✨🌙بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
اللهم عجل لولیک الفرج
اگر پرده ڪنار برود و به حقایق
واقف شویم بیش از آنڪه خدا
را برای دعـــــاهایی ڪه اجابت
ڪرده شـــــاڪر باشــــیم برای
دعاهایی ڪه #اجابت نڪرده
شـــــاڪریم!
#الحمدلله🤲
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیه ۷۹ صافات ( صفحه ۴۴۹)
«سلام و درود باد بر نوح در ميان جهانيان »
🍃🌸 ویژگیهای نوح (ع):
⚡️اولین پیامبر اولوا العزم است كه به عنوان شیخ الانبیا نامیده شده است.
⚡️تنها پیامبرى است كه مدّت رسالتش در قرآن مطرح شده است.
⚡️سلام خداوند به نوح ویژگى خاصى دارد و عبارت «فى العالمین» به آن اضافه شده است.
⚡️پیامبرى است كه حتّى فرزند و همسرش با او مخالف بودند و به او ایمان نیاوردند.
🔅چـه افـتـخـارى از اين برتر و بالاتر كه خداوند بر او سلام مى فرستد، سلامى كه در مـيان جهان و جهانيان باقى مى ماند، و تا دامنه قيامت گسترده مى شود، سلام خدا توأم با ثناء جميل و ذكر خير بندگانش .
🔅جالب اينكه كمتر سلامى در قرآن به اين گستردگى و وسعت درباره كسى ديده مى شود، بخصوص اينكه العالمين (به مقتضاى اينكه جمع است و توأ م با الف و لام ) آنچنان معنى وسيعى دارد كه نه تنها همه انسانها، بلكه عوالم فرشتگان و ملكوتيان را نيز ممكن است در بر گيرد..🌸🍃
#تفسیر_قرآن
#صافات
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیات ۸۳و۸۴سوره #صافات( صفحه ۴۴۹)
وَإِنَّ مِنْ شِيعَتِهِ لَإِبْرَاهِيمَ ﴿۸۳﴾▫️إِذْ جَاءَ رَبَّهُ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ ﴿۸۴﴾
و بى گمان ابراهيم از پيروان اوست ▫️آنگاه كه با دلى پاك به [پيشگاه] پروردگارش آمد
♻️ چه تعبير جالبى ؟ ابراهيم از شيعيان نوح بود، با اينكه فاصله زمانى زيادى آن دو را از هم جدا مى كرد (حدود۲۶۰۰ سال به گفته بعضى از مفسران ) ولى مى دانيم زمان ،در پيوند مكتبى كمترين تاثيرى ندارد.
ابراهیم در هـمـان خـط تـوحـيد و عدل در همان مسير تقوا و اخلاص كه سنت نوح بود گام بر مى داشـت ، كـه انـبياء همه مبلغان يك مكتب و استادان يك دانشگاهند، و هر كدام برنامه ديگرى را تداوم مى بخشند و تكميل مى كنند.
♻️ بعد از بيان اين اجمال به تفصيل آن پرداخته ، مى فرمايد: به خاطر بياور هنگامى را كه ابراهيم با قلب سليم به پيشگاه پروردگارش آمد (اذ جاء ربه بقلب سليم )
مـفـسـران بـراى قلب سليم تفسيرهاى متعددى بيان كرده اند كه هر كدام به يكى از ابعاد اين مسأله اشاره مى كند.
✅قلبى كه پاك از شرك باشد.
✅قلبى كه خالص از معاصى و كينه و نفاق بوده باشد.
✅قلبى كه از عشق دنيا تهى باشد كه حب دنيا سرچشمه همه خطاها است .
✅و بالاخره قلبى كه جز خدا در آن نباشد!
حـقـيـقـت ايـن است كه سليم از ماده سلامت ، و هنگامى كه سلامت به طور مطلق مطرح مى شود سـلامـتـى از هـر گـونـه بـيـمـارى اخـلاقـى و اعـتـقـادى را شامل مى شود.
♻️ قرآن مجيد در آیه ۱۰ سوره بقره، درباره منافقان مى گويد: فى قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا در دلهاى آنها يـك نـوع بـيـمـارى اسـت و خـداونـد نـيـز (بر اثر لجاجت و گناهشان ) بر اين بيمارى مى افزايد.
♻️ جـالبـترين تفسير را براى قلب سليم امام صادق (عليه السلام ) بيان فرموده : در آنجا كـه مـى خـوانـيـم :
القـلب السـليـم الذى يـلقى ربه و ليس فيه احد سواه !👈🏻 قلب سليم قلبى است كه خدا را ملاقات كند در حالى كه هيچ كس جز او در آن نباشد.
