✍ #خط_دیدار | دشمنان نظام جمهوری اسلامی فهمیدند با شیوههای سخت افزاری نمیشود انقلاب را شکست داد، به سراغ شیوههای نرم مثل تبلیغات، وسوسهها و بیصداقتیها رفتند
✏️ جامعه زنان ما بایستی در زمینه دفاع از مسائل مربوط به زنان و حفظ ارزشها خودشان را موظف بدانند. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جهنمسازی از ایران، مأموریت اصلی اینترنشنال؛
🔹«ملیحه محمدی» تحلیلگر و فعال سیاسی: "تلاش اینترنشنال این است که به مخاطب ایرانی بگوید جایی که هستید جهنم جهان است | هیچ خبر خوبی در مورد ایران در این شبکه پخش نمیشود و فقط حس خود کم بینی به مخاطب انتقال میدهد"
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
#سلسله_نگاشت | ایستگاه پایانی این دنیا کجاست؟ بالاترین هدفی که یک انسان میتواند برای خود ترسیم کند چیست؟
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلار ۷۶هزار؟ برا چی گریه میکنی؟
مگه نگفتیم #دولت_سوم_روحانی؟
آنان که گذشته را فراموش میکنند، محکوم به تکرار آنند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
❤ رهبر انقلاب: در اسلام، زن و مرد مکمل هم هستند
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ اگر ما بخواهیم یک منشوری از دیدگاه اسلام دربارهی زن تنظیم بکنیم که موادی داشته باشد این منشور، به گمان من اولین موضوعی که در این منشور باید بیاید، مسئلهی زوجیت است.
✏️ زوجیت. یعنی چه؟ یعنی زن و مرد زوجند، مکمّل یکدیگرند. زن و مرد برای هم خلق شدند. این در قرآن به صراحت بیان شده. «وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا» ۱۴۰۳/۹/۲۷
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📷 #گزارش_تصویری | تصویری از بانوان غیر ایرانی در دیدار با رهبر انقلاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
❤ روایت رهبر انقلاب از یک نمونه از بیصداقتی غربیها در مسئله زن:
بهرهگیری از نیروی کار ارزان زن با شعار استقلال و آزادی زن
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ هر مجموعهای هر گوشهای از دنیا با یک انگیزهای با یک جهتگیری دربارهی مسئلهی زن بحث میکنند و حرف میزنند. در این مسئلهی زن هم سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم ــ که همان سیاستمداران هم متکی به آن سرمایهدارانند ــ مثل همهی مسائل سبک زندگی دخالت میکنند.
✏️ انگیزه چیست؟ انگیزه دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدمهای باشد و پوششی باشد در جهت دستاندازی بیشتر، دخالت پیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان. این انگیزهی در واقع جنایتکارانه را انگیزهی فسادانگیز را در زیر یک ظاهر فلسفی، در زیر یک ظاهرنظری، در زیریک ظاهر انساندوستانه پنهان میکنند. این بیصداقتی سرمایهداران غربی است که امروز بر دنیا مسلطند.
✏️ یک نمونهاش در حدود یک قرن پیش مثلاً بحث آزادی زن و استقلال مالی زن را مطرح کردند. ظاهر خوبی داشت، زن استقلال مالی داشته باشد یا آزادی داشته باشد، اما باطنش چه بود، باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را بیاورند برای کارگری آن هم با دستمزد کمتر از مردان.
✏️ این را در زیر یک ظاهر، یک پوشش انساندوستانهای پنهان کردند بعنوان اینکه زن استقلال مالی داشته باشد آزادی داشته باشد بتواند از خانه بیرون بیاید. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴بیرونم کردند! (گفت و شنود کیهان)
گفت: حذف ناگهانی ارز نیمائی از سوی دولت قیمت ارز را چند هزار تومان افزایش داد!
گفتم: مگر قرار نبود با تورم و گرانی مقابله شود؟ این اقدام که
در اولین روز اعلام، نتیجه معکوس داده است!
گفت: روزنامه دولتی ایران با تیتر «حذف نیما به مهار تورم کمک میکند»! و «پایان قیمتگذاری دستوری ارز» از این اقدام دولت استقبال کرده است!
گفتم: اولاً؛ این اقدام که هنوز نیامده قیمت ارز را افزایش داده و تورم آورده است و ثانیاً؛ منظورش از «پایان قیمتگذاری دستوری ارز» چیست؟! یعنی قیمتگذاری ارز باید به دلالها و کانالهای تلگرامی وابسته به مفسدان اقتصادی سپرده شود؟! ثالثاً؛ ناگهانی بودن این تصمیم نیز میتواند فایده احتمالی آن را مخدوش کند و...
