فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا دلم برات تنگ شده....
✅جلسه دفاعیه پایان نامه سطح 3 رشته مشاوره اسلامی با موضوع:
📚✍️طراحی بسته آموزشی خودتنظیمی تحصیلی طلاب با تأکید بر منابع اسلامی
محقق: آقای قاسم روستا
⏱زمان: چهارشنبه 1402/10/13، ساعت 15:30
مکان: موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام طبقه اول اتاق 113
✍️کانال روابط عمومی و فرهنگی موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (علیه السلام):
📚https://eitaa.com/imamrezaqom
در اول آفتاب روز چهارشنبه اول مهر ۱۲۸۱ هجری شمسی مطابق با ۲۰ جمادی الثانی ۱۳۲۰ ه.ق. یعنی سالروز ولادت حضرت زهرا(س)، از سلاله پاک آن بانوی اطهر در شهرستان خمین مولودی پای به عرصه هستی نهاد که او را روح الله نام نهادند که بعدها به امام خمینی(س) مشهور شد و با قیام الهی خویش سرنوشت ایران و جهان را دگرگون ساخت.
روابط عمومی موسسه امام رضا علیه السلام
....
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور مسئولین و دانش پژوهان موسسه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین استاد پارسانیا برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مؤسسه امام رضا علیهالسلام، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در روز یکشنبه دهم دی ماه در موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام برگزار شد. در این مراسم، که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر مریجی ریاست موسسه برگزار شد، مسئولین و دانش پژوهان موسسه حضور داشتند. در ابتدای مراسم حجت الاسلام میرزاپور، معاون پژوهش موسسه ضمن خیر مقدم به طلاب و اساتید و مسئولان حاضر در مراسم، اولویت های برنامه های معاونت پژوهش را مسائل 15 گانه قطب های علمی و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان کرد که عیناً اولویت های پژوهشی مورد نیاز نظام اسلامی است که اخیراً معاونت پژوهش حوزه علمیه قم نیز آنها را به مراکز حوزوی ابلاغ نموده است.
معاون پژوهش موسسه امام رضا علیه السلام ضمن تأکید بر ظرفیت بالای موسسه به عنوان اولین مرکز تخصصی حوزوی که موفق به اخذ مجوز فعالیت دائمی از حوزه علمیه قم شده است؛ به برگزاری اولین کرسی ترویجی در این موسسه در سال گذشته اشاره نمود.
سپس مهندس علی غلامی، کارشناس فناوری اطلاعات موسسه ضمن رونمایی از پرتال «پژوهش نما» ویژگی های این پرتال را بر شمرد. وی معرفی کتب تولیدی اساتید و دانش پژوهان موسسه و همچنین معرفی مشخصات پایان نامه های دفاع شده در موسسه را علاوه بر نمایش تمامی مجلدات فصلنامه تخصصی «اسلام پژوهان» از امکانات این پرتال نام برد. قابلیت جستجوی کتاب و مقالات از دیگر مشخصات برجسته این پرتال می باشد.
وی بیان کرد طراحی این پرتال که بالغ بر دو سال طول کشیده است با دو هدف معرفی و تقدیر از پژوهشگران موسسه و بهبود فرایند ارسال مقالات به فصلنامه اسلام پژوهان انجام شده است.
همچنین در این مراسم از اپلیکیشن «دانش پژوه» بر بستر اندروید رونمایی شد. این نرم افزار موبایلی نیز توسط اداره فناوری اطلاعات موسسه امام رضا علیه السلام تولید شده و دارای دسترسی مستقیم به تمامی کانال های اطلاع رسانی، شبکه های اجتماعی و اطلاعاتی موردنیاز دانش پژوهان موسسه و تمامی پایگاه های اینترنتی علمی، آموزشی و پژوهشی می باشد.
