هدایت شده از حدیث نگاشت
☘️امام على عليه السلام
دوبهم زنی و سخن چينى را دروغ شمار، نادرست باشد يا درست
أكذِبِ السِّعايَةَ و النَّميمَةَ، باطِلَةً كانَت أو صَحيحَةً
📙غررالحكم حدیث 2442
🆔👉 @Hadith_negasht
❓چرا دعامون مستجاب نمیشه؟!
#پاسخهای_قرآنی
🌸« ... َأَوْفُوا بِعَهْدِي أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَإِيَّايَ فَارْهَبُونِ،🌸 ...و به پيمانم وفا كنيد تا به پيمانتان وفا كنم و تنها از من بترسيد»
💠 این آیه، یک آیه ی بسیار مهم و پاسخی به کسانی هست که میگویند مگر نگفتید «... ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ...» ؟ پس چرا وقتی دعا میکینم، دعاهایمان مستجاب نمیشود؟
❇️ در پاسخ باید گفت که خداوند میفرماید « به پيمانم وفا كنيد تا به پيمانتان وفا كنم»...
🔶 گاهی مشکل از طرف ماست که پایبند به عهدمان نیستیم و به حرف خداوند گوش نمیدهیم و انتظار اجابت داریم...
« ... وَإِيَّايَ فَارْهَبُونِ...» و باید تنها از خدا بترسيم.
#دعا
🆔👉 @emlaee
غم ندارد دلِ ما ضامن آهو داریم ...
هر چه داریم در این زندگی از او داریم...
#صلی_الله_علیک_یا_امام_رئوف
🆔👉 @emlaee
👤 استاد علی اکبر #رائفی_پور :
🔸در هر کشوری که انقلاب اسلامی شکل می گیرد بلافاصله آن کشور را درگیر جنگ می کنند تا نیروهای انقلابی آن کشور بروند در سیستم های نظامی و پست های اقتصادی و سیاسی بیافتد دست نخاله ها
🆔👉 @emlaee
ﻣﻼﻧﺼﺮﺍﻟﺪﯾﻦ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻫُﻞ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﺎﻣﻮﻓﻖ ﯾﻪ ﺳﻨﮓ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﯽ ﺧﺪﺍﺭﻭ ﺷﮑﺮ میکرد.
ﭘﺮﺳﯿﺪﻥ ﻗﻀﯿﻪ ﭼﯿﻪ ؟
ﮔﻔﺖ : ﺧﺪﺍﺭﻭﺷﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ که ﻫﯿﭻ ﻓﺮﻗﯽ با جوونیام ﻧﮑﺮﺩﻡ چون ﺍﻭﻥ موقع هم ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﺴﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺳﻨﮕﻮ ﺗﮑﻮﻥ ﺑﺪﻡ .
ﺷﺪﻩ قضیۀ مردم و ﻗﯿﻤﺖ ﻣﺎﺷﯿﻦ در دولت روحانی
🆔👉 @emlaee
👤 زنده یاد مرحوم کافی نقل می کرد که:
🔹 شبی خواب بودم که نیمه های شب صدای در خانه ام بلند شد از پنجره طبقه دوم از مردی که آمده بود به در خانه ام پرسیدم که چه می خواهد؛ گفت که فردا چکی دارد و آبرویش در خطر است.
می خواست کمکش کنم.
🔹لباس مناسب پوشیدم و به سمت در خانه رفتم، در حین پایین آمدن از پله ها فقط در ذهن خودم گفتم: با خودت چکار کردی حاج احمد؟ نه آسایش داری و نه خواب و خوراک؛ همین.
🔹رفتم با روی خوش با آن مرد حرف زدم و کارش را هم راه انداختم و آمدم خوابیدم. همان شب حضرت حجه بن الحسن (عج) را خواب دیدم...
🌼فرمود: شیخ احمد حالا دیگر غر میزنی؛ اگر ناراحتی حواله کنیم مردم بروند سراغ شخص دیگری؟
🔹آنجا بود که فهمیدم که راه انداختن کار مردم و کار خیر، لطف و محبت و عنایتی است که خداوند و حضرت حجت (عج) به من دارند...
