eitaa logo
امام حسین ع
21.9هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
. . امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: ولن يجتمع حبنا وحب عدونا في قلب واحد ما جعل الله لرجل من قلبين في جوفه يحب بهذا قوما،ويحب بالآخر أعداءهم حب ما و حب دشمنان ما در یک قلب جمع نمی شود، خداوند برای انسان دو قلب در بدنش قرار نداده است که با یک قلب قومی را دوست داشته باشد و با قلبی دیگر دشمنان این قوم را دوست داشته باشد 📚الامالی(لالمفید) ،ص233 ............. هَلِ الدّينُ إلَّا الحُبُّ وَالبُغضُ ؟: احادیثی در باب ایام حضرت امام جعفر صادق علیه السلام می فرمایند؛ روز سقیفه و سوزاندن درب خانه امیرالمؤمنین، فاطمه، حسن،حسین،زینب، ام کلثوم سلام الله علیها فضّه و کشته شدن محسن بن علی علیه السلام با لگد ؛ عظیم تر و بالاتر و تلخ تر (از روز مصیبت کربلا)بود؛ زیرا اصل و ریشه ظلم بر ما اهل بیت علیهم السلام همان روز بود. منبع 📚 نوائب الدهور ج ۳ ص ۱۹۴ .
shab 4 (1)(1).mp3
7.57M
🔹حسین، اشک زلال گونه‌ی نوکرهاست شیر حلال همه ی مادرهاست نون حلال سفره ی باباهاست ▪️محرم ۱۳۹۹
. سلام الله علیها آسمان ماه سرخ عاشورا مادر عباس یاور مولا « آه و واویلا صد آه و واویلا رفته از دنیا مادر سقا » ای ادب از تو گرفته رنگ و بو همره زینب بوده ایی بانو گفته ای که من کنیز زهرایم خادمه اینجا همچو‌ اَسمایم گفتی عباسم، فدای ثارالله در غمش هردم می کشم من آه کي جدا کرده دست تو از پیکر گو که بُبریده از تن تو سر ------------------------- علیه السلام ای امید طفلان یا ابوفاضل ساقی عطشان یا ابوفاضل «آه و واویلا صد آه و واویلا غرق خون گشته پیکر سقا » داغ تو برده از اهل خیمه تاب تشنه برگشتی از میان آب تا فلک رفته شرار آه تو علقمه گشته قتلگاه تو در حرم زینب گردیده دلخسته تیر کین چشم مستِ تو بسته بهر دیدارت با ناله و آوا آمد از جنت حضرت زهرا 👇 . شام غریبان حضرت زهراست ذکر آل الله آه و واویلاست « آه و واویلا صد آه و واویلا از غم زهرا وَز دل مولا » مرتضی غرق دریای غم ها شد چونکه مشغول غسل زهرا شد بنگر ای اَسما بر جلوه ی رویش روی و پهلویش،دست و بازویش از غم زهرا سوز و نوا دارم شرم و خجلت از مصطفی دارم بنگر ای اَسما رویش شده نیلی این بُوَد جای ضربه ی سیلی ............. روز عاشورای حضرت زهراست خونجگر از غم زینب کبراست « آه و واویلا صد آه و واویلا از غم زهرا وَز دل مولا » حضرت زهرا مهمان بابا شد عقده از قلب خسته اش وا شد دخت پیغمبر شهیده شد یا رب وا مصیبت از ناله ی زینب آمد از مسجد مولا سوی خانه ناله ها می زد او غریبانه بنگر ای بر من آرامِ جان زهرا شد زچشمانم خون روان زهرا ............... چشم مظلوم بابای ما تر شد آخرین شب از عمر مادر شد « آه و واویلا صد آه و واویلا از غم زهرا وَز دل مولا » مادری دستش گرفته بر پهلو شمع عمر او میزند سوسو با منِ زینب نگفته از دردش ای امان از این چهره ی زردش چون برایم گفت شرح کفن ها را مُردَم از غصه آه و واویلا تازه فهمیدم دل پر مِحَن باشد که حسین من بی کفن باشد 👇
. سبک هر کس دل دیوونه داره به کف بگیره دربین ملائکه عجب عید عظیم است میلاد کریم بن کریم بن کریم است چشم عالم شده روشن ز فروغ روی او در زمین و آسمان پر شده عطر و بوی او یامولا یا مولا @emame3vom جان من و جان همه عالم به فدایش او شاه کریم است و همه خلق گدایش شکر در دامن ری گل به چمن آمده است نازنین آینه ی حُسن حسن آمده است یا مولا یا مولا امشب شب میلاد کریم بن کریمه مرغ دل ما تو حرم عبدالعظیمه حرمت این دلای ما روآقا جلا میده ثواب زیارت حسین تو کربلا میده یا مولا یا مولا بند۱ و ۲ بند ۳ 👇