گفت: پس این کارشناسان برجسته و متخصصانی که قرار بود کارها را
بر عهده بگیرند کجا هستند و چه میکنند؟!
گفتم: شخصی برای استخدام به عنوان فروشنده به یک فروشگاه بزرگ مراجعه کرده بود. پرسیدند؛ سابقه فروشندگی داری؟ گفت؛ نه! پرسیدند؛ شغل قبلی شما چی بود؟ گفت؛ چند ماه نجات غریق بودم. پرسیدند؛ چرا به کارت ادامه ندادی؟ گفت؛ شنا بلد نبودم.
یکی غرق شد، بیرونم کردند.
#زن_ایرانی_فاطمی_و_زینبی
#متنفر_از_نتانیاهو_و_جولانی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📍 رهبر انقلاب: مادری یک افتخار است / تمسخر نقش مادری، یک سیاست استعماری است
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
امروز من میبینم بعضیها به تبع همان سیاستهای سرمایهداران و استعمارگران و بدخواهان جوامع مستقل به خصوص جامعهی ما و به دنبال آنها مادری را بد تصویر میکنند. اگر کسی بگوید فرزندآوری لازم است برای خانوادهها طعنه میزنند مسخره میکنند که شما زن را برای بچه میخواهید برای فرزندآوری میخواهید.
مادری یک افتخار است. اینکه یک موجودی یک موجود انسانی را شما با زحمت زیاد چه در درون خودتان چه در بیرون در اوایل زندگیاش پرورش بدهید زحماتش را تحمل کنید او را بعنوان یک انسان پرورش بدهید، این افتخار کوچکی است؟ خیلی بااهمیت است، خیلی باارزش است. برای همین هم هست که در اسلام روی نقش مادر تکیه شده. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🎖🌍ایران جزو ۱۱ کشور پرتابگر مداری در دنیاست/ اشراف داده مهمترین ابزار برای حکمرانی است
مدیریت دقیق و درست آینده هم در دولت و هم در نیروهای مسلح ابزاری دو وجهی است و صنعت فضایی زاییده پیشرفتهایی است که در خلال و بعد از جنگ جهانی دوم در صنعت موشکی رخ داد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
تهران، آلوده ترین شهر جهان در سال ۱۳۵۴
دشمن، امروز جهنم دوران طاغوت را بهشت معرفی میکند و برخی از روی نادانی باورشان میشود
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگویند چرا به ما میگوئید لیبرال! بسیار خب. ما نمیگوئیم! شما بفرمایید لیبرالیسم چیست و با آن مرزبندی کنید. شما بگوئید نسخههای IMF چیست و با آنها مرزبندی کنید!
وقتی سیر سیاستهای اقتصادی اجرا شده در کشور را بررسی میکنیم، میبینیم قدم به قدم نسخههای صندوق بینالمللی پول پیاده شده است.
صندوق بینالمللی پول تنها پزشکی است که به بیمار، همراه نسخه وام هم میدهد؛ و ایران تنها بیماری است که این نسخه را بدون اخذ وام اجرا کرده است.
چه چیزی سیاستمدار را کور میکند که نمیتواند از تجارب خودمان و دیگران عبرت بگیرد؟ ایدئولوژی کارشناسان و منافع سرمایهداران!
#اصلاحطلبان
#لیبرالیسم
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
🔳 ایام شمسی ارتحال بزرگ مرجع تقلید جهان تشیع، وارث علمِ شیخ الاعظم مرتضی انصاری(ره) و از اساتید اصلیِ مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
🌹 آیت الله میرزا حبیب الله رشتی(املشی)، رضوان الله تعالی علیه، ملقب به محقق رشتی(رضوان الله تعالی علیه)
🏴 تاریخ ارتحال:
۲۲ آذر ۱۲۷۳ / ۱۴ جمادیالثانی ۱۳۱۲
🌹«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
💠 میرزا حبیب الله رشتی(ره):
«شیخ[انصاری] سه چیز ممتاز داشت: علم، سیاست و زهد
سیاست را به حاج میرزا محمد حسن شیرازی و علم را به من داد و زهد را با خود برد.» /زندگی و شخصیت شیخ انصاری، ص262
✍ میرزا حبیب الله رشتی که در دادن اجازه اجتهاد به افراد بسیار سخت گیر بود، اما مرجعیت شاگرد اصلی و طراز اول حوزه تدریس خود یعنی شیخ فضل الله نوری(ره) را با عباراتی شگرف، در تقریظ رساله فقهی «فی قاعدة ضمان الید، تألیف شیخ فضل الله نوری» تأیید نمود و از مؤمنین خواست وی را بعنوان مرجع دینی خود قرار دهند👇
نور چشمم شیخ فضل الله نوری، مجتهدی متبحر و کامل و جامع معقول و منقول گردیده، رواست مؤمنین وی را در امور دینی، #مرجع خود قرار دهند
✍ اجمالی درباره میرزا حبیب الله رشتی(ره)🔰
🖋📃 به قلم: سهیلا عین الله زاده
✍ حاج میرزا حبیب الله رشتی از علمای روحانی و از مراجع تقلید عالم تشیع و از شاگردان مبرز شیخ مرتضی انصاری به سال 1324 ق در املش متولد شد. در 18 سالگی در پی آرمانی بلند با همراهی پدرش میرزا محمدعلی خان راه هجرت در پی گرفت و عازم حوزه علمیه قزوین شد. پدر لوازم معیشتش فراهم ساخت و همسری نیز برای وی برگزید تا فارغ البال به تحصیل علوم دینی بپردازد. میرزا حبیب الله در درس علامه آخوند ملا عبدالکریم ایروانی از فقهای برجسته و نامدار قرن سیزدهم هجری به فراگیری فقه و اصول پرداخت و در 25 سالگی، به مقام عالی اجتهاد از ایشان نائل آمد و با نظر شیخ عبدالکریم ایروانی خود را مهیای سفر به املش نمود. سال 1259 ق از قزوین به املش بازگشت و چهار سال مرجع امور دینی مردم بود. سپس با خانواده خود برای تکمیل مدارج علمی به نجف اشرف مشرف شد و سه سال از درس مرحوم شیخ محمدحسن نجفی (صاحب جواهر) بهره برد 1 تا اینکه روزی در اثنای درس اشکالی به ذهنش رسید و تکاپویش در طریق حل آن مشکل، زمینه آشنایی و سپس ارتباط جدی و دیرپای وی با شیخ اعظم انصاری را فراهم ساخت. لذا مصمم بر اقامت در نجف شد و حدود 7 سال از محضر شیخ بهره برد. 2
پس از مرحوم شیخ انصاری کرسی تدریس حوزه علمیه نجف به وی منتقل گردید. در حلقه درس وی شاگردان زیادی از علما و فضلا و مجتهدان حاضر می شدند و شاگردان بسیاری از درس وی به مقام اجتهاد نائل آمدند. وی از مراجع تقلید درجه اول شیعه بود و او را بر معاصرانش مانند میرزا حسن شیرازی ، حاج میرزا محمدحسین کوه کمری ترجیح می دادند. 3
حاج میرزا حبیب الله رشتی، مدرس والا مقام و پرشاگردی که «از روی عمد، تجاهل می ورزید و شاگردان خود را نمی شناخت و گوش به حرف آنان نمی داد تا از او پول و اجازه اجتهاد نخواهند» در تقریظ خویش بر رساله محققانه ای که مرحوم #مرجع_شهید حاج شیخ فضل الله نوری(ره)، پیرامون قاعده فقهی « ضمان الید»، نگاشته و ضمن آن به نقل اقوال و نقد آراء فقها در این زمینه پرداخته است شیخ شهید نوری را از نظر علمی در اوج قلۀ تحقیق و تدقیق، شناخته و مرجعی شایسته، و مجتهدی ماهر و متبحر و کامل و جامع شمرده است. و هرگز مانع از اعطای اجازه اجتهاد به شیخ شهید و تأیید مقام مرجعیت ایشان نمی گردد و در این میان، از جمله تعبیرات لطیف و پرمعنایی که وی در توصیف فرد طراز اول حوزه، و « نور دیده خویش، شیخ فضل الله» به کار گرفته، تعبیر «العالم الاواه» (عالم پر سوز و گداز) است، که این امر خود ارزش مفاد تقریظ حاجی بر رساله مزبور را ، بیشتر می سازد. 4 نامبرده کتبی در فقه و اصول ازجمله بدایع الافکار در اصول فقه تألیف نموده و دارای سه فرزند ذکور بود که هر سه از علمای عصر خود بودند. ویژگیهای اخلاقی میرزا او را به شخصیتی وارسته تبدیل کرد که زهدش زبانزد خاص و عام بود. وی در سال 1312 ق، در نجف درگذشت و در صحن مطهر امیر مؤمنان به خاک سپرده شد. 5
◽️منبع http://www.iichs.ir/s/858
1. گلشن ابرار : خلاصه ای از زندگی اسوه های علم و عمل از ثقه الاسلام کلینی تا آیه الله خامنه ای، ج 1، تهیه و تدوین جمعی از پژوهشگران حوزه علمیه قم، قم: نشر معروف ، 1382، صص 378-379 .
