🌦« بهار سرنوشت»
🔷سلسه بحث هایی پیرامون انتخابات 1400 🔷
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔸یکی از مهمترین حوادث یک کشور، پدیده ی انتخابات است که می تواند سرنوشت ملت و کشور را تغییر دهد. یقیناً انتخابات 28 خرداد 1400 ایران، نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد بود. در این روز مردم تصمیم می گیرند به مدت 4 سال سطوح عالی مدیریتی ( قوه مجریه) و سطوح عملیاتی ( شورای شهر) کشور را به چه کسی و با چه تفکری بسپارند و تعداد نمایندگان قوه مقننه (انتخابات میان دوره ای مجلس) را تکمیل کنند.
به توصیه بسیاری از دوستان و بنا به رویه معمول، بنا دارم از اکنون تا آستانه برگزاری انتخابات، سلسله مباحثی را به زبانی ساده و حداقل هفته یک بحث را، خدمت هموطنان عزیز تقدیم نمایم.
▪️مطالب از ابعاد نظری و کلی و پاسخ به برخی شبهات رایج، آغاز و به بیان شاخص ها و ملاک های عینی و جزیی ختم می شود :
#بخش_اول
✅چرا باید در انتخابات شرکت کنیم ؟
🔹در گفتگوهای روز مره بویژه در فضای مجازی، عده ای به دلیل نارضایتی از وضع موجود و یا تحت تاثیر تبلیغات رسانه های دشمنان ، عدم تمایل خود را به شرکت در انتخابات اعلام می دارند. عده ای نیز ابراز می کنند بیشتر افرادی که تاکنون به آنها رای داده ایم، تو زرد از آب در آمده و خلاف قول و وعده ی خود عمل کرده اند پس ما در انتخابات شرکت نمی کنیم .
بخش عمده ای از این افراد حق دارند که خشم و ناخشنودی خود را به طریقی ابراز کنند. چرا که این وضعیت(به خصوص شرایط اقتصادی) شایسته ملت شریف و کشور غنی و قدرتمند ایران اسلامی نیست .
‼️اما برای نشان دادن نارضایتی خود راه بهتر و مناسب تری وجود ندارد؟ آیا می توان نسبت به سرنوشت وطن و هموطنان خویش بی تفاوت بود؟
👈رای دادن و تعیین حق سرنوشت، حقی است که به برکت انقلاب اسلامی نصیب مردم ایران شده است و این حق را هیچ کس (حتی خود ما) نمی تواند از ما سلب کند . اگر هر یک از ما در انتخاب مسئولین اشتباه کرده باشیم و یا خودِ افراد پس از به قدرت رسیدن( به دلیل خودساخته نبودن) تغییر بکنند، ما نباید خود را کنار بکشیم و در انتخابات شرکت نکنیم .
🔻🔻🔻
شرکت نکردن در انتخابات مثل این است که اگر چندین معلم را برای تعلیم و تربیت فرزندمان انتخاب کنیم ولی مناسب نباشند و یا چند مستاجر به خانه ما آسیب بزنند ، ما تصمیم بگیریم دیگر برای پیدا کردن معلم خوب یا مستاجر مناسب هیچ اقدامی نکنیم و فرزند و خانه خود را به حال خود رها کنیم !
🔹بدیهی است هیچ عاقلی این رویه را نمی پسندد بلکه باید این بار با دقت بیشتر و مشورت با متخصصین دلسوز، برای انتخاب معلم شایسته و مستاجری وظیفه شناس تلاش کنیم.
ممکن است گفته شود من این حق را دارم که دیگر مِلکم را اجاره ندهم ( به تعبیر دیگر در انتخابات شرکت نکنم) باید به این عزیزان گفت شاید شما بتوانید خانه ات را خالی نگه داری ولی کشور بدون مدیر و رئیس جمهور نمی ماند، بلکه دیگران می آیند برای شما تصمیم می گیرند و شما نیز مجبور به پذیرش نظر دیگران هستید .
چنان که هربرت اسپنسر می گوید: چه شخص به کاندیدای پیروز رای دهد، چه به کاندیدای مغلوب، و چه از رای دادن خودداری کند، او محکوم به اجازه دادن حکومتگری کاندید پیروز است پس بهتر است رای بدهید تا نقش آفرین باشید.( pencer, Herbert (1851), The Right to Ignore the State)
❌و به قول قدیمی ها :
در این صورت «خود کرده را تدبیر نیست» و اگر اوضاع بر وفق مراد نبود، کسی جز خودمان را نباید ملامت کنیم .
#حضور_پرشور
#انتخاب_اصلح
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌦« بهار سرنوشت»
🔷سلسه بحث هایی پیرامون انتخابات 1400 🔷
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
«بخش دوم »
چرا باید در انتخابات شرکت کنیم ؟(ادامه)
همه موجودات زنده (بویژه انسان) ، خانه و کاشانه خود را دوست دارند و برای حفظ آن تلاش کرده و بعضاً جان خود را در معرض خطر قرار می دهند .تاریخ بشر پر است از رشادت ها و از خود گذشتگی های قهرمانان ملی که برای استقلال و عظمت کشورشان جانفشانی کرده اند . نمونه بارز و اخیر این دست فداکاری ها را می توان در دوران دفاع مقدس به عینه دید . هنوز قبور مطهر شهدا و بدن زخمی جانبازان در معرض دید ما هستند و همه وطن دوستان و آزادی خواهان به آنها ، به دیده احترام می نگرند .
🔹در شرایط کنونی، شرکت در انتخابات دقیقاً کارکردِ جهاد در راه دین و وطن را دارد . چه بسا نتیجه بین المللی آن بیشتر از شرکت در دفاع باشد. تعداد آرای هر ملت و نوع آن، خیلی شفاف ثبت گشته و برای همیشه تاریخ در ویترین عملکرد هر کشور قرار داده می شود. تک تک آرای مردم همچون تیر غرور آفرین« آرش» ، لحظه به لحظه از سوی خبرگزاری ها به جهان مخابره می شود و به فاصله چند روز با تمام جزییات ثبت می گردد و برای همگان قابل مشاهده است. در حالی که تعداد افراد و نوع عملکرد رزمندگان، آنطور که باید و شاید منعکس نمی شود .