#داستانک
#حکایت
🆔👉 @emlaee
❤️ #سلام_امام_زمانم❤️
🍃🌸حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت
🌸🍃بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم
❤️آقا تو را بخدا بیا❤️
🌹تعجیل درفرج #صلوات🌹
🆔👉 @emlaee
میرزا اسماعیل دولابی:
در شبانه روز ده دقیقه با خدا خلوت کن ،از خطاهای خود استغفار کن ، فضای دلت روشن میشود .
اگر این کار را ادامه دهی بعد چند وقت این ده دقیقه کل روزت را خواهد گرفت.
🆔👉 @emlaee
🌹دعایی بسیار عمیق برای اموات🌹
📚 غالب دعاهای ما در حق اموات بخصوص در مجالس ترحیم دعای اللهم اغفر للمومنین والمومنات است. پیشنهاد میکنیم دعای زیر را هم داشته باشیم و سر قبر یا زمان فوت و ترحیم این دعای پر معنی و عمیق را هم به جا بیاوریم. باشد تلنگری بر زندگانی باشد که این دعا را میشنوند.
📚 توضیح اینکه این دعا مخاطبش مفرد مذکر غایب است. در صورت مؤنث بودن میّت ضمیر مونث (ها) جایگزین شود.
🌿اللهم اَجعل قَبرَهُ روضَةً مِن رِیاضِ الجنة
💫خدایا قبرش را باغی از باغهای بهشت قرار فرما.
🌿ولا تجعلها حُفرَةً مِن حُفَرٍ نیران
💫و از حفرههایی از آتش جهنم قرار مده.
🌿اللهم اَنزلهُ مَنازِلَ الصدیقین والشهداء والصالحین
💫خدایا در جایگاه صدیقین و شهدا و صالحین واردش فرما.
🌿اللهم اَجعل عن یَمینِهِ و اِمامِهِ و شِمالِهِ نوراً
💫خدایا (در ظلمات قبر) از راست و روبرو و سمت چپش نوری بر او بفرست.
🌿اللهم آنِس فی وحشتِه و وحدَتِه و اِرحَم غُربَتِه و زِد فی رَحمَتِه
💫خدایا مونسش باش در وحشت و تنهایی قبرش و بر تنهایی و دوری او از اهلبیتش رحم فرما و بر رحمتت بر او بیفزای.
🌿اللهم یَسِّر حِسابَه و اَثقِل ثوابَه
💫خدایا حسابش آسان و ثوابش سنگینتر از گناهانش بگردان.
داستان ها و پندهای اخلاقی
#تلنگر
#مرگ
#دعا
🆔👉 @emlaee
🔴چرا رهبری رئیس جمهور پس از انتخابات است؟!❗️😒🤔
❗️ جناب "حجاریان" در سخنی قابل پیش بینی عارض شدند که رئیس جمهور ایران مقام رهبری است!
❗️چندی پیش تر از اینها هم در مصاحبه ای قابل پیش بینی "بهزاد نبوی" همصدا با غالب اصلاح طلبان مدعی آن شد که نباید انتظار ایجاد تغییری در اوضاع ملت از دولت داشت چرا که دولت نهایتا 15درصد قدرت کشور را دارد!
این روزها و با مصادیق متعدد سخنان،مصاحبه ها و توئیت های "قابل پیش بینی" زیادی مشاهده میشود...همه قابل پیش بینی اند چون از یک منطق خاص تبعیت می کنند و آن منطق "در قدرت بودن و از قدرت شناخته نشدن" است،منطقی که میتواند در روزهای پیشاانتخابات دولت،مجلس،شورای شهر و... را آنقدر قادر متعال(نعوذ بالله) تصور کند که توانایی هر تغییری را در هر زمان کوتاه(از 100 روز تا 4سال)داشته باشد و در روزهای پساانتخاباندهی
به هنگامه پاسخگویی تمامی این نهادها را به حداقلی ترین و تشریفاتی ترین تعریف تقلیل دهد.
