دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حوزه پروژه های نیروگاهی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویری تازه منتشر شده از وحشت اشغالگران از آتشی که حزبالله به جانشان انداخته
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۱۵ خرداد سال ۴۲ چه گذشت؟
زن ها با چوب و کفگیر و سیخ، بچه به بغل به خیابان آمدند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هنرنمایی اپراتور چیره دست ضد زره حزبالله با موشک بسیار عالی الماس ایرانی؛ نیازی به توضیح نیست فقط ببینید حزبالله چطور از سربازان #رژیم_کودک_کش اسرائیل تلفات می گیره!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✳️ امپراتوری در حال مرگ؟!😨
🔹طبق یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده، رای دهندگان جوان اکثراً معتقدند که تقریباً همه سیاستمداران فاسد هستند و وضعیت کشور بدتر از زمان تولد آنهاست.
🔸۶۵ درصد از جوانان در آمریکا موافقند که "تقریباً همه سیاستمداران فاسد هستند و از قدرت سیاسی خود پول در میآورند". تنها ۷ درصد مخالف هستند.
🔹۵۱ درصد هم معتقدند که سیستم سیاسی ایالات متحده "برای افرادی مانند من کار نمیکند". ۶۴ درصد هم موافقند که «آمریکا در حال افول است.» (لینک)
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان: شرایط کنونی ما خطیر است ولی خطرناک نیست. ما از این رخدادها زیاد داشتهایم. کسی باور نمیکرد که شاهد چنین برانگیختگی عظیمی در اروپا و آمریکا باشیم.
♦️شریعتمداری درباره معیار انتخابات بیان کرد: در انتخابات ما معیارهای رهبر انقلاب را داریم. در مصادیق موجود مثل آقای رئیسی فعلا نمیبینیم. اما به هر حال با شاخصها باید یک نفر را انتخاب کرد که بیشتر حائز شرایط است.
♦️وی در ادامه گفت: نفوذیها دو دستهاند. برخی برای ترور و امثالهم نفوذ میکنند، اینها تا آخر ظاهر حزباللهی دارند، اما کسانی که برای تغییر ساختار نفوذ میکنند، مجبورند مواضعشان را بیان کنند. لذا میتوان آنها را شناخت.
♦️مدیر مسئول روزنامه کیهان در پایان اظهار کرد: برخی هستند که تابلوی خودی دارند ولی هویت خودی ندارند، یک نشانه این است که از موضوعات نتیجه غلط میگیرند، مثلا میگویند ما با مذاکرات تحریمها را برداشتیم، در حالی که تحریمها دوبرابر شد!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
نظریهپردازان و حامیان تئوری «دولت اختیار ندارد» و «نمیگذارند کار کنیم» برای تصاحب صندلی ریاست دولت صف کشیدهاند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📌ویژگی های رئیس+ جمهور
حقیقتا ما در انتخابات بدنبال این هستیم که شخصی رئیس جمهور شود که آینده ایران را بشناسد و بر اساس فهم عمیق و درک راهبردی ریل گذاری کند.
رئیس جمهور باید فهم سیاسی و اقتصادی و فرهنگی داشته باشد، به عبارت دیگر رئیس جمهور باید به بلوغ تحلیلی خوبی از مردم و ایران و ظرفیت ها و فرصت ها و چالش ها و پیش بینی ها رسیده باشد،نه اینکه تازه بخواهد به این ها برسد.
روند تحولات منطقه ای و جهانی به ما می گوید پیشرفت و توسعه دنیا در مقوله های اساسی از جمله اقتصاد و انرژی و تکنولوژی و هوشمند سازی زندگی و سایر مسائل به شتاب بی سابقه ای رسیده است.
فرصت آزمون و خطا دیگر وجود ندارد و ما نمی توانیم مثل دهه های قبل سهل انگاری کنیم و نسبت به فرصت ها بی تفاوت باشیم.
