به امید آن روز
روزی در تقـویم خواهند نوشت: " تـعـطیـل..." روز فـرج مهدی فاطـمه(س).
در مدینه کنار ساختمان نیمه کاره ای تابلوی زیر را میبینیم:
" پروژه حرم مطهر بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) "
" کار فرمـا : قائم آل محمد(ص) "
" پیمانکار : یـاران حضرت "
" مساحت : وسعت دل تمام شیعیان "
#امام_زمان عج
🆔👉 @emlaee
✅فضیلت زیارت عاشورا
✍️مرحوم شهید دستغیب (ره) در ڪتاب “داستانهای شگفت” حڪایتی درباره اهمیت زیارت عاشورا آوردهاند که خلاصه آن چنین است:
یکی از علمای نجف حدود یکصد سال پیش،در خواب حضرت عزراییل را میبیند. پس از سلام میپرسد: از کجا میآیی؟ملک الموت میفرماید: از شیراز! روح مرحوم میرزا ابراهیم محلاتی را قبض کردم. شیخ میپرسد: روح او در چه حالیست؟عرزاییل میفرماید: در بهترین حالات و بهترین باغهای عالم برزخ. خداوند هزار ملک را برای انجام دستورات شیخ قرار داده است.
آن عالم پرسید: آیا برای مقام علمی و تدریس و تربیت شاگرد به چنین مقامی دست یافته است فرمود:نه! گفتم: آیا برای نماز جماعت وبیان احکام! فرمود: نه گفتم پس برای چه؟ فرمود: برای خواندن زیارت عاشورا
💥نقل است که مرحوم میرزا، سی سال آخر عمرش زیارت عاشورا را ترک نکرد و هر روز که به سبب بیماری یا امر دیگری نمیتوانست بخواند، نایب میگرفت.
📚داستانهای شگفت، حکایت١١٠
🆔👉 @emlaee
مهمان کربلا شده "بانویِ بی نشان"
ای روضه خوان بیا و کمی از عَطش بخوان
شب های جمعه رو به حرم کن، فقط بگو
از آب هم مضایقه کردند کوفیان...
#شب_جمعه
🔹السَّلامُ عَلى مَنْ بَكَتْهُ مَلائِكَةُ السَّماءِ، اَلسَّلامُ عَلى مَنْ ذُرِّيَّتُهُ الْأَزْكِياءُ
🔹سلام بر كسى كه فرشتگان آسمان بر او گريستند؛ سلام بر كسى كه فرزندانش پاكترين و نابترين انسانها بودند
🔹السَّلامُ عَلى يَعْسُوبِ الدّينِ، اَلسَّلامُ عَلى مَنازِلِ الْبَراهينِ
🔹 سلام بر پادشاه دين؛ سلام بر منزلگاه هاى دلايل روشن الهى
هدایت شده از حوزه انقلابی
Nejate Eghtesad.mp3
19.47M
💢 سخنرانی جنجالی «دکتر سید محمد نوعی» / پژوهشگر و کارشناس اقتصادی
♦️ناگفته هایی از خیانت های اعجاب انگیز اقتصادی توسط دولت روحانی
♦️مردم چگونه می توانند اقتصاد نابود شده امروز را نجات دهند؟
#نشر_حداکثری
📅98/09/20
@q_sarcheshme
هدایت شده از 🌷راه سعادت🌷
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔔باشه از فردا توبه میکنم❗️
💠این زبان دل خیلی از جوونهاست که میخوان یه روزی خوب بشن ولی مدام امروز و فردا میکنن.
💠این رو در اصطلاح دین بهش میگن: تسویف (یعنی امروز و فردا کردن)
🌷حال ببینیم عاقبت این افراد چی میشه:
در روایت آمده:
📛إنَّ أکْثَرَ صِیاحِ أهْلِ النّارِ مِنَ التَّسْوِیفِ.
بیشترین فریاد جهنّمیان از به تأخیر انداختن توبه است.
📚المحجّة البیضاء: ج۷ ص۲۲
📚 جامع السعادات، ج 3، ص 46
🌷در واقع این افراد از ابتدا آدمهای بدی نبودن، ولی چون برای توبه امروز و فردا کردن، کم کم گناه در قلبشون زیاد شده،
و روزی میرسه که قلبشون تیره میشه و دیگه اصلا به طرف توبه برنمیگردن، یا کلا اعتقاداتشون رو از دست میدن.
💠نتیجه اینکه، اینها همون انسانهای خوبی بودن که با تأخیر انداختن توبه، زمینه سیاهی قلبشون رو خودشون فراهم کردن و عاقبت سر از جهنم درآوردن...
🆔https://eitaa.com/RAHE_SAADAT
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
هدایت شده از صدای ایران | VOI
این حرف یعنی من حزب بادم و هر کجا که منافع شخصیم تامین بشه هستم
🔻 در صدای ایران همه چیز را شفاف ببینید👇
http://eitaa.com/joinchat/1564672000C862dbe03c9
هدایت شده از تبیین
🔴 مشکلات کشور با استیضاح درمانی!!! حل میشود؟!
🔸چند وقتی است از سوی برخی افراد در جریان انقلابی در #واکنش به اشتباهات و کم کاریهای دولت روحانی، یک رویه تقابلگرایی رسانهای اتخاذ شده است. این رویه تقابلگرایی در آستانه فضای انتخاب مجلس (که طبیعتا فضای سیاسی کشور پرتنش میشود) تشدید شده و برخی افراد و جریانات، استراتژی انتخاباتی و حتی خط مشی مجلس آینده را بر این محور قرار دادند. اگر به زوایای این #واکنش قدری بیشتر بیاندیشیم با نکات قابل تاملی روبرو خواهیم شد.
