این هفته طبق روال، ساعت۶-۴ در محل کتابخانه امام علی یزد برگزار می گردد🌼
همچنین، سه شنبه نشست بررسی فلسفه ی توحیدی پروین اعتصامی ساعت۶-۴ در کتابخانه ی شرف الدین علی یزدی تشکیل میگردد که میتواند برای علاقمندان جالب توجه باشد✨️
مدرس: شفایی اردکانی(فریاد)
حضور شما دوستان و همراهیتان را پاس میداریم.
https://eitaa.com/Faryad1340
📔جنگ چهره ی زنانه ندارد
📍نویسنده: سوتلانا آلکساندرونا الکسیویچ
📍مترجم: عبدالمجید احمدی
📇ناشر:انتشارات چشمه
🔸جنگ چهرهی زنانه ندارد یک کتاب مستند است. حتی شاید بتوان آن را یک اعترافنامه نامید. جنگ چهرهی زنانه ندارد روایت خاطرات دختران و زنان روسی است که زمان «جنگ جهانی دوم» رویاهای دخترانهشان را به فراموشی سپردند و سرباز شدند. حضور زنان در جنگ به شکل معمول در نقشهایی مانند پرستاری و پزشکی بوده است.
🔹 کمتر زنانی در تاریخ بودهاند که در خط مقدم جبهه حضور داشتهاند. جنگ چهرهی زنانه ندارد روایت این زنان و دختران است. دختران جوانی که همگام با مردان اسلحه به دست گرفتند، تیراندازی کردند، پل ها را منفجر کردند و در جنگ مقابل قوای آلمانها و اسیر و کشته شدند، تعداد این دختران به بیش از 500 هزار نفر میرسد.
🔸سوتلانا آلکسیویچ، نویسنده کتاب چهار سال به جمع آوری اطلاعات پرداخت تا این کتاب را بنویسد. او در این چهار سال به بیش از صد شهر و روستا سر زد و با آدمهای زیادی سخن گفت. زنانی که بسیاری از آنها از بیان رنجی که کشیده بودند امتناع میکردند. نتیجهی تلاش خانم آلکسیویچ شاهکاری است که دردنامهی زنان روسی سرباز جنگ جهانی است. انتشارات شوروی دربارهی کتاب خانم آلکسیویچ گفته است:« این کتاب گزارش زندهای از گذشتهای دور است که سرنوشت همهی ملت روسیه را تحت تاثیر قرار داد.»
🔹در بخشی از کتاب می خوانیم:
وقتی برای اولین بار مجروح شدم، نه میتونستم بشنوم، نه میتونستم حرف بزنم. به خودم گفتم اگه نتونم دیگه صحبت کنم، خودم رو میندازم زیر قطار. منی که اینقدر قشنگ میخوندم یک دفعه صدام رو از دست دادم. خوشبختانه صدام برگشت. احساسا خوشبختی میکردم، وقتی گوشوارههام رو گوشم کردم رفتم سر پست نگهبانی، از خوشحالی فریاد میزدم:«جناب سروان، نگهبان فلانی گزارش میدهد...»
-«ببینم این چیه؟»
-«یعنی چی که چیه؟»
-«گم شو از اینجا!»
-«چی شده مگه؟»
«فوراگوشوارههات رو در بیار!چه وضعشه؟ توسربازی؟»
جناب سروان خیلی خوشتیپ بود. همهی دخترها به نوعی عاشقش بودن. اون همهش به ما میگفت که تو جنگ فقط سرباز احتیاجه! فقط و فقط سرباز!... اما ما دلمون میخواست که زیبا هم به نظر بیایم... تمام جنگ میترسیدم که پاهام معلول شن. پاهام خیلی خوشتراش و قشنگ بودن. مردها چی؟ زیاد هم مهم نیست اگه پاهاشون رو از دست بدن. در هرصورت همه اونا رو قهرمان میدونن. شوهری که همه آرزوش رو دارن! اما اگه زنی معلول بشه، سرنوشتش تباه میشه. سرنوشت زنانهش...»