🔸هیچ دوربینی(بجز ملائکه الهی ) نتوانسته در شب های عملیات، لحظات حساس و ایثار مجاهدان را ثبت کند وحتی رزمندگان حاضر در صحنه نبرد، از اقدامات همرزمان هم دسته خود نیز بی خبر می مانند. علاوه بر این حماسه قهرمانان عرصه جهاد تا مدت ها محرمانه تلقی می شود و پس از سال ها که به شکل خاطره نویسی و فیلم به جامعه عرضه می شود، بخش بسیار ناچیزی از واقعیت و آنهم از دید نویسنده و کارگردان معرفی می شود که چه بسا مورد تحریف قرار گیرد.
اما تک تک آراء مردم (به مثابه یک فشنگ) و تعداد و کیفیت حضور مردم در پای صندوق های رأی ، دقیقاً ثبت و ضبط می شود و بلافاصله تاثیر خود را بر جای می گذارد و این تاثیر تا همیشه مورد استناد واقع می شود.
🔹همچنان که حضور مردم در دفاع از دین و میهن موجب عزت، اقتدار، مصونیت و پیشرفت یک کشور می شود، مشارکت پرشور و معنی دار مردم نیز تاثیر «عمیق تر» و «گسترده تری» بر امنیت و توسعه داخلی و اقتدار بین المللی دارد.
بدیهی است سختی ها و مشقات و ثواب جهادِ در راه خدا، با هیچ عملی قابل قیاس نمی باشد ولی تاثیر حضور «چند ساعته »مردم در انتخابات و تحمل «اندک دشواری»، کمتر از یک جهاد سخت و نفس گیر نیست. چرا که حضور هر چه بیشتر مردم در انتخابات، موجب می شود ضمن تقویت استحکام درونی، دشمنان از فکر حمله، تخریب زیر ساخت ها و تجزیه کشور منصرف شوند.
✅پس هرکس علاقه به پیشرفت و اعتلای وطنش دارد( چه از روی وظیفه شرعی و چه بخاطر حس وطن دوستی )، باید هم خودش در انتخابات شرکت کند و هم دیگران را به مشارکت تشویق نماید. اینکه دشمنان از هر وسیله ای برای دلسرد کردن مردم در انتخابات استفاده می کنند، اهمیت و ضروت شناخت این توطئه خطرناک را بیشتر می کند. جوانان نیز همچون دوران دفاع مقدس باید آگاهانه در فضای حقیقی و مجازی با تردید افکنی ها و شبهه اندازی ها مقابله کنند و خود میدان دار دفاع از دین و میهن خویش باشند.
👈چنان که مقام معظم رهبری می فرماید :
«انتخابات حائز اهمّیّت است، همیشه؛ در بعضی از مقاطع اهمّیّت بیشتری دارد. توصیهی من به مردم عزیزمان این است که اوّلاً همانطور که قبلاً عرض کردیم، همه شرکت کنند در انتخابات؛ همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند، هر کسی که ایران را دوست دارد، هر کسی که جمهوری اسلامی را دوست دارد، هر کسی که شکوه و عزّت و عظمت ملّی را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند » (7/12/94)
و در جای دیگر فرموده اند:
مسلّماً امنیت كشور، مصونیت كشور، پیشرفت كشور، با حضور همگانی و حداكثری مردم افزایش پیدا خواهد كرد.(16/2/92)
#حضور_پرشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چند روز دیگه به ماه رمضان بیشتر نمونده و ما عین خیالمون نیست...!!!
⬅️ مناجاتی زیبا و کوتاه از حاج آقا میرزامحمدی!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
◄ علمالهدی: امام رضا(ع) معجزه غیرمعقول نمیکند/ امامجمعه مشهد در واکنش به انتشار فیلم کوتاهی در فضای مجازی که در آن یک روحانی به زائران امام هشتم توصیه میکند در حرم ماسک نزنند و امام رضا ضامن سلامتی آنها خواهد بود، تأکید کرد: «امام رضا(ع) ولایت مطلقه الهی دارد اما کرامت حضرت به یک جریان غیرمعقول تعلق نمیگیرد. کسی بگوید در حرم اگر خودم را از ارتفاع بیندازم صدمه نمیبینم، اتفاقاً میمیرد؛ امام رضا(ع) میتواند شما را حفظ کند اما معجزه غیرمعقول نمیکند. کسی که آلوده است و حرم را بوسید، آن را آلوده کرده و نفر دوم که ببوسد مبتلا میشود. حرف افراد خرافهپرور که میگویند در حرم ماسک نزنید را باور نکنید
نصر من الله و فتح القریب
با سلام و صلوات بر محمد(ص) وآل محمد و همچنین شما جهادگران فضای مجازی
ان شالله به حول وقوه الهی همه در کنار هم ،محکم تر از قبل در راه روشنگری و تبیین حقایق و بر ملا ساختن خط تحریف معاندین و مخالفین ایران و انقلاب اسلامی در جبهه فضای مجازی حضور بهم خواهیم رسانید.
زمان: چهارشنبه از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۴
مکان: تمامی کانال های پایگاه های بسیج در سراسر کشور
موضوع: قدرت رییس جمهور در جمهوری اسلامی ایران
معاونت سیاسی سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان
45.docx
13.3K
🇮🇷🌸
🍀
🌀#یادداشت
✅موضوع: منطق #حرف_قطعی جمهوری اسلامی در #برجام
✍️ دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
📛 ویژه هادیان و سخنرانان
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #جنگنرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش دوم)
🔶با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگنرم است.