در انتهای مراسم نیز حجت الاسلام والمسلمین استاد پارسانیا ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته، هرگونه تلاش در مسیر کشف معرفت و تولید علوم موردنیاز اسلامی را وظیفه اصلی مراکز علمی و نهادهای حوزوی دانست و اینگونه فعالیت ها را ماییه رشد و بالندگی و رفع نیازهای نظام اسلامی عنوان کرد. ایشان مراکز حوزوی و اسلامی تحت اشراف مقام معظم رهبری دام عزه را راهبردی و اثرگذار و کنش گر نامید که باید هویت اسلامی و شناخت درست از این هویت را به جامعه اسلامی تزریق نمایند. وی در ادامه تعریف درست از علم و معرفت و چیستی علم دینی و شناخت و عرضه لوازم علم دینی را رسالت بزرگی دانست که اینگونه مراکز، عهده دار آن هستند. وی غایت نهایی علم دینی را واقعیت بخشی به همه امور و پدیده های دینی و دینی شدن جامعه دانست.
در انتهای مراسم از دو دانش پژوه برتر موسسه آقایان حجت الاسلام جعفر علی نقی دانش پژوه سطح چهار رشته شیعه شناسی و همچنین جناب آقای محمد میرخانی دانش پژوه سطح سه رشته مشاوره اسلامی با اهدای لوح و جوایز، تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام، در جلسه دفاعیه با موضوع «مدل مفهومی کرامت نفس براساس منابع اسلامی و طراحی بسته ارتقای آن» که توسط معاونت آموزش مؤسسه برگزار شد، دانش پژوه این موسسه کرامت نفس را از مهمترین مبانی انسانشناختی و نقطه کانونی تربیت از دیدگاه اسلام دانست و گفت: آنچه از آموزه های دینی استفاده می شود، مفهوم کرامت نفس، مهمترین مفهوم در تربیت اخلاقی انسان هاست به گونه ای که انسانیت انسان با میزان کرامت نفس او سنجیده می شود. اما علی رغم اهمیت و جایگاه بی بدیل کرامت نفس در زندگی مادی و معنوی انسانها، توجه اندکی به آن میشود.
حجتالاسلام محمد ظریفی؛ دانش پژوه سطح سه رشته مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام به عنوان ارائه کننده این رساله علمی به همراه استاد راهنما، حجت الاسلام دکتر محمدرضا بنیانی و داور محترم، حجت الاسلام دکتر ابوالحسن حقانی در این جلسه به ارائه بحث پرداختند.
حجت الاسلام ظریفی با اشاره به ریشه های کرامت نفس در قرآن، انسان ها را از نظر قرآن کریم، خلیفه الله و دارای کرامت ذاتی دانست که امانت دار الهی بر روی زمین و دارای روح الهی و مسجود ملائکه اند.
وی، در ادامه بحث، خودآگاهی و احترام به خود را اولین مؤلفه کرامت نفس دانست و گفت: خودآگاهی که در روایات اسلامی از آن به معرفت نفس تعبیر می شود، اصل اولی و مهم در ارتقای کرامت نفس است. خودآگاهی انسان را با داشته ها و نداشته ها، با ضعف ها و قوت ها و با ویژگی های خاص انسانی که ریشه کرامت ذاتی انسان است، آشنا می سازد. زمانی که انسان، با ویژگی های خاص انسانی که جداکننده وی از دیگر موجودات و ارتقادهنده وی در میان موجودات عالم است، آشنا شد، نتیجه طبیعی آن، احترام به خود خواهد بود.
ظریفی اضافه کرد: خودباوری دومین مؤلفه کرامت نفس، است. خودباوری و شناخت جایگاه خود در نظام هستی، احساس کرامت را به انسان منتقل می کند. زمانی که انسان به این درک می رسد که اشرف مخلوقات است و خداوند توجه خاص و ویژه ای به او دارد و در میان موجودات عالم، ممتاز است احساس کرامت و بزرگواری خواهد کرد.
وی ضمن بیان سومین مولفه که ارتباط معنوی با خالق است اضافه کرد: سومین مؤلفه کرامت نفس ارتباط با خداست. خودآگاهی و معرفت نفس انسان را به کرامت ذاتی متوجه میسازد. همچنین، احساس کرامت، انسان را به این مهم متذکر میسازد که کرامت انسان از سوی خالق هستی و خداوند متعال اعطا شده است.
حجت الاسلام ظریفی چهارمین مؤلفه کرامت نفس را مسئولیت پذیری و خودکنترلی دانست و گفت: انسان کریم که از خودآگاهی و ارتباط با خداوند به کرامت نفس نائل آمده و آن را ارتقا بخشیده است، خود را در برابر مبدأ هستی و نظام هستی، دارای مسئولیت می بیند و دست به هر عمل و کنشی نخواهد زد و بایدها و نبایدهایی برای خود تعریف خواهد کرد.