. تو رو جان من از علی رو نگیر به لالایی محسنت خو نگیر نه اینکه سکوتت من و میکشه نفس میکشی دست و پهلو نگیر خوشم با همین انتظار خانومم تو خوب میشی طاقت بیار خانومم شنیدم به زینب وصیت شده دیگه حرفش و پیش نیار خانومم به زلف پریشون دختر، نرو به اشک حسینِ دم در، نرو به زانو بغل کردنای حسن که کرده یتیمیش و باور، نرو شنیدم که رو چادرت پا زده شنیدم تو رو دیده تنها، زده بگو کوچه جریانش و؛ دیشبی ... حسن بین خوابش یه حرفا زده: فدک نامه رو کردی پاره، نزن چکاری مگه با تو داره، نزن تو که کردی کار خودت رو برو نزن٬ مادرم بارداره، نزن علی جان نبینم می باری هنوز نبینم که باور نداری هنوز خودم پشتتم مثل سابق ببین نکن گریه، زهراتو داری هنوز نکن گریه، گریه م می‌گیره علی که زهرا از این دنیا سیره علی اگر کوچه شد قاتل من، بدون با اشکاته زهرا می میره علی سرت رو بالا کن ببینم تورو سرم رو بالا کن ببینم تورو * دارم بچه ها رو به تو میسپرم ولی بیشتر دل غمینم تورو میدونم نگفته میخونی خودت که با من چه کردن، میدونی خودت شبانه بیا کفن و دفنم بکن که قبرم رو تنها بدونی خودت نخوابید حسینم، تو خوابش بده شبای عطش کاسه آبش بده نزار ام کلثوم بشه بی قرار خصوصا حسن رو جوابش بده علی جان برا زینبم، پر بلا نوشته زمونه سراسر بلا می بینم یه عده حرومی میشن مزاحم برا زینبم کربلا فرشید یارمحمدی .
. با ناله و آه... ياری ات خواهم كرد. تا آخر راه... ياری ات خواهم كرد گر لطف تو شاملم شود بعد از این... با ترك گناه ... ياری ات خواهم کرد .
. کلام وحی ولا تَقْفُ ما لَیسَ لک به علم ‌‌‌اِنَّ السَّمْعَ والْبَصَرَ والفُؤاد کُلُّ اولئکَ کانَ عَنْهُ مَسْئُولا آنچه را که به آن علم و یقین نداری دنبال مکن، چرا که گوش و چشم و دل، همه این ها مورد باز خواست قرار خواهد گرفت. 📚 خدا قرآن {سوره اسراء ، آیه ۳۶} 🔺اگر ما فقط به همین آیه عمل می کردیم بسیاری از مشکلات بوجود نمی آمد موارد زیر می تواند مصادیق‌ این ‌آیه‌ ‌شریفه‌ باشد🔰 ⛔️قضاوتهای عجولانه دربارهٔ افراد ⛔️حرفهای بی ‌مدرک‌ و نظرهای بدون تحقیق ⛔️موضع گیریهای نسنجیده ⛔️گوش دادن و دامن زدن به شایعات ⛔️بردن آبروی مردم بر اساس شنیده‌ها ⛔️چیزی را بدون عِلم به خدا و دین نسبت دادن .
. سرو قد،ماه جبین،گلرخ وُ شیرین دهن است حسن است این حسن است این حسن است این حسن است دیده را فیض ملاقات حق از دیدارش مهر افتاده به خاک قدم زوارش همه دم ذکر خدا بر لب گوهر بارش همه جا سامره با یاد گل رخسارش ملک پهناور هستی به قدومش گلشن دیده حضرت ‌هادی به جمالش روشن ای دل اهل ولا زائر سامرایت کعبه خلق جهان روی جهان‌آرایت حَسَن و حُسن ز پا تا سر و سر تا پایت فرش از بال ملائک حرم زیبایت ای همه خلق جهان سائل لطف و کرمت شود آیا که برم سجده به خاک حرمت کیستی تو پسر فاطمه زهرایی نبوی خلق و علی خوی و حسن سیمایی جلوه سیزدهم یازدهم مولایی حسن عسکری و گوهر ده دریایی مکتبت بندگی و دوستی‌ات هم عهدی است پدرت ‌هادی و فرزند عزیزیت مهدی است من کی‌ام؟ بنده آلوده دربار توام گنه‌ام کرده گرفتار و گرفتار توام با دو دست تهی خویش خریدار توام چه کنم تو گل من هستی و من خار توام دوست دارم که به جز دوست خطابم نکنی بپذیری و بخوانی و جوابم نکنی نگهی بر من و بر دیده گریانم کن نظری بر دل و بر حال پریشانم کن غرق عصیانم، غرق یَم غفرانم کن بلکه با خاک درت پاک ز عصیانم کن هرکه‌ام هر چه بدم میثم این درگاهم ذاکرم ذاکر اولاد رسول‌الله‌ام غلامرضا سازگار .
