eitaa logo
بانوان فاطمی
2.7هزار دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
10هزار ویدیو
235 فایل
این کانال برای پیگیری، فراگیری و آموزش مسائل فرهنگی است و نسبت به کمک های امداد در حوزه معیشت و حقوق ،درمان و...هیچ اطلاعی ندارد برای شرکت در مسابقات به آی دی پیام @YaMahdi_1199 . فقط به ایتا پیام بدید.
مشاهده در ایتا
دانلود
🤔چگونه فرهنگ را بسازیم؟ (قسمت اول) 📍با تولید محتوا و گفتگویِ رو در رو با بانوان در مورد تجربه‌ی انقلاب جنسی و از بین رفتن پوشش در آمریکا و غرب و حرکتِ تدریجی به سمت برهنگی زنان و نتایجی که امروزه حاصل شده است: 1⃣ چندین برابر شدن آمار تجاوز به زنان. 2⃣ افزایش بارداری های ناخواسته و به تبعِ آن و آسیب های روحی و جسمی بعد از سقط برای زنان. 3⃣ افزایش نرخ خودکشی در زنان. 4⃣ افزایش فرزندان حرامزاده. 5⃣ افزایش کودکان تک سرپرست که تنها مادر دارند و پدر آنها مشخص نیست. 6⃣ افزایش جرم و جنایت در جوامع غربی ، مخصوصا در آمریکا که قسم عظیمی از جنایتکاران از دل خانواده های تک سرپرست یا بی سرپرست و از بین افراد حرامزاده ظهور می‌کنند! 📍اکثریت زنان ایران از این آمارهای عجیب بی خبرند!!! 📍پ.ن : توصیه می‌شود حتما مستند ایکسونامی که در مورد انقلاب جنسی آمریکاست را ببینید و به دیگران توصیه کنید بببینند! ✍ میلاد خورسندی @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
🤔چگونه فرهنگ را بسازیم؟ (قسمت دوم) 📍با تولید محتوا و گفتگویِ رو در رو با بانوان در مورد فلسفه‌ی پوشش و حجاب. 📍بسیاری از بانوان گمان می‌کنند که نظر اسلام این است که زن نباید فعالیت اجتماعی داشته باشد ، در حالی که اصلا حجاب برای حضور سالم و بی خطر زن در اجتماع وضع شده است! 📍زن ایرانی باید بداند که هنگام حضور در اجتماع ، حجاب یک مرز بزرگ میان زنانگی و انسانیت او می‌کشد و از دیگران میخواهد که او را به عنوان یک انسان ببینند نه به عنوان یک موجود جذاب و سرگرم کننده! [دقیقا برعکس نگاه غربی به زن] 📍در یک کلام حجاب برای زن یعنی «دور کردن نگاه جنسی و ابزاری از ساحت ارزشمند زنان برای حضوری بی خطر و سلامت محور در اجتماع.» ✍ میلاد خورسندی @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صفحه ی ۳۲۹ سوره ی طه جزء هفدهم در ختم قرآن با ما همراه باشید❤️ @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•
به وعده های سید علی امیدوار باشید 🔸آنگاه که: نوح نبی: خبر از وقوع طوفانی بزرگ را به مردم می داد 🔸آنگاه که: ابراهیم نوید شکست بت پرستان و نابودی نمرود بزرگ را می داد 🔸آنگاه که: حضرت موسی: نوید آزادی قوم یهود پس از ۶۰۰ سال اسارت از دست فرعونیان را می داد 🔸آنگاه که: رسول مکرم اسلام (ص): نوید فتح کسری و روم را میداد 🔸آنگاه که: امام موسی کاظم (ع) فرمودند: مردی از قم به پا خواهد خواست و طاغوت را سرنگون خواهد ساخت 🔸آنگاه که: امام خمینی (ره) فرمودند: این انقلاب پیروز خواهد شد و شاه خواهد رفت 🔸آنگاه که: حضرت آقا فرمودند: آمریکا هیچ غلطی نخواهد کرد، و بعد از آنهمه هیاهوی حمله نظامی به ایران توسط آمریکا در چند دهه گذشته، همه دیدند هیچ غلطی نتوانست بکند.😍 🔸 آنگاه که: به سید حسن نصرالله فرمودند: در مقابل اسراییل پیروز خواهید شد اگر استقامت کنید، به اذن الله و این امر محقق شد و در ۳ جنگ متوالی اسراییل شکست خورد😍 🔸آنگاه که فرمودند: سوریه و عراق سقوط نخواهد کرد و داعش شکست می خورد و بشار اسد نیز خواهد ماند و اکنون پس از چند سال همه دیدیم که شد😍 🔸آنگاه که فرمودند: ما پیشرفت در همه ابعاد خواهیم کرد و شد😍 🔸آنگاه که: خطاب به عربستان در حمله به یمن فرمودند: شما یقینا در مقابل مجاهدان یمنی شکست خواهید خورد. و حال پس از حدود ۷ سال تجاوزگری عربستان، همه فضاحت شکست ارتش عربستان و ائتلافش را می بینید😍 🔸و اما در حال حاضر ایشان برای آینده ایران و منطقه نیز پیش‌بینی‌هایی را علنا اظهار فرموده‌اند: 👈اسراییل تا ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.