هدایت شده از 🇵🇸 امام زمان (عج) 🇮🇷
هرروز با #دعای_عهد
✍بخوان دعای عهدراکه #فرج_نزدیک_است💚🙏
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @emamzaman
🇵🇸 امام زمان (عج) 🇮🇷
🎊🎊🎊 🎊🎊 🎊 #معرفی_امامان #امام_چهارم 🌸امام چهارم ما شیعیان حضرت امام سجاد علیه السلام 🌸 📝خلاصه زندگ
🎊🎊🎊
🎊🎊
🎊
#معرفی_امامان
#امام_چهارم
🌸امام چهارم ما شیعیان حضرت امام سجاد علیه السلام 🌸
📝خلاصه زندگینامه امام سجاد علیه السلام از ولادت تا شهادت
#قسمت_ششم
💐امام در دمشق💐
پس از آنکه امام سجاد علیه السلام و زنان اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) چند روزی را در کوفه گذراندند، به دستور ابن زیاد، کاروا اسرا به همراه شمر بن ذی الجوشن راهی دمشق، پایتخت خلافت امویان شدند. ورود اهل بیت امام حسین علیه السلام به شام با سختی های طاقت فرسایی همراه بود. زمانی که از امام سجاد (علیه السلام) پرسیده شد سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟ در پاسخ حضرت سه بار فرمود: (الشام الشام الشام). پس از آنکه کاروان اسرا وارد شهر دمشق شدند، آنان را در خرابه ای از خرابه های شام اسکان دادند و فردای آن روز اهل بیت امام حسین علیه السلام را در مجلس یزید حاضر کردند. در آنجا نیز زنان اهل بیت و امام سجاد علیه السلام به دفاع از اسلام و قیام کربلا پرداختند. سپس امام زین العابدین علیه السلام در مسجد جامع اموی با بیان خطبه ای قرّا در میان مردم شام، یزید و امویان را رسوا نمودند.
پس از این رسوایی، یزید رویکرد رفتاری خویش را با اهل بیت پیامبر تغییر داد و تصمیم به دلجویی از آنان گرفت و پس از مدتی با عزت و احترام تمام آنان را به مدینه بازگرداند.
💐اوضاع سیاسی در دوران امامت امام سجاد علیه السلام💐
امام سجاد علیهالسلام پس از شهادت پدر ارجمندش امام حسين علیهالسلام بنا به وصيت آن حضرت به مقام امامت نايل آمد و به مدت 35 سال عهدهدار مقام عظیم ولايت و امامت شيعيان بود دوران امامت امام سجاد علیه السلام با زمامداران ذيل معاصر بود:
يزيد بن معاويه از بنياميه؛
معاويه بن يزيد از بنياميه؛
عبدالله بن زبير از زبيریان؛
مروان بن حكم از بنياميه؛
عبدالملك بن مروان از بنياميه؛
وليد بن عبدالملك از بنياميه.
سال های ابتدایی امامت حضرت زین العابدین علیه السلام، سال های پر التهابی در جهان اسلام بود. این سال ها که مصادف با ایام خلافت یزید تا سال های ابتدایی خلافت عبدالملک بن مروان بود، در مناطقی چون حجاز و عراق شورش های بسیاری به وقوع پیوست. به گونه ای که پس از به مرگ یزید بن معاویه حتی بین خود امویان نیز بر سر خلافت اختلاف افتاده بود. اهداف این شورش ها و قیام ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
قیام برای گرفتن انتقام خون فرزند رسول خدا (ص) و حفظ اسلام، مانند قیام توابین و قیام مختار و قیام مردم مدینه و واقعه حره
قیام بر سر قدرت و خلافت مانند قیام زبیریان در حجاز و عراق
درگير شدن در يك حركت سياسى ديگر، با وجود قدرت ديگر احزاب، خطراتى را در پى داشت كه به ريسك كردن آن نمى ارزيد و نتیجه آن نابودی کامل شیعه و محو آن از تاریخ بود. به همين دليل، ماهيت حركت امام در دوران امامت آن حضرت، بخوبى نشان مى دهد كه حركت امام تنها يك حركت سياسى نبوده و در بسيارى از موارد به وضوح بر كناری از سياست به معناى مشخص فعاليت سياسى بوده است. پس از سرکوب شدن قیام ها و پایان جنگ بر سر خلافت، بيست سال حاكميت حجاج بر عراق و سلطه عبد الملك بن مروان بر كل قلمرو اسلامى، تنها جهتگيرى روشنش كوبيدن شيعيان، و در بخشهايى ديگر كوبيدن ساير مخالفان امويان، اعم از خوارج يا شورشيانى چون عبد الرحمن بن محمد بن اشعث بود. حجاج كسى بود كه شنيدن لفظ كافر براى او بسيار آرامبخش تر از شنيدن لفظ شيعه بود.