در پایان، ظریفی پنجمین و آخرین مؤلفه کرامت نفس را ارتباط با مردم بیان کرد و گفت: انسان به جهت اینکه موجودی اجتماعی است، بخش مهمی از آموزه های دینی تأکید بر ارتباط با مردم و مدارا با مردم دارد و انسان کریم مقید به اجرای دستورات دینی است. همچنین انسان کریم به جهت اینکه خلأها و نقصان های روحی و روانی او با ارتباط با خداوند تکمیل شده است، روابط اجتماعی سالم و مقیدی خواهد داشت.
در انتهای این نشست، دانشپژوهان و حاضرین در جلسه سوالات خود را مطرح و به بحث پرداختند و در نهایت، این رساله علمی با نمره عالی با موفقیت دفاع گردید.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام، در جلسه دفاعیه با موضوع «الگوی خودتنظیمی تحصیلی طلاب با تأکید بر منابع اسلامی» که توسط معاونت آموزش مؤسسه برگزار شد، دانش پژوه این موسسه حجت الاسلام قاسم روستا، خودتنظیمی تحصیلی را مبحث مهمی در زمینه تحصیل طلاب عنوان کرد و گفت: پژوهش حاضر، با هدف طراحی الگوی خودتنظیمی تحصیلی طلاب بر اساس منابع اسلامی انجام شده و روش پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی و تحلیل اطلاعات به روش تحلیل محتوا می باشد.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مشکلات فراروی نظام آموزش و پرورش افت تحصیلی می باشد گفت: افت تحصیلی به منابع انسانی و مالی زیان می رساند و باعث ایجاد مشکلات روحی و روانی مضاعف برای دانش آموزان و والدینشان می گردد گفت: پژوهش حاضر با دو هدف شناسایی ویژگی های الگوی خودتنظیمی تحصیلی طلاب با تاکید برمنابع اسلامی و شناسایی ویژگی های روان سنجی الگوی خودتنظیمی تحصیلی طلاب انجام شده است.
حجتالاسلام قاسم روستا؛ دانش پژوه سطح سه رشته مشاوره اسلامی مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام به عنوان ارائه کننده این رساله علمی به همراه استاد راهنما، حجت الاسلام دکتر محمدرضا بنیانی و داور محترم، حجت الاسلام دکتر عبدالاحد اسلامی در این جلسه به ارائه بحث پرداختند.
دانش پژوه موسسه امام رضا علیه السلام خودتنظیمی را فرآیندی دانست که فرد می تواند به طور خود پیرو و مستقل زندگی خود را در جهت اهداف خودتنظیم کند و در این راه توانایی به تأخیرانداختن و ارضای آنی و فوری نیازهای خود را داراست.
وی، با طرح مفاهیمی همچون جایگاه تحصیل علم در اسلام و جایگاه مفهوم خودتنظیمی در روانشناسی و همچنین در منابع اسلامی، موانع تحصیل را شامل عدم آگاهی از فضیلت علم آموزی، تکبرورزی، عدم فراغت خاطر، نگرانی اقتصادی، کمبود استاد، کم رویی و سستی و تنبلی دانست.
حجت الاسلام روستا تحت عنوان نتیجه گیری اضافه کرد: خودمدیریتی شناختی (شامل تدبر، مشورت، بصیرت، خودآگاهی، توکل و بکارگیری فنون یادگیری)، خودمدیریتی انگیزشی (شامل تصمیم گیری قاطعانه، مشارطه، مراقبه، محاسبه و معاتبه)، خودمدیریتی رفتاری (شامل هدف گذاری، برنامه ریزی و صبر و استقامت) می توانند در دستیابی به هدف خودتنظیمی تحصیلی طلاب راهگشا باشند.
در پایان، حجت الاسلام روستا گفت: پیشنهاد می شود بسته آموزشی این الگو تدوین گردد تا امکان جایگزینی الگوی خودتنظیمی تحصیلی اسلامی به جای نسخه های غربی فراهم گردد و همچنین مقایسه این الگو با الگوهای جوامع غربی توسط پژوهش گران این عرصه انجام شود.
در انتهای این نشست، دانشپژوهان و حاضرین در جلسه سوالات خود را مطرح و به بحث پرداختند و در نهایت، این رساله علمی با نمره عالی با موفقیت دفاع گردید.
