فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧐 قرآن مگر کاغذ است؟!
🤔 امامِ معصوم(ع)، مگر گنبد است؟!
🤔 آیا امام حسین (ع)، _بلا تشبیه_ نهالی بود که پامال شد یا رشد کرد؟!
🔥 واکنش استاد عباسِ موزون، به قرآن سوزی، از سوی عدّهای خفّاش!!!
☀️ خفّاش را ز دیدنِ نور، بهره کو؟!
#سربازان_گمنام_امام_زمان
#آشنای_غریب
🆔 @Emamezamanii
هدایت شده از رویین دژ
⚠️ عبارتِ «أَیْنَ الْمُؤَمَّلُ لِإِحْیاءِ الْکِتابِ وَ حُدُودِه» از دعای ندبه، یکی از اهداف امام عصر(عج) را «زنده کردن کتاب خداوند و حدود آن» معرّفی میکند‼️
🌐 در هر مجموعهی نظاممند از عالمِ هستی، رعایت قواعد و هنجارهایی است که اجزای آن مجموعه را کنار هم و در ارتباط با هم، به سمت هدف معیّنی پیش میبرد. جامعهی بشری هم از این قاعده، مستثنیٰ نیست.
🔮 مجموعهی بایدها و نبایدهایی که همهی انسانها را در ارتباط با هم، به صورت امن و آرام، ولی زنده و پویا به سمت کمال میبرد، کتاب خداوند است که در هر دورهای از تاریخ، متناسب با شرایطِ آن زمان بر یکی از رسولان او نازل میشده و به مردم آن دوره، ارائه میشده است.
🔥 در آخرالزّمان، این کتاب، آخرین کتاب و جامعترین برنامه است که بر آخرین و بزرگترین رسول خداوند، برای ارائه به جامعهی بشریِ انتهای تاریخ، ارائه شده است.
🚫 حدودِ احکام و خطوطِ قرمزِ قرآن، نگهدارندهی بنیانهای جامعهی بشری در آخرالزّمان است، و فراموش شدن آن حدود، و کمرنگ شدن آن خطوط قرمز است که جامعه را به این حال و روز انداخته است که به قولِ خودِ قرآن «تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَ قُلُوبُهُمْ شَتَّی» يعنی «آنها را جمعی هماهنگ میپنداری، در حالی که دلهایشان پراکنده است»!
♨️ این جمعهای پراکنده را امروز در همه جا میبینیم؛ چه خانوادهای که افکار و سلایقِ والدین و فرزندان، در تضادّ با یکدیگر است، چه در دوستان و آشنایانی که در یک محفل، در کنار هم نشستهاند ولی هر کدام، سر در گوشی خود فرو بردهاند و از حال دیگری بیخبرند، چه در شریکانی که به هم خیانت میکنند و چه...!
💠 آنچه این «جمعهای پراکنده» را همدل و هماهنگ میکند، پیاده شدن برنامهای در افکار و عقاید آنهاست که آنها را نسبت به حقوق یکدیگر، آگاه و مقیّد کند و خطّ قرمزهایی در باورِ آنها قرار دهد که پا در حریمِ حقوق یکدیگر نگذارند و آن برنامه، «قرآن» است.
🔆 قرآن، نوری است که فضا را چنان روشن میکند که همه فیل را فیل ببینند (اشاره به داستان فیل در تاریکی از مثنوی مولوی، که هر کسی، هر برداشتی از آن داشت، به جز فیل!) و نگاهها و نظرها و عقیدهها و سلیقهها، یکی شود و اختلافات کنار برود و پراکندگانِ متنفّر از هم، به جمعشدگانِ دلبستهی هم، تبدیل شوند.
📜 بخشی از محتوای جزوهی #آشنای_غریب
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
May 11
مهدی یار
😐 واقعاً چرا ⁉️
چرا ادّعایِ دلِ پاک میکنیم، امّا رفتارهایِ مان، ناپاک است ؟!
چرا ادّعای دوست داشتنِ خدا را داریم، امّا کارهایمان بر خِلاف امرِ خداست ؟!
چرا ادّعای دوست داشتنِ امام حسین (ع) را داریم، امّا از حجابِ فاطمی گریزانیم ؟!
چرا مستحبات را یک به یک انجام میدهیم، امّا تا کار به واجبِ فراموش شده (امر به معروف و نهی از منکر) میرسد، آن را تعطیل میکنیم ؟!
چرا در ماهِ مُحرّم بر مصائب حضرت زینب(س) گریه میکنیم، امّا با نوعِ رفتارِمان به مصائب آن حضرت، دهن کجی میکنیم ؟!
⛔️ _نعوذباللّه_ این چگونه خدا و چگونه دینی است که برای خودمان تعریف کردهایم؟ فردی که مدّعی دوست داشتن خدا و ولیّ خدا است، باید به اَوامرِشان نیز، عمل کند!
