#پیشنهاد_ویژه
#فوری
همراهان محترم 💐
جمعه و روز خانواده 👨👩👧👦
دیگه استفاده از فضای مجازی کافیه !!!
⏰ چند ساعتی از رسانه دور باشیم،
باور کنید چیزی رو از دست نمیدیم ...
دیگ در خدمت خانواده باشیم ❤️
پیشنهادات 👇
- رفتن به دیدار اقوام
(پدر و مادر و بزرگترها در اولویت)
- بازی دسته جمعی با خانواده
(گُل یا پوچ ، منچ ، مار و پله ، اسم فامیل ، پانتومیم و...)
- هم صحبتی با دخترا و پسرای گلمون 😍
پس بریم👀👌🏻
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سواد_رسانه
🎥تصویب فیلترینگ تیک تاک در آمریکا
👈تیک تاک یکشنبه ۱۹ ژانویه از دسترس آمریکایی ها خارج میشه و از گوگل پلی و اپ استور هم حذف میشه!
💬 تیک تاک که در آمریکا بیش از 150 میلیون کاربر داره، بارها از سوی قانونگذاران آمریکایی مورد بازخواست قرار گرفته بود.
🤔🤔🤔🤔🤔🤔
#سواد_رسانه
#امنیت
👌چگونه امنیت گوشی هوشمند خود را ارتقا دهیم؟!
👈برای ارتقای امنیت گوشی هوشمند خود، میتوانید این مراحل را دنبال کنید:
1⃣قفل صفحه نمایش قوی:
از یک رمز عبور، پین، الگو یا احراز هویت بیومتریک (مانند اثر انگشت یا تشخیص چهره) استفاده کنید.
2⃣بهروزرسانی نرمافزار:
سیستم عامل و برنامههای خود را همیشه بهروز نگه دارید.
3⃣ نصب برنامهها از منابع معتبر:
فقط از فروشگاههای رسمی مانند Google Play Store یا Apple App Store برنامهها را دانلود کنید. از نصب برنامههای ناشناخته یا خارج از این فروشگاهها خودداری کنید.
4⃣کنترل دسترسی برنامهها:
بررسی کنید که برنامهها به چه دادههایی دسترسی دارند و دسترسیهای اضافی را محدود کنید.
5⃣استفاده از آنتیویروس:
یک برنامه آنتیویروس معتبر نصب کنید تا از گوشی خود در برابر بدافزارها محافظت کنید.
6⃣فعال کردن رمزگذاری:
اگر گوشی شما از رمزگذاری پشتیبانی میکند، آن را فعال کنید تا دادههای شما حتی در صورت سرقت گوشی محافظت شوند.
7⃣جلوگیری از فیشینگ:
به لینکهای ناشناخته کلیک نکنید و اطلاعات شخصی خود را در سایتهای مشکوک وارد نکنید.
8⃣ پشتیبانگیری منظم:
از اطلاعات مهم خود بهطور منظم پشتیبان بگیرید تا در صورت از دست دادن دادهها، بتوانید آنها را بازیابی کنید.
9⃣غیرفعال کردن NFC و Bluetooth هنگام عدم نیاز:
این قابلیتها را فقط زمانی که به آنها نیاز دارید فعال کنید تا از هکهای بالقوه جلوگیری کنید.
🔻با اجرای این نکات، شما میتوانید امنیت گوشی هوشمند خود را به طور قابل توجهی افزایش دهید.
✅ امنیت رسانه ای
شارژ کردن باتری موبایل در طول شب تا صبح نه تنها ضروری نیست، بلکه باعث میشود تا باتری گوشی شما زودتر پیر و از رده خارج شود. برای به حداکثر رساندن طول عمر باتری موبایل، باید از چرخههای شارژ کامل( ۰% تا ۱۰۰%) اجتناب کنید.
سامسونگ در این باره گفته:« شارژ کردن باتری موبایل تا ۱۰۰% به صورت مکرر، ممکن است تاثیری منفی برروی عمر مفید باتری موبایل داشته باشد.»
به همین ترتیب، شارژ کردن کامل آیفون برای مدت طولانی هم ممکن است سلامت باتری آن را به خطر بیندازد. به جای آنکه گوشی موبایلتان را بهطور کامل شارژ کنید توصیه میشود که باتری موبایل را تا ۸۰% شارژ کرده و اجازه ندهید که میزان شارژ آن از ۲۰% کمتر شود.
در تئوری، باتریهای لیتیوم یون، میتوانند بیش از حد شارژ شوند. البته این اتفاق ممکن است با خطرات ایمنی متعددی همراه باشد؛ از جمله داغ شدن بیش از حد باتری و آتش گرفتن آن. خبر خوب اینکه اکثر موبایلهای مدرن، دارای یک محافظ داخلی هستند که به طور خودکار، مانع از شارژ شدن باتری بیش از ۱۰۰% میشود و از هرگونه آسیب ناشی از شارژ بیش از حد جلوگیری خواهد کرد.
در هر حال، هر بار که شارژ باتری موبایل به ۹۹% میرسد (به دلیل برنامههایی که در پس زمینه اجرا میشوند)، شارژ شدن آن به صورت قطرهای انجام میشود؛ یعنی برای حفظ حالت شارژ کامل، دوباره شروع به شارژ شدن میکند.
