مدیر حوزههای علمیه تاکید کرد:تسری گفتمان انقلاب اسلامی در جهان
🔺️آیتالله علیرضا اعرافی روز پنجشنبه دوم شهریور ۱۴۰۲ در نهمین یادواره ۷۹ شهید طلبه و روحانی استان گلستان و مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه استان در امامزاده یحیی بن زید(ع) گنبدکاووس، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی به ویژه شهدای طلبه و روحانی کشور بیان کرد: مجالس شهدا از راههای پیوند دهنده نسل جوان به آرمانها و تاریخ پرافتخار اسلام و انقلاب اسلامی و استواری در راه شهیدان است.
🔻به گفته مدیر حوزههای علمیه، گفتمان که ملت ایران در سایه معارف اسلامی و مقاومت و پایداری و نثار خون فرزندان و جوانان خود آغاز کرده در جهان در حال تسری است.
🔸️عضو شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به اینکه پیشرفت انقلاب در گرو نقش آفرینی حوزه و روحانیت است، اظهار کرد: حوزه باید بتواند در کنار نهادهای علمی و در عرصه تولید علم نقش آفرینی کند و با این علم جامعه را اداره کند
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حساب کنید #دکتر_زاکانی با چنین روحیه قانون گرایی ، ضد فساد و رانت ، عملگرایی قاطعانه ، عدم توصیه پذیری ، تحول گرایی و... بجای شهردار تهران ؛ #وزیر_کشور بود!
بطور قطع تصویر ما از حوزه سیاست داخلی #دولت_مردمی چیز دیگر و حتی فراتر از حوزه موفق سیاست خارجی بود.
✍️دکتر حسن بیارجمندی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
مردم حجت را بر مسئولین تمام کردهاند
🔺سرپرست فرمانداری شهرستان گرگان مراسم متمرکز «معرفی پروژه های عمرانی و اقتصادی هفته دولت » اظهار کرد: حمایت و رهنمودهای راهگشای استاندار محترم به ما جرأت پیگیری و دستیابی به دستاوردهای کنونی را اعطا کرده تا خدمات ارزنده ای به مردم که شایستگی والایی دارند ارائه دهیم.
🔺وی در ادامه افزود: خداوند را شاکریم که با همدلی و مشارکت تمامی دستگاه ها درسطح شهرستان از تعداد 237 پروژه عمرانی 187 مورد و از 100 پروژه اقتصادی 98 مورد آن آماده افتتاح می باشد.
🔺نادری یادآور شد: در حوزه ایجاد اشتغال با مشارکت بانک ها و ارائه تسهیلات بانکی2250 فرصت شغلی در شهرستان ایجاد شده است.
🔺گفتنی است استاندار گلستان در پایان این مراسم از نمایشگاه دستاورد های تمامی دستگاه ها و ادارات در دولت سیزدهم بازدید به عمل آورد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔰 لوح | اربعین؛ خیمه جهانی اباعبدالله
🌹 رهبرمعظم انقلاب: #اربعین با این حرکتی که عمدتاً بین نجف و کربلا در راهپیمایی هر سال به وجود میآید بینالمللی شد؛ چشمهای مردم دنیا به این حرکت دوخته شد؛ امام حسین (علیهالسّلام) و معرفت حسینی به برکت این حرکت عظیم مردمی بینالمللی شد، جهانی شد. ۹۸/۶/۲۷
🏷 #الحسین_یجمعنا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹 نهم صفر سالروز شهادت «عمّار یاسر» صحابه نبی(ص) و یار بصیر و با وفای امام علی(ع) گرامیباد
▪️«عمّار یاسر» از اصحاب خاص پیامبر (ص) و از نخستین ایمان آورندگان، در مکه و در حدود ۴۴ سال قبل از بعثت به دنیا آمد. «عمار یاسر» در سن ۹۳ سالگی در جنگ صفین در رکاب امام علی(ع) در حالی به شهادت رسید که پیامبر درباره این یار با وفای خویش فرمود: «ای عمار! تو را گروه سرکش و نافرمان خواهند کشت».
▪️پدرش «یاسر» نام داشت که از مردم یمن بود و بعدها در مکه ساکن گشت. سمیّه، مادر عمار بود.[١]بعد از بعثت پیامبر و بعد از دعوت مخفیانه سه ساله، پیامبر (ص) دعوت خود را آشکارا آغاز نمود. عمار به همراه پدر و مادر و برادرش (عبدالله) در سال پنجم بعثت به حضور پیامبر آمد. و مسلمان شدند و اینان سی و چندمین نفری بودند که اسلام آوردند، در حالی که عمار حدوداً 48 سالی داشت[٢]
▪️ابن حجر مینویسد: «عمار یکی از هفت نفری بود که اسلام خود را آشکار کردند.» [٣]
▪️هنگامی که خاندان عمار، اسلام خود را آشکار ساختند قبیلۀ بنی مخزوم، هم پیمان آنها، بسیار ناراحت و عصبانی شدند و هِشام بن عمرو که در میان مسلمانان به ابوجهل مشهور بود و ریاست قبیلۀ بنی مخزوم را بر عهده داشت، شروع به انواع مزاحمتها و شکنجهها به خاندان عمار نمود که از جمله شکنجهها؛ آهن گداخته از آتش، تازیانه و خواباندن روی ریگهای سوزان سرزمین مکه بود.