🔴 اما منطق "در قدرت بودن و از قدرت شناخته نشدن" در چه پروسه ای عملی میشود؟
پاسخ کمی سخت اما بینهایت ملموس است،در تصویری که اصلاح طلبان از خود به جامعه نشان میدهند همیشه سه گزینه وجود دارد که به حسب شرایط اصلاح طلبان همواره در یکی از آنها قرار دارند:
1-اصلاح طلبان یا به علت تقلب،تخلف،تدلیس سیستماتیک،آزاد نبودن انتخابات و... در انتخاب شکست نخورده بلکه شکست داده شده اند.آنها که پیروزی خود در تمامی انتخابات ها را بعنوان پیشفرض ثابت قبول کرده اند و عدم پیروزی آنها همیشه معلول عواملی از بیرون تعریف میشود؛در این حالت خود را بی سهم از قدرت و دارای مصونیت برای هرگونه کنشگری و موضع گیری میدانند.
2- اصلاح طلبان در انتخابات وعده های متعدد میدهند،پیروز میشوند و به قدرت میرسند.آنها از از فردا رای آوردن خود نتیجه و مهمتر از آن پیام انتخابات را آن چنان تعریف و تفسیر و تشریح می کنند که خود رای دهندگان چندماه پس از پیروزی در انتخابات متوجه آن میشوند که با چه پیام هایی رای داده اند!اما این مساله به همین جا ختم نمی شود و آنها پس از مدتی کوتاه با پیش کشیدن این مساله که نظارت استصوابی شورای نگهبان مانع از آن گردیده تا گزینه های اصلی شان را وارد انتخابات نکنند این چنین میگویند که رای آنها صرفا سلبی(برای روی کار نیامدن فلانی بوده و بهمانی)،آنها در این مرحله پاسخگو هیچ چیز نیستند و روی کار نبودن رقبا را مهم ترین خدمت خود میدانند.چنانچه موضع اصلاح طلبان به نمایندگان خود در مجلس تا حدی زیادی و ریاست روحانی در دولت با چنین دیدی تصویر میشود.
3-اصلاح طلبان در انتخاباتی بدون نظارت استصوابی شورای نگهبان(چنانکه انتخابات شورای شهر جز این دسته است)رای می آورند و تمامی کرسی ها را کسب می کنند،لیستشان بدون آنکه حتی یک نفر از آنان رد صلاحیت شده باشد به قدرت میرسد و به ناگاه پس از دهه ها ادعای آنکه حکومت اجازه به قدرت رسیدن گزینه های اصلی اصلاح طلبان را از طریق نظارت استصوابی نمی داده،حکومتی ترین گزینه ها(و البته کهن سال ترین مدیران)را انتخاب می کنند و پس از گذشت مدتی و کاشف به عمل آمدن خالی بودن این طبل بزرگ،عَلَم ها بلند میشود و نظریات "دایی جان ناپلئونی" به زبان ها می آید که عوامل پشت پرده(همانها که 85درصد قدرت را دارند!) نگذاشتند کار کنیم تا شما مردم از رای به حقی که داده اید پشیمان شوید.
🔴 با نظر داشتن به این سه گانه حتی فتح کرسی ریاست سازمان ملل هم نمی تواند کسی را پاسخگو به عملکرد خویش بکند،پس بیراه نیست که در چهل سالگی انقلاب از جانب تئوریسین ها کاشف به عمل می آید که رهبری با حفظ سمت رئیس جمهور بوده،دولت تشریفات بوده .اینها همان چیزهاست که میگذارد تا فرق سر در قدرت باشی ولی از قدرت شناخته نشوی...همیشه دیگران را به عدم پاسخگویی متهم کنی اما خود حتی اجازه سوال پرسیدن را به دیگران ندهی!