کسی که مدّعیِ داشتنِ حُبِّ امام حسین(ع) در دل است، باید سعی کند در عمل و رفتارش نیز، همانند ایشان باشد.
⚠️ اگر نماز نمیخوانیم ، بیحجاب هستیم، به راحتی با نامحرم ارتباطِ حرام برقرار میکنیم، سگ بازی میکنیم، و فقط دلِ خود را به گریه بر امام حسین (ع) خوش کردهایم، باید بدانیم، اوّلین فردی که بر امام حسین(ع) اشک ریخت، عمر سعد بود!
🔔 اگر شراب میخوریم، چشمِ مان دنبالِ ناموسِ مردم است، حرام میخوریم، امربه معروف و نهی از منکر نمیکنیم، و فقط دلِ مان را به عزاداری برای امام حسین(ع) خوش کردهایم، بد نیست بدانیم اوّلین کسی که برای امام، مجلسِ عزاداری به پا کرد، یزید بود!!!
🌀 در عاشورایِ ١٤٠٠ سالِ پیش، مُحبّان، عاشقان و دوستدارانِ امام حسین(ع)، چند صد هزار نفر بودند، و شیعیان و پیروانِ ایشان، چند ده نفر.
💯 اگر مَحبّت حضرت علی(ع) و اولاد ایشان را در دل داریم، باید شیعه و پیرو آن عزیزان نیز بود، و اگر این چنین نباشد، دل خوش کردن به دوست داشتنِ اهل بیت(ع)، چیزی باطل است!
💠 مَحبّت داشتن باید مقدمهای باشد، برای رسیدن به هدف _که پیروی از اهل بیت(ع) است_ ؛ اگر مَحبّت به پیروی منجر نشود، کاری بیهوده است!
#تلنگر
#قرآن_غریب
🆔 @Emamezamanii
💠 بعضیها هم هستند که خدا را با منفعت طلبی میپرستند ... ‼️
(شرح در پوستر ...)
🔅 سورهی حج، آیهی ١١
#آیه_گرافی
#قرآن_غریب
#سربازان_گمنام_امام_زمان
🆔 @Emamezamanii
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ واکنشِ مولا علی(ع)، به مسئولانِ ناکار آمد ‼️
✍ توصیه های امیر المؤمنین(ع) به مسئولان!
💯 واکنشِ حضرت علی(ع)، به شخصی که اختلاس کرد و مهاجرت کرد به کانادای آن زمان!
⚠️ هر چه مسئولیت بیشتر، تقوا بیشتر ...
🎯ای کسانی که تا یک مسئول(از روی نادانیِ خودش)، قدمی اشتباه و نادرست برمیدارد، آنرا به پایِ دین و اهلبیت(ع) مینویسید، این کلیپ را ببینید تا متوجّه قطرهای از دریایِ عدالتِ مولا علی(ع) بشوید.
🔹اسلام، به ذاتِ خود ندارد عیبی
🔸هر عیب که هست، در مسلمانیِ ماست
#منافق
#عدالت
#سربازان_گمنام_امام_زمان
🆔 @Emamezamanii
🔆 يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَىٰ وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ
💠 «مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم؛ اما به ملتها و نژادهای مختلفی تقسیمتان کردیم تا همدیگر را بشناسید. اینها که ملاک برتری نیست؛ بلکه باارزشترینِ شما از نظر خدا باتقواترینِ شماست؛ زیرا خدا دانای آگاه است.»
(سورهی حجرات، آیهی ١٣)
⚠️ این آیه از قرآنِ کریم را در کنار نژاد پرستی هایی که در اروپا و آمریکا صورت میگیرد قرار بدهید؛ همچنین در کنارِ رفتار هایِ کسانی که سالِ پیش میخواستند بگویند :
«اسلام، زن ستیز است»!
💯 این آیه، گویای همه چیز است!
#قرآن_غریب
#سربازان_گمنام_امام_زمان
🆔 @Emamezamanii
🔰 امام صادق (علیه السّلام) فرمودند:
«شِيعَتُنا خُلِقُوا مِنْ فاضِلِ طِينِتِنا وَ عُجِنُوا بِماءِ وَلايَتِنا يَحْزَنُونَ لِحُزْنِنا و يَفْرَحُونَ لِفَرَحِنا»
♦️ یعنی: «شيعيان ما از باقيماندهی گِل ما آفريده شدهاند، آب ولايت ما در سرشت آنان عجين گشته است، آنان با خوشي ما خوشحال و با ناراحتي ما ناراحتند».
📚 شجره طوبي، ج 1، ص 3
♨️ تا حالا با خود فکر کردهاید که منظور از عبارت «يَحْزَنُونَ لِحُزْنِنا و يَفْرَحُونَ لِفَرَحِنا» در این حدیث چیست⁉️
✅ پاسخ:
🔹 بر خلاف تصوّر ما که فکر میکنیم منظور این عبارت، فقط این است که شیعیان باید در روز شهادت اهلبیت(ع) محزون باشند، زیرا اهل بیت(ع) در این روز محزون هستند؛ و در روز ولادت اهلبیت(ع) باید شاد باشند، زیرا اهلبیت(ع) در این روز شاد هستند؛ شیعیان باید ببینند چه چیزی دل امام زمان(عج) را محزون میکند تا از آن دوری کنند، و چه چیزی دل امام را شاد میکند تا به سمت آن بروند!