و اين تعبير، جامع همه اوصاف گذشته است .
و نـيـز در روايـت ديـگـرى از هـمـان امـام (عـليـه السـلام ) آمده است كه فرمود:
صاحب النية الصادقة صاحب القلب السليم ، لان سلامة القلب من هو اجس المذكورات تخلص النية لله فـى الامـور كـلهـا: 👈🏻كسى كه نيت صادقى دارد صاحب قلب سليم است چرا كه سلامت قلب از شرك و شك نيت را در همه چيز خالص مى كند.
♻️درباره اهميت قلب سليم همين بس كه قرآن مجيد آنرا تنها سرمايه نجات روز قيامت شمرده ، چنانكه در آیات ۸۸و۸۹سوره شعراء ، از زبان همين پيامبر بزرگ ابراهيم (عليه السلام ) مـى خـوانـيـم :
يـوم لا يـنـفـع مـال و لا بـنـون الا مـن اتـى الله بـقـلب سـليـم : 👈🏻روزى كه اموال و فرزندان سودى به حال انسان نمى بخشند، جز كسى
كه با قلب سليم در پيشگاه خداوند حضور يابد.
آرى ابـراهـيـم بـا قـلب سـليم و روح پاك و اراده نيرومند و عزم راسخ مامور مبارزه با بت پـرسـتـان شـد
♻️ كلمه «شیعه» به معناى گروهى است كه تابع رئیس خود باشند.
✅ حضرت ابراهیم در میان انبیا ویژگىهایى داشت از جمله:
🔅۱- با این كه یك نفر بود امّا قرآن او را یك امّت مىداند. «انّ ابراهیم كان امّة واحدة»
🔅۲- علاوه بر نبوّت، امام مردم هم شد. «انّى جاعلك للناس اماما»
🔅۳- انبیایى مثل حضرت موسى و عیسى و محمّدعلیهم السلام از نسل او هستند.
🔅۴- مراسم حج از یادگارهاى اوست.
🔅۵- بر ملكوت و باطن آسمانها دست یافت. «نرى ابراهیم ملكوت السموات والارض»
🔅۶- در قرآن القاب ویژهاى براى او ذكر شده است، مانند: صدّیق، اَوّاه، حلیم، خلیل، حنیف، قانت و داراى قلب سلیم.
🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#صافات
#تدبر
🆔 https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیات ۱۰۳ تا ۱۰۶ سوره #صافات ( صفحه ۴۵۰)
فَلَمَّآ أَسْلَمَا وَتَلَّهُ لِلْجَبِينِ ▫️وَنَادَيْنَاهُ أَن يَآ إِبْرَاهِيمُ▫️قَدْ صَدَّقْتَ الرُّءْيَآ▫️إِنَّا كَذَلِكَ نَجْزِى الْمُحْسِنِينَ▫️إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْبَلاَؤُاْ الْمُبِينُ
پس چون هر دو تسلیم (فرمان ما) شدند و ابراهیم، گونهى فرزند را بر خاك نهاد (تا ذبحش كند)، او را ندا دادیم كه اى ابراهیم!
حقّاً كه رؤیایت را تحقق بخشیدى (و امر ما را اطاعت كردى).
همانا ما نیكوكاران را این گونه پاداش مىدهیم (و نیّت عمل خیر آنان را به جاى عمل قبول مىكنیم). همانا این همان آزمایش آشكار بود.
🔹«تلّه» یعنى او را بر خاك خواباند. «جبین» به معناى یك طرف صورت و پیشانى است.
🟠 پس از آنكه ابراهیم و اسماعیل هر دو آمادگى خود را براى انجام فرمان الهى اعلام كردند و ابراهیم فرزندش را به صورت خواباند، ندا آمد كه ما سربریدن اسماعیل را نمىخواستیم، ولى بریدن تو را از فرزند در راه خدا مىخواستیم كه نشان دادى.
🔵 در فرهنگ قرآن ومكتب اهلبیت علیهم السلام به انگیزه ونیّت عمل بهاى اصلى داده شده است. تا آنجا كه نیّت مؤمن براى انجام كار خیر با ارزشتر از عمل او شمرده شده است. «نیّة المؤمن خیر من عمله». از بسیارى كارهاى انجام نشده، به خاطر انگیزههاى مثبت ستایش شده و از بسیارى كارهاى انجام گرفته، به خاطر انگیزههاى منفى انتقاد شده است.