🔴انواع جنگ ها: جنگ ها و تهدیدها را می توان به دو شاخه اصلی تقسیم کرد: جنگ سخت یا تهدید سخت، و #جنگنرم یا #تهدیدنرم
💠جنگ سخت
🔷این نوع جنگ، متکی به روش های فیزیکی و عینی، همراه با اعمال و رفتارهای خشونت آمیز، و براندازی آشکار، و با استفاده از شیوه زور و اجبار، و حذف دفعی و اشغال سرزمین است.»[۱] این نوع جنگ محسوس، واقعی و عینی است به گونه ای که بر قدرت سخت، یعنی عِدّه و عُدّه بنا شده است. در این گونه از جنگ به طور عمومی کسی پیروز است، که افراد و سلاح های بیشتر و پیشرفته تر در اختیار داشته و در تفکّر جنگی پیشگام تر باشد. از مهم ترین ویژگی های جنگ سخت آن است که همراه با خونریزی بوده، هدف آن تسخیر سرزمین و تغییر نظام سیاسی یک کشور می باشد.
💠جنگ نرم
🔷 #جنگنرم، جنگی است نامحسوس، بدون درگیری مستقیم و بدون استفاده از ابزارهای خشونت آمیز ولی تأثیرگذار، که ممکن است به صورت تدریجی یا سریع باشد، البته آثار و پیامدهای آن ماندگارتر است. #دراینجنگ، افکار و رفتارِ افراد جامعه، هدف اصلی است؛ زیرا #باتغییرافکارورفتار #یکجامعه، شهروندان آن به منزله سربازان خودی با هزینه و تلفات بسیار ناچیز اقدام به تغییر نظام سیاسی می کنند و #سرزمینخودرا در اختیار #دشمن قرار میدهند.
💠تفاوت بین جنگ نرم و جنگ سرد
🔷جنگ سرد اصطلاحی است که به دوره پس از جنگ جهانی دوم تا زمان فروپاشی شوروی سابق در سال ۱۹۹۱ میلادی اطلاق میشود. به واقع جنگ سرد شامل دو عامل بود؛ یکی جنگ اندیشه ها و ایدئولوژی ها و دیگری مسابقه تسلیحاتی. جنگ اندیشه ها و ایدئولوژی ها برای تسلط بر عقاید و اراده انسان ها از سوی بلوک شرق و غرب به کار گرفته شد و مسابقه تسلیحاتی برای نشان دادن برتری نظامی دو بلوک بر یکدیگر به کار میرفت. #جنگنرم #باهدفبراندازینرم و #نفوذ در ارکان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، ایدئولوژی و... و #تحولاساسی #درباورهاییکملت به کار می رود.
💠تاریخچه جنگ نرم
🔷 #جنگنرم اصطلاحی جدیدی برای تفکری قدیمی است. این فکر در کهن ترین منابع تاریخ جنگ کشورها یافت می شود. «این که چه زمانی انسان به فکر استفاده از چنین ابزاری افتاد و آن را به کار گرفت دقیقاً مشخص نیست. شاید بتوان گفت نخستین سنگ بنای این فکر زمانی نهاده شد که انسان در برخورد با انسان دیگر یا جانوران متوجه شد که می تواند علاوه بر قدرت فیزیکی از یکسری عوامل دیگر نظیر فریاد کشیدن، حرکت های گمراه کننده و... استفاده کند.»[۲]
🔷«تفکر استفاده از #جنگروانی در کهن ترین متون استراتژیک نظامی مانند کتاب «هنر جنگ» سون تزو که پنج قرن قبل از میلاد در چین می زیست نیز یافت می شود. سون تزو بر اهمیت نابود کردن میل دشمن به جنگ... تأکید دارد. او همچنین می نویسد که می توان از راه پراکندن داستان هایی درباره خیانت رهبران مورد اعتماد و نیروهای فرماندهی دشمن(اهدافی) را به دست آورد. این کتاب همچنین توصیه می کند که برای به وجود آوردن ترس و هراس باید از برخوردی که پایان تلخی داشته باشد پرهیز کرد و پیروزی را با حداقل هزینه به دست آورد.»[۳]
پی نوشت ها
[۱] گفتارهای اعتقادی، معرفتی و سیاسی، ص۹۶
[۲] حاتمی، جنگ روانی، ص۲۹
[۳] همان، ص۳۰
منبع: وبسایت حوزه نت ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
#جنگ_نرم
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #جنگنرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش سوم)
🔶با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگنرم است.
🔴تفاوت بین جنگ نرم و جنگ سخت
💠برخی بیست تفاوت اساسی میان جنگ نرم و جنگ سخت شمرده اند. در این نوشتار تنها به چند نمونه از تفاوت های میان دو جنگ به گونه ای گذرا اشاره میشود؛
🔷 #جنگنرم در مقایسه با جنگ سخت بسیار کم هزینه تر است. برای نمونه، دو جنگ عراق و افغانستان بیش از هفتصد میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشت؛ در حالی که کودتای مخملی گرجستان و مصر تنها با هزینه ده میلیون دلار به سرانجام رسید.
🔷در بسیاری از مواقع، #پیروزیدرجنگنرم بسیار سریعتر از جنگ سخت به دست می آید. برای نمونه، در جنگ های نخست، اغلب سخن از سال های متمادی است، در حالی که پیروزی در جنگ نرم گاهی چندماهه به دست می آید.
🔷 #درجنگنرم، شهروندان کشورِ هدف به عنوان سربازان کشور حمله کننده، عمل می کنند، و اگر تلفاتی هم باشد از خود شهروندان کشورِ هدف است نه کشورِ حمله کننده.
🔷کشته های جنگ سخت، قهرمانان آن کشور به حساب می آیند، در حالی که #تلفشدگانجنگنرم به طور عمده مورد تنفر ملت هستند؛ یک پسر معتاد یا یک دختر ولگرد هرگز قهرمان یک کشور نیستند، در حالی که هر دو از تلفات جنگ نرم میباشند.
🔷 #پیروزیدرجنگنرم، پیروزی ماندگارتری در مقایسه با پیروزی در جنگ سخت است؛ چرا که پس از پیروزی در جنگ سخت، گروه های مقاومت مردمی و ارتش های آزادی بخش برای آزادسازی کشور شکل میگیرد، در حالیکه #درجنگنرم این خود شهروندان هستند که #دشمن را به خانه خویش دعوت میکنند و بطور طبیعی مقاومتی نیز شکل نخواهد گرفت.
🔷اگر گروه های مقاومت در کشوری که در جنگ سخت شکست خورده است نتوانند به پیروزی دست یابند، شیوه جنگ را عوض میکنند؛ در حالیکه #درجنگنرم اصلاً تفکر مقاومت شکل نمیگیرد.
🔸برای مثال دو کشور آلمان و ژاپن پس از شکست در جنگ جهانی دوم، وارد جنگ اقتصادی با کشورهای فاتح شدند و خود را پس از چندسال دومین و سومین اقتصاد برتر جهان نامیدند؛ در حالی که کشور شکست خورده در جنگ نرم دارای روحیه خودباختگی و انفعال فرهنگی سیاسی و اقتصادی در برابر کشور فاتح است.
🔷شلیک اولین گلوله در جنگ سخت همه را هوشیار میکند، در حالی که #جنگنرم نامحسوس و بی سر و صداست و گاهی #دشمن تا درون خانه ها آمده است، اما هنوز اهالی خانه در خواب هستند.
منبع: وبسایت حوزه نت به نقل از ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #جنگنرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش چهارم)
🔶با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگنرم است.
🔴ابزارهای جنگ نرم
🔷تردیدی وجود ندارد که آسیب های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، جامعه را در مسیر فروپاشی و تزلزل قرار میدهد و علایق ملی و روابط اجتماعی را مختل میکند. در این میان، #رسانه به عنوان اصلی ترین و #کارآمدترینابزار #جنگنرم به ایفای نقش میپردازد. بی گمان، #رسانهها در خط مقدم جنگ نرم قرار دارند. امروزه رسانهها به راحتی میتوانند جریان های اجتماعی را هدایت، نظارت و کنترل کنند و به جریان سازی بپردازند. در حال حاضر هر رسانه ای که قویتر باشد، در جهت دهی به افکار عمومی مردم نیز موثرتر است.
🔷 #رسانهها در تمام جنگ ها به مثابه #ابزاریبرایجنگروانی و تبلیغات جنگی از سوی کشورها مورد استفاده قرار میگرفته اند که نویسندگان، خبرنگاران، تولیدکنندگان خبری و مطبوعاتی، عکاسان و... سربازان آن به شمار میروند و سلاح آنها رادیو، تلویزیون، اینترنت، ماهواره، دوربین، قلم و... است. در میان این ابزارها شاید بتوان گفت ماهواره و شبکه های اجتماعی و اینترنتی بیشترین محدوده تاثیر را دارا هستند و از جایگاه ویژه ای در این نبرد برخوردارند.
🔷جهانی و فرامرزی بودن، و دسترسی آسان و کم هزینه، بارزترین ویژگی بهره وری از این دو ابزار است که با استفاده از تکنیک های سمعی و بصری، عمیق ترین تاثیر را در برخی مخاطبان خود میگذارند. البته در این میان، تفاوت هایی بین ماهواره و اینترنت وجود دارد؛ گروه هدف در ماهواره، اغلب، عوام هستند که بیشترین تاثیرپذیری آنها از ماهواره است؛ ولی گروه هدف در شبکه های اینترنتی بطور عمده جوانان و خواص هستند و عموم مردم ـ جوانان و خواص ـ کمتر به استفاده از شبکه های گوناگون اینترنتی روی می آورند.
🔷افزون بر این، تنوع و جذابیت فضای سایبری، دسترسی آسان و کم هزینه و سریع به آن، اینترنت و #فضایسایبری را به #ابزاریاستثنایی در #جنگنرم تبدیل کرده است؛ علاوه بر اینکه محتوای شبکه های ماهواره ای به آسانی در فضای اینترنتی قابل دسترسی است. امروزه اینترنت در تمام عرصه های زندگی فردی و اجتماعی، دولتی و خصوصی، علمی، آموزشی، سرگرمی و... حضور جدی دارد. البته فضای سایبری، چاقویی دولبه است که هرچند سر رشته آن در دست مستکبران قرار دارد، ولی جوامع هدف نیز از آن، در پاتک های جنگ نرم بهره می برند.
🔷به واقع، کم هزینه بودن و بی نیازی فضای سایبری از سرمایه گذاری هنگفت، موجب شده است که جوامع دیگر نیز به علت برخورداری از هوش، استعداد و انگیزه فراوان به پیروزی های متعددی در این حیطه دست یابند، تا جایی که #جمهوریاسلامیایران بعد از چین، آمریکا و روسیه چهارمین ارتش سایبری جهان را داراست.
منبع: وبسایت حوزه نت به نقل از ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
#جنگ_نرم
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️سطوح سواد رسانه (بخش اول)
🔶برای اینکه فردی مسلط به مباحث #سوادرسانه شود، لازم است دو سطح از آموزش را طی کند. در این نوشتار به بیان سطوح سواد رسانه خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
🔴 #مهارتهایسوادرسانهای
🔷برای آن که شخص بتواند به هنگام برخورداری از رسانه ها از مهارت #سوادرسانهای خویش بهره گیرد و پیام های دریافتی از آن ها را #منتقدانه تحلیل کند، نخست باید توجه داشته باشد که #رسانهها صرفاً در چارچوب منافع اقتصادی و سیاسی خود گام برمیدارند؛ لذا ممکن است با توجه به این اهداف، نه تنها بتوانند فقط بخشی از واقعیت ها را بیان کنند، بلکه در دگرگون ساختن و وارونه نشان دادن واقعیات نیز مؤثر باشند.