#ادامه_دارد...
📚منابع:
تحليلى از زندگانى امام سجاد عليه السلام، باقر شريف قرشى ، مترجم محمدرضا عطائى،ناشر:آستان قدس رضوى،1372 ش
حيات فكرى و سياسى ائمه،رسول جعفريان،ناشر: انصاريان، قم،1381 ش
و........
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman
🎊
🎊🎊
🎊🎊🎊
💐💐💐
💐💐
💐
#ازدواج_و_خــانــواده
#شناخت_قبل_از_ازدواج
قســــمت اول
خیلی از جوانان تصور می كنند كه اولین پله نردبان زندگی عشق است. یعنی اول باید عاشق شوند بعد ازدواج نمایند. اما یقیناً صرف اینكه فردی از خواستگارش خوشش بیاید و یا عاشق او باشد برای ازدواج كردن و خوشبخت شدن كفایت نمی كند.
البته این بدان معنا نیست كه عشق و محبت جایی در زندگی زناشویی ندارد بلكه به دل نشستن فرد مقابل یكی از معیارهای انتخاب همسر محسوب می شود. اما عاقلانه تر آن است كه ابتدا فرد مقابل و روحیات و اخلاقیاتش به صورت درست و كامل شناخته شود بعد پای محبت و عشق به میان بیاید. همه بزرگان و متخصصین نیز بر این اصل صحه می گذارند كه عشق انسان را كر و كور كرده و از واقعیات به دور می سازد.
حال سوال اساسی این است كه راه های شناخت فرد مقابل (خواستگار) چیست؟
مهمترین راههای شناخت خواستگار، گفتگوی رو در رو در جلسات خواستگاری و تحقیق و تفحص در مورد وی است. از دید بسیاری تحقیق از گفتگو مهمتر است زیرا معمولاً در گفتگوهای مستقیم کشش و جاذبه جنس مخالف مانع از شناخت درست و دقیق وی می شود. علاوه بر آن در این ملاقات ها چون هر یک از طرفین سعی میکنند بهترین تصویر را از خود نشان داده و نقطه ضعف هایشان را پنهان کنند، شناخت و درك فرد مقابل بسیار سخت تر می شود. اما افراد می توانند با یك تحقیق درست و همه جانبه صحت گفته های فرد مقابل را دریافته و او را بهتر و كاملتر بشناسند.
#ادامــــــه_دارد...
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman
💐
💐💐
💐💐💐
🇵🇸 امام زمان (عج) 🇮🇷
💓💓💓 💓💓 💓 #رمــان_ســلــام_بـر_ابـراهـیـم 📜"زندگینامه و خاطرات پهلوان بی مزار #شهید_ابراهیم_هادی"
💓💓💓
💓💓
💓
#رمــان_ســلــام_بـر_ابـراهـیـم
📜"زندگینامه و خاطرات پهلوان بی مزار #شهید_ابراهیم_هادی"
#قسمت_دهم
* قهرمان*
✔️راوی : حسين الله كرم
🔸مسابقات قهرماني 74 کيلو باشگاهها بود. ابراهيم همه حريفان را يکي پس از ديگري شكست داد و به نيمه نهائي رسيد. آن سال ابراهيم خيلي خوب تمرين کرده بود. اکثر حريفها را با اقتدار شکست داد.
🔸اگر اين مسابقه را ميزد حتماً در فينال ،قهرمان ميشد. اما در نيمه نهائي خيلي بد کشتي گرفت. بالاخره با يک امتياز بازي را واگذار كرد!
آن سال ابراهيم مقام سوم را کسب کرد. اما سالها بعد، همان پسري که حريف نيمه نهائي ابراهيم بود را ديدم. آمده بود به ابراهيم سر بزند. آن آقا از خاطرات خودش با ابراهيم تعريف ميکرد. همه ما هم گوش ميکرديم.
🔸تا اينکه رسيد به ماجراي آشنائي خودش با ابراهيم و گفت: آشنائي ما بر ميگردد به نيمه نهائي کشتي باشگاهها در وزن 74 کيلو، قرار بود من با ابراهيم کشتي بگيرم.اما هر چه خواست آن ماجرا را تعريف کند ابراهيم بحث را عوض ميکرد!
آخر هم نگذاشت كه ماجرا تعريف شود! روز بعد همان آقا را ديدم وگفتم: اگه ميشه قضيه کشتي خودتان را تعريف کنيد. او هم نگاهي به من کرد. نَفَس عميقي کشيد و گفت:
🔸آن سال من در نيمه نهائي حريف ابراهيم شدم. اما يکي از پاهايم شديداً آسيب ديد.به ابراهيم که تا آن موقع نميشناختمش گفتم: رفيق، پاي من آسيب ديده هواي ما رو داشته باش. ابراهيم هم گفت: باشه داداش، چَشم. بازيهاي او را ديده بودم. توي كشتي ،استاد بود. با اينکه شگرد ابراهيم فن هایي بود که روي پا ميزد. اما اصلاً به پاي من نزديک نشد! ولي من، در کمال نامردي يه خاک ازش گرفتم و خوشحال از اين پيروزي به فينال رفتم.
ابراهيم با اينکه راحت ميتونست من رو شکست بده و قهرمان بشه، ولي اين کار رو نکرد.
🔸بعد ادامه داد: البته فكر ميكنم او از قصد كاري كرد كه من برنده بشم! از شکست خودش هم ناراحت نبود. چون قهرماني براي او تعريف ديگه اي داشت.ولي من خوشحال بودم. خوشحالي من بيشتر از اين بود که حريف فينال،بچه محل خودمون بود. فکر ميکردم همه، مرام و معرفت داش ابرام رو دارن.
🔸اما توي فينال با اينکه قبل از مسابقه به دوستم گفته بودم که پايم آسيب ديده، اما دقيقاً با اولين حرکت همان پاي آسيب ديده من را گرفت. آه از نهاد من بلند شد. بعد هم من را انداخت روي زمين و بالاخره من ضربه شدم. آن سال من دوم شدم و ابراهيم سوم. اما شک نداشتم حق ابراهيم قهرماني بود. از آن روز تا حالا با او رفيقم. چيزهاي عجيبي هم از او ديده ام. خدا را هم شکر ميکنم که چنين رفيقي نصيبم کرده.
🔸صحبتهايش که تمام شد خداحافظي کرد و رفت. من هم برگشتم. در راه فقط به صحبتهايش فکر ميکردم. يادم افتاد در مقر سپاه گيلان غرب روي يكي از ديوارها براي هر كدام از رزمنده ها جمله اي نوشته شده بود. در مورد ابراهيم نوشته بودند:
«ابراهيم هادي رزمنده اي با خصائص پورياي ولي »
#ادامه_دارد...
📚 منبع : کتاب سلام بر ابراهیم
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman
💓
💓💓
💓💓💓
#مهدی_شناسی ⭐️
#امام_زمانت_را_بشناس 🌕
#شش_ماه_پایانی 🌎
#صفحه_دهم 🌊
#قسمت_نوزدهم 💫
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
۵.جنگ و کشتار بسیار
احادیث شریف وضعیت سیاسی عصر ظهور را با ویژگی های عدم ثبات سیاسی و کثرت جنگ ها و کشتارها توصیف می کند:
🌙۱)پیش از این امر (قیام حضرت مهدی علیه السلام) کشتار (بیوح) خواهد بود. از حضرت پرسیدند (بیوح) به چه معناست؟ فرمودند: دایمی است و از شدت آن کاسته نمی شود.🌙
حتی برخی روایات شدت این جنگ ها را تا آنجا بیان میکنند که طی آنها دو سوم جمعیت زمین از بین میروند علی (علیه السلام) در این باره فرمودند:
☁️۲)مهدی قیام نمی کند تا اینکه یک سوم از مردم زمین کشته شوند و یک سوم خود به بمیرند و تنها یک سوم جمعیت زمین باقی ماند.☁️
میتوان الفاظ موجود ر این احادیث را با اصطلاحات و معادل های امروزی آن ها نظیر انحراف فکری سیاسی اقتصادی اجتماعی و اخلاقی جایگزین کرد.
🔗🖇🔗🖇🔗🖇🔗🖇
📓۱)کورانی ،علی ،الممهدون مهدی (علیه السلام)، صفحه ۴۹ بحارالانوار، جلد ۵۲، صفحه ۳۸۲
📒 ۲)صدر، سید صدرالدین، المهدی (علیه السلام)، صفحه ۱۹۸، سلیمان، کامل ، یوم الخلاص، صفحه ۵۶۴
✨💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖✨
🆔 @emamzaman
هدایت شده از 🇵🇸 امام زمان (عج) 🇮🇷
#دعا_فرج
✨عاشـق که شدی خـطا نباید بکنی
✨حـتی به خودت جفـا نباید بکنی
✨حالا که شـدی چشـم به راه مهدی
✨جز بر فرجـش دعا نبایـد بکنی
💐💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖💐
🆔 @EmamZaman