2. علی ابوالحسنی (منذر)، پایداری تا پای دار: سیری در حیات پربار علمی، معنوی، اجتماعی و سیاسی شهید علامه فضل الله نوری، تهران : نور، 1368، صص 169-170 .
3. محمدعلی (صدرالدین) قربانی لاهیجی، پیشینه تاریخی – فرهنگی لاهیجان و بزرگان آن، تهران: نشر سایه، 1375، ص 743 .
4. علی ابوالحسنی (منذر) ، پیشین ، صص 181، 183 .
5. گلشن ابرار، ج 1، پیشین ، صص 380، 382، 384 .
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🟢فلسفی، محمدتقی، خطیب شهیر و از یاران و معتمدان امام خمینی
🔹محمدتقی فلسفی در دهم ربیع الاول 1326ق/1286ش در تهران زاده شد. پدرش محمدرضا تنکابنی، مجتهد و دانشآموخته حوزه نجف و از شاگردان آخوند خراسانی بود که به تهران مهاجرت کرده بود. وی دروس فلسفه را از میرزامهدی آشتیانی، ابراهیم امامزاده زیدی، سیدکاظم عصار و میرزا طاهر تنکابنی فرا گرفت و از نوجوانی به وعظ و خطابه روی آورد و در مدت کوتاهی «خطیب توانا» شهرت گرفت.
🔸در زمان فشار ماموران رضاشاه برای لباس یک شکل، فلسفی بر این اساس که واعظ و محدث است، از پوشیدن لباس یک شکل معاف شد.
🔹در سال 1316 زمانی که فلسفی در مسجد میرزاموسی در تهران معروف به مسجد بزازها منبر میرفت، به صورت غیرمستقیم به واقعه کشتار مردم به دست رژیم پهلوی در مسجد گوهرشاد مشهد در سال 1314 انتقاد کرد. رژیم که این اظهارات را کنایه زدن به حادثه مسجد گوهرشاد برشمرد، فلسفی را از منبر و پوشیدن لباس روحانیت منع کرد.
سرانجام، با تلاش و پیگیری سیدابوالقاسم کاشانی، رسما از منبر فلسفی رفع ممنوعیت شد.
🔸اعتراض به نفوذ بهائیان در دستگاههای حساس اداری و افشای اجحاف کارگزاران رژیم پهلوی به مردم، از مهمترین برنامههای تبلیغی وی بود که مراجع تقلید وقت به ویژه سیدحسین بروجردی آن را تایید کردند.
او در منبرهای خود با مسلک و مرام کمونیستی مقابله میکرد و علیه حزب توده به افشاگری میپرداخت.
🔹فلسفی در سال 1341 در مخالفت با تصویب لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی، در یک سخنرانی، اعتراض و انتقاد خود را به این مصوبه اعلام کرد.
🔸اسناد سازمان اطلاعات و امنیت کشور (ساواک) نشان میدهد که فلسفی همواره زیرنظر و مراقبت رژیم پهلوی قرار داشت و رژیم برای ساکت کردن او به شایعات مختلفی دست زد.
🔹فلسفی در سال 1350 در سخنرانی در مسجد سیدعزیزالله تهران به شدت به سخنان دو تن از سناتورهای مجلس سنا علیه امام خمینی اعتراض کرد و آشکارا نام ایشان را چندین بار بر بالای منبر تکرار کرد که هر بار با صلوات فرستادن حاضران رو به رو شد و به دنبال آن، تا وقوع انقلاب اسلامی از منبر منع شد.
🔸میان امام خمینی و فلسفی، نامهها و تلگرامهایی رد و بدل شده است. امام خمینی در این نامهها از وی با عنوان ثقهالاسلام، خطیب شهیر اسلامی، سخنگوی دیانت اسلام، زبان قرآن و ملت، زبان گویای اسلام، دارای فکر صائب و لسان گویا و شیرین و عمادالاعلام نام برده و بارها از تلاش وی در نشر حقایق اسلامی و احکام دینی سپاسگزاری کرده و ادامه توفیقات وی در این زمینه را خواستار شد. فلسفی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بارها در جلسات خصوصی و عمومی، در کنار سران و بزرگان به دیدار امام خمینی رفت و در موارد متعددی، در حضور ایشان سخنرانی کرد.