🔷همچنین هر یک از رسانه ها از قواعد مخصوص به خود برای تولید پیام ها استفاده میکنند که ممکن است با یکدیگر متفاوت بوده و همین امر سبب شود تا یک پیام واحد را به صورت های مختلفی ارائه کنند. همان گونه که افراد مختلف نیز ممکن است از پیام های یکسان با توجه به پیش زمینه های ذهنی خویش، معانی متفاوتی را دریافت کنند.
🔷در مرحلهی بعد فرد مخاطب به هنگام برخورد با رسانه ها باید سؤالات زیر را در ذهن خویش مطرح کند و به دنبال یافتن پاسخی مناسب برای آن ها باشد: #چهکسانی پیام های رسانه ای را می آفرینند؟ #کدامیکازفنونرسانهای برای جلب توجه مخاطبان استفاده شده است؟ چگونه افراد مختلف قضاوتها و تفسیرهای گوناگونی از پیام های یکسان دارند؟ ارزشها و سبکهای زندگی که در رسانه ها ارائه میشوند، کدامند؟ و در نهایت، #هدف سازندگان و آفرینندگان پیام چیست؟
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️راهکارهایی قرآنی برای تقویت قوه بصیرت (بخش اول) - مقدمه
🔶برای اینکه انسان بتواند از چالش های بسیار خطرناک حیات مادی و دنیوی به سلامت عبور نماید، نیازمند عناصر و ابزارهای کارآمد و مفید است. یکی از مهمترین عناصری که در این بین به انسان کمک شایانی می نماید، #قوهیبصیرت و آگاهی است.
🔷در رابطه با این موضوع دو سؤال کلیدی و مهم قابل طرح است که میتواند ذهن و فکر بسیاری از افراد را به خود مشغول نماید. ابتدا اینکه #بصیرت چیست؟ آیا صرف داشتن آگاهی و شناخت را می توان بصیرت دانست، یا بصیرت فراتر از یک شناخت عادی است؟ سؤال دوم اینکه قرآن کریم و منابع اسلامی چه راهکارها و دستورالعمل هایی را برای دستیابی به بصیرت و تقویت آن ارائه داده اند؟
💠مفهوم شناسی بصیرت در اندیشه اسلامی
🔷برخی افراد کلید واژه #بصیرت را مساوی با آگاهی و شناخت قلمداد کرده اند. گویی هر کسی که دارای شناخت و آگاهی است از قوه بصیرت برخوردار است. این در حالی است که اگر سرگذشت نگون بختان عالم را مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد بسیاری از آنها در زمرهی افراد آگاهی بوده اند که از بسیاری از مطالب مهم و راهبردی اطلاع داشته اند، ولی با این وجود، این شناخت و آگاهی زمینه ساز هدایت و رشد آنها نشده است، بلکه در مواردی نیز علم و آگاهی آنها همچون حجابی تاریک مانع فهم و درک صحیح آنها از مباحث و موضوعات شده است.
🔷برخی از لغت شناسان معنای لغوی کلید واژه #بصیرت را این چنین معنا کرده اند: #بصیرت در لغت به معنای عقیده قلبی، شناخت، یقین، زیرکی و عبرت آمده است.[۱] برخی از محققین نیز معنای اصطلاحی این کلید واژه را این چنین تبیین کرده اند: #بصیرت در اصطلاح عبارت است از قوه ای در قلب شخص، که به نور قدسی منوّر بوده، به وسیله آن حقایق اشیا و امور را درک میکند؛ همانگونه که شخص به وسیله چشم، صُوَر و ظواهر اشیا را می بیند.[۲]
پینوشتها
[۱] لسان العرب (ابنمنظور محمدبنمکرم) ج۴، ص۶۵، واژه «بصر»
[۲] فرهنگ قرآن (اکبر هاشمی رفسنجانی) ج۶، ص۲۶۳
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️سطوح سواد رسانه (بخش دوم)
🔶برای اینکه فردی مسلط به مباحث #سوادرسانه شود، لازم است دو سطح از آموزش را طی کند. در این نوشتار به بیان سطوح سواد رسانه خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
🔴به طور کلی به هنگام برخورد با پیام های رسانه ای در دو سطح باید عمل کرد:
1⃣سطح مقدماتی و اولیهی پیام ها
🔷یک سطح مقدماتی و اولیه که طی آن مخاطب به موضوعات و پرسش هایی مانند: چه کسی پیام های رسانه ای را میآفریند؟ از چه فنونی استفاده میکند؟ و با چه هدفی پیام را ارسال میکند؟ توجه دارد. در این سطح #مخاطبی که دارای #سوادرسانهای است، این توانایی را دارد که پدید آورندگان پیام ها (کارگردان، بازیگران تهیه کنندگان، سیاست گذاران و...) را تشخیص دهد.
🔷 #چنینمخاطبی از نقش صدا، موسیقی و سایر جلوه های ویژه برای القای فضا و معنی در انتقال تصاویر تا حدودی با خبر است و قادر است تشخیص دهد، که هر پیام برای چه گروهی از مخاطبان تهیه و پخش میشود، #هدفپیامآفرینان (اعم از اهداف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی) را در نظر داشته، میزان تأثیرگذاری پیام ها را تعیین کند و پیامدهای آسیب زا یا اثرات مثبت (حفاظت کننده) آن ها را مشخص سازد.