🔻۱. در مورد افزایش قیمت بنزین، نوع ورود رهبر معظم انقلاب حاوی نکات فراوانی بود. شاید یکی از اصلی ترین نکات؛ حمایت از ثبات کشور (که به صورت طبیعی به ثبات دولت و استمرار و استحکام رویههای متعارف وابسته است) و امنیت کشور بود. طرفداران تقابلگرایی با دولت؛ از خودشان نمیپرسند چگونه رهبری که برای موضوعی مثل بنزین ورود میکنند راضی میشوند دولت استیضاح و یا برکنار شود؟!!
🔻۲. تبعات بین المللی، منطقهای و داخلی آن چه میشود؟ انتهای دولت دوم احمدینژاد هم چالشهای حادی میان مجلس و دولت وجود داشت اما با مدیریت رهبری، دولت مستقر به سرانجام قانونی خود رسید و منقطع نشد. این یک رویه مدیریتی است که مصالح و مزایای فراوانی برای کشور دارد.
🔻۳. به طور کلی استیضاح گرچه قانونی است اما مختص موارد بسیار خاص است. از طرف دیگر در شرایط #تحریم_فشار، بحث استیضاح (چه برسد به برکناری دولت) دقیقا معادل شوک و التهاب کنترل نشده است. معنای ضمنی دیگر آن؛ ضربهپذیری و اعلام شکست در برابر فشار دشمن است.
🔻۴. همه این موارد هرگز و مطلقاً به معنی تایید و یا حمایت از دولت نیست. همه میدانند مشکلات مدیریتی و فکری دولت بسیار زیاد و بیش از این حرفهاست. اما این مسئله یک صورت وضعیت پرمعادله دارد که با جمیع شرایط کشور، منطقه و فضای بینالمللی در کنار هم باید دیده شود. خطر محتمل، اینکه یک واکنش اشتباه به یک امر ناخوشایند ممکن است وضعیت را از بد به بدتر تبدیل کند.
📚 عضو کانال راهبردی #تبیین شوید:
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
هدایت شده از یک نفر از هشتاد میلیون
.
🔍بدون شرح، جهت اندیشه
🖌خب فایدهی این تشر [به دولت] چیست؟ فایدهی این تشر این است که دلِ شما #خنک میشود، همین! یعنی بیش از این فایدهای ندارد؛ امّا ضررهای بزرگی دارد؛ این ضررها را باید بسنجید. دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات موازی با دولت هم راه اصلاح نیست!!
#امام_خامنه_ای دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
++++++++++++++++
🖌بعضیها جوری حرف میزنند، جوری اقدام میکنند که به اسم اینکه میخواهیم اوضاع را درست کنیم یا مثلاً فرض کنید طرفدار ضعفا و مانند اینها [هستیم]، در نقشهی دشمن کار میکنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب میکنند به دولت که بایستی #دولت_برکنار_بشود و از این قبیل حرفها، اینها دارند در #نقشهی_دشمن کار میکنند. نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد.
#امام_خامنه_ای دیدار اقشار مختلف مردم ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔺کانال یک نفر از هشتاد میلیون
🔻 @yekaz80
هدایت شده از حوزه انقلابی
چرا رهبری در بعضی از امور کشور ورود می کند بعضی را نه ⁉️
رهبری پاسخ میدهد :
در جواب باید گفت که :
➖اولاً «مهمترین وظیفهی رهبری در قانون اساسی، تنظیم سیاستهای کلّی است» (۱۳۸۲/۹/۲۶)
➖و ثانیاً «وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید درمیدان وبه هر شکلی که ممکن است بِایستد ونگذارد؛ ولو مورد جزئی باشد.»(۱۳۹۵/۴/۱۲)
➖انجام این دو وظیفه در صحنهی عمل، از سویی منجر به هدایت کلی و ریلگذاریهای کلان به سمت تحقق اهداف نظام میشود و از سویی دیگر، به رصد مسائل کشور و ورود هوشمندانه به عرصههای لازم میانجامد بهنحویکه نه سازوکارها مخدوش شود، و نه کشور به بنبست برسد.
اما در جواب اینکه "سازوکار رهبری برای انجام وظایف چگونه است؟" نیز باید پاسخ داد که از طریق ساختار و سازوکارهای پیشبینیشدهی قانونی.
➖«من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند درتصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیسجمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است.»(۱۳۹۵/۴/۱۲) حتی موضوعی به نام "حکم حکومتی" هم که برخی به اشتباه تصور میکنند امری فراتر از قانون یا خلاف آن است، چیزی است که اتفاقاً منطبق با قانون اساسی و اصول کلی آن است. «در مواردی اگر مسئولان و دستاندرکاران امور بخواهند قانونی را که معتبر است موبهمو عمل کنند، دچار مشکل میشوند، قانون اساسی راه چارهای را باز کرده و گفته آنجایی که مسئولان امور در اجرای فلان قانون مالیاتی یا سیاست خارجی، بازرگانی، صنعتی و دانشگاهی دچار مضیقه میشوند و هیچکار نمیتوانند بکنند -مجلس هم اینطور نیست که امروز شما چیزی را ببرید و فردا تصویب کنند و به شما جواب دهند- رهبری مرجع است. زمان امام هم همینطور بود. بنده خودم آنوقت رئیسجمهور بودم و جایی که مضیقههایی داشتیم، به امام نامه مینوشتیم و ایشان اجازه میدادند.»(۱۳۸۲/۹/۲۶)
@howzehenghelabi