Moghadam.Haftegi.930529.4.mp3
9.39M
🖤برای امام زمانم چه کنم؟🖤
🌼 #جمعه_های_انتظار
🎧 کربلایی جواد مقدم
💠 غروب #جمعه است دوباره
🌺 تقدیم به منتظران ظهور #امام_زمان (عج) 🌺
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از بانوان فاطمی
دعایسمات-سماواتی.mp3
3.34M
💠🌷 دعای سمات
🎤 با صدای حاج مهدی سماواتی
این دعا معروف به دعای شبوّر [دعای عطا و بخشش] است که خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است و پوشیده نماند که این دعا از دعاهای مشهور است و بیشتر علمای گذشته بر خواندن این دعا مواظبت مینمودند.
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
آقا کمده!.mp3
27.18M
#آی_قصه_قصه_قصه
#هفته_وحدت_مبارک
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌹#آقا_کمده🌹
🙍♂بالای ۴ سال
🎤با اجرای : اسماعیل کریم نیا
#عمو_قصه_گو
🗣قرائت : #سوره_صف آیات ۱ الی ۵
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📚منبع : قصه های کوچک برای بچه های کوچک
#نماز_شب
💠آیت اللّه ناصری:
🔸یک وقتی خدمت آیت الله بهجت بودیم. فرمود: «همان اندازه که تصمیم گرفتی کار خوب انجام بدهی، خداوند، یک حسنه برای آن نوشت. اگر آن کار را انجام دادی، ده برابر برای تو می نویسد و اگر انجام ندادی، آن یک دانه را هم قلم نمی زند».
🔸 اگر تصمیم بگیری #نمازشب قشنگی بخوانی، او فوراً برای تو می نویسد؛ ولو خيلی بدون آداب هم خواندی، او دیگر قلم نمی زند.اگر حال نداری نماز شب بخوانی، وضو بگیر و دو رکعت نماز بخوان.
🔸حال آن را هم نداشتی، باز هم سر خود را بگذار روی مهر و بگو: «خدایا! من آمدم؛ کمکم کن.» خداوند، تو را محروم نمی کند. کسی که خدای به این مهربانی را دارد، سزاوار است که کوتاه بیاید؟
🔸منظور اينكه ما می توانیم پرونده های چندین ساله خودمان را با نیم ساعت یا یک ربع ساعت، يا ده دقیقه كه صادقانه به در خانه خدا برویم، همه آنها را اصلاح بکنیم.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
روزی یک صفحه از #قرآن_کریم
صفحه ی " 499 "
سوره ی جاثیه
جزء بیست و پنجم
در ختم قرآن با ما همراه باشید.
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#چراغ_هدایت
‼️ملحق شدن به نماز جماعت در رکعت سوم یا چهارم
🔷س ۵۶۷۳: اگر #مأموم در بین #نماز، به #جماعت ملحق شود و به خيال اينكه امام در ركعت اول يا دوم است، حمد و سوره نخواند و سپس بفهمد امام در ركعت سوم يا چهارم بوده، چه وظیفه ای دارد؟
✅ج: اگر پس از #ركوع بفهمد كه در ركعت سوم يا چهارم بوده، نمازش صحيح است؛ ولى اگر پيش از ركوع بفهمد بايد #حمد_و_سوره را بخواند، و اگر وقت ندارد بايد فقط حمد را بخواند و در ركوع خود را به امام برساند.
#احکام_نماز_جماعت #ملحق_شدن_در_بین_نماز_جماعت
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#استوانه_ای_از_نور
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️روایتی تکان دهنده از ترک نماز ...!
🎙#حجت_الاسلام_دانشمند
«فیِ جَنَّاتٍ یتَسَاءَلُونَ؛ عَنِ الْمُجْرِمِینَ؛ مَا سَلَککمُْ فیِ سَقَرَ؛ قَالُواْ لَمْ نَک مِنَ الْمُصَلِّینَ
آنها در باغهای بهشتند و سؤال میکنند از مجرمان. چه چیز شما را به دوزخ وارد ساخت؟! میگویند: ما از نمازگزاران نبودیم»
📚سوره مبارکه "مدثر" آیات ۴۰، ۴۱، ۴۲ و ۴۳
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کلید_بهشت
نسیم رحمت میرسه دوباره_۲۰۲۱_۱۰_۲۲_۲۰_۰۸_۳۴_۵۶۵.mp3
9.04M
🎉
± نسیم رحمت میرسه دوباره
یکی از آسمون خبر میاره🦋💛
#نواهایوحدت 🎧
#روزشمارولادتپیامبراڪرم💐
#سیدمجیدبنیفاطمه🎤
@Emdadbanovanfatemi
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•