🟠 اكنون چند نمونه از كارهایى كه انجام نگرفته امّا مورد ستایش و پاداش واقع شده است را ذكر مىكنیم:
🔸اقدام حضرت ابراهیم براى قربانى كردن فرزند. «قد صدقت الرؤیا»
🔸اویس قرنى براى دیدار پیامبر صلى الله علیه وآله به مدینه رفت و با آن كه به دیدار حضرت موفق نشد امّا زیارتش قبول شد، در مقابل، افرادى در كنار حضرت بودند و او را آزار مىدادند.
🔸گروهى از یاران پیامبر وسیلهى رفتن به جبهه نداشتند لذا ناراحت وگریان بودند.(۹۲ #توبه)
🔸افرادى كه خدا بدىهاى آنان را به خوبى تبدیل مىكند. «یبدّل اللّه سیّئاتهم حسنات»(۷۰ #فرقان)
🔸گروهى كه پاداش چند برابر به آنان عطا مىشود. «اضعافا مضاعفة»
🔵 امّا كارهاى نیكى كه مورد انتقاد واقع شده است:
🔹كارهایى كه با نیّت فاسد و همراه با ریا و عجب باشد. «الّذینهم یُراؤن... ویل للمصلّین»(۴ماعون)
🔹كار خیرى كه در كنارش یك عمل فاسد انجام گرفته، مانند صدقهاى كه در كنارش منّت باشد. «لا تبطلوا صدقاتكم بالمنّ والاذى»(۲۶۴بقره)
🔹كارهاى كسانى كه قرآن در مورد آنان مىفرماید: آنان خیال مىكنند ارزشى دارند و كارشان خوب است. «یحسبون انهم یحسنون صنعا»(۱۰۴کهف)
🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#صافات
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیه ۱۰۷ سوره #صافات ( صفحه ۴۵۰)
وَفَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ
و فدا داديم (اسماعیل) را به ذبح عظيمی
🍃🌸 «فدينا» از ماده «فدا» در اصل به معنى قرار دادن چيزى به عنوان بلاگردان و دفع ضرر از شخص يا چيز ديگر است لذا مالى را كه براى آزاد كردن اسير مى دهند «فديه» مى گويند، و نيز كفاره اى را كه بعضى از بيماران بجاى روزه مى دهند به اين نام ناميده مى شود.
يـكـى از نـشـانـه هـاى عـظـمـت ايـن ذبـح آن اسـت كـه بـا گـذشـت زمـان سـال بـه سـال وسـعـت بـيـشـتـرى يـافـتـه ، و الان در هـر سـال بـيـش از يـك ميليون به ياد آن ذبح عظيم ذبح مى كنند و خاطره اش را زنده نگه مى دارند.🌸🍃
#تفسیر_قرآن
#صافات
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
سورهٔ #صافات از آیه ۱۳۹ تا ۱۴۸(صفحه۴۵۱) قصه یونس (ع)
🟣 بطور خلاصه در داستان یونس(علیه السلام) مى خوانیم که نافرمانى قومش سبب شد عذاب الهى به سراغشان بیاید و این پیامبر بزرگ هم که آنها را قابل هدایت نمى دید و مستحقّ عذاب مى دانست آنان را ترک گفت و به آنها نفرين كرد. به او وحى آمد كه در فلان زمان عـذاب الهـى نـازل مـى شود. يونس در حـالى كـه خـشـمـگـيـن بـود، از قوم خود گریخت تـا بـه ساحل دريا رسيد و سوار یک کشتی پر از جمعیت و بار شد...
⚪️ در همین حال چون مقدمات خشم الهى بر آن قوم ظاهر شد، آنها به خود آمدند و اطراف مرد دانایی را كه در ميان آنها بود گرفتند، و با رهبرى او در مقام توبه بر آمدند.
🟣 در دریا ماهى عظيمى (حوت) راه را بر كشتى گـرفـت ، در اينجا قرعه افكندندو قرعه به نام يونس درآمد! و او را به دریا انداختند.( «مُدحضین» از «اِدحاض» به معناى لغزاندن و در این مورد كنایه از شكست و مغلوبیّت در امر قرعه كشى است. )
ماهی بزرگ«حوت» یونس را بلعید و او خود را سرزنش می کرد ..و اگر از تسبیح گویان خدا نبود تا روز قیامت در شکم ماهی می ماند، ولی خدا او را در حال ناخوشی به خشکی و ساحل آورد و بوته کدویی «یقطین» بر او رویاند. سرانجام خداوند او را به سوی صد هزار نفر یا بیشتر فرستاد و آنان به یونس (ع) ایمان آوردند..
