🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش چهارم➡️✨📚🌴
☘«کانَ ـ علیه السلام ـ اَحْسَنُ النّاسِ صَوْتاً بِالقُرآنِ فَکانَ إذا قَرأ یحزُنُ، و بَکی السّامِعُونَ لِتَلاوتِهِ، و کانَ یبْکی مِنْ خَشْیةِ اللهِ حَتّی تَخْضَلّ لِحْیتَهِ بِالدُّمُوعُ»
"امام کاظم علیه السلام بهترین صوت را در تلاوت قرآن داشت. قرآن را محزون می خواند و هر شنونده ای را به گریه می انداخت، گاهی آنچنان از خوف و خشیت الهی می گریست که اشک از محاسن شریفش سرازیر می شد."
✨امام کاظم علیه السلام همواره شبها را تا به صبح به مناجات و عبادت مشغول بود، این دعا را زیاد از حضرت شنیدید:
«اَللّهُمَّ اِنَّک تَعْلَمُ أنَّنی کنْتُ أسْألُک أنْ تُفرّغَنی لِعِبادَتِک اللّهُمَّ وَ قَدْ فَعَلْتَ فَلَک الْحَمْدُ»
"بار پروردگارا تو خوب می دانی که من همواره مکان خلوتی را برای عبادت تو طلب می کردم و تو نیز به من عنایت فرمودی پس حمد تورا سزاست."
☘ «وَ کانَ ـ علیه السلام ـ یقُولُ فی سُجُودِهِ قَبُحَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِک فَلْیحسُنِ الْعَفُوُ وَ التَّجاوُزُ مِنْ عِنْدِک».
" امام موسی بن جعفر علیه السلام در سجده هایش چنین مناجات می کردند: پروردگارا گناه بنده ات بس قبیح و زشت است و عفو و گذشت هم از جانب تو بس نیکوست."
✨و گاهی در سجده می گفت: «اللّهم اِنّی أسْألُک الرّاحَةَ عِنْدَ الْمَوتِ و الْعَفْوَ عِندَ الحِسابِ»
" پروردگارا از تو راحتی جان کندن و گذشت در هنگام حساب را مسئلت می نمایم."
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌈✨🌈✨🌈✨🌈✨🌈✨🌈
🌹دعای حضرت فاطمه زهرا علیها سلام در روز سه شنبه؛
🍀✨بسم الله الرحمن الرحیم✨☘
✨ «اَللّهُمَّ اجْعَلْ غَفْلَةَ النّاسِ لَنا ذِکْراً وَ اجْعَلْ ذِکْرَهُمْ لَنا شُکْراً وَ اجْعَلْ صالِحَ ما نَقُولُ بِاَلْسِنَتِنا نِیَّةً فِی قُلُوبِنا»
«اَللّهُمَّ اِنَّ مَغْفِرَتَکَ اَوْسَعُ مِنْ ذُنُوبِنا وَ رَحْمَتَکَ اَرْجی عِنْدَنا مِنْ اَعْمالِنا. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلَ مُحَمَّدٍ»
«وَ وَفِّقْنا لِصالِحِ الْاَعْمالِ وَ الصَّوابِ مِنَ الْفِعالِ»
"خدایا! غفلت مردم را ذکر و آگاهی ما قرار بده. آن لحظهای که مردم غافلند، لحظهی ذکر و بیداری ما باشد.
خدایا ذکر و بیداری مردم را شکر ما قرار بده. هنگامیکه آن ها متذکّر و بیدارند، این بیداری و آگاهی باعث شکر ما شود.
در یک چنین شرایطی که همه متذکّر و بیدارند، تو آن چه را که بر زبان ما از خوبی ها جاری می شود، نیّتها و ریشههایش را در دل هامان قرار بده و محکم و استوار ساز. کاری کن که در دل ما نیّتها و ریشههایش پا بگیرد.
خدایا! غفران تو از گناهان ما گسترده تر است و امیدمان به رحمت تو بیشتر از کارهای ما است. خدایا! بر محمّد و آلش درود فرست و ما را موفّق بدار تا صالحات اعمال و کارهای درست و صواب را داشته باشیم."
(📚بحار الأنوار : ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸)
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش پنجم➡️✨📚🌴
☘ قال الرّضا عليه السلام: كانَ أبي عليه السلام إذا دَخَلَ شَهرُ الُمحَرَّمِ لا يُرى ضاحِكا ، وكانَتِ الكَآبَهُ تَغلِبُ علَيهِ حَتّى تَمضِيَ عَشرَةُ أيّامٍ، فإذا كانَ يَومُ العاشِرِ كانَ ذلكَ اليَومُ يَومَ مُصيبَتِهِ وحُزنِهِ وبُكائهِ، و يَقولُ: هُوَ اليَومُ الَّذي قُتِلَ فيهِ الحُسَينُ عليه السلام.
