📸 #گزارش_تصویری
چهاردهمین جلسه محفل قرآنی لامرد با حضور حجت الاسلام و المسلمین هادئی از قم و قاری بین المللی قرآن کریم حاج احمد ابوالقاسمی
🔰 قرار روزانه
💢امروز تلاوت #صفحه388 قرآن کریم
🔅سوره قصص
نکات تفسیری در پست بعدی🔻
این نکات زیبا رو از دست ندید
قرارگاه فرهنگی نماز جمعه لامرد
🔰 قرار روزانه 💢امروز تلاوت #صفحه388 قرآن کریم 🔅سوره قصص نکات تفسیری در پست بعدی🔻 این نکات زیبا ر
نکته های سورۀ قصص - آیۀ ۲۷:
✅ما میتوانیم تمام کارهای خود را رنگ الهی دهیم، چنان که قرآن میفرماید: «صِبْغَةَ اللَّهِ وَ مَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً» (بقره، ۱۳۸) مثلًا هر گاه صورت خود را میشوییم، قصد وضو نماییم، هر گاه مینشینیم مثل پیامبر صلّی اللَّه علیه و آله رو به قبله نشینیم، به جای مدرک و مقام، برای رضای خداوند درس بخوانیم، لباسی که برای همسر میخریم، به مناسبت اعیاد مذهبی همچون عید غدیر یا تولّد حضرت زهرا علیهاالسّلام باشد، هدیهای که برای فرزند خود میخریم به مناسبت کسب یک کمال معنوی باشد، همان گونه که در این آیه به جای هشت سال فرمود: به اندازۀ هشت حج.
اهمّیت ازدواج
✅در روایات میخوانیم: ازدواج سبب حفظ نیمی از دین است. دو رکعت نماز کسی که همسر دارد از هفتاد رکعت نماز افراد غیر متأهّل بهتر است. خواب افراد متأهّل از روزۀ بیداران غیر متأهّل بهتر است. (میزان الحکمه) آری بر خلاف کسانی که ازدواج را عامل فقر میپندارند، رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله فرمودند: ازدواج روزی را بیشتر میکند. همچنین فرمودند: کسی که از ترس تنگدستی ازدواج را ترک کند، از ما نیست و به خدا سوءظن برده است. (میزان الحکمه)
✅قرآن نسبت به تشکیل خانواده و اقدام برای ازدواج، دستور اکید داده (نور، ۳۲) و سفارش کرده که از فقر نترسید، اگر تنگ دست باشند، خداوند از فضل و کرم خود، شما را بینیاز خواهد کرد. (نور، ۳۲)
انتخاب همسر
✅معیار انتخاب همسر در نزد مردم معمولا چند چیز است: ثروت، زیبایی، حَسب و نَسب. ولی در حدیث میخوانیم: «علیک بذات الدین» تو در انتخاب همسر، محور را عقیده و تفکّر و بینش او قرار ده. (کنز العمال، ح ۴۶۶۰۲) در حدیث دیگر میخوانیم: چه بسا زیبایی که سبب هلاکت و ثروت که سبب طغیان باشد. (میزان الحکمه)
✅رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله فرمود: هر گاه کسی به خواستگاری دختر شما آمد که دین و امانت داری او را پسندید، جواب ردّ ندهید و گرنه به فتنه و فساد بزرگی مبتلا میشوید. (بحار، ج ۱۰۳، ص ۳۷۲)
✅امام حسن علیهالسّلام به کسی که برای ازدواج دخترش مشورت میکرد فرمود: دامادِ با تقوا انتخاب کن که اگر دخترت را دوست داشته باشد گرامیش میدارد و اگر دوستش نداشته باشد، به خاطر تقوایی که دارد به او ظلم نمیکند. (مکارم الاخلاق، ج ۱، ص ۴۴۶
✅در روایات میخوانیم: به افرادی که اهل مشروبات الکلی هستند و افراد بد اخلاق و کسانی که خط فکری سالمی ندارند و آنان که در خانواده های فاسد رشد کردهاند، دختر ندهید. (میزان الحکمه)
✅ناگفته نماند که ازدواج دو نوع است: دائم و موقّت که برای هر دو در قرآن و روایات اسلامی توصیهها و دستورات خاصّی آمده است، متأسّفانه ازدواج دائم، به خاطر برخی آداب و رسوم بی منطق و بهانهگیری بعضی بستگان و توقّعات خانوادۀ عروس و داماد و آرزوهای دور و دراز، به صورت یک معمّا و گردنۀ صعبالعبور در آمده است و ازدواج موقّت نیز آن گونه زشت و ناپسند شمرده شده که فحشا جای آن را گرفته است.
📽یه کلیپ می فرستم حتما حتما حتما ببینید
🌱قشنگه
🤔آدم رو به فکر فرو می بره
🌱ما نباید فقط سختی های امروز رو ببینیم
🌱امروز سختی داره ولی شیرینی اون بیشتر هست:
🔹ان مع العسر یسرا
🔸همراه هر سختی یه آسونی هست
حالا ببینیم