🔻در این جا باید گفت آنچه که بیش از همه در آخرالزّمان، دل امام زمان(عج) را به درد آورده، بیحیایی زنان، بیغیرتی مردان، فحشا و فساد اخلاقی، بیحجابی و بیبندوباری، روابط نامشروع قبل از ازدواج، فروپاشی خانواده، طلاق و... است!
🔸 ما چه قدر در برابر این اتّفاقات ناگوار، واکنش نشان دادهایم و برای حل آن، قدم برداشتهایم⁉️
⚠️ شیعهای که افزایش این معضلاتِ اخلاقی در جامعه، او را محزون نکند و در برابر آنها بیتفاوت باشد، باید به «شیعه» بودنِ خود، شک کند❗️
#حدیث
🔺@EMAMEZAMANII
مولا علی (ع) :
⚠️ در شگفتم از آن كس، كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است!!!
#نهج_البلاغه
#سربازان_گمنام_امام_زمان
🆔 @Emamezamanii
⚠️ دو راهیِ فطرت و نفس‼️ (١)
📚 حياء در حقیقت، عفاف فطری است. اگر انسان با دیدهی حقیقت بین به فطرت خود نگاه کند تمام دستورات دین را با آن مطابق میبیند (همان چیزی که به آن هدایت تکوینی میگوییم) بر همین اساس، یکی از نام های قرآن ذکر است. یعنی قرآن برای درس دادن نیامده، برای یادآوری درسهایی آمده که در نهاد همهی انسانها وجود دارد.
💎 انسان با درک محتوای قرآن و مراجعه به ذات و درون خود، این دو را با هم یکی میبیند یعنی قرآن و خدا را در درون خود پیدا میکند ﴿مَن عَرَفَ نَفسَهُ فَقَد عَرَفَ رَبَّهُ-غررالحکم، باب خودشناسی، حدیث شماره ی8﴾.
🚫 به عنوان مثال غذای چرب یا شیرین مطلوب است امّا همین که بیش از حد مصرف میکنیم ، دل زده میشویم یعنی فطرتِ ما به ما میگوید : «مصرف بی اندازهی شیرینی یا چربی برایت ضرر دارد».
🔆 از تاریکی میترسیم ، چون فطرت ما با نور تناسب دارد نه با تاریکی. ترس از تاریکی به دلیل ناآگاهی از فضای تاریک است پس جهل و ناآگاهی نوعی ظُلمت است که باید از آن ترسید. از کثافات و نجاسات نفرت داریم و برایمان تهوّع آور است، یعنی فطرت ما آلوده بودن آن را به ما تذکّر میدهد.
💠 بنابراین اگر نسبت به یک عمل یا سخن یا فکر یا چیز زشتی شرم داریم، یعنی آن موضوع با فطرت انسانی ما سازگار نیست و روح ملکوتی ما را آزار میدهد.
🤔 ممکن است بپرسید که؛ اگر حیا در ذات همهی انسانها وجود دارد، پس چرا کسانی را میبینیم که بیشرمی و بیحیایی را به اوج رساندهاند؟ از هیچ حرف و عملی شرم ندارند؟ حتّیٰ در شوخی هایشان، نامِ ناموس یکدیگر را میبرند ؟ و...؟
✅ پاسخ این است که هر انسانی بر مبنای فطرت خود به دنیا میآید ﴿کُلُّ مَولودٍ یُولَدُ عَلی فِطرَتِهِ- بحارالانوار، ج39، ص327﴾. ولی همهی انسانها بر اساسِ فطرتشان زندگی نمیکنند . فرق است بین فطرتِ انسانی و نفس حیوانی! مهم این است که انسان مرز این دو را بشناسد و پا را از مرز انسانیّت فروتر نگذارد و حیوانی نشود.
🌀 روح و نفسِ ما، درست مانند طوطی و زاغی هستند که در یک قفس جای داده شوند(حکایت طوطی و زاغ، باب عشق و جوانی گلستان سعدی). هر اندازه که زاغ را پرورش دهیم و به او رسیدگی کنیم، طوطی را به زوال و هلاکت نزدیکتر کرده ایم و بر عکس.
📑 بخش اوّل (ادامه دارد...)
📖 بخشی از کتاب #رویین_دژ
🆔 @Emamezamanii
🤔 مگر نمیبینند که هرساله، یکی دو بار، با مشکلات بزرگ آزمایش میشوند و ... ‼️
#آیه_گرافی
#سربازان_گمنام_امام_زمان
🆔 @emamezamanii