"حضرت امام رضا علیه السلام فرمودند: چون ماه محرّم مىرسيد دیگر كسى پدرم موسی بن جعفر علیه السلام را خندان نمىديد. غم و اندوه بر او چيره می گشت تا آن كه ده روز مىگذشت و روز دهم محرم ؛روز اوج سوگوارى و اندوه و گريه ی او بود و در آن روز پدرم امام کاظم علیه السلام مىفرمود: اين روزى است كه حسين عليهالسلام در آن كشته شد."
(📚وسائل الشيعه، جلد ۱۰صفحه ۳۹۴)
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش ششم➡️✨📚🌴
☘ امام کاظم علیه السلام در عصر حکومت طاغوتی هارون همواره در زندانهای تاریک و سخت، تحت شکنجه و فشار بود. در آن هنگام که امام کاظم علیه السلام در بغداد در زندان سندی بن شاهک بود، هارون کنیز خوش قامت و زیبا چهره ای را به عنوان خدمتگزار و در حقیقت برای شکنجه ی روحی امام کاظم علیه السلام به زندان فرستاد.
✨امام کاظم علیه السلام آن کنیز را نپذیرفت، و به عامری (شخصی که واسطه رساندن کنیز شده بود) فرمود: به هارون بگو: بَل اَنتُم بِهَدیتِکُم تَفرَحُون؛ "بلکه شما هستید که به هدایاتان شاد هستید." من نیازی به آن هدیه ندارم.
☘عامری بازگشت و جریان را به هارون گزارش نمود، هارون خشمگین شد و به او گفت: به زندان برو و به موسی بن جعفر علیه السلام بگو: ما با رضایت تو، تو را زندانی نکرده ایم ؛ قطعاً باید این کنیز در این زندان باشد. به این ترتیب کنیز را در زندان باقی گذاشتند هارون جاسوسی را بر او گماشت، تا چگونگی کار کنیز را به او گزارش دهد.
✨کنیز در زندان ابتدا سعی کرده عشوه گری کند اما آن چنان تحت تأثیر معنویت امام علیه السلام قرار گرفت که همواره به سجده می رفت و زمزمه می کرد: "قدوس قدوس، سبحانک سبحانک"
✨جاسوس، ماجرا را به هارون گزارش داد، هارون گفت: به خدا سوگند موسی بن جعفر علیه السلام کنیز را جادو کرده ، برو آن کنیز را نزد من بیاور.کنیز در حالی که لزره بر اندام و بهت زده بود نزد هارون آمد، هارون احوال او را پرسید.
✨کنیز گفت: موسی بن جعفر علیه السلام را دیدم، شب و روز سرگرم نماز و عبادت و تسبیح خداوند بود، به او عرض کردم: "ای آقای من، من برای خدمتگزاری شما به اینجا آمده ام، چه حاجت داری تا تو را یاری کنم."
☘امام کاظم علیه السلام به من فرمود: اینها درباره من چه فکر می کنند؟ناگهان امام علیه السلام به سویی متوجه، شد، من نیز به آن سو نگریستم، یک دفعه پرده ها کنار رفت و من باغی شاداب؛ سرسبز و پر درخت و باصفا با حوریان و غلمان زیبادیدم که همه در اختیار امام علیه السلام بودند و امام کاظم علیه السلام به آنها توجه ای نمی کرد. من نیز بی اختیار به سجده افتادم تا اینکه این غلام شما آمد و مرا به اینجا آورد.
☘هارون دستور داد آن کنیز را تحت نظر قرار دادند تا وقایع زندان را به کسی نگوید و او همچنان تحت نظر مشغول عبادت بود تا از دنیا رفت.
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش هفتم➡️✨📚🌴
☘ روزی امام کاظم علیه السلام از کوچه های مدینه می گذشت وقتی از درِ خانه بُشر عبور نمودند متوجه شدند که از خانه ی بشر صدای عیش و نوش و رقص و موسیقی بلند شده است.
✨ناگهان کنیز بُشر با ظرف خاکروبه ، درب منزل آمد تا آن را خالى کند؛در این هنگام حضرت موسى بن جعفر علیه السلام از کنیز پرسید: "یَا جَارِیَةُ! صَاحِبُ هَذَا الدَّارِ حُرٌّ أَمْ عَبْدٌ؟! فَقَالَتْ: بَلْ حُرٌّ. فَقَالَ عَلَیْهِ السَّلامُ: صَدَقْتِ؛ لَوْ کَانَ عَبْدًا خَافَ مِنْ مَوْلَاهُ.