🔹محمدتقی فلسفی سرانجام در 27 آذر 1377 در 91 سالگی در تهران درگذشت و پس از تشییع با شکوه، در حرم عبدالعظیم حسنی (ع) در شهرری به خاک سپرده شد.
🆔 https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📆۶۰ سال پیش در چنین روزی
📌جمعه ۲۷ آذر ۱۳۴۳
⬅️هاشمینژاد: نمایندگان مجلس انتصابیاند نه انتخابی
🔸ساواک مشهد امروز گزارشی از کانون بحث و انتقاد دینی تهیه کرد. این گزارش به جلسه هفتگی این کانون باز میگردد که طی آن، حجتالاسلام سیدعبدالکریم هاشمینژاد مبادرت به پاسخگویی به سوالات حاضران میکند. او در پاسخ به سوالی در اینباره که چرا هیچ فرد روحانی در مجلسین حضور ندارند به تفصیل پاسخ داده تاکید کرده است که بر اثر استبداد حکومت، نمایندگان حق کوچکترین اعتراضی را ندارند.
🔸وی نمایندگان مجلسین را انتصابی و نه انتخابی خوانده میافزاید که حکومت پهلوی اجازه حضور روحانیان را در مجلسین نمیدهد چرا که آنان افرادی روشنضمیر و حقیقتبین هستند.
🆔 https://eitaa.com/emamsadegh_ir
32.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روز موکب مادر این شهید برقراره!!!
سر مزارش
حتی از تورنتو و آلمان هم زائر دارد🥲
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
.
#شهید_رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولتهای قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میافتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
جبران نمی شوی حتی به گریه های عمیق 😭
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دیروز کانال شورای اطلاعرسانی دولت برای این ویدئو که مربوط به ورود رئیسجمهور به جلسه آیین تجلیل از قهرمانان المپیک و پارالمپیک بود تیتر زد: "ورود زورخانهای دکتر پزشکیان به جلسه!"
رسانههای حامی رئیسجمهور هم گویا دستاوردی برای دولت خلق شده همین تیتر را کپی پیست کردند بیآنکه متوجه باشند در روزی که قیمت دلار به حوالی هفتاد و چند هزار تومان رسیده و وقتی با قطعی برق، قطعی آب و مخابرات هم در پیآمدش تکرار میشود، این دستاوردسازی با فیگور رئیسجمهور بیش از آنکه ورود زورخانهای باشد به مردم زور میآید.
تیم رسانهای رئیسجمهور ظاهرا حواسش نیست که اینگونه فضاسازیها در روزهای سختی معیشت مردم به ضد خودش تبدیل و افکارعمومی را همراه که نه، عصبانی و پویشهای دودرجه کمتر یا عذرخواهی بجای مسعود #پزشکیان را بیتأثیر میکند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
مسئولین عزیز جمهوری اسلامی!
از هیاهوی مجازی نترسید، نصرت الهی در
یاری دین خداست
عزت و محبوبیتِ دو دنیا را میخواهید، پای دین خدا و در مقابل #محرمات_الهی بایستید. تجربه سایر کشورها را در آزادی پوشش ببینید، تا بدانید در چه #لحظهی_سرنوشتسازی قرار گرفتهاید.
● حجتالاسلام محمدحسین راجی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
غرب با همه مزدوران خارجی و داخلیاش عزمش را جزم کرده مردم ایران را به زانو در آورد
ملیحه محمدی فعال رسانهای و تحلیلگر سیاسی:
رسانههای فارسی زبان مانند اینترنشنال هرگز خیابانخوابها، مشکلات و گرانی در لندن یا مشکلات در آلمان را نمیبینند. آنها بر مسئله ایران زوم کرده که بگویند اینجا (ایران) جهنم جهان است و خبرهای خوب از #ایران را مطلقا انعکاس نمیدهند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر میخواهید علّت ناکارآمدی دولت فعلی رو بدانید این کلیپ رو با دقت ببینید.
مشکلی که تازه امروز پزشکیان به آن اشاره کرده، چند ماه قبل توسط سعید جلیلی مطرح شده بود. امّا سایبریهای اصلاحات که امروز برای پزشکیان غش و ضعف میکنند، این سخنان جلیلی در انتخابات رو به سُخره میگرفتند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir