هدایت شده از این عمّار
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
م🔻هآفرید امیرخسروی(امیر منصور آریا)، متهم اصلی اختلاس 3000میلیاردی، پس از برگرداندن مال و جریمه، در سال1393 اعدام شده است.
🔸ولی خاوری به عنوان هم دست او فرار کرده است که مردم نوعا- به خطا- خاوری را متهم ردیف اول این پرونده می دانند❗️.
پس جمهوری اسلامی، با فساد، باجدیت مبارزه و مقابله می کند.👏👏👏
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پناه_من | توبه / 33
« خداوند اراده کرده است تا بی شک آنچه برای هدایت مردم فرستاده است بر مشرکین پیروز گردد! »
و این روزها جهان باعجله بسمت این اتفاق در حال حرکت است الحمدالله 🌟
@ostad_shojae
سلام صبحتون بخیر😁
جهت حمایت از جوانان و همسایه های مسجد لطفا خرید کنید😍
باسلام
طبق روال پارسال پوشاک موسوی در نظر دارد جهت کمک به اقتصاد بانوان شلوارهای سورن راسته و دمپا به تعداد محدود و باقیمت مناسب و هم چنین تونیک پاییزه توزیع نماید
برای سفارش بااین آدرس در ارتباط باشین👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/Mousavipoushak
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
(با اینکه توپاساژمحسنی پارچه ی سورن متری ۳۰۰هست و خیاط هم یه هزینه ی دیگه داره ما شلوار آماده قد۱۰۰با تنخور عالی رو راسته ۲۵۵ و دمپا ۲۶۵تقدیم میکنیم)
آدرس کانال ما:
@poushakmousavi
💢ادعاهای یک دروغگوی مشهور قابل اعتنا نیست
🔹یک مقام مطلع نظامی با تکذیب اظهارات رئیسجمهور سابق آمریکا درباره حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عینالاسد در عراق، گفت: «از فردی که اصلیترین شهرتش دروغگویی است، بیان مطالبی که غیر واقعی بودن آن بسیار واضح است، عجیب نیست.»
🔸وی گفت: «اضطراب شدید ترامپ در لحظه اعلام خبر حمله موشکی کشورمان به عینالاسد به قدری واضح بود که سوژه بیشتر رسانههای آمریکا شد.»
🔹وی با اشاره به تصاویری که رسانههای آمریکایی چند روز پس از حمله موشکی از پایگاه عینالاسد منتشر کردند و یادآوری مصاحبههای متعدد مقامات نظامی آمریکا درباره وارد شدن آسیبهای مغزی شدید به تعداد زیادی از نظامیان حاضر در پایگاه عینالاسد در اثر حمله موشکی ایران، تصریح کرد: «اگرچه مقامات آمریکایی برای حفظ حیثیت خود هیچگاه آمار واقعی تلفات را اعلام نکردند، اما مقامات پنتاگون به دفعات به آسیب مغزی حداقل ۱۰۹ نظامی اعتراف کردند.»
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba
💢ابلاغ سیاستهای کلی توسعه دریا محور از سوی رهبر انقلاب
🔰حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل یکصد و دهم قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی توسعه دریا محور را برای اقدام به روسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
🔰براساس این ابلاغیه قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاههای مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاستها را، شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرائی لازم در مهلت شش ماهه ارائه کند.
متن سیاستهای کلی توسعه دریا محور به این شرح است:
🔻دریاها و خصوصاً دریاهای آزاد و اقیانوسها از مواهب الهی و ذخایر و منابع سرشاری برای زمینهسازی رشد علم و فناوری، افزایش کار و ثروت، تأمین نیازهای حیاتی و تولید اقتدار و بستر مناسبی برای تمدنسازی میباشند. ایران با موقعیت ممتاز جغرافیایی و قرارداشتن بین دو دریا و برخورداری از هزاران کیلومتر سواحل و نیز جزایر و ظرفیتهای فراوان بر زمین مانده، لازم است با حضور مؤثر در ساحل، فراساحل، دریا و اقیانوس و بهرهگیری از آن به عنوان یک پیشران و محور توسعه کشور، برای احراز جایگاه شایسته منطقهای و جهانی در بهرهگیری از دریا اقدام کند. از این رو سیاستهای کلی توسعه دریا محور به شرح زیر تعیین میگردد:
🔹۱- سیاستگذاری یکپارچه امور دریایی و تقسیم کار ملی و مدیریت چابک و کارآمد دریا به منظور بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای دریا، برای احراز جایگاه شایسته جهانی و رتبه اول در منطقه.
🔸۲- توسعه فعالیتهای اقتصادی دریامحور و ایجاد قطبهای توسعه دریایی پیشران در سواحل، جزایر و پسکرانهها به گونهای که نرخ رشد اقتصادی در حوزه فعالیتهای دریامحور (اقتصاد دریامحور) طی ده سال همواره حداقل دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور باشد.
🔹۳- تسهیل و توسعه سرمایهگذاری و مشارکت داخلی و خارجی با ایجاد زیرساختهای لازم نرم افزاری و سخت افزاری (حقوقی، اقتصادی، زیربنایی و امنیتی)
🔸۴- تدوین طرح جامع توسعه دریامحور با پهنهبندی دریا، کرانه و پسکرانه و تعیین سهم و جغرافیای جمعیت، تجارت، صنعت، کشاورزی و گردشگری، خصوصاً در سواحل و جزایر جنوب و بالاخص سواحل مکران با تاکید بر هویت ایرانی-اسلامی طی حداکثر یک سال پس از ابلاغ سیاست.
🔹۵- بهرهبرداری حداکثری و بهینه از ظرفیتها، منابع و ذخایر زیست بوم دریایی با ممانعت از تخریب محیط زیست دریایی بخصوص توسط کشورهای دیگر.
🔸۶- تأمین و ارتقاء سرمایه انسانی و مدیریت متعهد و کارآمد و ایجاد پشتوانه علمی، آموزشی و پژوهشی برای توسعه دریامحور و زیست بوم نوآوری و فناوری دریایی.
🔹۷- توسعه همکاریهای اقتصادی، تجاری و سرمایهگذاری در طرحهای بزرگ مقیاس و دانش بنیان زیرساختی، تولیدی و خدماتی با کشورهای همسایه و سایر کشورها به منظور بهرهگیری از ظرفیتهای دریایی و حضور مؤثر در معابر بینالمللی و دستیابی به موقعیت قطبهای منطقهای.
🔸۸- افزایش سهم کشور در حمل و نقل دریایی و ترانزیت با ایجاد و تقویت شبکه حمل و نقل ترکیبی.
🔹۹- حمایت از سرمایهگذاران بومی و محلی در طرحهای توسعهای و حمایت از فعالان اقتصادی و بنگاههای کوچک و متوسط جوامع محلی در حوزههای مختلف از جمله صیادی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری.
🆔http://rubika.ir/sh_tooba
🆔http://eitaa.com/sh_tooba