1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 فرا رسیدن هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام به دست وهابیت خبیث، تسلیت...🏴
هدیه محضر ائمه بقیع صلوات
#هشتم_شوال
#بقیع
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْفَرَجَهُم
@emamzaaaman
🔲◾️▪️ ۸ شوال ويرانى قبور ائمه بقيع عليهم السلام
🔲◾️▪️در اين روز در سال 1344 ه قبور ائمه بقيع عليهم السلام و نيز قبر حضرت حمزه در احد به دست و هابيون تخريب شد.
📚 مستدرك سفينه البحار: ج ٦، ص ٦٥_٦٦
🔲◾️▪️ علت و انگيزه تخريب اين قبور مطهر در كتب مختلفى كه بر رد عقائد ضاله وهابيت تأليف شده، بيان گرديده است.
🏴 آنان اضافى بر قبور مطهر ائمه معصومين عليهم السلام، ديگر قبور را هم تخريب نمودند كه عبارتند از: قبر منسوب به حضرت فاطمه زهرا عليها السلام، قبر مطهر فاطمه بنت اسد عليها السلام مادر اميرالمؤمنين عليه السلام، قبر مطهر حضرت ام البنين عليها السلام، قبر ابراهيم پسر پيامبر صلى الله عليه و آله، قبر اسماعيل فرزند حضرت صادق عليه السلام، قبر دختران پيامبر صلى الله عليه و آله، قبر حليمه سعديه مرضعه پيامبر صلى الله عليه و آله، و قبور شهداى زمان پيامبر صلى الله عليه و آله.
🏴 وهابيان در سال 1343 در مكه گنبدهاى قبر حضرت عبد المطلب، ابى طالب، خديجه، و زادگاه پيامبر صلى الله عليه و آله و فاطمه زهرا عليها السلام را با خاك يكسان كردند.
🏴 در جدّه نيز قبر حوا و ديگر قبور را تخريب كردند.
🔲◾️▪️ در مدينه منور نبوى را به توپ بستند، ولى از ترس مسلمانان قبر شريف را تخريب نكردند. در شوال 1343 با تخريب قبور مطهر ائمه بقيع عليهم السلام اشياء نفيس و با ارزش آن قبور مطهر را به يغما بردند.
🏴 قبر حضرت حمزه عليه السلام و شهداى احد را با خاك يكسان كردند، و گنبد و مرقد حضرت عبدالله و آمنه پدر و مادر پيامبر صلى الله عليه و آله، قبر اسماعيل پسر حضرت صادق عليه السلام و ديگر قبور را هم خراب كردند.
🔲◾️▪️ در همان سال به كربلاى معلى حمله كردند، و ضريح مطهر را كندند و جواهرات و اشياء نفيس حرم مطهر را كه اكثرا از هداياى سلاطين و بسيار ارزشمند و گرانبها بود، غارت كردند و قريب به 7000 نفر از علما، فضلا و سادات و مردم را كشتند.
🏴 سپس به سمت نجف رفتند كه موفق به غارت نشدند و شكست خورده برگشتند.
📚 كشف الارتياب: ص ٧٧، شهداء الفضيله (علامه امينى ): ص ٣٨٨
#هشتم_شوال
#بقیع
@emamzaaaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
IMG_20250407_043936_246_۰۷۰۴۲۰۲۵.mp3
زمان:
حجم:
1.2M
✅ درس_اخـــلاق
سه جمله آخر امیرالمؤمنین علیهالسلام به اصبغ_بن_نباته
استاد_عالی
@emamzaaaman
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹چرا ما که گناه میکنیم زود سیلی میخوریم اما آمریکاییها گناه میکنند و خوشند؟
🔸حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
@emamzaaaman
رویترز: ایران تنها #مذاکره غیرمستقیم با آمریکا را میپذیرد
🔹 یک مقام ارشد ایرانی در گفتوگو با رویترز:
🔹ایران تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با #آمریکا درباره برنامه هستهایاش است.
🔹مذاکرات غیرمستقیم فرصتی برای سنجیدن جدیت آمریکا برای به کار بستن راهکاری سیاسی در ارتباط با ایران است.
🔹تهران به همسایگان خود درباره هرگونه مشارکت در اقدام متجاوزانه آمریکا علیه ایران، از جمله اجازه استفاده از حریم هوایی هشدار داده است. #برای_ایران
@emamzaaaman
یک زن با حجاب :
برای پدرش افتخار؛
برای برادرانش عزت؛
برای همسرش گنج؛
برای فرزندانش بهترین الگو؛
و برای جامعه آرامش می باشد...
#حجاب
@emamzaaaman