• به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام، با حضور موسسه امام رضا علیه السلام، نمایشگاه کتاب و دستاوردهای علمی مراکز پژوهشی حوزوی با عنوان «مشکات» روز یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲ با سخنرانی آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور و استاندار قم و دیگر مدیران واحدهای پژوهشی و آموزشی و جمعی از اساتید و فرهیختگان حوزوی در مجتمع امام خمینی(ره) گلزار شهدای قم افتتاح شد. این نمایشگاه تا روز جمعه 22 دی ماه برگزار خواهد شد.
• موسسه امام رضا علیه السلام، در این نمایشگاه دارای غرفه بوده و دستاوردهای علمی خود اعم از جمله پایان نامه های منتخب، مجله تخصصی اسلام پژوهان و کتب منتشر شده توسط اساتید، فارغ التحصیلان و دانش پژوهان موسسه را به نمایش گذارده است.
آیت الله اعرافی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام افتتاح شد با اشاره به ضرورت تحقیق و پژوهش و تولید علم در حوزه های علمیه کشور، بیان کرد: انتظاری که از حوزه های علمیه می رود آن است که مناهج و روشهای تحقیق و پژوهش در آن از ارحجیت برخوردار باشد، یعنی خروجی آن اسناد الی الله بدهد و با سعادت دنیا و آخرت مردم پیوند بخورد.
مدیر حوزه های علمیه کشور با بیان این که تحقیقات حوزوی باید ناظر به نیازهای جهان پیرامون به ویژه انقلاب و نظام اسلامی باشد، اضافه کرد: حوزه علمیه جامع حوزه ای است که هم به تحقیقات سنتی توجه کند و هم چشم گشودهای به نیازهای معاصر داشته باشد. ایشان همچنین ضمن اشاره به ضرورت پاسخگویی به شبهات و مسائل جدید گفت: با توجه به اشتیاق جامعه جهانی به شنیدن پیام اسلام و معارف اهل بیت (علیهم السلام)، ارائه آثار دینی با زبانهای زنده بینالمللی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
در ادامه آیت الله اعرافی ضمن دیدار از غرفه موسسه امام رضا علیه السلام در این نمایشگاه با آثار و محصولات علمی این موسسه آشنا شد و برای دست اندرکاران این موسسه آرزوی توفیق کرد. در این دیدار حجت السلام میرزاپور، سرپرست معاونت پژوهش موسسه ضمن عرض خیر مقدم، درباره محصولات موسسه توضیحاتی ارائه نمود. همچنین در این نمایشگاه، حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان، دبیر شورای عالی حوزه های علمیه، حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد معاون آموزش و حجت الاسلام والمسلین عالم زاده نوری معاون تهذیب حوزه های علمیه و جمعی از پژوهشگران، اساتید و طلاب محقق در دیدار از غرفه موسسه، در جریان محصولات و فعالیتهای موسسه قرار گرفتند. این نمایشگاه تا روز جمعه 22 دی ماه برگزار خواهد بود.
هدایت شده از مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام
📢 مرکز آموزش های آزاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) و مرکز زبان حوزه برگزار میکند:
دوره های آزاد آموزش زبان
💥انگلیسی
💥عربی
💥فرانسه
💥آلمانی
💥روسی
💥اسپانیولی
🔹مزایای دوره:
استفاده از اساتید مجرب
گواهی معتبر دانشگاهی
ثبت نام از طریق آیدی ایتا:
@sir1980
مرکز آموزش های آزاد دانشگاه باقر العلوم علیه السلام: @azadbou_ir
حضور ریاست محترم موسسه امام رضا علیه السلام در غرفه موسسه در نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی حوزه
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مریجی، معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی و ریاست موسسه امام رضا علیه السلام، صبح امروز چهارشنبه مورخ 20 دی ماه، با حضور در غرفه موسسه در نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی حوزه از نزدیک در جریان فعالیت های معاونت پژوهش و روابط عمومی موسسه در این نمایشگاه قرار گرفتند. در این دیدار حجت الاسلام عزیزی معاون آموزش موسسه نیز حضور داشتند.
لینک خبر:
http://iri.dte.ir/Portal/home/?news/52255/239188/927501/
....