#فتنه_جدید
#فتنه_۹۸
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
🆔👉 @emlaee
🔴 اخراج از دایره قدرت
✍ #سعدالله_زارعی (یادداشت توسط کارشناسان زمانه خلاصه شده)
🔻وقتی انقلاب دینی ایران به پیروزی رسید، خیلیها پیشبینی کردند که جهان در آستانه تحولی اساسی است و بسیاری از هوشمندان عالم با تعبیراتی گفتند دیگر در به پاشنه سابق نخواهد چرخید. در کتاب «بحران 1979»، هامیلتون جردن به نقل از جیمی کارتر نوشته است «با دردسر بزرگی مواجه شدهایم و برای مهار آن امکانات زیادی نداریم». وقتی رئیسجمهور وقت آمریکا در ماجرای گروگانگیری سفارت آمریکا در تهران، ناگزیر شد نامهای به امام خمینی- ره- بنویسد و هیاتی از منتقدین آمریکایی خود به همراه یک انجیل و کیک راهی تهران نماید که با پس زدن رهبر انقلاب ایران مواجه گردید، همه متوجه جدید و بیسابقه بودن شرایط گردیدند.
بانقلاب ایران از همان ابتدا یک «انقلاب جهانی» به حساب میآمد و مشکل اصلی آمریکا از همین جا نشأت میگرفت. برای آمریکا مهار انقلابی ملی و به اصطلاح «غیرمتعهد» کار دشواری نبود آنان در سال 1352 به فاصله سه سال یک انقلاب ملی غیرمتعهد را به سادگی در شیلی ساقط کرده بودند و دهها تجربه دیگر هم داشتند، مهار حرکت ناصر، تیتو، نهرو و سوکارنو نیز برای آمریکاییها بسیار آسان بود کما اینکه آنان توانسته بودند به راحتی به جای حکومتهای ناصر، نهرو و سوکارنو افراد دلخواه خود را برای دهها سال سرکار بیاورند اما اینجا آمریکا با انقلابی طرف شد که حرف دیگری میزند و با حرفهای خود یک جهان را در پشت سر خود میآورد که مواجهه با آن به این سادگیها نبود.
امروز در چهل سالگی انقلاب از سقوط قدرت آمریکا و پایان دوران ابرقدرتی آن زیاد سخن گفته میشود ولی آنان که دیده تیزتری داشتند به فاصله کوتاهی پس از انقلاب ایران دوره ابرقدرتی آمریکا را رو به پایان ارزیابی کردند. «پل کندی» در کتاب «ظهور و سقوط قدرتهای بزرگ» که در سال ۱۳۶۶ منتشر شد نوشت: «آمریکا به دوران کاهش نسبی قدرت وارد شده و در بلندمدت از میان خواهد رفت.»
واقعیت این است که ابرقدرتی آمریکا و هر قدرت دیگر وابسته به چهار رکن است رکن اول، رکن اخلاقی است که از طریق اقناع و همراهسازی قدرتهای دیگر بدست میآید، رکن دوم قدرت «حل معضلهای» بزرگی است که پدید میآید رکن سوم رکن توانایی ائتلافسازی و استفاده از قدرت دیگران برای رسیدن به پیروزی است و رکن چهارم قدرت مهار رقیب است این چهار عنصر البته در هم تنیدهاند.
فلسفه معنوی انقلاب ایران به زودی ابرقدرت ملحد شرق را به زانو درآورد و آنطور که حضرت امام خمینی-ره- در نامه به «میخائیل گورباچف» یادآور شد، غرب را هم به گونه دیگری نشانه گرفت. اکنون میتوانیم بگوئیم اگرچه هم اینک هم قدرتی بنام آمریکا و عناصر شکل دهنده به قدرت آن شامل زور و پول و طبقه و سنتهای خرافی آن وجود دارند، اما انقلاب ایران از یک سو توانسته است روایی آن را به چالش بکشد و از چشمها بیندازد و از سوی دیگر بخش وسیع و حساسی از دنیا را از سیطره آمریکا و عوامل قدرت آن و بطور کلی غرب خارج کند.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🔻 #مهم= اگر اهل تحلیل هستید و شخصیتی #خوشه_چین دارید با #زمانه همراه شوید...
#تلگرام / #ایتا / #سروش👇
@zamanehh
🔴 #جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #سلام_امام_زمانم❤️
🍃🌸 به نرگس برسان اين پيغام
🌸🍃سوخت بی عطر تو اين باغ
❤️ #كمی_زود_بيا❤️
🌸السلام علیک یا صاحب الزمان🌸
🌹تعجیل درفرج #صلوات🌹
🆔👉 @emlaee