😍 👈جوانان شكست بزرگ امريكا را به چشم خود خواهند ديد😍 👈عربستان به دست مجاهدان راه خدا خواهد افتاد😍 👈ایران قله های عظیم دنیا را فتح خواهد کرد😍 👈وعده ها وعده های عجیبی است، و بسیار بزرگ، وعده ها از جنس پیش بینی تحلیل گران استراتژیک نیست😍 ✅ وعده ها از جنس وعده های اولیای الهی است ✅ و از آینده خبر می دهد، از آینده ای با عظمت و بزرگ برای ما ایرانیان و ملتهای مسلمان ✔️باور کنیم اينها وعده های الهی است که از زبان این مرد الهی خارج می شود ✅ امام خامنه‌ای از اولیابزرگ خداست ✔️مشکلات مادی هست، و ان‌شاء‌الله برطرف خواهد شد اما رستاخیزی بزرگ در حال وقوع است که این مرد بزرگ دارد یکی به یکی آنها را به ما می گوید و وعده می دهد ✅ باور کنیم به یاری خداوند خبری در راه است ✅ از هیاهوی بیگانگان در اطراف کشور هراس نداشته باشید: 👈این کشور صاحب دارد ✅ باور کنیم همانطور که آقا سیدعلی فرموده: 👈نفس های آخر دشمن است. نشر این پیام برای انقلابیها، وظیفه است😊 @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•
🔰 مجموعه کلیپ‌های خاطره‌ای از حاج قاسم ♦️ انتشار به مناسبت ۲۰ اسفند سالروز تولد حاج قاسم ( تاریخ تولد در شناسنامه اول فروردین است) 🔹 سفر به طمع شهادت https://eitaa.com/soada_ir/5045 باکیفیت 🔹 در معیت علما https://eitaa.com/soada_ir/5056 باکیفیت 🔹 جمهوری سلیمانی https://eitaa.com/soada_ir/5059 باکیفیت 🔹 سرباز قاسم سلیمانی https://eitaa.com/soada_ir/5069 باکیفیت 🔹 وقت چیدن میوه https://eitaa.com/soada_ir/5075 باکیفیت 🔹 به خدا سلیمانی‌ام https://eitaa.com/soada_ir/5077 باکیفیت 🔹 یادگاری شهدا https://eitaa.com/soada_ir/5082 باکیفیت 🔹 من میدونم کی شهید میشم..! https://eitaa.com/soada_ir/5090 باکیفیت 🔹 سردار عارف https://eitaa.com/soada_ir/5092 باکیفیت 🔹 پدر فرزندان شهدا https://eitaa.com/soada_ir/5096 باکیفیت 🔹 مشکل مالی https://eitaa.com/soada_ir/3579 باکیفیت 🔹 ابر مرد https://eitaa.com/soada_ir/5099 باکیفیت 🔹 اثر خون https://eitaa.com/soada_ir/5101 باکیفیت 🔹 سخت‌ترین لحظات جنگ https://eitaa.com/soada_ir/5105 باکیفیت 🔹 تنها دلخوشی https://eitaa.com/soada_ir/5108 باکیفیت 🔹 ابهت سلیمانی https://eitaa.com/soada_ir/5110 باکیفیت 🔹 احترام به پدر و مادر https://eitaa.com/soada_ir/5112 باکیفیت 🔹 شجاعت مثال زدنی https://eitaa.com/soada_ir/5117 باکیفیت 🔹 امانتی مردم https://eitaa.com/soada_ir/5120 باکیفیت 🔹 مقید به صله رحم https://eitaa.com/soada_ir/5122 باکیفیت 🔹 فرمانده در خط مقدم https://eitaa.com/soada_ir/5125 باکیفیت 🔹 آداب زیارت https://eitaa.com/soada_ir/5127 باکیفیت 🔹 نترس https://eitaa.com/soada_ir/5129 باکیفیت 🔹 همیشه به روز https://eitaa.com/soada_ir/5135 باکیفیت 🔹 مردی که دشمن را به زانو درآورده بود https://eitaa.com/soada_ir/5138 باکیفیت 🔹 خوش رویی با خانواده https://eitaa.com/soada_ir/3591 باکیفیت 🔹 جبهه اینجاست https://eitaa.com/soada_ir/5085 باکیفیت 🔹راز عکس معروف https://eitaa.com/soada_ir/3533 باکیفیت 🔹 ماجرای انجیر https://eitaa.com/soada_ir/3602 باکیفیت 🔹 احترام به روحانیت