ریشه این سهل انگاری ها بحران فهم استراتژیک از ایران و جغرافیای آن و پیش بینی اولویت های راهبردی برای ایران بود که برخی برنامه های معمولی ۲۵ سال گذشته را به چالش های اساسی امروز تبدیل کرده است و ایران را در سطح حل مشکلات ابتدایی نگه داشته است.
وضعیتی که ما در حوزه اقتصادی و فرهنگی و عدالت اجتماعی در آن قرار داریم با دیدگاه های آرمان گرایانه و تمدنی بسیار فاصله دارد و این فاصله باید کم شود تا بتوانیم به آینده قابل دفاعی در منطقه و جهان دست پیدا کنیم.
تبدیل دستاوردهای امنیتی و سیاسی در خاورمیانه به حوزه منافع از دیگر مسائلی است که همچنان در کش و قوس آن مانده ایم و نتوانستیم اقتدارگرایی نظامی را به مولفه اقتصادی و تجاری تبدیل کنیم.
رئیس جمهور باید فرهنگ عمومی نخبگان و رجال سیاسی را به اندیشه صحیحی از مقوله قدرت و تحول ذهنی هدایت کند و مجموعه برنامه ریزی ها و مسائل کشور را بر اساس اولویت تولید قدرت در منطقه و جهان متمرکز کند موضوعی که رجال سیاسی ما از فقدان آن رنج می برند.
پیشرفت سلیقه ای و توسعه غیر کارشناسی و تصمیم گیری های جزیره ای بدون نقشه منسجم و یکپارچه بمثابه گونی سوراخی است که بدنبال پر کردن آن هستیم و این موضوع ریشه در مجموعه فکری جامعه سیاسی کشور دارد.
این را باید قبول کنیم که رئیس جمهور عمل گرا و آرمان گرا اگر ذهنیت استراتژیک نداشته باشد و تحلیل شناختی از مسائل نداشته باشد دقیقا نمی تواند عرصه را به سمت حل مشکلات هدایت کند و اساسا نقطه شروع را نمی تواند تشخیص دهد و به بحران در تشخیص می رسد و بر اساس مشاوره ها و نگاه های اندیشکده ای تصمیم گیری می کند.
نمی گویم رئیس جمهور باید در همه چیز تخصص داشته باشد اما برای عرصه مدیریتی و راهبردی باید حرف برای گفتن داشته باشد.
رئیس جمهور واقع گرا با توان ذهنی استراتژیک در کنار روحیه جهادی و اخلاص که بایسته های او باید باشد می تواند جمهوری اسلامی ایران را به آرمان ها و ارزش های تمدنی خود برساند
تمدن سازی اسلامی یک تحول فکری و ذهنی است که در یک فرایند تحلیل جمعی و نخبگانی و اجتماعی در جامعه شکل می گیرد و ریشه می دواند ،ادبیات عمومی جامعه فعلا در مرحله حل مشکل است و با ادبیات تمدنی فاصله واقعی دارد.
ما هنوز نتوانستیم مشکلات ابتدایی اقتصادی و فرهنگی را حل کنیم و از مرحله حل مشکل عبور کنیم داریم به تمدن اشاره می کنیم.
ابوقاسم
#انتخابات
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔰علما وارث رسالت انبیا
🔻عجب برکتی در چنین عمری( عُمر پیغمبر اکرم) وجود دارد! کسی که همه ی تاریخ را مسخّر فکر خود کرده و روی آن اثر گذاشته_ که من بارها گفته ام، بسیاری از مفاهیمی که قرن های بعد برای بشریت تقدّس پیدا کرد؛ مثل مفهوم مساوات، برادری، عدالت و مردم سالاری، همه تحت تأثیر تعلیم او بود..._ فقط ۱۰ سال کار حکومتی و سیاسی و جمعی کرده بود...
📖انقلابی بمانید جلد۱ صفحه ی ۷۶
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir