حکمت 210 نهج البلاغه.mp3
2.72M
💠شرح #نهج_البلاغه
🔸 حکمت 210
🎙 استاد محمدی شاهرودی
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️
تفاوت-اجل-معلق-و-اجل-مسمی-استاد-محمدی.mp3
436.7K
سوال: 918
#اجل_معلق_و_مسمی
❓فرق بین اجل معلق و مسمی در چیست؟ و چگونه از اجل معلق جلو گیری کنیم؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | نقش بهشت
🔺️ پنجره فولاد، صحن انقلاب اسلامی، حرم مطهر امام رضا علیهالسلام
#دارالقرآن_الکریم_آستان_قدس_رضوی
🆔️ @quran_aqr
💠 حدیث روز 💠
❗️از این عمل بترسید
🔻امام علی علیهالسلام:
اِحْذَرُوا نِفارَ النِّعَمِ، فَما كُلُّ شارِدٍ بِمَرْدُودٍ
❇️ از رميدن نعمتها بترسيد كه چنين نيست كه هر گريخته، بازگردد .
📚 بحارالأنوار، ج ۷۱، ص ۵۴
•┈┈••✾••┈┈•
📜📜📜📜🌿🌹🌿📜📜📜📜
💠 مردم در دنيا دو دسته اند، يكی آن كس كه در دنيا برای دنيا كار كرد، و دنيا او را از آخرتش باز داشت، بر بازماندگان خويش از تهيدستی هراسان، و از تهيدستی خويش در امان است. پس زندگانی خود را در راه سود ديگران از دست می دهد و ديگری آنكه در دنيا برای آخرت كار می كند، و نعمتهای دنيا نيز بدون تلاش به او روی می آورد، پس بهره هر دو جهان را چشيده، و مالك هر دو جهان می گردد، و با آبرومندی در پيشگاه خدا صبح می كند، و حاجتي را از خدا درخواست نمی كند جز آن كه روا می گردد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت269
📜🌹🕊
📜🌿🌹
📜📜📜📜
📜📜📜📜🌿🌹🌿📜📜📜📜
💠(در زمان حكومت عمر، نسبت به فراوانی زيور و زينتهای كعبه صحبت شد، گروهی گفتند آنها را برای لشكر اسلام مصرف كن، كعبه زر و زينت نمی خواهد، وقتی از اميرالمومنين (علیه السلام) پرسيدند، فرمود:) همانا قرآن بر پيامبر (صلی الله علیه و آله ) هنگامی نازل گرديد كه اموال چهار قسم بود: اموال مسلمانان كه آن را بر اساس سهم هر يك از وارثان تقسيم كرد، و غنيمت جنگی كه آن را به نيازمندانش می رساند، و خمس، كه خدا جايگاه مصرف آن را تعيين فرمود، و صدقات، كه خداوند راه های بخشش آن را مشخص فرمود، و زيورآلات و زينت كعبه از اموالی بودند كه خدا آن را به حال خود گذاشت، نه از روی فراموشی آن را ترك كرد، و نه از چشم خدا پنهان بود، تو نيز آن را به حال خود واگذار چنانكه خدا و پيامبرش آن را به حال خود واگذاشتند.
(عمر گفت: اگر تو نبودی رسوا می شديم، و متعرض زيورآلات كعبه نشد.)
📒 #نهج_البلاغه #حکمت270
📜🌹🕊
📜🌿🌹
📜📜📜📜
📜📜📜📜🌿🌹🌿📜📜📜📜
💠 (دو نفر دزد را خدمت امام آوردند كه از بيت المال دزدي کرده بودند، يكی برده مردم و ديگری برده ای جزو بيت المال بود، امام فرمود:) برده ای كه از بيت المال است حدی بر او نيست، زيرا مال خدا مقداری از مال خدا را خورده است، اما ديگری بايد حد دزدی با شدت بر او اجرا گردد. (سپس دست او را بريد.)
📒 #نهج_البلاغه #حکمت271
📜🌹🕊
📜🌿🌹
📜📜📜📜