🔴 یک مطالبه مهم از مجلس آینده
🔹از اولین اقدامات مجلس آینده باید اصلاح مجموعه قوانینی باشد که در این دو دهه اخیر اقتصاد ایران را به اسارت نرخ #دلار در آورده است! هیچ توجیهی برای قیمت گذاری محصولات پتروشیمی ها، فولادی ها و سایر شرکت های معدنی و تولیدی به نرخ جهانی(بر مبنای دلار یا ارزهای خارجی) وجود ندارد.
🔹 #جهانی_سازی_قیمت_ها تنها باعث بالا رفتن قیمت دلار و سایر ارزهای دیگر و به تبع آن ایجاد #تورم گسترده، تضعیف #تولید در کشور و تحمیل فشار اقتصادی به مردم ایران شده است.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@emammzamani
توییت استاد رائفی_پور
🗣در قدیم مرسوم بود امپراطوری ها برای اینکه علیه یکدیگر خیانت نکنند نزدیکان خصوصا فرزندان خود را به عنوان گروگان به کشور دیگر می فرستادند. بهعبارت بهتر این افراد گروگانهای محترمی بودند که تا روز مبادا در رفاه زندگی میکردند مانند ارشک شاهزاده ایرانی (نام چینی : آن شی گائو)که از دربار پارتیان به چین فرستاده شد!
🗣حضور فرزند در آن کشور بهترین تضمین برای این بود که پدر علیه منافع کشور مذکور اقدامی نخواهد کرد. حالا شما تعجب کردهاید چرا دفتر عضو موثر صهیونیست پارلمان کانادا و احتمالا نخست وزیر آینده این کشور که سپاه و حاج قاسم را تروریست میداند سفارش پذیرش اقامت دائم سردارِ همان سپاه را کرده است؟
🗣اجازه دهید مثالی بزنم: به نظرتان اگر دختر یا پسر ترامپ در ایران زندگی میکرد به نظرتان او جرات مینمود دستور شهادت سردار سلیمانی را بدهد؟
#اسحاق_قالیباف
#کانادا_گیت
💠@Raefipourfans
🔴 دفتر شرکت کوروش کمپانی تخلیه و سایت این شرکت از دسترس خارج شد!
🔹این شرکت یکی از فروشنده های آیفون ۱۳ به قیمت ۲۰میلیون تومان بود که با تبلیغات گسترده بازیگرها، فوتبالیستها و... موفق به جلب اعتماد مردم شده بود.
@emammzamani
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یه نقشه قدیمی در موزه ملی قطر هست که نام خلیج همیشه فارس در اون اومده!
بعد خبرنگارای قطری به سعید عزت اللهی انتقاد کردن که چرا گفته خلیج فارس!😐
@emammzamani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر جان ما هستیم ، دوستون داریم...
🔹 با بچه هامون فدائیتیم ❤️
@emammzamani
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امام جمعه خلیل آباد حجه الاسلام
دستجردی از روبانی زنی آیین اختتامیه روکش آسفالت یک روستا خودداری کرد👌
🔹 آخوند داریم تا آخوند 💪🏻
@emammzamani
🔴بالای تصویر چادر ها / پایین تصویر قبر ها / وسط تصویر مردانی ایستاده اند
🔹 به نماز بر پیکرهایی که از سمت بالای تصویر به سمت پایین منتقل میشوند
🔹 این روایت تلخ غزه است...
@emammzamani
🔴 پارسال فاطمه معتمد آریا vs فاطمه معتمد آریا امسال
🔹 پارسال: من مادر تمامی برعندازا هستم و تا پایان عمرم عزادار خواهم بود!
🔹 امسال: فستیوال فیلم های آسیایی وزول فرانسه!
🔹 روسیاهی شم موند برای کسایی که با تحریک و تهییج این قماش اومدن کف خیابون!
@emammzamani
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یعنی بعد این ویدئو، اگر دلت نگرفت، به لقمه ای که داری میخوری شک کن!
@emammzamani
هدایت شده از mehrab
1_1881401509.mp3
4.57M
🎧#مداحی
🔹 پنج شنبه های شهدایی
خوش به حال شهدا...😭😭😭
🎙کربلایی سیدرضا نریمانی
@emammzamani