2⃣سطح عمیق و پنهان پیام ها
🔷دومین سطح، #ویژگیهایپنهانتر و درونی تر هر پیام را در بر میگیرد و #مخاطب به گونه ای عمیق تر، ارزش ها و سبک های پنهان و مستتر در پیام را مدنظر قرار میدهد. هر پیام ارزش ها و سبک های زندگی متناسب با خود را به نمایش می گذارد؛ سبک زندگی، ارزش ها و هنجارهایی است که در زندگی افراد از اولویت برخوردار است و عملاً به کار گرفته می شود و #مخاطب بایستی #قادرباشد سبک زندگی القا شده در پیام را #شناسایی کند.
🔷به عبارت دیگر، مخاطب دارای #سوادرسانهای میتواند زندگی ای را که رسانه ها بر افکار و اعمال و زندگی او اعمال می کنند، تشخیص دهد و بداند رسانه ها قادرند آن چنان نامحسوس و به طور تدریجی سبک زندگی خانواده ها را به کلی تغییر دهند، که حتی خود افراد نیز متوجه نباشند.
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #جنگنرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش پنجم)
🔶با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگنرم است.
🔴تکنیکها و روشهای اجرایی جنگ نرم
🔷تمام #روشهایاجرایی و #تاکتیکهایجنگنرم مبتنی بر اصول شناخته شده روانشناسی و نظریه های مورد قبول آن علم است. هر متخصص جنگ نرم باید بر دانش روانشناسی و جامعه شناسی تسلط داشته باشد تا بتواند نیازهای بشری، انگیزه ها و واکنش های افراد و جوامع را شناسایی کند؛
🔷اینکه یک انسان در هنگام غلبه ترس چگونه عمل میکند، عصبانیت در چه زمانی سودمند و در چه زمانی زیانبار است، علل اضطراب و احساس عدم اطمینان و از دست دادن امنیت چگونه در انسان شکل میگیرد و یا برطرف میشود، عوامل و اثر هیجان هایی چون خشم، نفرت و... چه می باشد،
🔷عوامل ایجادکننده شجاعت یا ترس در انسان چیست، نشانه های نزدیک بودن فروپاشی عصبی چه می باشد، راه های جلوگیری از آن چیست، آداب و رسوم و تعصبات قومی هر ملتی چیست و میزان پایبندی افراد به آن آداب به چه میزان است و...
🔷که تمام آنها به حالت های روانی و درونی انسان ها و جوامع مختلف برمیگردد و #تکنیکهایجنگنرم براساس آن ها طراحی و اجرا می شود. در بخشهای بعدی به چند تکنیک عمده و اصل اشاره میشود.
منبع: وبسایت حوزه نت به نقل از ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
#جنگ_نرم
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️سطوح سواد رسانه (بخش سوم و پایانی)
🔶برای اینکه فردی مسلط به مباحث #سوادرسانه شود، لازم است دو سطح از آموزش را طی کند، که در بخش قبلی این نوشتار، سطوح مذکور توضیح داده شد؛ در این بخش به مراحل کاربرد و بهره گیری از سواد رسانه ای پرداخته میشود.
🔴مراحل کاربرد و بهره گیری از سواد رسانه ای
🔷شخصی که دارای سواد بهره گیری از رسانه هاست، در نحوهی استفاده از رسانه ها به برنامه ریزی شخصی می پردازد و به اهمیت این برنامه ریزی واقف است. بدین معنا که توجه بیشتری به انتخاب و تماشای انواع مختلف برنامه ها داشته، به صورت مشخصی به استفاده از تلویزیون، رایانه، بازی های الکترونیکی، فیلم ها و دیگر رسانه ها پرداخته و میزان مصرف را کاهش می دهد. به عبارت دیگر، خود را ملزم می کند در استفاده از رسانه، جیرهی مصرف داشته باشد.
🔷چنین فردی در گام بعد به جنبه های نامحسوس تر رسانه ها توجه می کند و به پرسش ها و موضوعات عمیقی مانند چه کسی پیام های رسانه ای را میسازد؟ با چه اهدافی فرستادن پیام دنبال میشود؟ چه کسی از ارسال پیام سود می برد و چه کسی ضرر میکند؟ و... می پردازد. به بیان دیگر، در این مرحله با توجه به ویژگی های پیام دهنده، به گزینش پیام ها پرداخته و برخی از پیام های مطلوب را برگزیده و بقیهی پیام ها را نادیده می گیرد.
🔷سپس با کمک برخی مهارت های لازم برای تماشای انتقادی، به تجزیه و تحلیل و پرسش دربارهی چارچوب ساخت پیام و جنبه های جا افتاده در آن می پردازد. آن چه در این مرحله اهمیت دارد، شناخت حقایق و جنبه هایی از پیام است که حذف شده است. در این مرحله همچنین به نقد پیام های رسانه ای پرداخته می شود.
💠در نهایت می توان گفت #مخاطب با داشتن #سوادرسانهای در مواجهه با پیام های مختلف از رسانه ها و برای دریافت معنای حقیقی آن ها، دو مرحله ی گزینش گری و پردازش گری را باید پشت سر بگذارد. بدین ترتیب، #سوادرسانهای همانند فیلتری عمل خواهد کرد تا جهان متراکم از پیام، از لایه های فیلتر سواد رسانه ای عبور کرده و شکل مواجهه با پیام معنادار شود.
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #جنگنرم، جنگ سایبری، و تکنیک ها (بخش ششم)
🔶با پیشرفت روز افزون امکانات و تکامل علمی جوامع، #جنگها نیز روز به روز پیشرفته تر و پیچیده تر شد و گونه های مختلفی به خود گرفت. در دنیای امروز یکی از مؤثرترین، خطرناک ترین و فعال ترین انواع جنگ، #جنگنرم است.