⚪️ از اين سرگذشت عجيب پندهاى بزرگى مى توان گرفت :
⭐️۱- میبینیم كـه در اين داستان خداوند یونس را 👈🏻«*بنده فرارى»مینامد، تـا هـمـگان بدانند تخلف از هيچكس پذيرفته نيست ، عظمت مقام پيامبران و اولياى خدا نيز بـه آن اسـت كـه بـنـده مـطـيـع فـرمان او هستند و گر نه كسى با خدا رابطه خويشاوندى نـدارد، البـتـه ايـن نـشـانـه عـظـمـت مـقـام اين پيامبر بزرگ است كه خداوند درباره او چنين سختگيرى مى كند.
(*عبدِ «آبق»، برده فرارى را گویند) و این موضوع نشان میدهد که👈🏻فرار از مسئولیّت راه گشا نمی باشد.
⭐️۲- در همين داستان (در آن قسمتى كه در آیه ۸۷سوره انبياء آمده است ) راه نجات مؤ منان را از غـم و انـدوه و گرفتارى و مشكلات همان راهى معرفى مى كند كه يونس (ع) پـيـمـود، و آن اعتراف به خطا در پيشگاه حق ، و تسبيح و تنزيه و توبه و بازگشت به سوى او است و بخصوص *تسبیح خداوند، که عامل نجات از گرفتارىها است.👈🏻«*سبحانك انّى كنت من الظالمین»
⭐️۳- ايـن مـاجـرا نشان مى دهد كه چگونه يك قوم گنهكار و مستحق عذاب مى توانند در آخرين لحـظـات ، مسير تاريخ خود را عوض كنند، و به آغوش پر مهر و رحمت الهى باز گردند و نـجـات يـابـنـد، مـشـروط بـر ايـنكه پيش از آنكه فرصت از دست رود متوجه شوند و اگر بتوانند دانا و عالِمی را به رهبرى خود بر گزينند.
⭐️۴- ايـن مـاجـرا نـشـان مـى دهـد كه ايمان به خدا و توبه از گناه علاوه بر آثار و بركات مـعـنـوى مواهب ظاهرى دنيا را نيز متوجه انسان مى سازد، عمران و آبادى مى آفريند، و مايه طـول عـمـر و بـهـره گـيـرى از مـواهب حيات مى شود، نظير اين معنى در داستان نوح (عليه السلام ) نيز آمده است..
⭐️۵- قـدرت خـداونـد آنـقـدر وسـيـع و گـسـتـرده اسـت كـه چـيـزى در بـرابـر آن مـشـكـل نـيـسـت ، تـا آن حد كه مى تواند انسانى را در دهان و شكم جانور عظيم و وحشتناكى سـالم نـگهدارد، و سالم بيرون فرستد. اينها نشان مى دهد كه 👈🏻همه اسباب اين عالم ابزار اراده او هستند و همه سر بر فرمان او دارند.🌸🍃🌸🍃🌸
#تفسیر_قرآن
#صافات
#تدبر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آیات ۱۶۴ تا ۱۶۶ سوره #صافات ( صفحه ۴۵۲)
وَمَا مِنَّآ إِلَّا لَهُ مَقَامٌ مَّعْلُومٌ ▫️وَإِنَّا لَنَحْنُ الصَّآفُّونَ▫️وَإِنَّا لَنَحْنُ الْمُسَبِّحُونَ
(فرشتگان گویند:) و هیچ كس از ما نیست مگر آن كه براى او (مرتبه و) جایگاهى معیّن است. ▫️و این ما هستیم كه (براى اطاعت فرمان خداوند) صف كشیدهایم.▫️و این مائیم كه تسبیحگوى (خداوند) هستیم
🟡 آيات سه گانه فوق به سه قسمت از صفات #فرشتگان اشاره مى كند:
🔅۱- هر كدام رتبه و منزلتى دارند كه از آن تجاوز نمى كنند.
یعنی در دنیاى فرشتگان، براى هر یك، مقام و منزلت و مسئولیّت خاص و سلسله مراتب وجود دارد.
🔅۲- آنها دائما آماده اطاعت فرمان خدا در عرصه آفرينش و اجراى اوامر او در پهنه عـالم هـسـتـى هـسـتـنـد. ايـن سخن شبيه چيزى است كه در آيه ۲۶ و ۲۷سوره انبياء آمده است 👈🏻«بـل عـباد مكرمون لا يسبقونه بالقول و هم بامره يعملون : آنها بندگان شايسته خدا هستند كـه در سـخـن بـر او پـيـشـى نـمـى گـيـرنـد، و فـرمـان او را عمل مى كنند.»