▪️پس از شهادت یاسر و سمیّه و عبدالله از عمّار خواستند که از پیغمبر (ص) بیزاری بجوید و از اسلام برگردد و بتها را به نیکی یاد کند وگرنه شکنجه ادامه دارد. او که چگونگی مرگ پدر و مادر و برادرش را دیده بود، برای حفظ جان خود، دست به تاکتیک و تقیّه زد. در ظاهر به زبان، خواستۀ مشرکان را گفت و نجات یافت. این خبر به پیامبر (ص) رسید و بعضی عمار را غایبانه محکوم کردند. ولی پیامبر (ص) سخن آنها را رد کرد و فرمود: «إنَّ عَمّاراً مُلِئَ ایماناً مِنْ قَرْنِهِ إلی قَدَمِهِ وَ اُخْتَلَطَ الایمانُ بِلَحْمِهِ وَدَمِهِ» [٤]
▪️یعنی همانا سراسر وجود عمار، از فرق سر تا قدمش مملو از ایمان میباشد و ایمان با گوشت و خون او آمیخته است. بعد آیۀ 106 سوره نحل نیز در تأیید عمار نازل گردید. رسول گرامی اسلام (ص) به عمار فرمود: «اگر باز هم از تو خواستند، چنان کن» [٥] یعنی تقیّه را تکرار کن.
▪️عمار، آنچنان به پیامبر (ص) نزدیک بود که خود میگوید: «کُنْتُ تِرْباً لِرَسولِ اللهِ فی سِنِّهِ، لَم یَکُنْ أَحَدٌ أَقْرَبَ إلیه مِنّی»[٦] من دوشادوش رسول خدا بودم هیچ کس مثل من به آن حضرت نزدیک نبود. شاید بر همین اساس بود که پیامبر (ص) فرمود: «إنَّ عَمّاراً جِلْدةٌ بَیْنَ عَیْنی وَ أَنْفی» [٧] همانا عمار پوست بین چشمان و بین من است.
▪️پس از هجرت و ورود عمار به مدینه، در ساختن مسجدالنبی بسیار فعال بود، چنان که پیامبر (ص) به او فرمود: آنقدر به خود زحمت نده. عمار گفت: دوست دارم در ساختن مسجد شرکت کنم. و همانجا بود که پیامبر (ص) دستی بر شانۀ عمار زد و فرمود: «إنّکَ مِنْ أَهْل الجَنَّه تَقْتُلُکَ الفِئَةُ الباغِیَةُ» [٨] یعنی تو اهل بهشت هستی، قوم ستمگر تو را میکشند. سیره نویسان، در مورد شرکت پرتلاش عمار در جنگها چنین نوشتهاند که «عمار» در همۀ جنگهای پیغمبر و در بیعت رضوان همراه رسول خدا (ص) شرکت نمود. در جنگ بدر قهرمانیها نشان داد و آزمایشهای رزمی را، چنان که باید، به انجام رسانید. [٩]
🌹یار با وفای امیر و عمار لشکر امیرالمومنین (ع)
▪️عمار یکی از چهار یار با وفای حضرت علی (ع) بود که پس از رحلت رسول اکرم (ص) بر سر پیمان خویش با حضرت علی (ع) باقی ماند و چون امیرالمؤمنین (ع) به خلافت رسید، عمار همه جا کنار امام علی (ع) حضور داشت.در جنگ صفین با وجود کهولت سن، حضوری جاودانه داشت و در میدان نبرد در کنار سایر یاران پیامبر (ص) علیه معاویه جنگید تا اینکه در روز ٩صفر سال ٣٧ هجری قمری و در سن ٩٣ سالگی شربت شهادت را نوشید.
📚منابع:
[1]دانشنامۀ امام علی (ع) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ج 8، ص 516.
[2]دائرة المعارف تشیّع، تهران، نشر شهید سعید محبّی، 1384 ش، چاپ اول، ج 11، ص 460.
[3]. عسقلانی، ابن حجر؛ الإصابه فی تمییز الصحابه، بیروت، دارالاحیاء التراث العربی، 1328 ق، ج 3، ص 505.
[4] همان، دائرة المعارف تشیّع، ج 11، ص 461.
[5]. القرطبی، ابن عبدالبر؛ الاستیعاب فی معرفة الصحابة بیروت، دارالاحیاء التراث العربی، ج 2، ص 469.
[6].أعیان الشیعه، بیروت، دارالتعارف، ج 8، ص 373.
[7]. ابن هشام؛ السیرة النبویه، بیروت، دارالمعرفة ج 2، ص 143.
[8]. همان، أعیان الشیعه، ج 8، ص 373.