✨«ای خانم! مالک این خانه آزاد است یا بنده؟! کنیز عرض کرد: صاحب خانه آزاد است.
✨حضرت کاظم علیهالسّلام فرمودند: راست گفتی؛ اگر بنده بود، از مولای خود میترسید و چنین کاری نمیکرد.»
☘بشر که بر سفره شراب نشسته بود از کنیز پرسید: چرا دیر آمدى ؟ کنیز داستان سؤال مردِ ناشناس و جواب خودش را نقل کرد. بُشر پرسید: آن مرد در نهایت چه گفت؟ کنیز جواب داد: آخرین سخن آن مرد این بود: راست گفتى ، اگر صاحب خانه آزاد نبود (و خودش را بنده خدا مى دانست ) از مولاى خود مى ترسید و در معصیت این چنین گستاخ نبود.
✨سخن کوتاه حضرت موسى بن جعفر علیه السلام همانند تیر بر دل بُشر نشست و مانند جرقه ی آتشى قلبش را نورانى و دگرگون ساخت. سفره شراب را ترک کرد و با پاى برهنه بیرون دوید تا خود را به امام کاظم علیه السلام برساند. دوان دوان خودش را به موسى بن جعفر علیه السلام رسانید و عرض کرد: آقاى من !از خدا و از شما معذرت مى خواهم . آرى من بنده خدا بوده و هستم ، لیکن بندگى خودم را فراموش کرده بودم . بدین جهت چنین گستاخانه معصیت مى کردم ولى اکنون به بندگى خود پى بردم و از اعمال گذشته ام توبه مى کنم . آیا توبه ام قبول است ؟
☘حضرت کاظم علیه السلام فرمود: آرى خدا توبه ات را قبول مى کند. از گناهان خود خارج شو و معصیت رابراى همیشه ترک کن .
☘آرى بُشر به دست موسی بن جعفر علیه السلام توبه کرد و در سلک عابدان و زاهدان و اولیاى خدا در آمد و به شکرانه ی این نعمت ، تا آخر عمر به برکت این صحنه با پاى برهنه راه مى رفت ومعروف به " بُشر حافی"( پابرهنه) شد.
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش هشتم➡️✨📚🌴
☘مسئول تفحص در احوال امام کاظم علیه السلام در زندان بغداد می گوید: بسیار از آن جناب می شنیدم که در مناجات با پروردگار خود می گفت:
"خداوندا!من پیوسته از تو میخواستم که گوشه خلوتی و فراغ خاطری برای عبادت و بندگی خود روزی ام کنی...
اکنون شکر میکنم که دعایم را مستجاب کردی و آنچه می خواستم عطا فرمودی."
✨ مدتی که حضرت علیه السلام محبوس بود پیوسته مشغول عبادت بود و بیشتر اوقات در سجده بود.
☘امام در مدت بیشتر از ۱۰ سال که در حبس بودند هر روز بعد از روشن شدن آفتاب به سجده میرفت و مشغول دعا و تضرع بود تا زوال شمس.
☘روزی هارون از پشت بام به حجره ای که امام در آن محبوس بود نگاه می کرد ، جامه ای دید که بر زمین افتاده پرسید که آن جامه چیست؟
گفتند :جامه نیست بلکه موسی بن جعفر علیه السلام است در حال سجده است و از بس نحیف گردیده در حال سجده؛ گویا جامه ای بر زمین افتاده است.
(📚 کتاب شریف منتهی الامال-شیخ عباس قمی)
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش نُهم➡️✨📚🌴
☘محمدبن مغیث از کشاورزان سالخورده ی مدینه بود. او می گوید: یک سال خربزه و خیار و کدو در زمین مزروعی خود در کنار چاه عظام کاشتم، زراعت خوب شد، ولی هنگامی که وقت فرا رسیدن محصول نزدیک گردید، ملخ های بسیار آمدند، و همه ی زراعت مرا خوردند، دو شترم نیز از بین رفت و در مجموع ۱۲۰ دینار خسارت دیدم.
☘در همین بحران؛ غمگین در جایی نشسته بودم، ناگهان امام کاظم علیه السلام را دیدم به پیش من آمد و سلام کرد و فرمود: "ابن مغیث حالت چطور است؟ از زراعتت چه خبر؟"
✨عرض کردم : مولای من !صبح کردم مانند کسی که همه زراعتش درو شده، و چیزی باقی نمانده است ملخ ها، ریختند و همه را نابود کردند.
☘امام کاظم علیه السلام فرمود: "چقدر خسارت دیده ای؟ "
عرض کردم: ۱۲۰ دینار خسارت دیده ام.
☘امام علیه السلام به غلامش عرفه فرمود:برای ابن مغیث ۱۵۰ دینار به اضافه دو شتر جدا کن و به او تحویل بده آنگاه به من فرمود:" ۳۰ دینار با دو شتر؛ اضافه بر خسارت کشاورزیت به تو دادم."
☘محمدبن مغیث می گویدعرض کردم: مولای من قدمت مبارک است به منزل من تشریف بیاورید و برای من دعا کنید.
☘ امام کاظم علیه السلام پذیرفت و وارد منزل من شد و برای من دعا کرد.
✨بعد از مدتی آن دو شتر بر اثر زاد و ولد بسیار شدند و آنها را به ده هزار دینار فروختم و زندگیم پربرکت گردید.
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹🍁✨یا بابَ الحوائج 🍁✨🌹
🌾آشنایی با حضرت موسی بن جعفر؛ امام کاظم علیه السلام🌾
🌴📚✨⬅️بخش دهم➡️✨📚🌴
☘حماد بن عيسي می گويد :
در جوانی در شهر بصره خدمت امام کاظم سلام الله علیه رسيدم و به آن حضرت عرض كردم : "قربانت گردم ! دعا كن خدا يك خانه ، يك زن ، يك فرزند ، يك نوكر و حج همه ساله نصيب من گرداند."
✨حضرت موسی بن جعفر علیه السلام دست به دعا برداشت و عرض کرد :
« اللَّهُم صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ ارْزُقْهُ دَاراً، وَ زَوْجَةً، وَ وَلَداً، وَ خَادِماً، وَ اَلْحَجَّ خَمْسِينَ سَنَةً
اللّهم صلِّ علي محمّدٍ و آل محمّد ، خدايا به حماد خانه ، زن ، فرزند و نوكر عنايت كن و پنجاه سال مكّه برود . »
☘حماد می گوید : من از اين دعا فهميدم كه تنها پنجاه حج روزی من خواهد شد .
☘[ سالها بعد ] حماد به محمد بن عیسی گفت : من در اثر دعای امام کاظم علیه السلام ، چهل و هشت بار حج رفته ام ، این خانه من است که خدا روزی ام کرده و این همسر من است که در پس پرده سخن مرا می شنود و این پسر من و این خدمتکار من است که خدا عطا فرموده است.
☘محمد بن عیسی میگوید :"بعد از آن ، حماد دو حج دیگر به جای آورد که پنجاه حج شد.سال آخر برای به جا آوردن پنجاه و یکمین حج ، همراه ابوالعباس نوفانی حرکت کرد. در میقات ، سیل آمد و او که در حال غسل احرام بود وغرق شد و از دنیا رفت. حماد در " سباله " ( اولین منزلگاه در بین مدینه و مکه ) دفن شده است. "
(📚 بحار الانوار، ج ۴۸ ، ص ۴۷ به نقل از اختصاص شیخ مفید)
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌈✨🌈✨🌈✨🌈✨🌈✨🌈
🌹دعای حضرت فاطمه زهرا علیها سلام در روز چهارشنبه؛
🍀✨بسم الله الرحمن الرحیم✨☘
✨ اللّهُمَّ احرُسنا بِعَینِک الَّتی لا تَنامُ، ورُکنِک الَّذی لا یرامُ، وبِأَسمائِک العِظامِ، وصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِهِ، وَاحفَظ عَلَینا ما لَو حَفِظَهُ غَیرُک ضاعَ، وَاستُر عَلَینا ما لَو سَتَرهُ غَیرُک شاعَ، وَاجعَل کلَّ ذلِک لَنا مِطواعاً، إنَّک سَمیعُ الدُّعاءِ قَریبٌ مُجیبٌ .
"خداوندا! ما را با چشمت که نمی خوابد، و ستونت که خم نمی شود، و به نام های بزرگت حراست کن و بر محمّد و آل او درود فرست و برای ما حفظ کن آنچه را که اگر دیگران حفظ کنند، از میان می رود و بر ما چیزی را پرده پوشی کن که اگر جز تو پرده پوشی کند، بر ملا می شود و همه اینها را برای ما فرمانبرداری قرار ده که تویی شنوای دعا و نزدیک و اجابت کننده."