🟢 فرشتگان مأموران الهى هستند كه براى انجام فرمان خدا با نظم و انضباط صف كشیدهاند.
🔅۳- آنـهـا پـيوسته تسبيح خدا مى گويند و او را از آنچه لايق مقام و ساحت کبریایی او نيست ، منزه مى شمرند همچنان كه در آیه ۲۰ سوره انبیاء هم فرموده:👈🏻 (يُسَبِّحُونَ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ لَا يَفْتُرُونَ : شبانه روز بى آنكه سستى ورزند نيايش مى كنند)
🟡 پس اين آيات سه گانه موقف و موقعيت #ملائكه در عالم خلقت را توصيف مى كنند و عملى كه مناسب خلقت آنان است بيان مى نمايند و آن عمل عبارت است از در صف ايستادن براى گرفتن اوامـر خـداى تعالى، و نيز منزه داشتن ساحت كبريايى خدا از شريك و از هر چيزى كه لايق به كمال ذات او نيست. ذاتى كه عقل و وهم بدان دست نمى يابد.🌸🍃🌸🍃🌸
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
واتساپ گروهایی که در راستای سیاستهای خودش نباشه رو حذف میکنه. مثل اینستاگرام
رفقای ما کانال ادوار بسیج زدن، همون روز اول گروه پاک شده
عجیب نیست، واتساپ و اینستاگرام تحت یک مدیریت هستن. ظاهرا تو واتساپ خیلی فعالیت راحت نخواهد بود
خیلی فکر گروه تشکیل دادن و کانال زدن تو واتس آپ نباشید
چی میگفتن واتساپ و گوگل پلی شروط ایران رو قبول کردن؟ 🤦♂ چه دروغایی. اگه شروطت رو قبول میکردن اینطوری گروهها و کانالات رو نمیبستن
فضای_مجازی
#جنگ_رسانه_ای
#متا
#اینستاگرام
#واتساپ
#فیسبوک
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹درروز ٩ دی - روز بصیرت - یاد و خاطره سردار شهیدحاج حسین همدانی را که درتمام مقاطع حساس انقلاب به ویژه فتنه ٨٨ بصیرتی مثال زدنی داشت را گرامی می داریم و بر روح بلندش صلوات می فرستیم
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 چرا ۹ دی ماندگار شد؟
♦️ ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.نمونه بیبدیل آن یومالله ۹ دی است که راز ماندگاری آن در کلام امام خامنهای این گونه بیان شده است:
1⃣ حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بینظیر تاریخی در سال ۵۷بود، در ۹ دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
2⃣ نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزهگری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. ۹ دی این را نشان داد.
3⃣ رد پای عاشورای ۵۷ در نهم دی ۸۸
در قضیه ۹دی هم؛باز پای امام حسین(ع) و عاشورا درمیان بود. اگر آن حرکات سخیف و گریهآور از سوی فتنهگران، در عاشورا پیش نمیآمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
4⃣ حضوری بیسابقه برای خنثیسازی چالشهای فتنهانگیز دشمنان
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
5⃣ نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
6⃣حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی ۹ دی را به راه انداختند.این،هنر مردم است. درود به مردم ایران.
7⃣ نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
8⃣ ۹ دی تجلی احساس مسئولیت مردم
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
9⃣ نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
🔟حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
1⃣1⃣حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
2⃣1⃣ حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
#حماسه_۹دی
#جهاد_تبیین
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
شرح ماجرا-1_1380521430.pdf
1.53M
📔کتاب شرح ماجرا
♦️مروری بر ديدگاه امام خامنه ای پيرامون فتنه سال ٨٨
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔸 گل دقیقه 88
بگو به طبل بکوبند و بر دهل بزنند
بگو به غرب از آنسوی شرق پل بزنند...
بگو دومرتبه قرآن بروی نیزه کنند!
دوباره طعنه به "یا ایّها الرّسل" بزنند...
بگو دروغ سرِ هم کنند پشت دروغ
و راست راست به چشمان خلق زل بزنند...
بگو به لشکر تیمور اعتماد کنند
دم از معامله با لشکر مغول بزنند...
بگو که فتنه گران فتنه ها ز سر گیرند
دوباره طبل بکوبند و بر دهل بزنند...
هنوز 22 بر صفر، ما جلو هستیم
ولو دقیقهی 88 گل بزنند
#9دی
✍️مهدی جهاندار
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir