*ابزار بندگی*
#حضرت_آیت_الله_قرهی_مدظله_العالی :
🌱 امیرالمؤمنین میفرمایند: یک دلیل ترس از مرگ، همین است که انسان برای مرگ آماده نیست و میترسد؛ چون به فضولات و چیزهای بیهوده پرداخت و اصل رها شد، حالا معلوم است که از مرگ هراسان است و وحشت دارد. امّا اولیاء خدا وحشت ندارند، خوشا به سعادتشان.
از همهی دنیا و مافیها دل کندند. دنیا را برای دنیا نخواستند، دنیا را برای آخرت خواستند. آنها هم در دنیا بودند، آنها هم مثل من و تو میخوردند و میآشامیدند و گاهی مسکنی هم داشتند، امّا اصلاً دل نبسته بودند. چون تمام اینها را ابزار بندگی میدانستند، پول، خانه، ماشین و ... باید ابزار باشد، نه این که خودشان به تنهایی مهم باشند.
🌱حالا من به دنبال این هستم که ماشین داشته باشم، برای زندگیام. خانه داشته باشم، برای زندگیام و ... . کسی نمیگوید: بد است، امّا مشغول شدن به این فضولات، سبب فراموشی امور مهم میشود. آنوقت چنین شخصی در موقع مواجهه با مرگ، میترسد و وحشت دارد.
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
بسمه تعالی
*سخنرانی حضرت آيت الله قرهی (مد ظلّه العالی)*
*🏴شب هشتم محرم الحرام 1443*
یکی از نکات بسیار بسیار مهم این است که انسان شرط زمان و مکان را درک کند و واقعیتها را متوجه باشد. البته همه ی اینها را هم باید خدای متعال عنایت کند و مهمتر از همه اتصال به ولایت باشد. اگر کسی تصور کند خودش چیزی بلد است، خودش ادراک دارد، خودش هوش سیاسی و یا هوش اجتماعی دارد، همه اینها غفلت است که از یک جایی خراب میکند و تمام میشود.
ادامه مطلب در لینک زیر 👇👇
http://emammahdy.com/Content/Content.aspx?PageCode=33005
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
.
.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•﷽•
جانِ عالَـم به فَدایِ دلِ باباییِ تو. 🖤
#سهسالهارباب🕊
*تبعیّت، یعنی اطاعت عملی، با اعضا و جوارح.*
حضرت آیت الله قرهی (مد ظله العالی):
✨تبعیّت، یعنی نشان دادن اطاعت در افعال، آن هم نعل به نعل، یعنی وقتی میگویند: این پایت را بردار و آن طوری بگذار، بگویی: چشم، این پایت را آن طور بگذار، باز هم چشم و ... .
✨در مثال مناقشه نیست، اولیاء خدا تمثیل به طهارت میزنند و میگویند: به خاطر همین است که میگویند: در وضو گرفتن، اوّلین شستن، واجب است، دومی، مستحب است و سومی، حرام است. لذا وقتی تبیین به بطلان میکنند، یعنی اگر سه بار آب بریزی، دیگر خرابش کردی.
✨نمی فرماید: مکروه است، بلکه میفرماید: حرام است. حتّی اگر میفرمود: مکروه است، باز منعی نداشت، امّا میگویند: حرام است و دلیل و برهانش هم این است که تبعیّت را میخواهند که وقتی فرمودند: دو بار بس است، دیگر تمام میکنی یا خیر.
💫لذا تبعیّت یعنی این که هر چه که فرمودند، مطیع محض باشیم و کم یا زیاد نکنیم. پس باید این مطیع محض بودن را به افعال و کردار خود نشان دهیم.
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
*شیطان همه جا با ماست*
حضرت آیت الله قرهی(مدظله العالی):
📍برادران عزیز! خواهران گرامی! یکی از نکاتی که ابوالعرفا میفرمودند و باید در آن تأمل کنیم که خیلی مهم است، این است که بدانیم این همیشگی بودن شیطان با ما، باید یک ملکه وجودی برای ما شود. هر جا برویم شیطان با ماست. همه جا شیطان با ماست. خودم را ایمن ندانم از شیطان و دائم بدانم شیطان با من است و آن که نداند شیطان با اوست، شیطان فریبش داده که من اصلاً با تو نیستم، آدم خوبه و بهترینه تو هستی.
📍 این که خودمان را به خودمان خوب جلوه میدهد، خطر است. اگر یک موقعی از خودت احساس رضایت کردی، بدان ابتدای خطر است. میگوید: الحمدلله، تو که در راهی و در صراط مستقیم هستی. لذا این خواطر نفسانی و شیطانی این است که چنان او را گرفتار میکند که باورش میشود خوب است.
📍شما بگردید یک جا پیدا کنید که اولیاء خدا گفته باشند: ما خوبیم. آنها دائم ظن و گمان به خودشان دارند. اتّفاقاً ظن و گمان خوبی اولیاء خدا به این است که دائم به خود ظن و گمان بد دارند؛ چون اگر یک کسی از خودش راضی شود، تمام است و همان لحظه ای که رضایت نفسانی بهوجود آمد، یکی از وساوس شیطان است.
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
*رابطه شجاعت و صبر بر طعنهها!*
◼️ از وجود مقدّس امام حسن مجتبی(صلوات اللّه و سلامه عليه) سؤال میکنند: شجاعت چیست؟
قِيلَ فَمَا الشَّجَاعَةُ، حضرت میفرمایند: قَالَ مُوَافَقَةُ [مُوَاقَفَةُ] الْأَقْرَانِ وَ الصَّبْرُ عِنْدَ الطِّعَانِ،
◼️ شجاعت، دست و پنجه نرم کردن با حریفانی است که هم وزن او باشند؛ یعنی ظلم نکند و ضعیفکشی نکند. بعد هم این، شجاعت است که در مقابل طعنهی دیگران، صبر کنی.
◼️شاید بگویید: اگر ما جواب طعنههایشان را ندهیم، فکر میکنند که ما خوردیم و بردیم و چاپیدیم و ... . امّا بگذارید بگویند؛ چون صبر در مقابل طعنهها، نشان از شجاعت است. قرار نیست که اگر طعنه زدند، من هم عربدهکشی کنم و زود عکسالعمل نشان دهم. گاهی باید صبر کرد. صبر در مقابل طعنهها، شجاعت است که خیلی مهم و اثرگذار است.
◼️ما دیدیم که بعضیها در مقابل طعنهها صبر میکنند، میتوانستند امّا صبوری و حلم عجیبی داشتند. امام راحل و امامالمسلمین همینگونه هستند. شاید کسی از روی حبّ به ایشان، کار اشتباهی کند، امّا خود ایشان والله قسم ابداً با غرض شخصی رفتار نمیکنند. در فتنه 78 فرمودند: اگر عکس من را هم پاره کردند، سکوت کنید. الآن در بحث اربعین فرمودند: عکس من را با خودتان نبرید. ایشان از این مطالب فراری هستند. مردان خدا اینگونه هستند.
◼️امّا خدا نکند به کسی بگویی: بالای چشمت، ابروست، طوری برخورد میکند که در تاریخ ثبت شود تا دیگر چنین مطلبی نگویی! امّا من مردان خدایی را چون سردار معظّم، سردار رادان را دیدم (که چون نیستند، بیان میکنم و گذرا رد میشوم) که هجمهها و تهمتها را دیدند و شنیدند، امّا ابداً غرض شخصی در وجود ایشان نیست و من بر این مطلب شهادت میدهم. امّا آنجا که برای نظام، نیاز بود، در فتنه 88، در کف خیابان بود. شاید بعضیها اصلاً نمیآمدند، امّا ایشان در بطن قضیّه حضور داشتند. شجاعت این است و بالاخره در زمان ما هم مصداق دارد.
◼️وقتی کسی اینگونه شود، بندهی خدا میشود، عبدالله میشود و عقلش، کار میکند.
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
بر تن و قامت شهر رخت عزا جامه کنید
بوی تابوتِ پر از تیر #حسن می آید ...
#کریم_اهل_بیت
#شهادت_امام_حسن_مجتبی (ع) 🖤
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
❤️ ساعت عاشقے ❤️
🌹«السَّلامُ عَلَيکَ يا مولای یا بَقيَّةَ اللَّهِ»🌹
حضرت آیت الله قرهی (مدظله العالی) :
*💟 دریک اقلیم، دو پادشاه نگنجد؛ در قلب، یاد یاد خدا حاکم است، یا شیطان*
💟 اولیاء خدا یک دلیل و برهان آن را این بیان فرمودند، میگویند: اصلاً یاد در قلب است، «ألا بذکر اللّه تطمئن القلوب» که بیان کردیم، همین است. قلب هم جایگاه و اسّ و اساس است، یا حرم الله میشود و یاجایگاه تسلّط شیطان. اگر این ذکر درون قلب انسان، رخنه پیدا کند، معلوم است که درامنیّت کامل است.
💟حال، کسی را تصوّر کنید که مدام یاد وجودمقدّس آقا جان باشد. این که من بیان میکنم هر ساعت، حداقل یک دعای سلامتی بخوانید، برای همین است که انسان یاد آقا جان بیافتد، این یاد درون قلبش ریشه بدواند و این قلب را در تسلّط خودش بیاورد. دیگر هم معلوم است نمیشود فکر گناه همباشد.
💟در یک اقلیم، دو پادشاه نمیگنجد. اگر آن پادشاه و ملک ربّانی، درون انسان تسلّط پیدا کرد، دیگر انسان، از گناه بدش میآید.
💟کما این که متأسّفانه خیلی از افراد، از جمله یهودیان هستند که اصلاً از وجود مقدّس امام زمان (روحی له الفداء) تنفّر دارند. چون کسی که قلبش، به سمت بدیها تمایل پیداکرد، معلوم است که از خوبی، بدش میآید. البته کسی هم که به سمت خوبی تمایل پیداکرد، از بدی بدش میآید. این یک قاعده است که باید بدانیم.
.
🌼کانال یاوران امام مهدی(عج)
@emammahdy81
🔶پیامبر اکرم (ص):
*🍃الْعِبادَةُ عَشْرَةُ اَجْزاءٍ تِسْعَةُ اَجْزاءٍ فى طَلَبِ الْحَلالِ*
🍃عبادت ده جزء دارد، که نُه جزء آن، طلب روزى حلال است.
📗بحارالأنوار، ج 103، ص 9، ح 37.
@emammahdy81