شارژ قطرهای میتواند در مرور زمان باتری را فرسوده کند. به همین خاطر هم هست که بسیاری از تولید کنندگان، ویژگیهایی را برای تنظیم این مورد دارند. آیفونهای اپل، دارای این قابلیت هستند که وقتی میزان شارژ به بیش از ۸۰% میرسد شارژ کردن را با تاخیر انجام میدهد و گوشیهای گلکسی سامسونگ این امکان را دارند که شارژ را در ۸۵% محدود کنند
♦️آبروریزی هوش مصنوعی اپل
🔹شرکت اپل قابلیت تازه هوش مصنوعی خود را که به دلیل اشتباههای مکرر در خلاصه خبرها باعث شکایت نهادهای خبری از جمله بیبیسی و نیویورک تایمز شده بود، به حال تعلیق درآورد.
🔹این قابلیت با استفاده از هوش مصنوعی قراربود اعلانهای خبری فوری را خلاصه کند، اما در برخی موارد سرخطهای خبری کاملا نادرستی پدید آورده بود.
🔹این قابلیت هوش مصنوعی اپل هنوز آماده کار نیست و اشتباههای آن، باعث افزایش اطلاعات و اخبار نادرست و بی اعتمادی به محتواهای خبری میشد.
#هوش_مصنوعی
🚨🚨 ۲۰۰۰۰ جاسوس حقوق بگیر برای ایران
🚨🚨 کارشناس شبکه روس ۲۴ : فقط سازمان CIA آمریکا علیه ایران حدود 20 هزار نفر جاسوس و مزدور حقوق بگیر دارد اگر این حجم از جاسوس و مزدور را علیه هر یک از کشورهای اروپایی بکار گرفته شود بیش از یک ماه دوام نمیآوردند و دچار جنگ داخلی میشوند تنها سد محکم مقابل آمریکا و غرب در ایران را سیدعلی خامنه ای میدانیم.
محو کامل اسرائیل غاصب
اخراج آمریکا از منطقه
رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیکتاک
🔹دیوان عالی آمریکا قانونی که منجر به ممنوعیت تیکتاک در ایالات متحده میشود را تأیید کرد. قانون قرار است طبق برنامه در روز یکشنبه اجرایی شود.
🔹این قانون از شرکت بایتدنس، میخواهد تا روز یکشنبه، یعنی یک روز قبل از ورود ترامپ به دفتر ریاستجمهوری، این پلتفرم را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند. در غیر اینصورت، فعالیتش که توسط ۱۷۰ میلیون آمریکایی استفاده میشود، ممنوع خواهد شد.
متن_کامل_معاهده_ی_ایران_و_روسیه_1.pdf
460.2K
✅متن کامل ۴٧ مادهای پیمان مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه
👈این پیمان #جمعه امضا شد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلتر تیکتاک در آمریکا تصویب شد / تیک تاک ۱۹ ژانویه از دسترس آمریکاییها خارج میشه
این پلتفرم در آمریکا 150 میلیون کاربر داره
بخشهایی از تفتیش عقاید رئیس تیکتاک در کنگره آمریکا رو ببینید
🔻ستونهای نظارت جهانی را بشناسید؛ اتحاد پنج چشم
(قسمت اول)
روند شکلگیری
جامعهی اطلاعاتی «پنج چشم» (Five Eyes) متشکل از ایالاتمتحده، کانادا، بریتانیا، استرالیا و نیوزلند، یک ائتلاف باسابقه برای اشتراک اطلاعات است. پنج کشور عضو این اتحاد اطلاعاتی که همه انگلیسیزبان هستند، توافقی برای اشتراکگذاری اطلاعات و تکنیکهایی برای جمعآوری آن دارند.
در اکتبر 1914 و کمی پس از آغاز جنگ جهانی اول، انگلستان گروهی با عنوان اتاق 40 برای زیرنظر گرفتن ارتباطات دشمن ایجاد نمود. پس از اتمام جنگ، دولت انگلیس تصمیم گرفت این سیستم جاسوسی را گستردهتر کند. از این رو، پس از مدتی این اتاق فکر به یک سازمان اطلاعاتی قدرتمند به نام "مرکز کد و رمزنویسی دولتی" (GC&CS) تبدیل شد. این سازمان نقش زیادی در پیروزی متفقین داشت.
پس از اتمام جنگ جهانی دوم، دولت انگلیس که در زمان جنگ، مراکز مهم نظامیاش از سوی آلمان نازی مورد تهدید قرار گرفته بود، تصمیم گرفت برای جلوگیری از تکرار این رویدادها، مرکز کد و رمزنویسی دولتی را به آمریکا منتقل و همکاری سایبریاش را با آمریکا تقویت کند. در سال 1946 میلادی، دولت انگلیس نام مرکز کد و رمز دولتی (GC&CS) را به سرفرماندهی ارتباطات دولتی تغییر داد و توافقنامهی (UKUSA) را با آمریکا امضا کرد.
هدف از این توافقنامه همکاری دو کشور در حوزهی جاسوسی ارتباطات (سیگنال) بود در سالهای بعد، با کمک آمریکا و انگلیس سازمانهای امنیت سایبری در کانادا با نام پایگاه امنیت ارتباطات کانادا (CSEC)، ادارهی سیگنالهای استرالیا (ASD) و ادارهی امنیت ارتباطات دولتی نیوزلند (GCSB) (هر سه از مستعمرات سابق بریتانیا) با فاصلهی زمانی کوتاهی تأسیس شدند و به توافق (UKUSA) پیوستند. پس از آن نام شرکای «پنج چشم» بر کشورهای عضو این قرارداد گذاشته شد.
#پنج_چشم