🤲 دعای روز #نهم ماه مبارک رمضان
#کتابخانه_امام_علی_ع
📔مهاجر سرزمین آفتاب
🖊حمید حسام،مسعود امیرخانی
📇ناشر:انتشارات سوره مهر
🔸کتاب مهاجر سرزمین آفتاب نوعی زندگینامه و خاطرهنویسی است که متعلق به خاطرات زندگی بانوی ژاپنی مسلمان با نام اصلی کونیکو یامورا است که با مردی ایرانی ازدواج کرده و پس از این ازدواج، نام خود را به «سبا» تغییر داده است.
🔹کونیکو یامامورا که تا ۲۱ سالگیاش تحت آموزههای بودا پرورشیافته بود، آشنایی خود را با همسر مسلمانش، یک نقطۀ عطف میداند؛ نقطهای که همه چیز بعد از آن تغییر کرد و او را به دنیای جدیدی از ارزشهای اسلامی و انقلابی وارد کرد و ثمرۀ زندگی او، یعنی فرزند ۱۹سالهاش را در راه پاسداری از این ارزشها به مقام رفیع شهادت رسانید. کتاب مهاجر سرزمین آفتاب به روایت خاطرات کونیکویامامورا میپردازد. فرزند شهیدش جوان ۱۹سالهای بود که هم در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای زیادی داشت و هم در زمان جنگ تحمیلی با وجود سن کم، راهی جبههها شد تا از اسلام و ایران دفاع کند که در عملیات والفجر یک، در منطقه فکه به شهادت رسید.
🔸حمید حسام در رابطه با نگارش این کتاب میگوید: «از زمان دیدن خانم یامورا، همواره اندیشهی نگارش زندگی این یگانهبانو ذهنم را مشغول کرده بود. بنابراین، طبق قاعدهی شخصیام، پیش از مصاحبهها، طریق «مصاحبت» و همراهی با راوی را پیش گرفتم و طی هفت سال به هر بهانه و در هر دیدار نقبی به دنیای درونیاش زدم تا در اتفاقات و حادثهها نمانم. او نیز سرانجام پذیرفت که اسرار ناگفتهی زندگیاش را برایم بازگو کند تا آنها را به این کتاب تبدیل کنم.»
#معرفی_کتاب
#چهارشنبه_ها_چند_خط_کتاب
🤲 دعای روز #یازدهم ماه مبارک رمضان
#کتابخانه_امام_علی_ع
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان 🙏🏻
#التماس_دعا
#کتابخانه_امام_علی_ع
📔حضرت حجت
🖊آیت الله محمدتقی بهجت
📇ناشر:انتشارات سوره مهر
🔸آیت الله محمدتقی بهجت فقیه عارف معاصر از جمله علمایی بودند که سخن از امام زمان (عج) مکرر در بسیاری از بیاناتشان تکرار شده بود. ایشان از جمله عاشقان دلداده در این راه بودند که راهکارهای تشرف به محضر حضرت حجت و جلب رضایت مهدی موعود را به دوستداران و محبان اهل بیت (علیهم السلام) نشان میدادند. او که خود را همواره در مقابل این امام همام میدید و با توسل و توجه خود را دائما در محضر ایشان احساس میکرد تلاش داشت تا شیرینی وصال و بهرهمندی از وجود این نائب خدا بر زمین را به همگان بچشاند. در این کتاب شاگردان و دوستداران این عارف واله به گردآوری و پیاده سازی تمام سخنان ایشان در مورد حضرت حجت پرداختهاند و با تقسیم بندی و تنظیم این سخنان در بخشهای مختلف کتابی مفصل و در خور شان به نام «حضرت حجت» را تدوین نمودهاند.
🔸کتاب حضرت حجت در چهار گلستان تقسیم شده است.
بخش ابتدایی منظومه فکری آیت الله بهجت در مورد امام تبیین شده است.
گلستان دوم که معظم کتاب به این بخش مرتبط است مشتمل بر تمام گفتارها و پرسش و پاسخهایی است که ایشان در مورد امام زمان مطرح کردهاند.
بخش سوم شرط تشرف به ساحت امام و تجربیاتی که ایشان نقل کردهاند یا خود به تشرف حضرت نائل شدهاند به شکل مفصل ذکر شدهاند.
بخش پایانی تلاش شاگردان و همراهان ایشان برای پاسخگویی به برخی سوالات و شبهات در مورد امام است که تلاش کردهاند براساس تعالیم و نظرات آیت الله بهجت پاسخ دهند.
#معرفی_کتاب
#چهارشنبه_ها_چند_خط_کتاب
📔ریحانه ی خدا جلد دوم بانو اجازه!
🖊محسن عباسی ولدی
📇ناشر:انتشارات آیین فطرت
🔹مجموعه چهار جلدی «ریحانهی خدا» اثری از محسن عباسیولدی در وصف سرور زنان عالم، حضرتزهرا(س) است که با قلمی ادبی و شاعرانه نگاشته شدهاست.
🔸جلد دوم این مجموعه، با نام«بانو! اجازه! پای درس آسمانی ترین بانو» به سراغ سبکزندگی اسوه امابیها رفتهاست و در چهارده درس، نکات کلیدی از سیره حضرت فاطمه را برای ما بیان میکند که هر فصل عنوانهایی چنین دارند:((خدا هست، دیروز زن مظلومیت است و امروز زن مغبونیت، ازدواج، پیوند دو روح است برای رسیدن به او، مهریه قیمت زن نیست و...))
🔹در بخشی از کتاب می خوانیم:
آن مسلخ هایی که عمر مرا تاراج کردندنقد عمرم را در قمار نیرنگ های خویش بردند و دل جوانم را پیر کردند و سرانجام چونان مردهای متحرک رهایم کردند.
طلا کردن مس، هنر نیست، مهارتی است آموختنی.اما تو، عمر رفته را باز میگردانی و پیر، جوان میکنی و مرده را حیات میبخشی.اینها هنرهایی است که تنهادر کیمیا خانه مکتب تو یافت میشود.
#معرفی_کتاب
#چهارشنبه_ها_چند_خط_کتاب
#دعای_روزانه_ماه_رمضان
🤲 دعای روز #بیست_و_ششم ماه مبارک رمضان
#دعای_روزانه_ماه_رمضان
🤲 دعای روز #بیست_و_هفتم ماه مبارک رمضان
هدایت شده از فریاد (شفایی اردکانی)
به اطلاع عزیزان می رسد:
جلسه ی حافظ خوانی این هفته طبق روال، ساعت۶-۴ در محل کتابخانه امام علی یزد برگزار می گردد🌼
همچنین، سه شنبه نشست بررسی فلسفه ی توحیدی پروین اعتصامی ساعت۶-۴ در کتابخانه ی شرف الدین علی یزدی تشکیل میگردد که میتواند برای علاقمندان جالب توجه باشد✨️
مدرس: شفایی اردکانی(فریاد)
حضور شما دوستان و همراهیتان را پاس میداریم.
https://eitaa.com/Faryad1340
📔جنگ چهره ی زنانه ندارد
📍نویسنده: سوتلانا آلکساندرونا الکسیویچ
📍مترجم: عبدالمجید احمدی
📇ناشر:انتشارات چشمه
🔸جنگ چهرهی زنانه ندارد یک کتاب مستند است. حتی شاید بتوان آن را یک اعترافنامه نامید. جنگ چهرهی زنانه ندارد روایت خاطرات دختران و زنان روسی است که زمان «جنگ جهانی دوم» رویاهای دخترانهشان را به فراموشی سپردند و سرباز شدند. حضور زنان در جنگ به شکل معمول در نقشهایی مانند پرستاری و پزشکی بوده است.
🔹 کمتر زنانی در تاریخ بودهاند که در خط مقدم جبهه حضور داشتهاند. جنگ چهرهی زنانه ندارد روایت این زنان و دختران است. دختران جوانی که همگام با مردان اسلحه به دست گرفتند، تیراندازی کردند، پل ها را منفجر کردند و در جنگ مقابل قوای آلمانها و اسیر و کشته شدند، تعداد این دختران به بیش از 500 هزار نفر میرسد.
🔸سوتلانا آلکسیویچ، نویسنده کتاب چهار سال به جمع آوری اطلاعات پرداخت تا این کتاب را بنویسد. او در این چهار سال به بیش از صد شهر و روستا سر زد و با آدمهای زیادی سخن گفت. زنانی که بسیاری از آنها از بیان رنجی که کشیده بودند امتناع میکردند. نتیجهی تلاش خانم آلکسیویچ شاهکاری است که دردنامهی زنان روسی سرباز جنگ جهانی است. انتشارات شوروی دربارهی کتاب خانم آلکسیویچ گفته است:« این کتاب گزارش زندهای از گذشتهای دور است که سرنوشت همهی ملت روسیه را تحت تاثیر قرار داد.»
🔹در بخشی از کتاب می خوانیم:
وقتی برای اولین بار مجروح شدم، نه میتونستم بشنوم، نه میتونستم حرف بزنم. به خودم گفتم اگه نتونم دیگه صحبت کنم، خودم رو میندازم زیر قطار. منی که اینقدر قشنگ میخوندم یک دفعه صدام رو از دست دادم. خوشبختانه صدام برگشت. احساسا خوشبختی میکردم، وقتی گوشوارههام رو گوشم کردم رفتم سر پست نگهبانی، از خوشحالی فریاد میزدم:«جناب سروان، نگهبان فلانی گزارش میدهد...»
-«ببینم این چیه؟»
-«یعنی چی که چیه؟»
-«گم شو از اینجا!»
-«چی شده مگه؟»
«فوراگوشوارههات رو در بیار!چه وضعشه؟ توسربازی؟»
جناب سروان خیلی خوشتیپ بود. همهی دخترها به نوعی عاشقش بودن. اون همهش به ما میگفت که تو جنگ فقط سرباز احتیاجه! فقط و فقط سرباز!... اما ما دلمون میخواست که زیبا هم به نظر بیایم... تمام جنگ میترسیدم که پاهام معلول شن. پاهام خیلی خوشتراش و قشنگ بودن. مردها چی؟ زیاد هم مهم نیست اگه پاهاشون رو از دست بدن. در هرصورت همه اونا رو قهرمان میدونن. شوهری که همه آرزوش رو دارن! اما اگه زنی معلول بشه، سرنوشتش تباه میشه. سرنوشت زنانهش...»
#معرفی_کتاب
#چهارشنبه_ها_چند_خط_کتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توانگرزادهای را دیدم بر سر گور پدر نشسته و با درویش بچهای مناظره در پیوسته که: صندوق تربت ما سنگین است و کتابه رنگین و فرش رخام انداخته و خشت پیروزه در او به کار برده. به گور پدرت چه ماند خشتی دو فراهم آورده و مشتی دو خاک بر آن پاشیده؟!
درویش پسر این بشنید و گفت: تا پدرت زیر آن سنگهای گران بر خود بجنبیده باشد، پدر من به بهشت رسیده بود.
خر که کمتر نهند بر وی بار
بی شک آسوده تر کند رفتار
مرد درویش که بار ستم فاقه کشید
به در مرگ همانا که سبکبار آید
وآن که در نعمت و آسایش و آسانی زیست
مردنش زین همه شک نیست که دشخوار آید
به همه حال اسیری که ز بندی برهد
بهتر از حال امیری که گرفتار آید
#کتابخانه_امام_علی_یزد
#نهاد_کتابخانه_های _عمومی