. امام حسن عسکری(علیه السلام)-ولادت الا که موسم شادی و همدلی آمد زمان ناد علیاً سینجلی آمد زمین سامره را سینه منجلی آمد دهم ولی خداوند را ولی آمد که دومین حسن از چهارمین علی آمد بر آن علی، به گل روی این حسن صلوات ولى ذات خدا، شاه انس و جان است این جهان جان نه، که جان همه جهان است این چراغ اهل زمین ماه آسمان است این به جسم شرع و تن اهل دین روان است این امام ما پدر صاحب الزمان است این بر آن امام و بر این صاحب زمن صلوات چراغ دیده رخ دلربای این پسر است تمام عالم خلقت برای این پسر است چو ذات حق به دل خلق جای این پسر است دل شکسته دلان آشنای این پسر است سخن اگر به مدیح و ثنای این پسر است به صفحه و قلم و منطق و سخن صلوات وزیده بوی گل مهر او ز هر چمنی نیافریده خداوند همچو او حسنی خوشا زبان و خوشا منطق و لب دهنی که در ثنای وجودش برآورد سخنی به یاد رویش هر جا که هست انجمنی سزد فرشته فرستد بر انجمن صلوات سلام خلق و درود خدا به جان و تنش فدای لیلهء میلاد و صبح آمدنش جمال آینهء ذات حیّ ذوالمننش به باغ وحی دمد بوی گل ز پیرهنش وجود مهدی موعود سرو نسترنش به باغبان و بر این سرو نسترن صلوات @emame3vom ز پرده چهره چو بی‌پرده همچو ماه نمود دل امام دهم را به یک کرشمه ربود شهادتین ز لبهای جانفزاش سرود به فاطمه به علی بر ائمه گفت درود سپس به خواندن قرآن دهان چو غنچه گشود به آیه آیهء قرآن، بر آن دهن صلوات خدا ستوده به قرآن خود عیان او را رسول خوانده امام جهانیان او را ستوده حجّت حق صاحب الزّمان او را پدر گرفته در آغوش خود چو جان او را نهاده بوسه به حسن و لب و دهان او را بر آن لبی که ورا گشته بوسه زن صلوات الا که حجّت ذات خدای دادگری ز سروران جهان تا جهان به پاست، سری سران خلق سراسر ستاره، تو قمری به فاطمه پسری و به مهدیش پدری ز وصف خوبتران زمانه خوبتری به حضرت تو ز دادار ذوالمنن صلوات سلام باد به جان و درود بر بدنت روان عیسی مریم ز فیض پیرهنت هزار موسی عمران به طور، هم سخنت نشان بوسه داوود بر لب و دهنت گرفته یوسف صدیق جان ز فیض تنت تو را ز جمله نبیّین به جان و تن صلوات ز آب جوی تو خضر وجود رخ شوید به شوق کوی تو پیر طریق ره پوید زمان به گردش خود گردد و تو را جوید بهشت، لالهء خود از دم تو می‌بوید ز زلف پر شکنت عطر تازه می‌روید به عطر تازهء آن زلف پرشکن صلوات خوشا دلی که بود باغ جنّت غم تو خوشا گلی که گرفته است فیض از دم تو دل هزار سلیمان اسیر خاتم تو سلام بر تو و بر مهدی مکرّم تو ثنای تو است نه تنها به نظم «میثم» تو تو را ز پیر و جوان و ز مرد و زن صلوات گلچینی از یک مسمط .
عشق یعنی یه پلاک.mp3
4.84M
💢عشق یعنی یه پلاک [حاج محمود کریمی ] ✔️ #شور / حاج محمود کریمی ✔️ #هیات_ثارالله مسجد الهادی "ع" ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک عشق یعنی یه جوون با لبای تشنه سینه چاک بیا نگار آشنا شب غمم صحر نما مرا به نوکری خود شها تو مفتخر نما ای گل وفا حسین معدن سخا حسین می کشی مرا حسین می کشی مرا حسین ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