(📚بحار الأنوار : ج ۹۰ ص ۳۳۹ ح ۴۸)
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🌹☘ نهری در بهشت ۲۷☘🌹
🌾 قال الکاظم علیه السلام: "رَجَبٌ نَهَرٌ فِي اَلْجَنَّةِ"
✨نک ماه رجب آمد تا ماه عجب بیند
✨وز سوختگان ره؛ گرمی و طلب بیند
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🌹✨فضیلت ماه رجب؛ در کلام بزرگان دین؛ ۳
☘استاد شهید مرتضی مطهری:
"ما كه بچه بودیم در منزل خود، انتظار آمدن ماه رجب را می كشیدیم و چند روز مانده به آمدن ماه، همه جا صحبت از این ماه شریف بود. شب اول آن برای مشاهده هلال رجب، در مسجد جمع می شدیم.
این ماه، ماه استغفار و ماه عبادت و روزه است و این سنت ها در میان ما، در حال فراموشی است. بچه های ما كم كم حتی نام ماه های قمری را هم از یاد می برند و نمی توانند آن ها را ذكر كنند، ولی به هر حال تكلیف (بیان سنت های اسلامی) از ما ساقط نمی شود."
☘استاد شهید مرتضی مطهری:
"ماه رجب، ماه استغفار و توبه و عبادت است. حتی وارد شده است که اگر کسی نتواند روزه این ماه را بگیرد ذکری وارد شده است که روزی صد بار این ذکر را بگوید به عنوان جبران روزهای که نتوانسته است بگیرد.
یادم است که در ماه مبارک رجب در سال ۲۱ که تابستان بود و به اصفهان رفته بودیم، میرفتیم به درس آقای حاج آقا رحیم ارباب سلّمه الله تعالی که از بزرگان هستند. من این ذکر را اول بار از این مرد شنیدم. میدیدم که خیلی کُند صحبت میکند و اذکار را بالخصوص خیلی با تأنّی و حضور قلب میگوید:
«سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ، سُبْحَانَ مَنْ لایَنْبَغِى التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ، سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ»
میدیدم این مرد مرتب اینها را میگفت. چون پیرمرد بود و نمیتوانست روزه بگیرد، آن را با این جبران میکرد."
(📚 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج۸، ص۲۳۴)
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام
🍀امام_باقر سلام الله علیه فرمودند : اگر ایمان ابوطالب " سلام الله علیه " در کفه ترازو قرار بگیرد و ایمان خلق در کفه دیگر قرار بگیرد ، حتما ایمان او بالاتر است.
(📚 بحارالانوار ج۳۵ ص۱۵۶)
🌹✨☘🕯مبعث عشق🕯☘✨🌹
(✨ترسیم سیمای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله✨)
☘✨⬅️بخش اول➡️✨☘
🌹وصف پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در دعای دوم صحیفه سجادیه ۱
☘(۱) وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی مَنَّ عَلینَا بِمُحَمَّدٍ نَبِیهِ- صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ دُونَ الْأُمَمِ الْمَاضِیةِ وَ الْقُرُونِ السَّالِفَةِ، بِقُدْرَتِهِ الَّتِی لَا تَعْجِزُ عَنْ شَیءٍ وَ إِنْ عَظُمَ، وَ لَا یفُوتُهَا شَیءٌ وَ إِنْ لَطُفَ.
" سپاس خدایی را که بر ما منّت نهاد به وجود محمّد صلی الله علیه و آله در میان امّتهای گذشته و قرون سپری شده، به قدرت و توانی که از هیچ چیز هرچند بزرگ، ناتوان نباشد و هیچ چیز هرچند کوچک از نظرش نهان نماند."
☘(۲) فَخَتَمَ بِنَا عَلَی جَمِیعِ مَنْ ذَرَأَ، وَ جَعَلَنَا شُهَدَاءَ عَلَی مَنْ جَحَدَ، وَ کثَّرَنَا بِمَنِّهِ عَلَی مَنْ قَلَّ.
"و ما را خاتم همه امّتها قرار داد و بر منکران حق و حقیقت گواه گرفت، و ما را از باب ایثار نعمت بر آنان کهاندک بودند فزونی بخشید."
☘(۳) اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ أَمِینِک عَلَی وَحْیک، وَ نَجِیبِک مِنْ خَلْقِک، وَ صَفِیک مِنْ عِبَادِک، إِمَامِ الرَّحْمَةِ، وَ قَائِدِ الْخَیرِ، وَ مِفْتَاحِ الْبَرَکةِ.
" بارالها پس درود فرست بر محمد که امین وحی تو و بزرگوارتر از تمام خلق تو و بنده پسندیده در میان عبادِ توست، آن پیشوای رحمت، و قافلهسالار خوبی، و کلید برکت"
✨معاونت پرورشی بنیاد فرهنگی امام محمدباقر علیه السلام