🔴تکنیک شایعه
🔷در طول تاریخ به #شایعه به صورت یک پدیده اجتماعی ـ روانی و با ابعاد گسترده نگریسته شده است. این پدیده به عنوان یک معضل اجتماعی در جوامع، ریشه ای تاریخی دارد. در طول مبارزه و جنگ ها، کشورهای متخاصم با ایجاد جنگ روانی و #انتشارشایعهها میکوشند نیروهای دشمن را ناامید، و روحیه جنگی آنها را تخریب کنند؛ شایعاتی مانند قتل یک فرمانده، نرسیدن توان کمکی، رسیدن نیروهای تازه نفس به دشمن و... باعث تسلیم دسته جمعی یا از هم پاشیدگی نیروها شده است.
🔷برای نمونه، در جنگ احد شایعه شهید شدن پیامبر(ص) را پخش کردند، یا معاویه شایعات بسیار گسترده و فراوانی را ضد امیرالمومنین(ع) منتشر ساخت تا جایی که برخی از مردم در مسلمان بودن آن حضرت دچار تردید شدند و... ؛ در جهان کنونی نیز به دلیل کارایی و میزان تاثیر چشم گیر #شایعه، این پدیده به عنوان یک وسیله مهم و اساسی، و #حربهایخطرناک در #جنگنرم به کار گرفته می شود.
🔴تعریف شایعه
🔷 #شایعه پدیده ای مخرب و خطرناک است که معمولا از یک خبر ناشی شده و یا بی اساس، بر پایه یک جنجال و هیاهو ایجاد میشود و در افکار عمومی جا میگیرد؛ تا جایی که روحیه مردم را تضعیف و ناامید می کند و یا امنیت ملی را به خطر می اندازد، و بلای بی اعتمادی در بین مردم یک کشور گسترش می یابد.[۱] از دیدگاه دینی، #شایعه معمولا مجموعه ای از غیبت، تهمت، استهزاء و حتی گاهی دشنام است. قران کریم، انسان را از دنباله روی و پخش سخنان و اخبار، بدون علم و اطمینان نهی فرموده است.
🔷همچنین رهبر انقلاب #شایعه را یکی از مصادیق بارز «قول به غیر علم» دانسته، میفرماید: بخشی از کارهای مشکلی که در جوامع به وجود میآید و امروزه در جامعه خودمان هم هست، همین «قول به غیر علم» است... مواظب باشید که بدون علم، بدون اطلاع، به اتکای هوای نفس نباشد، به اتکای شایعه نباشد، حدس و گمان نزنید که متاسفانه امروز در جامعه ما تا حدود زیادی این بیماری رایج است.[۲]
پینوشت
[۱] جنگ روانی (حاتمی)، ص ۸۲
[۲] همان، ص ۸۴
منبع: وبسایت حوزه نت به نقل از ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان مهم امام خمینی(ره) در مورد انتخابات ریاست جمهوری .
گویا این سخنان را برای این روزها فرموده اند .
#حضور_پرشور
#انتخاب_اصلح
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌸
🍀
✅نماینده ولیفقیه در سپاه: دکترین رفتار سیاسی مبنای فعالیت سپاه است
🍃🌻🍃
🔻نماینده ولیفقیه در سپاه با تأکید بر اینکه نیروهای مسلح به هیچ وجه وارد دستهبندیهای سیاسی نمیشوند گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعنوان نهاد پاسدار انقلاب و ارزشها و دستاوردهای آن، در حفاظت از انقلاب و نظام اسلامی از هیچ کوششی دریغ نمیکند و دشمنان بدانند که فضاسازیهای آنها باعث انفعال ما نخواهد شد.
🔹حجتالاسلام والمسلمین دکتر عبدالله حاجیصادقی در جمع تعدادی از مسئولان سیاسی نیروهای مسلح با بیان اینکه سپاه با هماهنگی و انسجام داخلی نسبت به تحرکات دشمن عمل میکند، افزود: سپاه همچون گذشته در دفاع از انقلاب با بصیرت و آگاهی و محور قرار دادن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای تحقق حضور حداکثری و شوقانگیز مردم در انتخابات تلاش خواهد کرد.
🔸وی با اشاره به تدوین دکترین رفتار سیاسی سپاه گفت: از مجموعه معاونت سیاسی به ویژه برادر با سابقه و ارزشمند سردار دکتر جوانی تقدیر و تشکر میکنم هم زحمت تدوین دکترین رفتار سیاسی سپاه را کشیدند و هم در چارچوب آن عمل کردند و موفق هم عمل کردند.
🔹نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه با بیان اینکه مواضع معاون سیاسی سپاه موضع مجموعه سپاه است، تصریح کرد: در مسائل سیاسی هماهنگی خوبی در سپاه وجود دارد و آنچه که معاون سیاسی اعلام میکند، همان چیزی است که مجموعه سپاه و نمایندگی ولیفقیه به عنوان متولی این امر درباره آن اتفاق نظر دارند.
🔸حجتالاسلام دکتر حاجیصادقی در ادامه هدایت سیاسی را هدایت به دین دانست و با اشاره به نقش مهم هادیان سیاسی در سپاه گفت: در فرهنگ دینی سیاست و اخلاق توام هستند و کسانی که در اخلاق موفق نباشند در سیاست هم موفق نخواهند بود.
🔹نماینده ولیفقیه در سپاه در خصوص راهکارهای مقابله با سناریوهای دشمنان گفت: تبیین صحیح تقابل پایانناپذیر استکبار با جمهوری اسلامی، درک صحیح از نقشههای دشمنان برای استحاله از درون، تقویت کارآمدی نظام اسلامی و بیان ریشههای ناکارآمدی برخی دولتهای و تقویت انگیزه و امید در مردم از مواردی است که هادیان سیاسی باید مدنظر قرار دهند.
🔺وی در پایان مشارکت را بهترین راه تغییر برای حل مشکلات دانست و تأکید کرد مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی راه حل قوی شدن کشور و عبور از موانع و مشکلات پیش روی نظام جمهوری اسلامی است
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ ملاکها و معیارهای انتخاب اصلح ازدیدگاه امامین انقلاب در ۱۴ واژه و با مخفف" معتمد- شجاع- متقی"عبارتند
از:
💠 قسمت سوم: #متقی
🍃🌻🍃
0⃣1⃣ م: منافع عمومی نگر.
