🔰#پوستر
▫️انجمن حجتیه در بیان شهید آیتاللهبهشتی
📚 کتاب حزب جمهوری، ص۲۰۷
مرکز امامت تهران بزرگ 👇
https://eitaa.com/emamatthir
- فرمول ساده مذاکرات آمریکا -
آمریکا با شما #مذاکره نمیکند که چیزی به
شما بدهد، او میخواهد آنچه را که میخواهد
و نتوانسته به طریق دیگری ازتان بگیرد،
با مذاکره و با وعده پوچ به دست بیاورد.
#حضرت_آقا
مرکز امامت تهران بزرگ 👇
https://eitaa.com/emamatthir
🔗 رابطه در تشکیلات؛ کیفیت و حدود آن
💎رابطه صمیمی و معنوی نکته مهمی است.
حضرت آقا در مورد تشکیلات می فرمایند:
"تشکیلات میتواند معبد باشد ولی مبادا معبود گردد." تشکیلات یک وسیله است؛ یعنی فضایی است که ما باید وظایفمان را در آن انجام دهیم. شهید بهشتی تعبیر زیبایی دارند: "اگر در یک تشکیلات برای ما خود تشکیلات مهم شد، به قدری که از آرمانها و اصول و ارزشها عقب بکشیم، افراد درون آن مجموعه در حال انجام یک کار طاغوتی اند." ایشان در حقیقت دو مطلب را بیان می کنند: ۱- اگر برای شما تشکیلات اصل شد، شما طاغوتی هستید. ۲- اگر این قدر سرگرم تشکیلات شدید که از هدف اصلی تان بازماندید، گرفتار کار لغو هستید. آقای قرائتی حرف جالبی در این مورد دارد. ایشان می گوید: آخر این چه وضعیتی است که سرداران جنگ جمع می شوند و برای هم از خاطرات خودشان میگویند! پس چه کسی باید برای مردم این خاطرات را بگوید!
⁉️ گاهی در یک تشکیلات جمع میشویم و غافلیم برای چه آمده ایم. گاهی به بهانه این که میخواهیم نام یک تشکیلات را عرضه بکنیم، به تدریج همین موضوع به اصل تبدیل میشود این کارها به نوعی لغو و لهو محسوب می شود.
❌در یک مجموعه در عین این که باید قوانین و شرح وظایف و... بر سر جای خود باشد ولی اگر این موضوع با روحیه معنویت و صمیمیت آمیخته نشود و تبدیل به خشکی و سخت گیری شود، تولید ریا و نفاق می کند.
🔻 به این فرمایش رهبر معظم انقلاب خوب دقت کنید. ایشان می فرمایند که چه کسی گفته نماز جماعت اول وقت در ادارات اجباری شود. وقتی خدای متعال تا غروب اجازه داده، به چه حقی شخصی را مجبور می کنید که اول وقت بخواند. این روحیه نفاق را در جامعه ایجاد می کند، اصلا همین نماز می شود یک سازوکار منافق پرور.
#اخلاق_تشکیلاتی
🌐مرکز امامت تهران بزرگ 👇
https://eitaa.com/emamatthir
◾️صلوات بر امام موسی کاظم علیهالسلام
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ، الطَّاهِرِ الزَّكِيِّ، النُّورِ الْمُبِينِ ، الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذىٰ فِيكَ . اللّٰهُمَّ وَكَما بَلَّغَ عَنْ آبائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ أَمْرِكَ وَنَهْيِكَ، وَحَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ، وَكابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَالشِّدَّةِ فِيما كانَ يَلْقىٰ مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ، رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَأَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِمَّنْ أَطاعَكَ وَنَصَحَ لِعِبادِكَ إِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ.
📓مصباح المتهجد، ج۱، ص۳۹۹