[9]. همان، الاستیعاب فی معرفة الصحابه، ج 2، ص 469
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست
♦️رهبرمعظم انقلاب: چرا شما عمار را «سلاماللَّهعلیه» میگویید، ولی نسبت به یکی دیگر از صحابی - رفیق عمار - که او هم از مکه بوده و در مکه کتک خورده است، «سلاماللَّهعلیه» نمیگویید؟ چون عمار در وقت حساس اشتباه نکرد و فهمید؛ ولی او اشتباه کرد.
♦️ببینید، خط عمار را خط مستقیم میگویند. به نظر من، عمار هنوز هم ناشناخته است.
♦️عمار یاسر را خود ماها هم درست نمیشناسیم. عمار یاسر، یک #حجت قاطعهی الهی است.
♦️من در زندگی امیرالمؤمنین
(علیهالصّلاةوالسّلام) که نگاه کردم، دیدم هیچکس مثل عمار یاسر نیست؛ یعنی از صحابهی رسولاللَّه، هیچکس نقش #عمار_یاسر را در طول این مدت نداشت. آنان زنده نماندند، ولی ایشان حیات بابرکتش ادامه پیداکرد.
♦️هر وقت برای امیرالمؤمنین یک مشکل ذهنی در مورد اصحاب پیش آمد - یعنی در یک گوشه شبههیی پیدا شد - زبان این مرد، مثل سیف قاطع جلو رفت و قضیه را حل کرد. در اول خلافت حضرت همینطور، در قضایای جمل و صفین هم همینطور، تا در صفین به شهادت رسید. باید مثل عمار هوشیار بود و فهمید که وظیفه چیست.
🌹 نهم صفر سالروز شهادت عمار یاسر در سال ۳۷ هجری قمری
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴9 صفر/جنگ نهروان
♦️در نهم صفر سال 39 هـ فتح نهروان واقع شد؛ و ذو الثدیه رئیس خوارج به درک واصل شد.
📚 منابع :بحار الأنوار : ج 56، ص 138. و ... .
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب: در زندگی امیرالمومنین(علیهالسلام) هیچ کس مثل عمار یاسر نیست
♦️من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
♦️به مناسبت ایام سالگرد شهادت جناب عمار یاسر صحابهی راستین پیامبر اعظم و امیرالمومنین علیهمالسلام، نماهنگ «أین عمار» را منتشر شد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔰 لوح | نور هدایت انسان
🔺 رهبرمعظم انقلاب: حسین (علیهالسّلام) متعلّق به انسانیّت است؛ ما شیعیان افتخار میکنیم که پیرو امام حسین هستیم، امّا امام حسین فقط متعلّق به ما نیست؛ مذاهب اسلامی، شیعه و سنّی، همه زیر پرچم امام حسین هستند. در این راهپیمایی عظیم حتّی کسانی که متدیّن به اسلام هم نیستند شرکت میکنند و این رشته ادامه خواهد داشت انشاءالله؛ این یک آیت عظمایی است که خدای متعال دارد نشان میدهد. ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
🏷 #الحسین_یجمعنا
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
رهبرانقلاب میفرمایند به مبانی فکری جبهه دشمن حمله کنید، حالا بعضی از #بلاگر_صورتی ها، #مداحها و برنامهسازهای مذهبی ما، یه چیزی میسازن که به مبانی فکری خودمون حمله بشه!😑😐خدایا این کشور را از دروغ، فساد و صورتی بازی حفظ بفرما
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 آزمایش الهی برای جلوگیری از سقوط و رسیدن به ثبوت است
✍️ما یک سقوط داریم، یک ثبوت داریم و یک صعود داریم. فرض کنید که در منطقهای ایستادهاید. یک طرف یک پرتگاه و درّه است. پشت سر کوه است. اگر بلغزم، سقوط است. امّا اگر جای پایم را محکم کنم، ثبوت است. اگر رویم را برگردانم و مقداری هم روی من فشار بیاید، صعود است. در ابنای بشر کسانی که پیوندی با خالق برقرار کردهاند و به مبدأ و معاد ایمان آوردهاند، خداوند روی لطف و عنایتی که به آنها دارد، برخوردی که ابتدا با آنها میکند، برخورد ثبوتی است. به هر مقدار که معرفت به او پیدا کردند و دل را به او بستند، حفظ کنند، میخواهد جلوی سقوط را بگیرد. حفظ این فعلیّت چگونه است؟ با توجّه به مسئلۀ ایمان که دلبستگی به خداوند است، باید جلوی عواملی را که موجب میشود تحت جاذبۀ آنها قرار بگیرد و در درّه سقوط کند، بگیرد. مثال میزنم: دنیا جاذبه دارد. انسان مغرور به دنیا میشود؛ چون جاذبه دارد. اشرف ابعاد وجودی من و شما دل ماست. دنیا، دلرباست. خدا باید چه کند؟ باید یک ضربه به دنیا بزند که از دنیا زیاد خوشت نیاید؛ چون دل به آن بستی، خدا تضعیف میکند. آدم در مریضی، فقر و ذلّتش میگوید: مرده شور این دنیا را ببرند! عواملی که به عنوان ابتلا و آزمایش الهی مطرح است، برای این است که دلت به سمت دنیا طرف نرود.
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
#درس_اخلاق
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir