eitaa logo
کانال مداحی و صوتهای مذهبی
177 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
66 فایل
کانال امام حسین کتاب صوتی #شنود کتاب صوتی #آنسوی_مرگ کلیپ های #مذهبی و #خاص کپی حلال 🍃 التماس دعا🦋
مشاهده در ایتا
دانلود
100-13890919-4.mp3
12.84M
🔸آثار نفسانیت مخالفین با حق و رهبری جامعه 🔹استاد علیپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اثر دل شکستن فقط روی قلب و روح دیگران نیست، به خودمون هم برمی‌گرده، حواسمون باشه! 🔹استاد عالی
استاد علیپور: حجاب از نگاه فطری بایستی طوری در جامعه تزریق شود که وقتی آن نگاه برای شنونده باز شد، خجالت بکشد که حتی بدحجابی کند.
آیت الله مجتهدی تهرانے ره: قدیم همه ی مردم صورت نورانی ای داشتند چون نماز شبشان قضا نمی‌شد. الان همه صورتها کدره چون نماز اول وقتشون ترک شده چه برسه نماز شب!!
آیت الله مصباح یزدی ره: امیرالمؤمنین می‎فرمایند: در زمان فتنه مثل شتر دوساله باش که نه در حدّی است که سوار آن شوند و نه پستانی برای شیر دوشیدن دارد. 🔸️برخی از این سخن سوءاستفاده می‎کنند و می‎گویند: «در فتنه نباید در کاری دخالت کرد؛ بلکه باید به کناری رفت و بی طرف بود»! 🔹️این برداشت، برداشت اشتباهی است. این روایت می‎گوید:...مراقب باش از تو سوءاستفاده نشود. موضع‎گیری صحیح داشته باش. این امر در فتنه زیاد اتفاق می‎افتد که کسانی بدون این‎که فکر و طرحی برای این کار داشته باشند، ناخواسته ابزار دیگران می‎شوند و دیگران از رفتار، گفتار، نشست و برخاست و حتّی از سکوت آن‎ها سوءاستفاده می‎کنند.
IMG_20241018_130554_110_320kbps.mp3
5.96M
🔖منبر کوتاه🔖 🔊 🔅قابل توجه کسانی که میگویند: نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران! 🔹 چه دنیوی بهش نگاه کنیم چه اخروی این مسئله دو سر بُرده! 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ 💠 عمل خالص چیست؟ «العَمَلُ الخَالِصُ الَّذِی لَا تُرِیدُ أَن یَحمَدَکَ عَلَیهِ أَحَدٌ إِلَّا اللَّهُ عَزَّوَجَل»؛ آن است كه نخواهید كسى جز شما را بر انجام آن ستایش کند. مثلاً بگوید چقدر خوب قرآن می‌خواند و عبادت می‌کند. اگر هیچ‌کس هم شما را نبیند با تمام اعمالت را انجام بدهی. بلکه باید در خلوت راحت‌تر باشی. در روایت دارد مؤمن از صدای پایی که در پشت سرش می‌آید خوشش نمی‌آید. اما ما کِیف می‌کنیم که چند نفر پشت سرِ ما راه بیایند! آيت الله
✳️ 💠 عمل خالص چیست؟ «العَمَلُ الخَالِصُ الَّذِی لَا تُرِیدُ أَن یَحمَدَکَ عَلَیهِ أَحَدٌ إِلَّا اللَّهُ عَزَّوَجَل»؛ آن است كه نخواهید كسى جز شما را بر انجام آن ستایش کند. مثلاً بگوید چقدر خوب قرآن می‌خواند و عبادت می‌کند. اگر هیچ‌کس هم شما را نبیند با تمام اعمالت را انجام بدهی. بلکه باید در خلوت راحت‌تر باشی. در روایت دارد مؤمن از صدای پایی که در پشت سرش می‌آید خوشش نمی‌آید. اما ما کِیف می‌کنیم که چند نفر پشت سرِ ما راه بیایند! آيت الله
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان زیبای وقت نماز/ بادبادک هم بدون دنباله بالا نمی‌رود 🎤 حجت الاسلام
‍ ✅آیت الله حق‌شناس: حاجی اشرفی استاد همان کسی بود که یک کاغذ برای حضرت ثامن‌الحجج نوشت و به یکی از رفقا که مشرف می‌شد، گفت: 🔻این را بینداز توی ضریح مطهر و جوابش را همانجا بگیر و بیاور!! ایشان پیش خودش فکر کرد که حاجی چه حرف‌ها می‌زند؟ کاغذ را در حرم بیندازم و جوابش را هم بگیرم بیاورم؟ چه حرف‌ها! 🔻 بالاخره با تعجب رفت. شب آخر که خواست خداحافظی بکند و دعای وداع را بخواند، دید که خدمه حرم می‌گویند: فی ‌أمان ‌الله، فی‌ أمان ‌الله که مردم حرم را خلوت کنند! اما کسی متعرض ایشان نمی‌شد، یک دفعه یادش افتاد که جواب حاجی اشرفی را باید بگیرد، 🔹این ندا آمد: آیینه شو، جمال پری طلعتان طلب جاروب کن تو خانه سپس میهمان طلب 🔻یعنی اول باید خانه را جاروب کرد، داداش جون! رفع موانع کرد! اگر غیبت کردی، به کسی بدهکاری داری، بدهکاری را پرداخت کن! از کسی طلبکاری داری، مهلتش بده، «إذا تَابَ الْعَبْدُ وَ لَمْ یُرْضِ الْخُصَمَاءَ فَلَیْسَ بِتَائِب»؛ 🔹نبی‌اکرم فرمودند: 🔻«اگر کسی توبه کند، ولی طلبکارها را راضی نکند، این شخص توبه نکرده است». 🔹آن شخص وقتی که آمد به در خانه تا جواب نامه‌ حاجی اشرفی را بدهد، از پشت در آقا فرمود: 🔻آئینه شو جمال پری طلعتان طلب! حالا دل ما چه جوری شده؟ ما چه جوری هستیم؟ چه کار کنیم؟