https://eitaa.com/soada_ir/3154 باکیفیت 🔹 عاشق دیدارتم https://eitaa.com/soada_ir/3681 باکیفیت 🔹 بهترین چیزی که می‌توان از خدا خواست https://eitaa.com/soada_ir/4898 باکیفیت 🔹 رفیع‌ترین درجه در آخرت https://eitaa.com/soada_ir/5160 باکیفیت 🔹 ماجرای عصبانیت شهید سلیمانی https://eitaa.com/soada_ir/6217 باکیفیت 🔹 دردی که حاج قاسم را میکشت https://eitaa.com/soada_ir/6224 باکیفیت 🔹دوست داشتنی عجیب https://eitaa.com/soada_ir/5417 باکیفیت 🔹 مسئولین ببینند https://eitaa.com/soada_ir/5431 باکیفیت 🔹 زمانی که مردم به کمک نیاز داشتند حاج قاسم کجا بود https://eitaa.com/soada_ir/6229 باکیفیت 🔹 ماجرای توهین یک خانم به نظام در مقابل حاج قاسم https://eitaa.com/soada_ir/6215 باکیفیت 🔹 شهادت حاج قاسم در چه روزی امضاء شد؟ https://eitaa.com/soada_ir/5729 باکیفیت @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوچکترین سرباز سیدعلی در همایش بانوان مهدوی اصفهان در شب ؛ که تعجب توریستها را در برداشت ...😍😍 @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
🚘ماشین خرج داره ولی باز ما می‌خریم! 👨‍👩‍👧‍👦مهمونی دادن خرج داره ولی ما مهمونی میدیم! ✈️مسافرت رفتن خرج داره ولی ما خرج می‌کنیم و میریم! 🎊عروسی رفتن کلـــــــی خرج آرایشگاه و لباس و... داره ولی ما خرج می‌کنیم میریم! و هزار تا کار دیگه که بخوای حساب کنی ارزشی هم نداره و زودگذره ولی خیـــــلی خرجشون می‌کنیم امـــــــــا... نوبت به بچه دارشدن که میرسه میگیم نه بچه خرج داره!😐 درحالی که بچه برای ما موندنیه ولی همه ی چیزهایی که ما براشون خرج میکنیم تموم شدنیه! 🤔 شعار بچه‌ی کمتر زندگی بهتر چیزی بود که غرب از ما می‌خواست و ما راحت گول خوردیم! شما بگید آیا الان که بچه‌ها کمتر شدن زندگی‌ها بهتر شده!؟🙄 فقط به جای بچه‌ها کلی مبل و کمد و وسایل زینتی به زندگیمون اضافه شده همین! 🌸جهاد امروز مادران، فرزندآوری‌ است @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدر مادرا این روزا مواظب فرزندانتون و خوراک ذهنی شون باشید شیاطین انسی و جنی با تمام قدرت مشغولند این ویدئو رو تا انتها ببینیم استاد رائفی پور بچه سه ساله با نگاه کردن بن تن خودش رو دار زده معنی BEN10 در تلفظ عِبری (زبان صهیونیست ها) بن یعنی فرزند در اعتقادات صهیونیستی عدد 10 بیانگر خدا است. جمع:فرزند خدا این آموزه های شیطانی کلاس درسی است که شما برای فرزندانتان انتخاب میکنید؟! @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
🔴 ‏پروژه دلار و مسمومیت باعث شد کدام پروژه‌ها دیده نشوند: 🔹 پروژه رسیدن آب به دریاچه ارومیه. 🔹 پروژه بهره‌برداری ایرانی‌ترین پالایشگاه کشور. 🔹 پروژه رسیدن آب‌شیرین به خانه بوشهری‌ها. 🔹 پروژه افتتاح بیمارستان هزار تخت‌خوابی مهدی. هدف‌شان دقیقا این است که مردم همین‌ها را نبینند😔😔 @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️نقشه منافقین برای چهارشنبه سوری ! 🔥 از الان در حال فراخوان برای چهارشنبه سوری هستند. تا الان از هیچکدام از فراخوان ها استقبال نشده است. چهارشنبه آخر سال طبق یک مراسم ملی خیابانها شلوغ می شود، امیدشان را به این خوش کرده اند. 🛑 مردم آگاه باشند.وارد بازی مجاهدین خلق نشوند. همینجوریش در چهارشنبه سوری آتش سوزی،قطع دست و انگشت، سوختگی شدید، کوری چشم و غیره داشته ایم. مراقب فرزندان خودتان باشید 📌 جهت روشنگری نشر بدین @Emdadbanovanfatemi •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• لطفا دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.