1⃣1⃣ ت: تجملاتی نبودن، ساده زیستی.
2⃣1⃣ت: تقوای دینی، سیاسی داشتن.
3⃣1⃣ ق: قانونگرا و متشرع بودن.
4⃣1⃣ ی: یاوری محرومان و مستضعفين
❌ توجه:
👈 آدرس آیات متناسب با ملاکهای ۱۴ گانه انتخاب اصلح:
🔻 مستقل و منافع عمومی نگر: آیات ۱۷ و ۱۸ زمر و آیه۱۵۹، آل عمران و آیه ۱۴۱، نساء.
🔹 تجملاتی نبودن: آیه ۲۰، فجر و آیه ۱۵۲ آل عمران.
🔸 تقوی: آیه ۶، تحریم و ۲۶، اعراف.
🔹 قانون مداری: آیه ۲، مطففین و ۸ آیه، مائده.
🔺یاور محرومان: آیه ۱۹، ذاریات و آیه ۸، انسان و آیه ۷۵، نساء و آیه ۲۹، فتح و آیه۳، ماعون.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🍃🌻🍃
💠امام علی علیه السّلام فرمودند: مَا یریدُ القَومُ القُرآنَ لِأنَّهُم لَیسُوا بِأهلِ قرآنٍ فَاتَّقُوا اللهَ وَ امضُوا عَلی بَصَائِرِ کُم فی قِتالِهِم...؛
🌺امام علی علیه السّلام به اصحاب در جنگ صفین فرمودند: این مردم معاویه و طرفداران او قرآن نمی خواهند چرا که اهل قرآن نیستند، از خدا بترسید و با بصیرت و هوشیاری به جنگ با آنان ادامه دهید. بحار الانوار، ج ۳۳، ص ۳۱۱.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔@goftemansazan
🍀
🇮🇷🌸
23-01-1400.pdf
872.3K
🇮🇷🌸
🍀
🌀نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر
🍃🌻🍃
💢شماره ۳۱۷
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
شکافتن اتم را کنار گذاشتیم تا بین سگ زرد و شغال شکاف بیندازیم. اما اروپا برای آمریکا همچنان دُم تکان میدهد. وکیلمدافع شیطان برای استیلای غرب وحشی، قانون جنگل را میشناسد نه برجام را. دنیا، منطق قدرت را میفهمد نه زبان مذاکره را. اقتصاد ما با غسل ارتماسی در دریای دیپلماسی از لوث دلار پاک نمیشود. به پر قبای ایتالیایی کسی برنخورد، با بستنشینی نمیتوان اقتصاد مقاومتی را بسط داد.
چشمآبیهای بیچشم و رو چشم ندارند که ببینند ایران با چشمبادامیها چشمانداز ٢۵ ساله روابط اقتصادی امضا کرده است. تحریمهای گازانبری را میتوان با پیمانهای راهبردی دوجانبه لوله کرد. باجگیران جهانی و خراجگیران روانی چرخش ایران به شرق را باج سبیل جا میزنند تا سنبه فشار حداکثری را پرزورتر کنند. پنجرهی فرصت غرب که بسته شود، دیگر باد مزاحم کارت بازی شرق را با خود نمیبرد.
تپالههای ضدانقلاب، از ترَکهی رضاپالان با سابقهی کاپیتولاسیون گرفته تا لختوپتیهای وطنفروش درجهچندمی هالیوود به تحریک بوقهای فارسیزبان پارسیستیز و تطمیع پولهای کثیف شیخنشینهای نفتخیز، همه نگران استقلال ایران شدهاند. از درخت اقتصاد چین در باغ ایران قلمه میزنیم، اما قلمبهمزدان، خاک ایران را به توبره میکشند. به شرق عالم نظر میکنیم و از غرب، آخ و ناله بلند میشود.
🔻اینجا سرزمین شجره مبارکه زیتون است. درونزای بروننگر همان نه شرقی و نه غربی است که ارتباط میگیرد اما انقیاد نمیپذیرد. تک نمیافتد تا پاتک نخورد و تکیه نمیکند تا از تکانه در امان باشد. اینجا #جمهوری_اسلامی_ایران است.
دوباره بگم بگم!
🔺 محمود احمدینژاد رئیس جمهور سابق مدتهاست که توانسته نام خود را با انتخابات ریاست جمهوری 1400 گره بزند. رویکرد وی برای در صدر اخبار ماندن از نامهنگاری گرفته تا مصاحبه و ورود به موضوعات خط قرمزی مثل حجاب و ... سبب شده که بسیاری از تحلیلگران او درصدد بازگشت به قدرت تلقی کنند. البته از آنجایی که گمانه رد صلاحیت او جدی است و تجربه آن را هم دارد، این گمانه مطرح شد که احتمالا او قصد دارد با حمایت از یک نامزد خاص در این انتخابات نقش آفرینی کند.
🔺اینکه کدام یک از دو احتمال جدیتر است معلوم نیست اما احمدینژاد سخت مشغول کار است. در این روزهای کرونایی سفر میرود، جلسه میگذارد و حرفهای انتخاباتی میزند. البته سنت همیشگی خود که همان تهدید به افشاگری و بگم بگم است را هم فراموش نکرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ویدیو #کلام_بزرگان
؛🌺✨🌺✨🌺
؛✨🌺✨🌺
؛🌺✨🌺
؛✨🌺
؛🌺
💢 عیدِ دوستان الهی 💢
👌🏻 فرصت بینظیر برای آباد کردن دل
👈🏻 اگر دل آباد نشود....
🌺
✨🌺
🌺✨🌺
✨🌺✨🌺
🌺✨🌺✨🌺