#معرفی_کتاب
#چهارشنبه_ها_چند_خط_کتاب
22.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توانگرزادهای را دیدم بر سر گور پدر نشسته و با درویش بچهای مناظره در پیوسته که: صندوق تربت ما سنگین است و کتابه رنگین و فرش رخام انداخته و خشت پیروزه در او به کار برده. به گور پدرت چه ماند خشتی دو فراهم آورده و مشتی دو خاک بر آن پاشیده؟!
درویش پسر این بشنید و گفت: تا پدرت زیر آن سنگهای گران بر خود بجنبیده باشد، پدر من به بهشت رسیده بود.
خر که کمتر نهند بر وی بار
بی شک آسوده تر کند رفتار
مرد درویش که بار ستم فاقه کشید
به در مرگ همانا که سبکبار آید
وآن که در نعمت و آسایش و آسانی زیست
مردنش زین همه شک نیست که دشخوار آید
به همه حال اسیری که ز بندی برهد
بهتر از حال امیری که گرفتار آید
#کتابخانه_امام_علی_یزد
#نهاد_کتابخانه_های _عمومی
کتابخانه امام علی ع با همکاری موسسه ادبی و انتشاراتی یادداشت نو برگزار می کند
خوانش اثر فاخر ابوالفضل محمد بن حسین بیهقی
سهشنبه ها
هر هفته
ساعت ۱۸
با حضور: دکتر سیدحسین شهاب رضوی
محل برگزاری: یزد، بلوار دانشجو، سه راه تعاون، کتابخانه امام علی ع
شروع خوانش متن: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
#یادداشت_نو
#کتابخانه_امام_علی_ع
سمینار سعدی شیرازی. با محوریت اخلاق ایرانی اسلامی همراه با بحث وتبادل نظر ادب دوستان وسخنرانی استاد شفائی 🙏
زمان ⏰ :: ساعت ۴ عصر روز دوشنبه
۱۴۰۳/۲/۳
مکان : کتابخانه امام علی ( ع)🌿
#محفل_ادبی
#کتابخانه_عمومی_امام_علی_ع
📔چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟
📍 نویسنده: جولی اسمیت
📍مترجم: آرزو شنطیائی
🖨️ناشر:انتشارات میلکان
🔸دکتر جولی اسمیت، در کتاب چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ با تکیه بر تجربهی روانشناسی بالینی در طی سالها، مهارتهایی را با شما در میان میگذارد که برای عبور از فراز و نشیبهای زندگی نیاز دارید. چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود؟، همچون جعبهابزاری مفید، راهنمایی ضروری برای بهبود و ارتقای سلامت روان شماست. توصیههای ساده اما تخصصی دکتر اسمیت و تکنیکهای مقابلهای قدرتمندش به شما کمک میکند فارغ از مشکلات و مسائل زندگی، انعطافپذیری خود را حفظ کنید.
🔹مدیریت اضطراب، برخورد با انتقاد، مقابله با بدخلقی، ایجاد اعتماد به نفس، یافتن انگیزه، پرورش حس خودارزشمندی، بخشش خود و موارد بسیاری از این دست کشمکشهایی هستند که خیلی از ما سالهاست با آنها دست و پنجه نرم میکنیم.
این کتاب راهکارهای عملی مناسب و روشهای اثباتشدهای را برای حلوفصل این مسائل به ما ارائه میدهد.
🔸چرا تابهحال کسی اینها را به من نگفته بود؟ مرجعی عالی با راهکارهای عملی برای هرکسی است که به سلامت روان خویش اهمیت میدهد و همه، حتی بدون پیشزمینهای از روانشناسی، کاملاً میتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.
#معرفی_کتاب
#چهارشنبه_ها_چند_خط_کتاب
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی همکاران کتابخانه های شهرستان یزد
سلام
هدف از تشکیل کانال زیر (https://eitaa.com/Yazd_PL) اطلاع رسانی آخرین اخبار و برنامه های فرهنگی اداره کل کتابخانه های عمومی استان یزد ،کتابخانه های عمومی استان و شهرستان های یزد می باشد
از شما بزرگوار درخواست داریم در این کانال عضو شوید و این پیام را برای دیگر دوستان کتابخوان و فرهنگی ارسال نمایید
https://eitaa.com/Yazd_PL